Guitar Hero III vs. Rock Band

Keskustelu osiossa 'Yleistä konsolipeleistä' , aloittajana ElvisThePelvis, 04.02.2008.

  1. Juhe

    Juhe Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2003
    Viestejä:
    891
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse käytin hyväksi Gamestopin varsin käypän vaihtotarjouksen, joten talouteen on viikon päästä tulossa Guitar Hero: World Tour. Biisilista on ihan ok tasoa, mutta ei mitään järisyttävää. Ei se Rock Band 2 biisilistakaan mielestäni mikään mahtava ole. Mielessä on kuitenkin siis hommata vielä tuohon lisäksi Rock Band 2, kun kerran Guitar Heron soittimet käyvät siihenkin. Ladattavat lisäbiisit ovat tervetulleita ja Rock Band vie niissä tosiaan voiton.
     
  2. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Jos Guitar Hero: World Tourin tulen hankkimaan, niin aika selkeästi kotimaata parempi paikka olisi UK-Amazon. Katselin sieltä vähän mitä tuo bändipaketti tulisi maksamaan postikuluineen, ja 190 euroa ja rapeat hintaa tulisi -- tullivaaraahan ei tällä paikalla tietenkään ole. Käsittääkseni kotimaassa GH:WT:n hinta on siinä 240 euron tienoilla (ja edes hyödyntäen Anttilan 20 euron etuseteliä tai Stockan -10 prossan kantispäiviä tuohon UK-Amazon hintaan ei pääse).

    Löytyisihän GH:WT tietenkin myös NetAnttilasta osamaksulla. ;)
     
  3. Juhe

    Juhe Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2003
    Viestejä:
    891
    Saadut tykkäykset:
    0
    Gamestopilla on vielä aika hyvä tarjous tuosta menossa, taitaa pari päivää ennen julkaisua loppua. 4 peliä kun vie vaihdossa niin väliä jää maksettavaksi 69,90€. 4kpl alelaareista jotain 10€ pelejä, niin ei jää kuin pikkaisen reilu 100€ hinnaksi koko roskalle. Jos ei tykkää niin sitten voi myydä pois ja silti varmasti jää voitolle.

    Itse kaivelin vanhat x360 pelit joita ei tule peilailtua ja ostin pari halpispeliä, niin aika helppo oli kääntyä Guitar Heroon hintansa puolesta.

    EDIT: Tässä vielä tuo tarjous
     
    Viimeksi muokattu: 16.11.2008
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Juu, olen ollut tietoinen tuosta tarjouksesta jo pidemmän aikaa, mutta ongelmana on se, ettei Oulusta löydy Gamestoppia. Onhan se hieno tarjous, ja silleen, mutta minkäs teet. En tiedä sitten onnistuisiko tuo systeemi etäämmältä postitse...
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Jaahas, nyt näyttänee ilmeisesti aika selvältä, että toisin kuin luulin, niin juuri Wiillä vain mikki tulee olemaan molempiin peleihin yhteensopiva; muiden konsoleiden omistajat saavat nauttia kahden eri leirin varusteista samassa pelissä. :OI Ongelman ydin perustuu juuri tähän Wii Remote -hässäkkään. GT:WT:ssähän siis tuttuun tyyliin Wii Remoten joutuu tunkemaan joka soittimen sisään (mukaan lukien rummut ja mikki). Jostain syystä Harmonix sai luvan olla tekemättä näin. Netissä liikkuu kyllä eri kirjoituksia asiasta, mutta lieneehän se tuon Wii Remote -sijottelun kannalta selvää, että eipä esim. GT:WT:n kehuttua kitaraa tule voimaan käyttää RB2:ssa.

    Mitähän tässä pitäisi tehdä sitten... Tarkastellaanpa asiaa kohta kohdalta.

    Kitara: Vaikka GT:WT:n kitaraan joutuu sijoittamaan sen Wii Remoten, niin kyseistä pelivälinettä on kehuttu niin paljon, ja vastaavasti RB2:n kitaraa on pidetty enintään keskivertona. GT:WT voittaa!

