Terminator: Sarah Connorin aikakirjat (Subin tahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Professional, 10.11.2008.

  1. ICS

    ICS Guest Guest

    Liittynyt:
    20.01.2005
    Viestejä:
    260
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilisen jaksossa mentiin liian pitkälle. :sick:
    Terminatorista irronnut pää herätetään ja kroppa herää ja vielä tappaa jonkun ja lähtee hakemaan omaa päätään tapetun äijän pää niskassa???!!! Tarinan uskottavuus lähti saman tien.
     
  2. SamSon

    SamSon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.06.2005
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onpas tuo terminaattori-kissa yllättävän kevyt nostettaessa/kannettaessa, mutta melkoisen raskas tapellessaan :rolleyes: Sarah kantoi sitä ihan tuosta vaan, mutta tapellessa ei seinät pysy pystyssä kun tyttö rymisee niistä läpi. Miten se oikein on mahdollista :hitme:
     
  3. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Offtopic:

    Mielenkiintoista miten eri tavalla ihmiset katsovat sarjoja. Kun sarjoja seuraa suomessa jenkkien tahtiin niin siitä käytävä keskustelu on täysin erilaista kuin mitä se on threadissä jossa sarjaa seurataan suomen esitystahtiin.

    Suomessa jenkkien esitystahtiin sarjoja seuraavat
    - keskustelua sarjasta, jaksoista jne.

    Suomessa suomen esitystahtiin sarjoja seuraavat
    - yritetään etsiä sarjasta mahdollisimman paljon epäloogisuuksia ja virheitä ja ylipäätään kaikkea millä voi haukkua tai moittia sarjaa

    Em. tapahtuu oli kyseessä mikä tahansa sarja. Mielenkiintoista on myös se, että jos seuraa ulkomaisia foorumeita (jenkit keskustelevat sarjoista tai britit keskustelevat jenkkisarjoista omaan esitystahtiin/jenkkien esitystahtiin) niin niissäkin suurin osa ei keskity etsimään sarjasta kuin sarjasta virheitä ja epäloogisuuksia.

    Ehkä suomen televisiossa sarjavalikoima on vain niin pieni että ihmiset joutuvat katsomaan sarjoja joista he eivät välitä ja sitten valittavat niistä netissä. Näyttää olevan pitkälti suomalainen ilmiö koska moinen on paljon harvinaisempaa brittien/jenkkien keskuudessa ja uskon että heille sarjoja hypetetään ihan samalla tavalla.

    Tämä suomalaisten "etsinpä joka jaksosta jotain mistä voin valittaa" -asenne näyttää olevan ihan originaali piirre.
     
  4. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tai ehkä britti/jenkkikatsojilla ei ole minkäänlaista kritiikkiä ja "hittisarjoja" hehkutetaan oli ne millaista tuubaa tahansa.
     
  5. Zammy

    Zammy Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2007
    Viestejä:
    243
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minua enemmän ihmetyttää tuo aikamatkustus, joka ei myöskään mun tietääkseni ole vielä aivan arkipäiväistä.

    Mikä periaate se on, että täysin fiktiivisessä sarjassa tiettyjen asioiden täytyisi noudattaa perinteisiä fysiikan lakeja?
     
  6. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näinhän se tuntuu menevän. Ehkä on sitten coolia asettua muiden yläpuolelle kun voi haukkua sellaista mistä toiset tykkää. Saman huomaa leffathreadeissa kun joku leffa alkaa saamaan porukalta tarpeeksi kehuja, pikkuhiljaa uusien threadiin osallistuvien kommentointi alkaa olemaan negatiivisempaa ja negatiivisempaa.

    Tai ehkä Suomen laihaan tarjontaan on tyydyttävä mitä milloinkin tulee, ja Jenkeissä on valinnanvaraa, ja voi katsoa sitä mitä ite tykkää.
     
  7. Zammy

    Zammy Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2007
    Viestejä:
    243
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on kyllä lähinnä se käsitys, että suurimmaksi osaksi ne jenkkisarjat jotka täällä jää näyttämättä, ovat niin käsittämätöntä skeidaa ettei niitä tänne kaivatakaan. Ihan samat sarjat siellä tuntui televisiossa pyörivän, joskin paljon tiheämmällä uusintasyklillä.
     
  8. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan tosiaan. Suomalaisten maku on kaikkien muiden yläpuolella. Suomalaisethan eivät perinteisesti ole kateellista porukkaa :D Menee vähän samaan sarjaan sen kanssa että uskotellaan että suomi on sellainen lintukoto jossa ei tapahdu mitään ikäviä asioita. Mitä nyt nuorten tekemiä murhia (pommit, ammuskelut) enemmän 2000-luvulla kuin missään muussa maassa jos tapahtumat suhteutetaan väkilukuun :D

    Mitä brittien televisiotarjontaa katsoo niin kyllä siellä se valinnanvara on huomattavasti suurempi kuin suomessa. Ihmiset katsovat sarjoja joista pitävät eivätkä tuhlaa aikaansa niihin josta eivät tykkää. Sama juttu jos katsoo sarjoja jenkkien tahtiin. Jos ei jostain sarjasta tykkää niin toki sen ilmaisee mutta joka viikko tapahtuva "tässä jaksossa se ja tuo ja toi oli tehty väärin ja epäloogisesti" -tyyli puuttuu kokonaan.

    Itsekin olen tänä syksynä jättänyt jo useita sarjoja kesken koska ne eivät vain kiinnostaneet tarpeeksi. Turha käyttää sellaisiin aikaa ja vielä turhempi täyttää foorumeita sillä että arvostelee joka jakson tapahtumat erikseen.

