Transporter 3 (Jason Statham) (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 02.09.2008.

  1. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo kyllä meinasi paikoitellen itku päästä. Näin paljon nopeutettuja ajokohtauksia ei ollut edes Ritari Ässässä ja se venakkopimu ei osaa jälkiäänittää vuorosanojaan sitten yhtään. Tai sitten miksaajalla on ollut huono päivä.
     
  2. tuppe

    tuppe Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2003
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    en ole vielä nähnyt mutta pakko hommata dvd:nä jossain vaiheessa.
    ykkönen oli kyllä erittäin mainio ja kiitos sen hommasin aikoinaan kakkosen, joka sitten olikin ihan ok mutta jotenkin hiukan laimea ykkösen jälkeen.


    joku vuosi sitten mietittiin kenestä seuraava action tähti kun nykyinen porukka vanhaa, Statham omaa kaikki ominaisuudet joita tarvitaan.
    toivotaan että pääsee ison tuotannon hommiin, nyt kaveria näkee mitä ihmeellisimmissä euron mättö leffoissa, harvoin joissakin helmissä.
     
  3. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
    Kylläpäs oli harvinaisen huono leffa. Dubbaus oli huono ja juonessa ei ollut päätä eikä häntää. Miksi ihmeessä sitä eukkoa nyt piti edes lähteä viemään pois sieltä Ibitsalta? Miksi ihmeessä "roistojen" piti olla koko ajan liikenteessä? Miten se Stathamia seurannut musta mies ehti aina joka paikkaan ennen häntä tai vain parin minuutin viiveellä? Miksi hommaan piti edes palkata "kuljettaja"? Eikö se musta mies olisi voinut häntä viedä perille?

    Koko leffan ajan oli selvää, että suurin osa budjetista oli mennyt Stathamin palkkaamiseen sekä parin audin ja mersun hankintaan. Kaikesta muusta oli säästetty, leffan tapahtumat sijoittuivat yli 90 prosenttisesti jonnekin Budapestiä ympäröiviin metsiin ja taisipa suurin osa näyttelijöistäkin olla palkattu jostain paikallisesta harrastelijateatterista. Heille oli vain myöhemmin dubattu äänet englanniksi. Kyllä siinä varmasti säästi paljon, mutta ei se kyllä mitenkään hyvältä kuulostanut taikka näyttänyt.

    Ilmeisesti studiopomot olivat päätelleet, että leffa myy hyvin kunhan sen nimi on Transporter ja siinä on Jason Statham, joka ajaa, potkii, lyö ja nai. Mutta harmi vain, että todellisuudessa leffa vaatii paljon muutakin kuin vain nuo edellä mainitut asiat.

    Tämä leffa oli täyttä roskaa!:sick:

    1/5
     
  4. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kaksi aiempaa olivat hyviä (tai no kakkososa hävisi ykköselle, mutta oli katsottava), mutta tämä kolmas oli melko hirveää jöötiä. Jazo tuossa hyvin tiivistikin kaiken oleellisen. Nainen oli ärsyttävä.
     
  5. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Samaa mieltä. Yleensä jos Jason Statham on leffassa se tekee siitä jo katsomisen arvoisen, mutta tämä tekee kyllä poikkeuksen.
     
  6. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mä en tajuu teitä. Tokihan siinä oli juonellisia aukkoja enemmän kuin hyttysverkossa, mutta homma ampui jo sopivasti yli, siihen vielä Knepperin roolisuoritus, niin a vot. Mieleen tuli paljon Stathamin toinen laatupätkä Crank. Ykkös ja kakkososa ei täyttänyt sitä potentiaalia mihin kolmonen tässä leffagenressä(yliampuvat toimintaelokuvat) pystyi.
     
  7. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Jos tätä pitäs vielä vähän tarkemmin analysoida niin etenkin kohtaukset:
    1. Jason ajaa temppupyörällä rakennuksen läpi. Ei sopinut omasta mielestä miehen imagoon. 2. Strippaa vähän jookos, voi luoja :)
    Imdb-rankingit on suht mielenkiintoisia, 1-osa 6.5/10, 2-osa 6.1/10, 3-osa 6.1/10. Sen verran kulunut aikaa kun näki nuo aiemmat osat, mutta kyllä ne lähemmäs 7 leffoja oli molemmat. 6.1 sopii hyvin kolmannelle, mutta ei voisi suositella katsomaan.

    Vaikka ohjaaja on joku täysin tuntematon niin ihan hyvää jälkeä. Käsikirjoitusta olisi voinut parannella niin tämä olisi ollut helposti 7 pisteen leffa.
     
  8. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juoniaukot vielä sulattaisi tämän tyyppisissä leffoissa, mutta jos ohjaus ja yleinen tekninen toteutus kusee niin ei voi nautinnosta puhua.
     
  9. lazarus555

    lazarus555 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2004
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nää on just niin näitä. Ykkös osasta pidin itse kovasti. Kakkonen oli suuri pettymys. Kolmonen palautti uskon taas koko sarjaan. Hyvää viihdettä.

    3/5

    (Ykkönen 4/5
    Kakkonen 2/5)
     
  10. samikarki

    samikarki Guest Guest

    Liittynyt:
    06.01.2005
    Viestejä:
    259
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huoh, aika tuubaa oli. Tappelukohtaukset oli kun olisi Benny Hilliä katsonut. Eikö kellekkään muulle tullut tuollaista pika-kelausfiilistä?
     
  11. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 307
    Saadut tykkäykset:
    596
    Toimintaa ja vauhtia riitti edelleen, mutta juonessa ei ollut enää oikein mitään järkeä. Knepperkin meni aikalailla hukkaan. Statham on äijä ja se muija aika lehmä.

    **½
     
  12. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Professionalin arvosteluja on aina niin mukava lukea :D:thumbsup: