Sony W4000 (32"/40"/46"/52")

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana jehu80, 07.03.2008.

  1. inf

    inf Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2007
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos tämä Jimmsin tarjouksessa oleva W4000 nyt tasan ama mitä myydään suomessa? Eli löytyy molemmat virittimet (kaapeli/antenni) ja vielä tuo hd-viritin?

    Mites takuu, hoituu varmaan ihan suomalaisten huoltojen kautta?
     
  2. Momaw

    Momaw Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2006
    Viestejä:
    105
    Saadut tykkäykset:
    0
    40W4230, Paketissa lukee Midnight Sky. Eli kaiuttimen ritilä on musta, tavallisessa hopea. Se "ikkuna" ei ainakaan ole aivan kirkas, mutta ei toisaalta myöskään aivan läpinäkymätön. Tavallisessa valossa tv on musta, kirkkaassa valossa näkyy sinisiä hileitä pinnassa. :sick: Onneksi niitä ei todellakaan huomaa, jos ei osaa katsoa.

    Laatikon kantamisesta: kyllä minä ainakin kannoin omani kolmanteen kerrokseen. Painoahan ei ole kuin n.27kg. Hankalaahan se oli, lihasten puutteen hoidan apinakäsilläni :)

    Tässä Linkki Expertin kuvaan ko. tv:stä. Kotivalaistuksessa hopeinen väliosa ja ikkuna on semmoisessa varjossa ettei ne paista läpi -> "erillinen" kaiutin (juuri se asia mitä inhoan eniten tv:n ulkonäössä) poistuu -> ihana telsu.
     
    Viimeksi muokattu: 08.12.2008
  3. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Juu samaa mieltä.

    :thumbsup:. Itsellä oli 46" eli suosiolla nakittamaan duunikaveria kantamaan.
     
  4. Sentteri

    Sentteri Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2008
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lähetin Jimm'sille sähköpostia jossa kysyin tuon 40" telkun vaihdosta toiseen pilveilyn johdosta vielä kun 14 päivän palatus- ja vaihto-oikeus on voimassa. Vastaus tuli nopeasti, mutta se oli suunnilleen, että "valitettavasti emme voi vaihtaa jo käyttöön otettua tuotetta uuteen, mutta voitte toimittaa television lähimpään Sonyn huoltopisteeseen". :grr: Mitä hittoa, miten television voi tietää olevan ehjä ilman käyttöönottoa? Onko oikeasti niin, että tuo 14 päivän internet- ja postimyynnin palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain avaamattomassa paketissa olevaa tuotetta? Saahan postimyyntivaatteitakin

    No entäpä jos kuskaan tuon telkun nyt sitten lähimpään Sonyn huoltopisteeseen, niin mitä siellä tuolle pilveilylle voidaan tehdä? Jossain foorumilla muistan lukeneeni, että huoltomies sanonut pilveilystä ettei sille muuta tehtäisi kuin ruuvit auki ja telkku selälleen.
     
  5. inf

    inf Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2007
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tuo pitäisi vaihtoon saada, tuon 14päivän sisällä, näin yleisesti ottaen.

    Huollossa tuskin tekevät sille juurikaan mitään, tuohon kun ei taida mitään korjausta olla tarjolla. Ihan yleinen "ominaisuus". Voit tietysti kokeilla huoltoa.
     
  6. Jyrki

    Jyrki Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.01.2001
    Viestejä:
    1 472
    Saadut tykkäykset:
    22
    Laitetta saa kokeilla, mutta ei ottaa käyttöön. Olet siis kokeillut ja todennut, että kuvassa on pilveilyä ja voit palauttaa sen. Vaihtamiseen eivät taida suostua, mutta kaupan purkaminen pitäisi onnistua.
     
  7. Himppe

    Himppe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.08.2004
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    3
    Minua on aina kiinnostanut, missä näiden kahden välinen raja kulkee.

    Jos otat laitteen paketista, työnnät töpselin seinään ja laitat virran päälle, laite alkaa virittämään kanavia ja tekemään muitakin automaattisia komentoja. Eikös laite ole silloin tavallaan käyttöönotettu? Jos ei, missä sitten kulkee käyttöönoton raja?

    Toisaalta tässä tapauksessa laitetta ei muutoin pysty edes kokeilemaan kuin kahlamalla alkuasetusten yms läpi, joten komsii komsaa...
     
  8. Holden

    Holden Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.09.2005
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Haulla en vastausta löytänyt, eli asiaan:
    Eikö tuosta optisesta ulostulosta tosiaan saa monikanavaääntä ulos muuta kuin tv:n omasta digivirittimestä? (käytössä 46W4000)

    Itselläni on xbox 360 hdmi:llä tv:ssä kiinni, ja ajattelin että käytän tv:tä tavallaan optisten ulostulojen jakajana. Oli kuitenkin pienoinen pettymys kun vahvistimelle ei tv:n optisesta ulostulosta tullutkaan kuin stereoääni, vaikka suoraan boxista tulee dolby digital.

    Vaihdoin tykistä tv:hen sillä en jaksanut ainaista huoneen pimentämistä. Etukäteen vähän pelkäsin että pudotus 92" -> 46" kuvaan olisi pettymys, mutta täytyy kyllä sanoa että kuvanlaatu on etenkin teräväpiirtomateriaalilla mieluista katsottavaa. Leffan ääressäkin on mukavampi napostella tai napata kaljaa kun ei tartte käsikopelolla etsiä ruokia ja juomia käteensä :)

    Muitakin pieniä säätöongelmia on: Tietokone on dvi-hdmi-piuhalla kiinni. 1080 24p kuva tulee täyden ruudun kokoisena, mutta esim 60hz jättää mustat reunat. En tiedä mistä johtuu, mutta ei se ainakaan toistaiseksi paljon häiritse, koska katson tietokoneella vain teräväpiirtoleffoja. Sen lisäksi dualview-tilassa elokuva repeilee keskeltä kahtia etenkin kun kohtauksessa on paljon liikettä. En tiedä eikö näytönohjaimessa riitä potku kahden full hd-näytön pyörittämiseen, sillä jos vaihdan tv:n ainoaksi näytöksi, tämä ongelma katoaa.
     
  9. Kurnipsi

    Kurnipsi Guest Guest

    Liittynyt:
    19.06.2005
    Viestejä:
    141
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla 46W4500 ei suostunut 60Hz:llä näyttämään kuin n. 7 mm kuvaa tietokoneen työpöydän yläreunasta, muu osa kuvasta oli mustaa. 50Hz:llä toimii ok. En löytänyt mistään nopsaan tietoa, että pitäisikö telkun ylipäätään olla FullHD:na 60Hz:llä toimiva, vai "jökittääkö" läppärin näytönohjain. HDMI:llä yhteys. Tiedä häntä kummassa vika, mutta 50Hz:llä huitelee hommia normaalisti.
     
  10. HulluHevari

    HulluHevari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.09.2004
    Viestejä:
    445
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo on kyllä huolestuttavaa jos 1080p/60Hz ei toimi, pelaamisen kannalta kun tuo 60Hz on aika välttämätön.

    Voikos muut vahvistaa että tuo ongelma esiintyy jos esim PC:ltä HDMIn kautta pelailee?
     
  11. tro

    tro Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2007
    Viestejä:
    123
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen myös keskustellut JimmPC kaverin kanssa, että mitenkä tehdä jos ko. yksilössä on Clouding ongelma/ominaisuus, Vastausta siihen ei suoraan saanut mutta alla copy-pastattu palautus-oikeuden tarkennus:
    "Mikäli päädytte tilaamaan meiltä television, teillä on normaali 14 päivän palautusoikeus, mikäli palautukseen vaadittavat ehdot täyttyvät. Saatte avata paketin ja tutustua televisioon. Television voitte testata samalla tavalla kuten pystyisitte testamaan sitä myymälän olosuhteissa - noin 30-60 min testaus riittää kartoittamaan television ominaisuudet. Tuotteeseen saa tutustua, mutta sitä ei saa ottaa käyttöön. Tuotteen tulee myös olla myyntikuntoinen ja alkuperäisessä kunnossa. Tarkempiin toimitusehtoihin voitte tutustua webbisivuillamme: http://www.jimmspc.fi/takuu

    Mikäli palautusehdot täyttyvät, voitte palauttaa television meille Postin asiakaspalautuksena. Tästä ei koidu teille lisäkustannuksia
    ."

