Roast jimillä

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana tuppe, 17.10.2008.

  1. tuppe

    tuppe Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2003
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    comedy centralin tuontia.
    Roast.
    tänään perjantai Jimillä 17.10 tulee uusintana pamela andersson pätkät, 2 jaksoa,
    huomenna lauantaina william shatner ja flavour flave.
    molempina päivinä alkaen 0.55-2.15.

    katselin william shatner pätkän ja oli aivan hervotonta haukkumista, joten nauhoitin flavour flaven, sama meno jatkui ja brigitte nielsen mukana.

    omanlaatuista sitcomia, ainakin itseeni iski.
     
  2. Inehmo|

    Inehmo| Guest Guest

    Liittynyt:
    10.04.2008
    Viestejä:
    127
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan järkyttävän hyvää settiä. Hyvä ku muistutit. Katompa ton Flav-jakson loppuun ku ei eilen jaksanu. Tätä pitää saada lisää!
     
  3. Elson

    Elson Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2006
    Viestejä:
    156
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nämä on muuten hauskoja pläjäyksiä. Shatnerin roastille nauroin veret nenästä :D.
     
  4. Snpp

    Snpp Ehkä se on pora. Tukijoukot

    Liittynyt:
    29.03.2001
    Viestejä:
    965
    Saadut tykkäykset:
    3
    Odotin rankkaa läppää, mutta meni odotuksistakin hurjasti yli. Törkyhuumorin eliittiin nousi heti! :thumbsup:
     
  5. tuppe

    tuppe Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2003
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    törkyhuumoria parhaimmillaan, hiukan kuin Raw eddie murphylta, "tähteä" haukutaan ihonvärin ja sukupuolisuuntautuneisuuden mukaan, olit tai et, ja ne haukkujatkin saa omat satsinsa.

    sinällään yllättävän ronskia kielenkäyttöä jenkkituonniksi
     
  6. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Missasin Shatnerin, se harmitti. Hienoa että uusinta tulee.
    Juuri katson Flavorin Paahtoa, hienoa settiä.
     
  7. azzyyr

    azzyyr Guest Guest

    Liittynyt:
    24.08.2003
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nää oli kyllä mahtavaa settiä. Ihan vahingossa viime viikolla aukasin töllön kun Pamelaa alettiin "kehua". En ole nauranut niin paljon varmaan vuosiin, kun sitä settiä katsoessa. Shatnerin kyykytys oli kanssa loistavaa ja varsinkin "Sulu" sai myös osansa.... Näitä lisää.... :thumbsup::naminami:
     
  8. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Aivan loistavaa viihdettä kertakaikkiaan. Pamelan rousti oli omasta mielestäni näistä tähän asti tulleista ehkä heikoin (mutta silti paikoitellen helvetillisen hauska) kun taas The Shat räjäytti potin aivan sataprosenttisesti. Enpä hetkeen muista hirnuneeni samalla tavalla kun tuota katsoessani. "The Shat hits the fan!" todellakin! Tätä lisää.

    Flavor Flavin tapauksessa näitä vitsejä ei edes välttämättä olisi tarvittu, olisi riittänyt kun herra olisi vaan istunut siinä tuolilla niissä releissään. Mutta loistavaa kamaa tuokin kyllä oli.
     
  9. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Olipas helmeä settiä. Vähän myöhään tuli uusinnat, mutta kanatti valvoa. "Alapäänhuumori ei ole koskaan kuullostanut yhtä hyvältä"... :)
     
  10. Jarza

    Jarza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2002
    Viestejä:
    219
    Saadut tykkäykset:
    1
    On kyllä todella hyvää settiä, joutunut etsimään vanhempia jaksoja myös, pahasti koukuttaa, vahinko vaan et Roast tulee aika harvoin eli jaksoja ei kovin montaa ole kertynyt vielä.
     
