Sony HT-DDWG800 vai jotain muuta alle 400€?

Keskustelu osiossa 'Aloittelija kysyy' , aloittajana Straiffi, 08.10.2008.

  1. Straiffi

    Straiffi Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli ensimmäistä settiä tässä nyt olisi tarkoitus hankkia ja hintahaarukka olisi niinkin alhainen kuin 300-400€ (opiskelijalla ei pahemmin rahaa ole) ja käyttö olisi pääasiassa musiikki+elokuvat kerrostalossa, eli mikään 1000W mölytoosa ei tule kyseeseen, vaan tarkoitus olisi hankkia niin laadukasta kuin vain tuolla hinnalla saa.

    Eli olen katsellut eri vaihtoehtoja ja Sony HT-DDWG800 näyttäisi omiin tarpeisiin juurikin sopivalta, mutta en vielä täältä löytänyt siitä pahemmin juttua. Kustantaa Pixmaniassa 306€ + pk. Tarkoitus olisi siis viedä tietokoneelta (äänikorttina Audigy 4, käyttiksenä Vista) kuva (720p) ja ääni samalla HDMI-piuhalla (Radeon HD4850:lla onnistuu) vahvarille ja sieltä kuva läpi 32" LG:lle. Ilmeisesti tuolla setillä onnistuu? Lisäksi tulisi digiboksin äänet optisella piuhalla ja mahdollisesti muita laitteita kaksikanavaisena rca:lla (Xbox, N64 ja muuta retroa).

    Tuosta Sonyn setistä löytyi aika paljon juttua täältä.

    Tähän asti on ollut Sennheiser HD-555 luurit musiikki- ja pelikäytössä, sekä Logitechin 5.1 rimpulasetti lähinnä elokuvakäytössä, joten luultavasti mikä tahansa tuon kyllä voittaa, eli siinä mielessä en ole mikään kultakorva. :)

    Voi olla, että tässä hintaluokassa kannattaisi hankkia vain vahvari ja 2 kaiutinta, mutta tässä tapauksessa en usko, että olisi lähiaikoina varaa päivittää tuota settiä, joten pitäisi kerralla nyt jotain ostaa. Lisäksi ei taida edes tuossa hintaluokassa löytyä sellaista vahvistinta, joka tyydyttäisi nuo em. tarpeet? Käytettynä tietysti voisi ostaa, mutta asun sen verran korvessa, että menisi postitteluksi ja postin kautta en mielellään tällaisia vehkeitä käytettynä tilaa.

    Eli lähinnä mielipiteitä tuosta setistä kaivattaisiin tai sitten vaihtoehtoa sille. Ovatko nuo mukana tulevat kaiuttimet miten kehnot? Voiko niitä mahdollisesti myöhemmin päivittää? Entä löytyisikö 200€ hintaluokasta pelkkää vahvistinta, joka tarjoaisi samat liitännät mitä tuo?
     
    Viimeksi muokattu: 08.10.2008
  2. Negotiator

    Negotiator Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    30.09.2002
    Viestejä:
    1 872
    Saadut tykkäykset:
    2
    Jokos olet kerennyt hankkimaan? Itsellä myös kiikarissa tuo paketti ja siihen kylkeen vielä dvd-soitin. Ensi viikolla olisi suunnitteilla tilata ko. paketti. Laitahan kokemuksia, jos olet jo sen hankkinut?

    Itsellä tällä hetkellä Pioneerin valmis kotiteatteripaketti ja siitä loppui liitännät kesken, joten pakko pävittää uudempaan ja tuossa Sonyn paketissa houkuttaisi tuo vahvistin, josta löytyy kaikki mahd. liitännät.

