Maximum C-8000 CX-CI

Keskustelu osiossa 'Maximum' , aloittajana Molder, 16.08.2007.

  1. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Ihmettelin samaa. Tuon prossun tehoista en osaa sanoa mtn mutta voisi kuvitella että esim XBMC porttaus ei olisi mahdoton tehtävä. Itse en osaa ohjelmoida kuin kaukosäätimen mutta osaajia varmasti riittää joten toivottavasti joku ottaa härkää sarvista :) Esimerkkinä hienosta tuloksesta tuo vaihtoehtoinen MP3 playeri.
     
  2. Parka

    Parka Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.07.2007
    Viestejä:
    175
    Saadut tykkäykset:
    0
    KAIKKI KANAVAT listassa on haetut kanavat, joista olen "ohita" toiminnolla piilottanut ne, joita en voi katsoa. Ja järjestänyt ne kanavat, mitkä näkyy.
    Tuo Grab -ilmoitus hävisi jostain syystä, ja yhtenä päivänä näkyi jo Subin EPG, mutta sitten taas hävisi. Eikä tule edes manuaali ohjelmistopäivitykselläkään.

    En tiedä toisten asukkaiden ongelmista, mutta kyllä - asun monen asunnon (yli 70 ) talossa.

    Tuossa aikaisemmin ihmettelyyni kuvatiedostosta, minulle täällä vastattiin että sen pitääkin olla ja sitä ihmettelin sitten lisää. Nyt se ei sitten olekaan näin... ok.
    Tarkoitin tuolla monella tiedostoilla sitä, että ensin purkuohjelmaan tulee keltainen kansio, ja sen alla vielä erikseen tuo mainitsemasi img -tiedosto.


    Kukahan tämä joku tamperelainen sitten olisi? Ja mielestäni ymmärrän verkkotoiminnoista aika paljon, olen vuosia rakennellut näitä tsydeemejä eri tietokoneille. Mutta jos ei tuo boxi ymmärrä minua, niin minkäs teet.
    Minun ja pojan koneen välillä ei ole aikoihin ollut kotiverkkoa, mutta silloin kun oli, niin tiedostojen ja tulostimen jakaminen toimi. sitä tarkoitin. Siis mitään tiedostonjakoa ei tietokoneiden väillä ole ollut ainakaan puoleentoista vuoteen.
    Jos olet lukenut kirjoitukseni tästä aiheesta, niinkun kirjoitit lukeneesi, olet lukenut varmaan myös sen kun kerroin että saan modeemin asetukset pelaamaan ja Maximumin toimimaan, mutta samaan aikaan ei toimi netti. Sitten kun palautan ne modeemin asetukset, niin netti toimii, mutta Maximum häviää, eli se kadottaa tuon digiboxin.
    Eipä siinä sitten enempää. En ole sitä nyt sen koommin enää kokeillutkaan. Päädyin siihen että ostan ristiinkytketyn verkkokaapelin, ja yritän digiboxin keskustelemaan suoraan tietokoneen kanssa. Jos onnistuu nyt sekään.

    Näinhän se tuntuu menevän. Ja mitä erikoisempi ja monipuolisempi laite, sitä enempi on hankalia ominaisuuksia.
    Minulla ennen tätä oli "karvalakki" malli, ja sen kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Kun ei ollut paljon ominaisuuksiakaan. Oli niin pieni laite, että ei ongelmia mahtunut. Yksinkertainen on kaunista.

    Sekin vielä on harmittanut, että kun näitä uusia kanavia on tullut, niin on joutunut hakemaan kaikki kanavat uudestaan. Kun on järjestänyt 60 kanavaa niin on erittäin kiva alkaa tekemään sama alusta...
    Olisi kiva kun voisi hakea aina vain uudet kanavat.
    Ja kanavien järjestäminen on hidasta yksi kerrallaan, karvalakkimallissa sai vaikka kuinka monta kanavaa järjestettyä kerralla. tässä ei tietääkseni voi valita kun yhden kerrallaan, minkä haluaa siirtää toiseen paikkaan.

    Mutta olen alkanut jo tottumaan että tämä on digiboxin ominaisuus tämä ja moni muu ongelma. Niitten kanssa sitä täytyy vaan oppia elämään. En hirveesti ala enää säätelemään.

    Kiitoksia kommenteistasi !
     
