Vaaleanpunainen pantteri 2 (2009) (Steve Martin, John Cleese)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 17.12.2008.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Vaaleanpunainen pantteri 2 on jatkoa vuoden 2006 maailmanlaajuiselle menestyselokuvalle, jonka pääosassa Steve Martin palaa pelottoman joskin toivottoman kömpelön ranskalaisen tarkastaja Jacques Clouseaun rooliin.

    Kun legendaarisia arvoesineitä alkaa kadota ympäri maailmaa, mm. korvaamattoman kallis Vaaleanpunainen pantteri -timantti, ylikomisario Dreyfus (John Cleese) joutuu lähettämään Clouseaun kansainväliseen tutkimusryhmään, jonka tehtävänä on ottaa varas kiinni ja palauttaa ryövätyt aarteet. Rinnallaan Martinilla on vanhat kumppanit Jean Reno (hänen työtoverinsa Ponton) ja Emily Mortimer (hänen mielitiettynsä Nicole). Tutkimusryhmään kuuluvat Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki (Kirjeitä Iwo Jimalta) ja Bollywood-tähti Aishwarya Rai Bachchan. Elokuva sijoittuu Pariisiin ja Roomaan.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    [​IMG] Katso kuvagalleria

    Ensi-ilta Suomessa 13.02.2009 (USA:ssa 06.02.2009)
     
  2. Luuska

    Luuska Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Why o why!?

    Eikö edellinen peppuraiskaus tälle hienolle elokuvasarjalle olisi jo riittänyt? Ei näköjään. No onpahan tekijätiimille rahantuloa tiedossa. Kyllä kai tämä on joskus vuokrattava ja itkettävä sitten itsensä uneen.
     
  3. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkuperäisen pantterin fanina tuo ykkösosakin oli jo hienoinen pettymys. Odotukset oli ehkä siinä hieman liian korkella,mutta jos tältä pätkältä ei nyt odottaisi mitään ja se osottautuisi paremmaksi?:) Pakkohan tämä on kuitenkin katsastaa.
     
  4. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    2 000
    Saadut tykkäykset:
    266
    Omituinen elokuva tämä kakkonen. Ykkönen nauratti useaan otteeseen, joten odotin ainakin sitä samaa tältä kakkoselta. Omituista, että taso oli laskenut. Komedioissa ajoitus on tärkeää ja tuntuu, että tässä sitä ei välillä ole lainkaan. Välillä vitsit ovat hämmentävän huonoja ja välillä taas melkein sitä, mitä odottikin. Tämä ei vain toiminut, vaikka odotukset olivat hyvin vähäiset(eihän se ykkönenkään mikään tajunnanräjäyttäjä ollut :) ) ja rennolla asenteella meni katsomaan. Näihin katsomislähtökohtiin nähden tämä oli huono.

    Kenelle suositella? Niille, jotka pitivät edellisestä ja eivät haukkuneet jo sitä maan rakoon vanhojen Pinkhpanthereiden vuoksi, joissa Sellers sekoilee. Ja hei onhan tässä John Cleese!

    ps.tänään (16.2.2009) tulee Leffakanavalta 90-luvun versio näistä pinkhpanthereista, ihan Oscarin voittaneen voimin http://www.imdb.com/title/tt0108187/
     
  5. RobanHood

    RobanHood Guest Guest

    Liittynyt:
    14.10.2002
    Viestejä:
    142
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ehkä ote tosiaan hieman on herpaantunut ykkösosasta, joka tietysti itsessäänkin oli vain harmitonta keskitason viihdettä. Mutta kyllä tämä meni ihan mukiin päivänäytännössä noin neljän muun ihmisen kanssa. Juuri sellaista sopivaa tyhmää positiivishenkistä huttua, mitä vapaapäivänä tarvitsee - varsinkin kuin ohjelmistosta kaikki muu kiinnostava oli jo tullut nähtyä (kertoo enemmän tämän viikon ohjelmistosta, kuin minun näkemisistä) :)

    Leffan yllättävä piilotykki olikin Emily Mortimer. Täytyy vissiin tsekata ykkösosakin uusiksi :)
     
  6. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    No voihan munaton sonni. Yhtä surullinen tapaus tämä, lihoiksi vaan. Eihän tuo ensimmäinenkään Steve Martin remake mitenkään yltänyt alkuperäisten tasolle, mutta olihan se nyt melko huvittana. Voi voi... katselukelponen tämäkin ja on sitä huonompiakin elokuvia tultu nähtyä, mut et... Emily Mortimerin läsnäolo vaikutti paljon :love:

    **- / *****