  11. Miquel007

    Miquel007 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    272
    Saadut tykkäykset:
    15
    Näyttäis tulevan noin yksi per vuosi.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Comedy_Central_Roast

    Tuosta Shatnerin kärvistyksestä, ihan ok. Taisi "Sulu" saada enemmän skeidaa osakseen, mutta itse juhlakalu laittoi kuitenkin aika hyvän setin takaisin.
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Ei voi muuta sanoa kuin että :naminami::thumbsup::naminami::thumbsup::naminami::thumbsup::naminami::thumbsup:

    Tämän ketjun ansiosti hoksasin tallentaa kyseiset kolme Roast-jaksoa boksille, ja kun eilen ja tänään niitä on katsellut, niin harvoin olen tullut viihdytetyksi yhtä hyvin. Raisu huumori ja osuvat sivallukset kyllä upposivat niin täysillä kuin vain voi meikäläiseen.

    Pamela Anderson -jaksossa oli aineksia vaikka mihin, kun mukana oli näistä kolmesta ehkä laajin Roast-kaarti, mutta yhdyn mielipiteisiin, että tämä jakso oli heikoin. Oli se silti kuitenkin todella hauskaa katsottavaa, vaikka Tommy Leen elin sai vähän liian suurta huomiota osakseen. Ehkä juuri lähtökohdat tässä olivat itse jaksoa vastaan, koska ei se ole kovin helppoa pilkata naista, joka on ehkä se maailman historian himotuin. Onneksi mukana oli Courtney Love, joka paikkasi tilannetta, ja jakson mielestäni kutkuttavin kohta taisi olla juuri mainion Jeffrey Rossin Courtney-sivautus koskien naikkosen edesmennyttä kuuluisaa siippaa. Tällaiset "Oh no (s)he did not just say that" ovatkin näiden Roast-jaksojen parasta antia.

    Seuraavaksi tulikin sitten Shatner-jakso, joka oli näistä kolmesta tasaisin ja laadukkain. Miehestä saatiin mukavasti juttua aikaiseksi, joskin George Takeitakin aika paljon pistettiin halvalla. Nämä kaksihan ovat tunnetusti toistensa vihamiehiä, ja kieltämättä kun oli "Zulun" vuoro antaa "Kirkin" kuulla kunniansa, niin tunnelma oli vähintäänkin epämukava jo katsojastakin. Shatnerille on pakko antaa tunnustusta siitä, että ensinnäkin hän hienosti otti vastaan kaikki haukut, ja sitten vielä antoi samalla mitalla takaisin erittäin tyylikkäästi ja hauskasti. Mainitaan vielä, että pakkohan varmaan Kevin Pollak oli sisällyttää tähän jaksoon, mutta nuo tuhat kertaa nähdyt imitaatiot alkavat olla jo kulunutta tavaraa.

    Lopuksi tulikin sitten Flavor Flav -jakso, ja kuten todettua miestähän ei pahemmin tarvi pilkata; häntä tarvii vain katsoa nauraakseen. Mielestäni hänestä ei loppujen lopuksi saatukaan irti mitään, vaan pilkanteko keskittyi lähinnä Carrot Topiin (yllättäen :rolleyes:), Lisa Lampanelliin sekä Flavor of Love -tyttöihin. Toisaalta, tämän jakson pahin sivallus koski juuri Flavia, kun Sommore vertasi kellomiestä erääseen kuuluisaan sairaaseen ex-koripalloilijataikuriin. Jaksosta lienee syytä mainita Snoop Dog, joka oli yllättävän hyvä roastaaja.

    Näitä kyllä mielellään näkisi lisää, mutta harmi kyllä kuvittelisin, että on vaikea saada näitä (tavalla tai toisella) hauskimpia persoonia viihdemaailmasta haukkuja vastaanottamaan. Anna-Nicole Smith olisi varmasti jopa suostunutkin, mutta hän ehti mennä kuolemaan ennen sitä. Tom Cruise, Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger, Christopher Walken, Elton John... Näitä tyyppejä löytyy kyllä paljon, mutta tuskinpa heitä saadaan mukaan. Tai no, Chris Walken voisi tuntua sen verran lungilta kaverilta, että hän voisi jopa suostuakin.