    Viimeksi muokattu: 15.12.2008
  3. Kimi76

    Kimi76 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2008
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen pitkään ihmetellyt miksi JIM-kanavan EPG ei näy minulla (Welhon kaapeli-TV). Onnistuin vihdoinkin paikallistamaan ongelman kanavan siirtoon alkuperäiseltä kanavapaikalta haluamalleni paikalle.

    Edeltäviä toimenpiteitä:
    - tehdasasetusten palautus (x3)
    - kanavien haku uudestaan (x3)

    Tämän jälkeen JIMin EPG näkyy, mutta kun siirrän kanavan toiselle paikalle (Menu, 2 Organize Channels, 1 Edit TV Channels, 3 Rearrange Channels) EPG-tiedot häviävät totaalisesti (tilalla näkyy välillä jotain Urheilukanavan ohjelmatietoja!). Jostain ihmeen syystä tämä koskee vain JIM-kanavaa eikä muita kanavia.

    Dynamic Channel Update on asennossa Off.

    Onkohan vika laitteessa vai mikä mahtaa tehdä tuon häiriön? Onhan se älytöntä jos kanavaa pysty laittamaan siihen väliin mistä sen selatessa haluaa löytää?

    JIMin nettisivujen mukaan "Teknisesti ohjelmatietojen lähetyksessä ei ole ongelmia." (http://www.jimtv.fi/faq.html) ja jos vika olisi Welhon päässä luulisi sen koskevan muitakin käyttäjiä?

    Yritin googlettaa vastauksia ongelmaan, mutta löysin vain vastauksia jotka liittyivät jo aiemmin tapahtuneeseen JIMin kanavapaikan vaihtumiseen. Sen ei pitäisi liittyä tähän kun olen palauttanut tehdasasetukset ja hakenut kanavat uudelleen useamman kerran.

    Boksissa on viimeisin softaversio (1.04).
     
  4. pta

    pta Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.12.2008
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    2
    Onkohan tämä Grab 0% herja yhteydessä siihen, että kovalevyllä on alle 5% tyhjää tilaa? Voiko joku muukin vahvistaa tämän?
     
  5. Kimi76

    Kimi76 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2008
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    No näinhän se oli. Joku/jokin oli salakavalasti päässyt painamaan 0-näppäintä. Kiitos neuvosta!
     
  6. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muistaakseni tuo Grab ja prosentit vilistävät näytöllä kun boksi päivittää EPG:n. Määritin boksin päivittämään EPG:n kello 05:00 niin saa puuhastella rauhassa päivityksineen.
     
  7. Parka

    Parka Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.07.2007
    Viestejä:
    175
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ole yhteydessä kiintolevyn tyhjään tilaan. Mulla tuo herjas samaa, vaikka kiintolevyllä oli yli 40 % tyhää.
    Oli kolme kuukautta abaut, sitten hävis herja. En tiedä miksi.

    Mulla on sama ongelma Subin kanssa mitä tässä aikaisemmin kirjoittaneella on JIM kanavassa. EPG on ollut tyhjä melkein puoli vuotta. Yhtenä ainoana päivänä näkyi. Ja muutamina päivinä Subin ohjelmatiedon paikalla oli Ruotsin kanava. Buu klubbenia yms.

    Nyt kun en saanut viikkojen taistelujen jälkeen digiboxia modeemin kautta kytkettyä, niin että Manager ohjelma olisi toiminut samaan aikaan nettiyhteyden kanssa. Niin ostin ristiinkytketyn kaapelin, mutta eipä se silti toimi, vaikka laitan boxin ja tietokoneen yhteen tällä verkkojohdolla.
    Mä en kertakaikkiaan tajua.
    Ohjekirjassa on selitetty hyvin ylimalkaisesti. ja kun yhtä yksinkertaisesti kuvittelee sen onnistuvan, niin ei vaan onnistu. ei sitten millään.
    Antaa olla koko paska.

    Täytyy ostaa iso muistitikku ja laittaa sille nuo digiboxin tallenteet, jos onnistuu sitten sekään.

    tässä on mennyt rahaa ihan turhaan, kun ensin ostaa 15 metrisen verkkojohdon, sitten 10 metrisen ristiinkytketyn verkkojohdon. eikä toimi.
    Sitten olen ostanut kaksi eri merkkistä muistitikkua, enkä saa tuota päivitystä toimimaan niinkun käyttöohjeessa on ja lisäksi olen yrittänyt täällä kerrottujen neuvojen mukaan. ei onnistu.
    nyt pitää ostaa kolmas muistitikku ja niin suuri että jos kokeilee noiden elokuvien siirtämistä sen kautta.
     