    Itse en myöskään kultakorva ole vaan ihan perussettiä hakusessa. Tämä vaikuttaa aika sopivalta tuon avforumssin linkin läpi koluttuani. Oli todella paljon faktaa laitteesta. Ja hyviä kuvia =)

    Yksi kysymys heräsi liitännöistä. Vahvariin tulisi kiinni dvd-soitin, popcorn-hour a-100 ja PS3 niin onnistuuko niin, että laittaa nuo kolme hdmi-piuhoilla noihin kolmeen sisään menoon ja vahvistimen ulostulosta vetää hdmi:n televisiolle. Vai miten te näkisitte asian? http://i112.photobucket.com/albums/n163/jeremiahwong/sonyddwg800/IMG_8948.jpg

    Eikös sitten pitäisi kaikkien pelittää? Eli eikös tuo vahvistin osaa kierrättää kuvan tuonne televisiolle asti kaikista laitteista?

    /Janne
     
  3. Straiffi

    Straiffi Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enpä ole vielä tilannut, mutta alkuviikosta voisi laittaa tulemaan. Mitä sitä suotta enää jahkailemaan kun on AVforumsilla noinkin hyväksi haukuttu. :)

    Kyllä mielestäni pitäisi pelittää noin.
     
  4. Negotiator

    Negotiator Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    30.09.2002
    Viestejä:
    1 872
    Saadut tykkäykset:
    2
    Itse laitoin juuri äsken tulemaan =) Eli kommenttia tulee sitten, kun saapuu perille. Vähät sormet ristissä tosin odotellaan tuon pixmanian tuntien, mutta toivottavasti tulee pikaisesti.

    /Janne
     
  5. LeonHeart

    LeonHeart Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2008
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itelläkin olis samanlainen setti hakusessa, tuota ei tosin taida saada enää mistään muualta kuin Pixmaniasta....joten onko kokemuksia että miten on tilaus mennyt? Tai onko ehdottaa jotain muuta vahvistin+kaiuttimet settiä samassa hintaluokassa, minkä vielä suomesta löytäisi?
     
  6. Straiffi

    Straiffi Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulihan tuo tosiaan tilattua ja tyytyväinen olen kyllä ollut. En usko, että tuolla rahalla parempaa olisi löytänyt, ainakaan uutena.

    Tilaus tuli sillä halvimmalla toimitustavalla moitteetta perille kotiovelle saakka ja luvatussa aikataulussa, joten ei mitään ongelmia sen suhteen.
     
  7. jopotus

    jopotus Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.07.2008
    Viestejä:
    377
    Saadut tykkäykset:
    2
    Anteeksi kun taas kyselen tyhmiä mutta onnistuuko tuolla laitteella sellainen että kuva hdmi:llä x-boxilta ja (öh) boksin ulostamat 5.1 äänet niillä kahdella rca:lla. :OI Boksi kun ei kai ulosta hdmi:n kautta muuta kun stereo ääntä?... Siis että vahvistin vain kuljettaa kuvan lävitsensä ja huolii ne äänet jostain muualta 5.1? Toivottavasti joku tajuaa mitä tarkoitan...

    Hinnan puolesta olisi minullekin ehkä sopiva paketti, voittaa varmasti tuon muovipurkkisarjan mitä käytän tällä hetkellä.

    Eipä olekkaan sopiva laitos... Kiinteä jakotaajuus 150hz
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2008
  8. truusound

    truusound Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2008
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen itse myös kiinnostunut tästä mallista. Vähän ihmetyttää se, että settiä ei tunnu saavan mistään muualta kuin Pixmaniasta? Onko valmistus lopetettu vai mikä on tähän syynä?

    Halpa hinta houkuttaa, sopisi varmaankin nykyisen laitteistoni kaveriksi (40W4000 + PS3).

    Muutama kysymys on tullut mieleen:

    1) Onko mahdollista, että PS3 kuvanlaatu huononee, kun signaali kiertää setin kautta?
    2) Onko parasta vetää optinen kaapeli TV:n äänille ?
     
  9. truusound

    truusound Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2008
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    JEP! Nyt tuli sitten hommattua Sony HT-DDWG800 Pixmaniasta ja olen ollut erittäin tyytyväinen settiin. Lopulliseksi hinnaksi tuli n. 380€ HDMI-kaapelin ja optisen kaapelin kera. Laitoin tilauksen vetämään sunnuntaina ja perjantaina posti toi paketin kotiovelle.