    Rummut: GT:WT:n rummut tuntuvat äkkiseltään paremmilta, mutta ongelmia on kaksi. Ensimmäiseksi, osa GT:WT:n rumpuseteistä on ollut viallisia, ja monet ovat valittaneet siitä, etteivät ne rekisteröi lyöntäjä ollenkaan tai liian vähän/paljon. Rehellisyyden nimissä näitä epäluottamuslauseita löytyy muun muassa Youtubesta myös RB2:n rumpuja kohtaan. Toiseksi, monet ovat pitänee symbaalien sijoittelua huonona, koska ne ovat ääriasennossaankin oikeaan rumpusettiin verrattuna liian alhaalla. RB2:n rummut eivät ole RB1:stä muuttuneet paljoa ulkoisesti, mutta ilmeisesti parannusta muuten on tehty (eivät enää esim. kuulosta niin äänekkäiltä, joskin GT:WT:n rummut ovat vieläkin hiljaisemmat). RB2:n rumpuihin tulee saamaan myös kolme symbaalia lisäosana (ja nämä tulevat sitten korkeammalle myös). Jälleen kerran myös tässä kohtaa RB2:n rumpuihin ei tarvitse lisätä Wii Remote, toisin kuin GH:WT:n rumpuihin. RB2 lisäsymbalein voittaa hienoisesti!

    Biisilista: Vaikka kieltämättä minusta on jännää, että GT:WT:ssä on mukana Michael Jacksonia, niin on RB2:n biisilista armottoman kova. Lisäksi käsittääkseni RB:n DLC-lista on merkittävästi pidempi ja parempi kuin GH:n. RB2 voittaa!

    Itse peli: Siitä ei pääse mihinkään, että moni on sanonut RB2:sta liian helpoksi, kun taas GH:WT:ä pidetään yleisesti haastavana pelinä. Toisaalta, tähän liittyy myös se millainen ihminen näitä pelejä pelailee. GT3:sta olen jonkin verran rämpytellyt kaverilla, ja kieltämättä olen niitä ihmisiä, jotka haluavat vain pitää hauskaa ja jammailla biisien tahtiin, eikä yrittää vaikeimmilla tasoilla sormet kipeänä saada loistotulosta. Tämän valossa RB2 kuulostaisi enemmän omalta. GT:WT:ssä on mainostettu sitä biisinteko-ominaisuutta, mutta käsittääkseni arvosteluissa kyseisen ominaisuuden toteutus on haukuttu aika hyvin. RB2 voittaa!

    Lopputulos: Onko yksi Michael Jackson -biisi ja selkeästi parempi kitara sen arvoista, että menisin hankkimaan GH:WT:stä edes sen Guitar Bundlen? Niin no, kaikkimullehetinyt minussa sen haluaisi, mutta ei kyllä tee sitten yhtään mieli sijoittaa (suoremmin sanottuna) muovikasoihin useampaa saturaista.

    -> Rock Band 2 Band Bundle here I come!
     
  6. GonD

    GonD Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2004
    Viestejä:
    247
    Saadut tykkäykset:
    0
    Suosittelisin Elvistä odottamaan vielä hetken vuonna 2011 julkaistavaa Orchestral Conductor Super Hero: Full Symphony Orchestraa. Pieksee nykyiset tekeleet ainakin seuraavilla osa-alueilla:

    Soittimet: Uusi bändipeli sisältää kaikki välttämättömimmät soittimet oman orkesterin luotsaamiseen. Orkesteripaketissa tulee 30 soitinta bassoklarinetista tuubaan. Lisäksi soittimia voi hankkia erikseen saavuttaakseen tarvittavan määrän esimerkiksi viulisteja (alkaen 16:sta). Itse kapellimestaria simuloidaan Remote+Nunchuk-yhdistelmällä. Tilaamalla Tšaikovskin 1812 Overturen netistä, saa bonuksena oman OCSH:FSO tykin, jolla voi sitten simuloida noita tykinlaukauksia. Myös entisiin soittimiin kohdistunut kritiikki on otettu huomioon tykkiä suunnitellessa, sillä se on täyttä valurautaa. Ostamalla kappaleen saa myös oman rakennusinsinöörin tarkistamaan kerrostalon lujuuslaskelmat kyseisen hökötyksen vuoksi. Tuotteessa on alaovelle kuljetus.

    Alusta: Tunnetusti Nintendo on sopinut Remoten liittämisestä jokaiseen soittimeen, mutta käyttäjien painostuksesta triangeli toimii tässä pelissä ilman Remotea. Activision on luvannut järjestää Wiin:n omistajille muutamia ekstraherkkuja uuteen peliin: Aivan uutena ominaisuutena OCSH:n historiassa peliin on lisätty jatkuva kaatuilu, muutenkin muiden konsolien omistajien tuskaillessa True HD äänien 8 kanavan kanssa Wii-version monoäänet toistuvat yhtä hyvin niin yhdestä, kuin useammasta kaiuttimesta.