  8. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Kuinka usein tätä Maximumia on syytä buutata?

    Vanhaa humaxia on pidetty päällä 24h vuorokaudessa ilman sen suurempia ongelmia. Sattuneesta syystä nyt kun en ole kotona niin Maximum näyttäisi olevan jumissa. VPN kotiverkkoon toimi normaalisti mutta Maximum ei vastaa PVRManager ohjelmalle ja telnettiä yrittäessä vastaa vaan että "open" mutta siihen jää. Toivottavasti ajastukset menevät silti levylle...
     
  9. tty

    tty Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
  10. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
  11. tty

    tty Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Reissun ajaksi varmistukseksi...

    Jos boxi on jumissa, se pitää kuitenkin sammuttaa katkaisimella.
    Muuten se kannattaa laittaa standby tilaan, josta se herää ajastuksiin.
    Stanby tilasta boxin saa myös RMC:llä hereille ajastuksia varten.
    http://www.5wwwww5.com/maximum/viewtopic.php?t=465&mforum=maximum
     
  12. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Ookoo, pitää harjoitella vielä ja tottua laitteen oikkuihin.

    Tuo WOL voisi olla ihan näppärä, saisi laitteen henkiin tarvittassa ja siirrettyä tavarat PC:lle vaikka vähän kauempana olisikin.
     
  13. h-p

    h-p Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.03.2007
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään tuli haettua tuollainen, ja nyt olisi yksi ongelma. Ilmeisesti kaikilla kanavilla kanavan vaihdon jälkeen parin sekunnin kuluttua signaali häviää, muutama sekunti tämän jälkeen telkkuun tulee teksti "Kanavat päivitetty". Boksissa ei vissiin ongelmaa, vaan kaapeloinnissa?
    Entinen Topfieldkin pätki useasti, mutta se vaati aina bootin jotta kuva näkyisi.

    Tuleekohan johtoa pitkin jokin jännitepiikki tms.? Voisikohan tuon korjata paremmalla antennijohdolla vai pitääkö soittaa isännöitsijälle?

    Nykyinen antennijohto on Tratec RL75, impedanssi 75 ohmia.
     
    Viimeksi muokattu: 27.12.2008
  14. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Toivossa OLI hyvä elää :grr:

    Vehje oli hengissä ja kuva tuli mutta jumissa kaikin puolin. IVO resettillä toipui. Yhtäkään ajastusta ei ollut tarttunut mukaan...
     
  15. tty

    tty Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tuo ongelma:

    http://www.5wwwww5.com/maximum/viewtopic.php?t=255&highlight=mux&mforum=maximum
     
  16. Dr. G.

    Dr. G. Guest Guest

    Liittynyt:
    04.08.2003
    Viestejä:
    1 025
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saakos tästä ulos HDMI:n kautta NTSC:tä? Olis sattuneesta syystä nurkissa telkku, joka ei PAL:sta tiedä mitään.
     
  17. h-p

    h-p Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.03.2007
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeksi muokattu: 27.12.2008
  18. Venkku

    Venkku Guest Guest

    Liittynyt:
    28.04.2002
    Viestejä:
    102
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi,

    Onkohan kukaan saanut viritettyä jyväskylän kaapeliverkossa (elisa),
    hdtv kanavia kyseisen laitteen kanavalistalle ?

    Muistelisin, että ainankin topfield osasi tallentaa hd-streamia
    vaikka ei pystynytkään luonnollisesti näyttämään kuvaa.
    Tuon streamin sain sitten ajettua tietokoneella ps3:n ymmärtävään
    muotoon
     
  19. makedeuz

    makedeuz Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2004
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli en ole hdmi kuvaan kauhean tyytyväinen,niin voiko boxissa pitää kumpaakin kaapelia kiinni ja vain valita tv/boxista kummasta kuva tulee..? (tv:nä pana th42 pv-600)
     
  20. Anttoo

    Anttoo Guest Guest

    Liittynyt:
    19.11.2007
    Viestejä:
    37
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boksi on ollut noin vuoden käytössä niine hyvineen ja ei mitään erityisempää ongelmaa ole ollut, mutta kannattaisiko tehdä ohjelmistopäivitys? Vaikuttaako päivitys talletettuihin ohjelmiin?