    Kaiuttimet ovat ihan tyylikkään näköiset ja ääni ok (ottaen huomioon kaiuttimien hinnan). Vahvistin on kooltaan identtinen str-dg520 ym. vahvistimien kanssa. Olisi kiva tietää, että ovatko sisuskalut myös samat? Ainakin tästä setistä löytyy HDMI:n kautta myös äänet (esim. PS3:n kanssa PCM-ääni blu-ray matskulla). Tämä ominaisuus taitaa puuttua str-dg520:stä.
     
  10. Negotiator

    Negotiator Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    30.09.2002
    Viestejä:
    1 872
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei PS3:n kuva mitään huonone, itse en PS3:n kuvaa kierrätä, mutta esim. FullHD-kuva menee vahvarin läpi televisioon, kuten kaikki muutkin laitteet kiertää vahvistimen kautta ja mitään laadun huonontumista ei tapahdu.

    Itsellä televisio kiinni HDMI:llä ja hyvin pelittää.

    /Janne

    PS. myös muille suosituksia eli kuukauden verran käyttänyt ko. pakettia ja todella tyytyväinen ollut. Hakkaa 100-0 nuo integroidut valmiit muovipaketit ja tässä on ainakin vahvari erikseen, joten voi vaihdella laitteistoa eikä aina tarvi ostaa kaikkea uusiksi. Hinta laatusuhde kohdillaan
     
  11. Jalmari83

    Jalmari83 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.11.2008
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse tilasin ko. paketin viime tiistaina, ja toivottavasti huomenna saapuu.
    313e itse paketti, 20e lisää hdmi ja optiselle piuhalle ja plus postikulut, lopulliseksi hinnaksi muodostui 360e. Innolla odotan saapuvaksi, ensimmäistä kotiteatteria settiä oon kasaamassa.

    Tässä surffailin taas pixmania sivuilla ja paketin hinta on laskenut 23e.
    http://www.pixmania.com/fi/fi/1112083/art/sony/kotiteatteri-sarja-ht-ddw.html
    Halpaa on ainakin :)
     
  12. seteh

    seteh Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2004
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen lähti tilaukseen kyseinen paketti. Piuhojen kera (optinen ja hdmi) toimituskuluineen yhteensä 339,90 euroa. Setti tulee korvaamaan nykyisen 3-4 vuotta vanhan Philipsin "kotiteatteri" setin, joka oli silloin suunnilleen halvin mitä löytyi. Eli parannusta lienee luvassa :D
     
  13. mikkom.

    mikkom. Guest Guest

    Liittynyt:
    08.08.2011
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Morjes! Moni näkyy pari vuotta sitten hankkineen tuon sonyn HT-DDWG800 setin. Jos tämän omistavat sattuvat viestini lukemaan niin kertokaapa miltä kuulostaa ja miten pelittää? Toisena vaihtoehtona olen katsellut LG HT906TA pakettia jota direct123 myy samaiseen 299e hintaan millä tuo sonykin pixmanista lähtee.

    Kumpaa näistä vaihtoehdoista suosittelette vai olisko markkinoilla joku aivan muu hankkimisen arvoinen paketti? Budjetti kun on opiskelijalla tuossa 300 tuntumassa.
     
  14. Euso

    Euso Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2006
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä näytä tuota HT-DDWG800:aa enää olevan Pixmanian valikoimissa.. Mikähän mahtaisi olla Sonylta vastaava, uudempi malli sitten? Vai onko tuota vielä jossain myynnissä?
     
  15. aeropat

    aeropat Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2010
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän asiaa sivuten, minulla olisi juuri käytöstä poistettuna tällainen setti. Lisäksi jalustat etukaiuttimille ja seinätelineet takakaiuttimille. Sijaitsee Oulussa, yhteyttä voi ottaa, vaikka YV:llä.