    Mutta lukekaapa tarkemmin http://www.kuluttajavirasto.fi/Page/70c44d29-c546-4ba3-a56d-600ed679b0a3.aspx Tuolla on vaan sellainen tarkennus jokas hämää omaa maallikon tajua ???
    "Kokeilla saa – ei käyttää

    Kuluttaja voi kokeilla ja tutkia etämyyntituotetta samalla tavalla kuin myymälöissä. Kuluttaja voi avata etämyynnin kodinkonepaketit ja lukea käyttöohjeet, vaikka tuote ei olekaan enää palautettaessa avaamattomassa paketissa. Vaatteita ja kenkiä saa sovittaa. Käyttäminen on eri asia kuin kokeileminen. Tuotetta ei saa ryhtyä käyttämään, mikäli myyjä ei anna siihen erityistä lupaa.
    "
     
    Viimeksi muokattu: 09.12.2008
  12. Jyrki

    Jyrki Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.01.2001
    Viestejä:
    1 472
    Saadut tykkäykset:
    22
    Siis voi kokeilla, eli kytkeä virrat, kokeilla, että liitännät toimii eri laitteiden kanssa ja kuvanlaatu vastaa odotuksia (ei pilveilyä) jne. Käyttöönottaminen tarkoittaa sitä, että laitetta aletaan käyttämään normaalisti, eli laitetaan hyllyyn ja aletaan katsomaan tv-ohjelmia tai elokuvia (niiden sisällön vuoksi, ei kuvanlaadun kokeilemisen vuoksi).
     
  13. Sentteri

    Sentteri Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2008
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikeinta tässä asiassa on siis todistaa kuinka paljon sitä on testattu. Esim minun tapauksessani vastaanotin television viikkoa aikaisemmin kun ilmoitin pilveilystä sekä halustani vaihtaa uuten, johon he vastasivat että ei onnistu koska olen käyttänyt tuotetta liian pitkään. Eli periaatteessa jos samana päivänä tai seuraavana vastaanotosta ilmoittaa viasta niin vaihdon luulisi onnistuvan suhtkoht kivuttomasti, mutta muuten pitää pystyä todistamaan että ei ole oikeasti käyttänyt laitetta vaan se on esim kiireiden takia pysynyt laatikossa.
     
  14. jorhe

    jorhe Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2001
    Viestejä:
    626
    Saadut tykkäykset:
    0
    1080p/60Hz onnistuu pc:ltä hdmi:n kautta ongelmitta, kokemusta on. Vastaus tähänkin kysymykseen olisi löytynyt lukemalla koko threadi.
     
  15. kynis

    kynis Guest Guest

    Liittynyt:
    08.12.2008
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tuon 40w4000:n kokonaisleveys 98.6cm vai näytön leveys?

    Aika huono takuu tonnin telkkarille kun vaan vuosi.. :( Mutta varmaan tuon jimmyn pc storesta laitan tulemaan. Tuskin tulen pettymään.
     
  16. inf

    inf Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2007
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika yleinenhän tuo 1v takuu laitteille on. tietysti tuotevastuu kattaa myös yli vuoden mutta ei kuitenkaan kovin paljoa
     
  17. XBMC

    XBMC Guest Guest

    Liittynyt:
    27.10.2006
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samalta sivulta löytyi myös juuri televisiota koskeva kohta:
     
  18. Jyrki

    Jyrki Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.01.2001
    Viestejä:
    1 472
    Saadut tykkäykset:
    22
    Kummallahan se todistamistaakka tässä tapauksessa on? En osaa sanoa, mutta saattaa hyvinkin olla, että sinulla. Sinulla on kuitenkin 14 päivän palautusoikeus eikä yhden päivän ja kaipa tuon tuon ajan täytyy jotakin tässäkin merkitä. Kaupan perumiseen tämän ajan sisällä ei tarvitse antaa erityistä syytä, eikä myyjällä ole oikeutta syytä edes vaatia.
     
  19. nimenion

    nimenion Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2005
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kysytään nyt täälläkin.

    Olen päätymässä "halpaan" 40w4000 -malliin.

    Onko kokemuksia, mikä l u o t e t t a v a liike toimittaa Saksasta Suomeen alle satasella? (kaikki eivät todellakaan toimita) ... Halvimmat hinnat kieppuvat siellä noi 850 tienoilla.
    Tonnin voisin maksaa, mutta EN halua jonottaa räntäsateessa jonkun liikkeen oven ulkopuolella sen saadakseni.
     
  20. inf

    inf Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2007
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jimmsiltä noita saa hintaan 999e ilman toimituskuluja, sen kun käy vaan kaupasta hakemassa.