    Kaiken kaikkiaan nämä Roastit ovat kyllä mahtavaa katsottavaa, ja on hienoa, että konservatiivisessa Yhdysvalloissa voidaan silti tehtä tällaisia tuotantoja, missä periaatteessa voi olla niin poliittisesti epäkorrekti kuin haluaa, ja se on kaikista hauskaa. Flav-jaksossa (ja vähän Shatner-jaksossakin) tosin huomattiin, että Michael Richards -tapauksen jälkeen etenkin eivät nämä valkoiset koomikot sentään uskalla n-sanaa ottaa mukaan vitseihinsä agressiivisella tavalla.
     
  13. KipaK

    KipaK Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.01.2002
    Viestejä:
    403
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näitä Roastejahan oli Last Comic Standing 4 kaudellakin. Youtubesta löytyy ainakin 'Roast Of Gabriel Iglesias' pätkä... Ihan hyvää settiä. Tosi hienoa että Jimi alkaa esittään Comedy Centralin matskua, koska Comedy Centralilta on tullut vaikka mitä stand-up spesiaaleja. :thumbsup:
     
  14. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 192
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Shatnerin jakso oli hauska, Pamela ei niinkään, muita haukuttavia en edes tiedä enkä jaksa katsoa. Onneksi olin nähnyt netistä pätkiä tuosta Shatnerin jaksosta niin tiesin nauhoittaa sen. Hauskahan tuota oli katsoa, vaikka aika b-luokan meininkiähän tuo on. Tarkoitan siis mukana olevia henkilöitä, kaikki nuo vakiohaukkujat ovat itselleni ihan outoja, joten heidän vitsitkään eivät aina naurata. George Takei osasi kyllä nauraa itselleen, mutta välillä tuntui ampuvan vähän yli.

    Kyllähän noita mielellään lisää katselisi, jos mukaan saataisiin jotain vähän kuuluisimpiakin hemmoja ja vieraita.

    ElvisThePelvis, Muistelen lukeneeni, että Shatner ja Takei selvittivät välinsä muutama vuosi sitten. Luulen, että Takei ei olisi tuohon Roastiin lähtenyt, jos vielä vihoissa olisivat. Joten loppu hyvin kaikki hyvin. :)

    Harmi vain ettei Spockia tuon enempää näkynyt.
     
  15. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Shatner-jakson katsoin ja Flav-jakson alun. Nauroin kyllä, mutta tunnissa ehtii nauru jo vähän hyytymään ja vähempikin kullin hokeminen riittäisi.

    Ärsytti jatkuva repeämistä teeskentelevien julkimoiden kuvaaminen katsomosta kuin Oscar-gaalassa konsanaan.
     
    Viimeksi muokattu: 19.10.2008
  16. Smith

    Smith Guest Guest

    Liittynyt:
    09.12.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jostain syystä Denis Learyn roastia ei esitetty JIMillä. Tuli muistaakseni joskus MTV:ltä ja läppä oli ehkä enemmän itse illan tähteen kohdistuvaa. Learyn vastaus shown päätteeksi oli onnistunut, sillä mies osaa todella näytellä ilkeää.
     
  17. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Eivät taida miesten välit kovin lämpimät olla vieläkään. Tuossa eilen YouTubeen ilmestynyt video -> linkki.
     
  18. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Mitähän tässä nyt sitten pitäisi uskoa? Takei selvittää asiasta 6:35:stä eteenpäin.

    Tuo Shatnerin klippi oli siinä mielessä vähän surullinen, että mielestäni hän siinä suhtautui aika ylimielisesti tilanteeseen Takein suhteen, ja (kuten eräs kommentoijakin toi esille) ei edes toivonut onnea parille. Toisaalta taas vähän tossa Takein haastattelussa oli sitä tunnetta, että mies joutui pahaan paikkaan ja keksi valkoisen valheen.
     
  19. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Flavor Flavin näin sattumalta ja se oli aika hervotonta läppää. Ainoastaan Snoop oli aika vaisu. Se vika blondi mimmi oli kyllä aivan törkeän törkeä :thumbsup:

    Uusintaa kaikista heti!
     
  20. =J=

    =J= Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.10.2002
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vahingossa surffasin kanavalle juuri Pamela-jakson kohdalla, ihan viihdyttävähän tuo oli. Pitänee etsiä loputkin jaksot jos tuo tosiaan oli heikointa antia ;)