RocknRolla (Guy Ritchie) (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana rauer, 14.08.2008.

  1. rauer

    rauer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2001
    Viestejä:
    904
    Saadut tykkäykset:
    0
    RocknRolla[/URL] vaikuttaa olevan Revolveria enemmän Lock, stock and two smoking barrels -leffan ja Snatchin linjoilla. Nuo ovat itselleni kolisseet kovasti, kun Revolver oli taas kovasti WTF?! Toivottavasti tämä toimii eikä mene vanhan toistoksi ja rahastukseksi.
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.10.2008
  2. Gleb

    Gleb Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.10.2001
    Viestejä:
    658
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tässä palattiin aika pitkälle Lock, Stock.. ja Snatchin linjoille. Noiden näkemisestä on jo jonkin verran aikaa mutta ihan ei samalle tasolle päästy, kauhean kauas ei kuitenkaan. Hahmogalleria on jälleen laaja mutta ei aivan yhtä mainio kuin aikaisemmissa, Butlerin ja Elban konnapari oli vähän mitäänsanomaton eikä Wilkinsonin pääpahiskaan yltänyt lähellekään esimerkiksi Brick Topia Snatchistä. Muutamat ihan hyvät naurut tästäkin kyllä sai, varsinkin
    takaa-ajo missä venäläiset konnat ilmaantuivat aina vaan uudestaan
    oli aika hulvaton. Kyllä tämä kevyesti nyt ainakin Revolverin hakkaa (pitäisi tosin sillekin antaa joskus varmaan toinen tilaisuus).
     
  3. rauer

    rauer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2001
    Viestejä:
    904
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuinkas olet jo nähnyt, eikö tuo lokakuu ollutkaan julkaisuaika?

    EDIT: Näyttikin siirtyneen -> 5.9.
     
  4. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Tjoo, trailerista kun oli minuutti mennyt niin hetihän tuon Richien leffaksi arvasi. Enpä nyt tiedä onko tästä kovin ruusuiset odotukset vaikka Richien leffat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ovat kolisseetkin aiemminkin.
     
  5. LaRe_112

    LaRe_112 Guest Guest

    Liittynyt:
    16.02.2005
    Viestejä:
    127
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihme ettei kukaan ole vielä kommentoinut mitään, vaikka tämä tuli ensi-iltaan jo täälläkin. Kai se jää pitää rikkoa itse.

    Guy Ritchien alamäki sai vihdoin loppunsa. Tämä oli oikein toimivaa viihdettä. Snatchin tai Puuta, Heinää... tasolle ei päästä, mutta kyllä tämä Revolverin ja Swept Awayn (älkää kysykö) päihittää selvästi. Hahmot ovat kiitettävän särmikkäitä pitämään mielenkiintoa yllä ja ryöstöjuonikin on ihan ok. Varman päälle pelaamistahan tämä suurimmaksi osaksi on, mutta itse viihdyin kaksituntisen oikein mainiosti. Gerard Butlerista tulee aksenttinsa myötä uusi Sean Connery!

    3/5
     
  6. kautium

    kautium Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.03.2005
    Viestejä:
    422
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tämän katsoi pitkin hampain. Pariin otteeseen piti tosin tutkia teatterin lamppujen sijoittelua, se kun oli mielenkiintoisempaa kuin tahmeasti etenevän ja täysin ennalta-arvattavan leffan seuraaminen.

    Jotenkin odotin tästä uutta Snatchia, mutta se toivekuva ei voisi olla kauampaa haettu. Tosin oli tähän ympätty puoliväkisin huono kopio siitä Snatchin kuuluisimmasta kohtauksesta (tiedättehän te --> "Avi!")

    3/5 (Arvosana koostuu pääosin hyvästä yrityksestä)
     
  7. Hynkel

    Hynkel Guest Guest

    Liittynyt:
    22.12.2004
    Viestejä:
    235
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samoilla linjoilla edellisen kirjoittajan kanssa. Kyllähän tämän katsoi, mutta kuitenkin varsin valju maku jäi suuhun, eikä lähellekään Snatchin tai Lock Stock and Two Smoking Barrels:in tasoille päästy. Muutama hauska kohtaus ei onnistunut pelastamaan muuten varsin keskinkertaista leffaa.

    2,5/5
     
  8. dj_pirtu

    dj_pirtu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.09.2005
    Viestejä:
    345
    Saadut tykkäykset:
    5
    Perjantai-illan ratoksi aateltiin katsoa emännän kanssa hieman lehvaa ja testata uuden kämpän hifihuonetta samalla. Valitettavasti vaan emäntä nukahti tunnin päästä ja minä lopetin katsomisen puoltuntia ennen loppua. Elokuva oli niin rasittavan sekava että sain siitä miltei päänsäryn. Joko en vaan pysynyt juonessa mukana tai sitten se juoni oli vaan uskomattoman typerä. En aio katsoa loppuun... :OI

    0,5/5
     
  9. P.Kosunen

    P.Kosunen Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.10.2005
    Viestejä:
    1 374
    Saadut tykkäykset:
    14
    4/5

    Ei yllä Richien parhaiden tasolle, mutta selvästi parempi silti kuin lajin hollywood-huttu viimeaikoina.
     