    Vaikeusaste: Tästä ei ole vielä mitään tarkempaa tietoa esimerkiksi arvosteluiden pohjalta, mutta Trailerissa esitetyt kohtaukset sairaalan teho-osastolta, sekä niinikään trailerissa esiintyvät jedit lupaavat juuri sinulle sopivaa mukavan leppoista pelikokemusta. Eihän nyt tajuttomille ja satuolennoille markkinoitu peli voi hirveän vaikea olla.

    Hinta: Hinta asettunee suomessa noin 1240e tuntumaan. Mikäli haluaa hankkia pelin edullisesti, kannattaa jälleen suunnata GameStoppiin jossa viemällä neljät bokserit saa pelin yhdellä eurolla (HUOM! Wiille eivät käy Black Horsen eivätkä ManUnderwearin tuotteet. Lisäksi tyttöjen alusvaatteet eivät käy, sillä niillä ei ole jälleenmyyntiarvoa GameStopin asiakaskunnassa). Oululaisia tämä tuskin hyödyttää, koska liikettä ei vieläkään Oulusta löydy, ja muiden kaupunkien liikkeisiin on oululaisilla porttikielto sekavan puheen sekä liian likaisten bokserien vuoksi.

    Ehkä pitäisi vähentää NRJ:n aamupoikien mainosten kuuntelua. :D
     
  7. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Hehhehee. Kyllä minä sen Rock Band 2:sen aion ihan ostaa, meni syteen tai saveen. Onneksi tässä kyseisessä tapauksessa odottajia ja spekuloijia on oikeastaan enemmistö potentiaalisista ostajista, niin tällaisen aktiivista elämäntyyliä harrastavan EtP:n ei tarvitse moista sarkasmia yksin ottaa vastaan. :)
     
    Viimeksi muokattu: 18.11.2008
  8. Morden

    Morden Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2002
    Viestejä:
    81
    Saadut tykkäykset:
    0
    Anna kuin minä hieman helpotan päätöksentekoa:

    Myyt Wiin pois, ostat tilalle koneen jolla ei tarvitse välittää yhteensopivuus sotkuista (eli xbox360:n, PS3:ssa kun ei GHWT:n rummut vielä toimi RB2:ssa) ja hankit joko GHWT bundlen (21.11.) tai RB2 bundlen (joskus joulukuussa, pelkkä peli tulee myyntiin GHWT:n kanssa samana päivänä).

    Samalla poistuu kaikki ongelmat yllämainittujen pelien ladattavan lisäsisällöstä (esimerkkinä voidaan mainita viime viikolla guitar heroon tullut Jimi Hendrix-paketti, jota ei Wiille tule lainkaan).
     
  9. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Ei kiitos. :) Vaikka esimerkiksi Soul Calibur IV:n pelaaminen PS3:lla hitusen kiinnostaisi, niin nuo muut konsolit eivät yksinkertaisesti kiinnosta. Muutenkin olen tietoisesti pyrkinyt pois "vanhanaikaisesta" pelaamisesta, jota harrastin monen monta vuotta. Enää ei kiinnosta sitä sohvalla löhöys -pelaamista harrastaa. Kun en ole niitäkään ihmisiä, joille grafiikka menee pelattavuuden edelle, niin eiköhän se Wii ole oikea konsoli minulle. Toisaalta, se on ihan kivakin, että Wii rajaa valintaani ja estää minua esimerkiksi ostamasta yksittäin noita bändivarusteita ja/tai molempia pelejä. Eipähän tule tuhlattua liikaa ja hankittua liikaa muovia olohuoneeseen.

    Kunhan Blu-ray Oppokin julkaistaan, menettää PS3:kin monen silmissä yhden tärkeimmistä valteistaan.
     
  10. korpilaakso

    korpilaakso Guest Guest

    Liittynyt:
    21.11.2005
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rock Bandiahan pystyy pelaamaan Guitar Heron soittimilla, mutta mites toisin päin? Ostin Rock Band soittimet ja Rock Band 2 pelin, niin voiko noilla soittaa Guitar Hero-peleissä?
     
  11. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tässä on kaavio, jota moni pitää sinä luotettavimpana mitä tulee aiheeseen. Eiköhän se selvennä hiukan asiaa... :)
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Rapakon takana sitten Rock Band 2:sen Wii-versiotakin saa jo hyllystä, ja vastaanotto on ollut erinomainen. Tällä kertaa kyseessä on lähes täysin identtinen peli PS3/X360-versioiden kanssa. Instumentit eivät, toisin kuin GH:WT:ssä, vaadi Wii remotea -- joskin ilmeisesti yhtä Wii remotea silti tarvitaan (ilmeisesti mikin kanssa jotenkin). Ne ovat langattomia mikkiä lukuun ottamatta.