    BTW sarja ei voi olla huono jos sitä pitää joka viikko katsoa :)
     
  9. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Muistutetaanpas että tämä ketju on tarkoitettu sarjaa Subin tahtiin seuraavien keskustelulle. Jaottelua voidaan näemmä pitää siitäkin syystä aiheellisena, etteivät amerikan tahtiin seuraavat pahoita mieltään tästä kansallisesta erityispiirteestämme, joka ilmenee ainoastaan kotimaisia kanavia katsottaessa - kyvystä kriittiseen ajatteluun.

    Makuasioitahan nämä hyvänen aika ovat. Aivan turha on ottaa itseensä, jos joku ei omasta suosikista satu pitämään, oli syynä sitten jokin aivan toisarvioselta tuntuva yksityiskohtakin. Omia perusteluitaan voi esittää ja toisten vastaavia kiistää, mutta valittaminen pelkän sarjasta pitämisen tai pitämättömyyden perusteella on täyttä höpöä - varsinkin jos sen pohjaa vielä siihen, mitä kautta kukin sarjaa on seurannut.


    Sarjasta olen nähnyt vasta ensimmäisen jakson, joten jääkööt vielä sen enempiä kommentoimatta. Herätti se sentään sen verran kiinnostusta, että toinenkin jakso tuli tallennettua. Potentiaalia katsottavaksi viihdehömpäksi siis oli.
     
  10. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Minä ainakin annan tälle(kin) sarjalle mahdollisuuden ja aion katsoa ainakin vielä muutaman jakson. Saatan myös kertoa niistä mielipiteeni tällä foorumilla. Suomenkin televisiosta tulee monia laatusarjoja, mutta pilotin perusteella Sarah Connorin Aikakirjat ei hyvällä tahdollakaan niihin kuulu.
     
  11. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yltiöhuonon ykkösjakson jälkeen tämä kakkosjakso yllätti positiivisesti. Täytynee vielä pari jaksoa katsoa :)
     
  12. mi.vi

    mi.vi Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2004
    Viestejä:
    540
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pelästyin kun tuli eilen mainos että Bionic Woman alkaa subilla maanantaina 1.joulukuuta, ajattelin että tämä jää heti tauolle ja toinen tulee tilalle. Mutta tulevatkin peräkkäin klo 21 ja 22.
    Täytyyhän sekin sarja tsekata :)
     
  13. SamSon

    SamSon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.06.2005
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkoituksellinen sarkasmi ei näköjään ihan osunut nappiin. Sinänsä tarkoitus ei ollut kritisoida sarjan fiktiivisyyttä yleensä vaan tarttua kiinni tekijöiden pikku huomaamattomuuteen... Minä myös aion katsoa seuraavan jakson ja todnäk koko kauden jo pelkästään siksi, että tämä on ihan siedettävä sarja, eikä telkasta parempaakaan maanantai-illalle tahdo tulla. Kolmosen leffat on yleensä sen verran pölyttyneitä, ettei niitä viitsi katella.
     
  14. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Multa meni yks pikku juttu hieman ohi. Voisiko joku kertoa kuinka 7-8 vuotta tien poskessa lojunut pää heräsi henkiin? Toimiko se kuin jokin lampun henki, että sai elämää heti kun se äijä hiplaili sitä? Ja kuinka se alakroppa osas tiensä pään luo? Ja kuinka se näki minne kävellä?
     
  15. iku-tursas

    iku-tursas Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2004
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alakropasta ja äijän hiplailusta en osaa sanoa, mutta pään ajattelin lentäneen räjähdyksen seurauksena sen saman aikamatkustuspallon läpi josta muutkin tulivat vuoteen 2007.

    Mutta mitenkäs kyborgi kulkee ajassa mutta kalsarit eivät, entäs jos niitä alusvaatteita ei pesisi? :eek:
     
  16. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Kaikki kun eivät otsikkoa näemmä osaa lukea, niin muistutetaanpa nyt vielä kerran, että tämä ketju on tarkoitettu keskustelulle Subin lähettämien jaksojen tahtiin.
     
  17. hex

    hex Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    775
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyllä se pään lentäminen siinä alussa näytettiinkin.

    Tämän tyyppisten sarjojen kohdalla on kyllä omituista pohtia tapahtumien realistisuutta. Jos sellainen kiinnostaa niin kannattanee katsoa ennemmin Big Brotheria.
     
  18. Miksuf

    Miksuf Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.09.2008
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen itse suuri T-fani, vaikka T3:sesta en nyt tykännytkään. Odottelin tätä sarjaa mielenkiinnolla, mutta en oikeastaan ajatellutkaan, että tv-sarjaksi muutettuna intensiivisyys säilyisi niin hyvin kuin elokuvassa. TV-sarjan etenemään kun vaikuttaa paljon palaute yleisöltä, mahdollinen jatko jne., kun taas elokuvakäsikirjoitus voidaan (niin halutessaan) kirjoittaa valmiiksi rungoksi.

    Joka tapauksessa ihan ok toimintahömppä, vähän "syvällinen" keskustelu ja ajattelu välillä huvitti parin ekan jakson aikana, mutta ihan tuli katsottua molemmat jaksot ja jatko varmasti myös. Minuakin jäi hämäämään se kuolleista herännyt terminaattori, katsoinko sitten juuri kriittisenä hetkenä monitoria TV:n sijasta, kun en pään lentämistä huomannut.

    -- M
     
  19. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Joo, samaa minäkin nauroin.
    Miksi noille edes sitten tarvittaisi päätä, jos ne osaavat toimia ilman sitä.
     
  20. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ehkä ne näyttää hitusen enemmän ihmisiltä jos niillä on pää? :rolleyes:
    En kyllä tajua miks tämä piti tageihin pistää mutta...