  10. samikarki

    samikarki Guest Guest

    Liittynyt:
    06.01.2005
    Viestejä:
    259
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ei nyt snatchin tasolle mene, mutta siihen heti revolverin ja lock stock and two smoking barrelsin väliin. Aika taattua Richie laatua. Itse pidin, niinkuin katsomistani herran kaikista elokuvista olen pitänyt.

    :thumbsup::thumbsup::thumbsup::)
     
  11. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tämähän oli mainio leffa! Ritchien leffoista olen nähnyt aiemmin Snatchin ja Lock, Stock And Two Smoking Barrelsin ja molemmista tykännyt kovastikin. Samaa sarjaa oli tämäkin, mukavaa sanailua, huumoria ja väkivaltaa.
     
  12. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämähän on Ritchien tavaramerkki, eli eräänlainen "sekavuus", eli lähinnä monta eri tarinaa jotka liittyvät tavalla tai toisella toisiinsa. Oisit kattonu loppuun vaan, lopussa kun tyypillisesti toisiaan sivuavat juonteet punotaan aina yhteen. Miusta tässä ei ollut mitään sekavaa.

    Vajaa parituntinen rullasi todella sujuvasti ja viihdyttävästi eteenpäin, taattua laatua eikä tietynlainen tuttuus haitannut. Mitään mullistavaa tai tajunnanräjäyttävää tässä ei siis ollut, mutta kertakaikkisen viihdyttävä pläjäys.

    4/5
     
  13. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Iso pettymys. Siinä missä odotti että leffa olisi ollut samaa sarjaa muiden vastaavien kanssa niin nyt tämä lässähti hyvin nopeasti. Alku vielä lupaili hyvää mutta jotenkin juonikuvioiden/henkilöiden nivoutuminen yhteen oli venytetty liian pitkäksi ja siitä puuttui se jokin oleellinen.

    Siinä missä Lock, stock and two smoking barrels ja Snatchin toimivat niin tästä jäi vain puuttumaan se jokin viimeinen viilaus jotta se olisi yltänyt lähelle samaa tasoa. Nyt katsoja tiesi hyvin nopeasti mitä leffassa tulee käymään ja aika lailla senkin miten hommat etenevät.

    Leffassa oli toki puolensa mutta odotukset olivat siellä 4/5 joukossa ja tulos oli 2,5/5. Puolikas tähti lähti lisää ehkä omien odotusten ja aiempien leffojen johdosta.
     
  14. Jiief

    Jiief Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2005
    Viestejä:
    187
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän samaa mieltä, omaa pettymystäni tosin lisäsi jossain määrin todella hyvin leikattu traileri, joka antoi odottaa paljon. Valitettavasti käytännössä kaikki hyvät pätkät olikin sitten käytetty siihen. Lienee kuitenkin näitä leffoja, jotka ovat paljon parempia kun odotukset on tarkastettu oikeille kohdilleen (odotan innolla tämän teorian testaamista myös Quantum of Solacen suhteen... :rolleyes:)
     
  15. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 042
    Saadut tykkäykset:
    97
    Guy Ritchie koetti mennä tutulle kaivolle nostamaan lisää vettä, mutta kaivo on kuiva ja ohjaaja on pulassa. Todella ankea tekele, josta on vaikea löytää mitään hyvää. Aiemmin niin hyvin toiminut Ritchiemainen leikkauskin tuntuu tässä vaan helvetin tylsälle ja samalla tarinankerronta ontuu molempia jalkoja.
    Täyttä tuskaa oli katsoa tämä loppuun asti, joka ei sekään palkinnut katsojaa millään tavalla vaan päinvastoin .. lupasi jatko-osaa!
     
  16. Pvt Joker

    Pvt Joker Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2009
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikeata tuohon on mitään lisätä. Ritchie on selvästi käyttänyt tähän aiemmista brittigangsterileffoistaan ylijääneet palat, eikä moisesta tilkkutäkistä ja hylkytavarasta oikein voi syntyä hyvää lopputulosta, ellei puikoissa ole todellinen nero, mitä Ritchie ei valitettavasti ole. Puolikas lisätähti pääosin ihan hyville näyttelijäsuorituksille ja riittävän hyville tuotantoarvoille.

    :rolleyes::rolleyes:½
     
    Viimeksi muokattu: 21.06.2010
  17. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    En ole juurikaan katsonut Madonnan ex:n leffoja, mutta koska Sherlock Holmes oli mukava elokuva, niin pitihän se ottaa katseluun herran edellinen leffa RocknRolla. Ihan kelvollista viihdettä tämä oli. Nopeita leikkauksia ja monen juonen samanaikainen kerronta toimi yllättävän hyvin ja ihan näppärästi kaikki kuviot saatiin nivottua lopussa yhteen. Ei tästä mitään suuria ahaa-elämyksiä tullut, olihan vain kelvollista viihdettä sunnuntaiksi. Jees, vain muutaman aiemman leffan olen nähnyt, niin voi tämä armollisuus johtua sitten siitä.