    Paljon puhutusta yhteensopivuudesta on tullut myös selvyys, ja mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin nyt voidaan jo 100% varmuudella sanoa, että ainakin rapakon takana GH:WT:n instumentit käyvät RB2:seen, muttei toisinpäin. Eli jos haluaa kokea molemmat pelit ja/tai sattuu tykkäämään GH:WT:n instrumenteistä enemmän, niin GH:WT-bundle täytynee lisätä ostoslistalle.

    Mitä tulee itse instrumentteihin, niin Wii-käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä rumpuihin (jotkut pitävät niitä parempina kuin GH:WT:n rumpuja, ja toki myös toisinpäin). Kitarasta on vain mainittu sen olevan huima parannus alkuperäiseen RB-kitaraan ja että tuo automaattinen kalibrointisysteemi on kiva. GH:WT-kitaraa silti käsittääkseni pidetään edelleen parhaimpana valinta (myös RB2:seen), joskin edelleen muistutetaan siitä, että kuluttaja voi saada tietynlaisella todennäköisyydellä huonosti toimivan GH:WT-kitaran.

    Omat fiilikset hieman vaihtelivat tässä, sillä tuo jatkuva nihkeys mitä RB-kitarat saavat osakseen sai minut miettimään pitäisikö sitten ostaa ensin GH:WT -guitar bundle ja myöhemmin RB2 täysbundle. Toisaalta, olen siitä täysin varma, että nimenomaan RB2 pelinä on minulle se ainoa oikea, ja toisaalta RB2-rummut vaikuttavat kompaktimmeilta (asun kuitenkin yksiössä). Tuskinpa se RB2-kitara kuitenkaan nyt ihan katastrofi on.
     
  13. Tiger

    Tiger Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.07.2001
    Viestejä:
    574
    Saadut tykkäykset:
    17
    Päätä jo :thumbsup:
     
  14. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    On se jo päätetty, kunhan tässä vain harrastan ääneen ajattelua. :D
     
  15. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Siinä ajassa kun elvis postaa kaksi postia, joissa pohtii loputtomalta tuntuvia vaihtoehtoja ehdin käydä läpi:

    1) Ostaa heräteostoksena guitar heron + kitaran wiille tietämättä mitään muuta kuin että näissä rämpytetään kitaraa

    2) Todeta että tää onkin ihan jees ja sen seurauksena:

    3) Ostaa vahingossa rock band soittokamat wiille, koska en tajunnut, että rock band ja guitar hero on kaksi eri asiaa. Sitten huomasin, että eri pelit ja soittimet ei sovi yhteen jolloin:

    4) Myin Rock Band soittimet pois

    5) Ostaa PS3:lle guitar hero + bändisetin

    6) Myydä Wii guitar hero + kitaran pois

    7) Järjestää pari bändi-iltaa kavereiden kesken


    Kai se on perusluonteen ero: Toiset miettii, toiset tekee :thumbsup:
     
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Ohoh, olin näköjään syyllistynyt tuplapostaukseen. :(
     
    Viimeksi muokattu: 23.12.2008
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    OT:

    Se ja rahatilanne. :) Vaikkei meistä kummallakaan ole autoa ja vaikka kummatkin meistä tykkäämme bättre folk -kamaa ostella enemmän tai vähemmän, niin kai meissä on se ero, ettei itsellä kuitenkaan ole varaa tehdä ostopäätöksiä ihan yhtä suoralta kädeltä kuin sinä. Toisessa ketjussa taisinkin mainita jo myyntitottumuksistani (eli etten sitä harrasta). Hyvä esimerkki tästä on esimerkiksi kännykät: jotkut ostavat kännykän, käyttävät sitä korkeintaan vuoden, myyvät pois (toki tappiolla) ja ostavat uudemman tilalle jne. Itse ostan kännykän, jota varmasti käytän vähintään seuraavat 3-5 vuotta tai niin pitkälle kunnes se menee rikki.

    Tämä mietiskelyni juontuu siis tähän käytäntööni. Esimerkiksi tämä ainainen kamerapiikittely on sinänsä täysin perusteetonta, koska lykkäsin kyseisen laitteen ostoa 90%:sesti aina siksi, että rahareikiä ole monia ja kamera oli ostoon saakka se vähäisin prioriteetti -- en suinkaan siksi, että aina vaan unelmoin seuraavasta ja seuraavasta mallista.

    Aiheeseen palatakseni... Kaikki me tiedämme, että Wiin GH3 oli virheellinen monoraitansa takia ja että uuden levyn saaminen Activisionilta on todella stressaava prosessi. Kaikki me tiedämme, että Wiin Rock Band on todella vaillinainen peli, jota ei sinänsä kannata hankkia. Kaikki me tiedämme, että moni pitää itse pelinä RB2:sta parempana kuin GH:WT:ä, ja että GH:WT:ssä sekä kitara että etenkin rummut ovat kärsineet hyvin yleisesti ongelmista (eikä se USB-MIDI-kaapeli+PC-tuunausohjelma tee niistä rummuista edelleenkään täydellisesti toimivia) -- ja että instrumentin lähettäminen ja vaihto Activisionilla on GH3-vaihtolevyn tapaan hermoja vaativa prosessi. Kaikki me tiedämme myös, että Rock Band 2 julkaistaan viimeisten tietojen mukaan vasta kesällä Wiille täällä Euroopassa. Voitko tässäkään mielessä syyttää minua siitä, etten ole halunnut valita vaillinaista tuotetta? :D

    Oikeammin siis se perusluonteiden ero tässä tapauksessa on se, että toisilla on varaa ostella huolettomammin, ja toisten taas pitää pohtia sekä ostoksesta saatavaa hyötyä että ajankohtaa milloin sen voi ostaa, jottei se mene päällekkäin muiden ostosten kanssa.
     
    Viimeksi muokattu: 22.12.2008
  18. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    World tour + kitara maksoi (ja saattaa maksaa edelleen) game stopissa joku 30e kun antoi vaihdossa kaksi mitä tahansa wii peliä (pl play ja sport). Ensipuraisu ei siten paljoa maksa, kaikki soittokamat tyhjentää lompakkoa jo aika pahasti :(

    Sen verran pitää myös lisätä, että meillä asiaan vaikutti naisen halu laulaa. Kun mainitsin, että tähän on mahdollisuus, nainen oli ekana ehdottomassa koko bändisettiä. Kitara+mikki+peli oli kuitenkin se verran lähellä koko settiä, että tuli ostettua sitten kaikki :)

    Ps3 vs wii taistosta täytyy sanoa, että wii lataa nopeammin ja kitaraan kiinnitettävä ohjain antaa ääniefektejä. Vaikka ps3:n grafiikka onkin toisella tasolla, oli wii silti mukavampi. Oma ostopäätös oli ps3 lähinnä sen takia, että yhteensopivuus tuntui olevan paremmalla tasolla. Noin ylipäätään varsin fiksu ostos ja sitten joskus kun kyllästyy, setistä saa varmaan suht järkevästi rahaa ja huvin hinnaksi ei paljoa jää.
     
  19. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Onko tulossa tai olemassa kolmannen osapuolen rumpuja, jotka toimisivat ehkäpä jopa paremmin GH:WT ssä ja RB:ssä. Edit: PS3 on laitteena.

    Nyt löytyy singstar ja GH III + 2 kitaraa. Ajatus on, että ostaisi WT:stä Guitar Bundlen, myisi toisen vanhan kitaran jollekkin bassoksi, ja sitten tilaisi ne rummut jostain, singstarin mikkihän toimi näissä. Jostain joskus silmään on osunut juttu, jossa oli tarjolla/tekeillä "oikeat" sähkörummut, jotka sai jompaan kumpaan peliin kiinni? Mielummin molempiin toimiva rumpusetti siis olisi kiva. Toisaalta jos joku ei ole kiinnostunut GH:WT rummuistaan, voisin ostaa ne tai vaihdossa tarjota tuota kitaraa.... AAaarg ETP syndrooma :) (Ja lopuksi, ymmärrän todella hyvin EPT:n hankitalogiikkaa. Puolet ilosta on vertailla ja haaveilla, mutta toisaalta on säätäjän tapaan vauhdilla menty monta kertaa.)
     
  20. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Viittasit varmaankin tähän? Kyllähän tuota on kehuttu sen verran, että jos vain raskit sijoitta useamman saturaisen leikkirumpuihin (joskin onhan tuo kuulemma jo verrattavissa joihinkin oikeisiinkin rumpusetteihin), niin anna mennä. On nuo Ionit saaneet sen verran hyvää palautetta, että ihan hyvä veto voisi olla. Tilaahan nuo kuitenkin vievät, ja jos joudut välillä purkamaan setin, niin asennuksessa kuulemma aina menee helpostikin kymmenisen minuuttia.