Samsung A6xx sarja

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana hkj, 19.03.2008.

  1. Kumiorava

    Kumiorava Guest Guest

    Toisiksi uusin firmis, 1011.2 (eli se missä ei vielä ole sitä kirkkaudenpumppausongelmaa).

    Uskokaa nyt jo huviksenne että tuo lagi on oikeasti todella pahasti pelaamista haittaava (ainakin tuossa 37" ja en usko että se on sen matalampi muidenkaan kokoisissa). Ei tuollaista voi kenellekään suositella jos yhtään meinaa mitään pelata. Itselleni telkku oli ainakin tuon lagin takia suuri pettymys.
     
  2. RandomHero

    RandomHero Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.11.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt alkaa vähän jännittämään. Itselle tulossa (toivottavasti) tällä viikolla Kyseinen 46" malli. Pääasiassa peli ja elokuva käyttöön. Onko lagi todella noin paha ongelma mitä kumiorava antaa ymmärtää? Pistäkääs muutkin telkkarin omistavat pelaavat (X360,PS3) vielä mielipidettänne asiasta. Kiitos.
     
  3. Eliytres

    Eliytres Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2006
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ahaa. Jos ongelma tosiaan on noin paha niin mikset palauta töllöä? :confused:
     
  4. jheart

    jheart Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2008
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0

    itellä 40" 656 ja ei minusta oo mitään ongelmaa minkään lagin kans pelaamisessa tai muussakaan. pc:llä oon pelannu telkun kautta ja sit PS3:lla
     
  5. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikea toisen puolesta mennä sanomaan, mutta ehkä tuo sitten voi todella haitata. Ilmeisesti en ole niin ammattimainen pelaaja, että kykenisin tuon huomaamaan sitten, kun ei ole haitannut tippaakaan.
     
  6. jriihi

    jriihi Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2005
    Viestejä:
    460
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuossa 37" kokoluokassa tietty eri paneeli kuin muissa kokoluokissa. Vaikuttaisiko tämä tuohon?
     
  7. Kumiorava

    Kumiorava Guest Guest

    Ostin tuon telkkarin suoraan liikkeestä (Elektroni.fi) ja palautusoikeushan menee kun tuotteen ottaa käyttöön (ts. kun tökkää töpselin seinään). Lisäksi veljeni tykästyi telkun upeaan kuvanlaatuun leffa- ja televisiokäytössä, joten televisio nyt sitten jäi talouteemme. Täytynee hankkia sitten itselle mieluinen televisio opiskelijaboksiin tässä vuoden-parin sisään. Nyt sitten pelailen kompromissiratkaisuna pelitila päällä (kontrasti ja kirkkaus väkisin tapissa) ja pidän energiansäästötilaa päällä hillitäkseni ylisuurta kirkkautta. Ilman pelitilaa pelaaminenkaan ei tuolla ole vaihtoehto. Ihmetyttää kyllä miten vga-liitännällä liitetty kuva ei kärsi tuosta lagista lähes lainkaan ja että miksi edes pelitila ei tiputa lagin tasoa noin alhaalle muita liitäntöjä käytettäessä.
     
  8. Kumiorava

    Kumiorava Guest Guest

    Olen itsekin tuota epäillyt jo pidemmän aikaa, sillä tuo lagi on niin räikeästi silmiinpistävä epäkohta tuossa 37":ssa että varmasti joku muukin olisi asiasta huomautellut täällä jos se vaivaisi kaiken kokoisia paneeleja (ja HDMI-liitännällä vedetyn kuvan lagista minulla ei tosiaan ole edelleenkään kokemusta). Ikävä veto Samsungilta mikäli tietyn kokoluokan paneelit ovat selkeästi muita huonompia samassa mallistossa.

    Mahtaako täällä foorumeilla olla kellään muulla 37"-kokoisena tuota telkkua?
     
  9. cchaou

    cchaou Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2008
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yksikään Samsungin 37" paneeleista ei tule samsungin S-pva-tehtaalta. Tämän vuoksi myöskään 37" tv:den takana ei sarjanumeron läheisyydessä ole kirjainta "S", vaan esimerkiksi "C" ( Chi Mei )
     
  10. Tonzas

    Tonzas Guest Guest

    Liittynyt:
    02.09.2008
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tosiaan jos tuo mahdoton "input lag" vaivaa vain kyseistä 37" mallia, voisin jälleen pitää tätä mahdollisena vaihtoehtona.

    Olisikohan kellään muulla sanoa mielipidettä, jos omistaa vaikkapa 40" kokoisena kyseisen samsung A656 telkun, että onnistuuko pelaaminen sillä ja kuinka hyvin?
     
  11. VAT69

    VAT69 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.06.2005
    Viestejä:
    211
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitäs tuo HDMI Black level muuten oikeastaan tekee? PS3 kytkettynä ja Viol8rin asetukset sisällä esim. http://www.lagom.nl/lcd-test/all_tests.php#blacktest.png tuosta ei noita mustia neliöitä erota. Kun HDMI black levelin laittaa normaalille ne erottaa jo paremmin. PS3:ssa Hdmi on asetuksista Fullina (en muista tarkkaan miten asetuksisssa luli tarkalleen ja olen nyt töissä niin en voi tarkistaa).
     
  12. Tirppa

    Tirppa Guest Guest

    Liittynyt:
    27.10.2006
    Viestejä:
    85
    Saadut tykkäykset:
    0
    umh.. Samsungin sivuilla LE40A656 ei ole listattuna enää FullHD telkkuna? :eek: :rolleyes:
     
  13. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaa taasko on palattu siihen aikaan Samsungin sivuilla? En kyllä löytänyt kohtaa, missä tekstissä sanottaisiin, ettei 40A656 olisi FullHD (löysin kyllä useita kohtia, jossa sanotaan, että on), mutta ilmeisesti noista valinnoista klikkaamalla sopivasti "täysteräväpiirtoa" tosiaan saa tuon 40-tuuman mallin listasta katoamaan, joskin sain sen myös listalla olemaan samoilla valinnoilla.

    Eli ei kannata huolestua, kyllä se hyvinkin Full HD on, webbisivun systeemit vain ovat Sampalla rikki. Ties vaikka olisi joku virheellinen tieto jossain tietokannassa edelleen, heti sivuille ilmestyttyäänhän noissa tuotetiedoissa tosiaan oli varsinaisia kummallisuuksia, muun muassa se, että 40" ei olisi ollut Full HD, mutta kaikki muut koot olisivat. Nämä kuitenkin korjattiin kohtuullisen nopeasti ja sen jälkeen nuo sivutkin on päivitetty uuteen ulkoasuun.
     
  14. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    No minulla on sanoa se mielipide, että omaa pelaamistani se ei ole haitannut, enkä ole sitä huomannut. En kuitenkaan juuri pelaa mitään FPS-pelejä tms (jos ei GTA:ta sellaiseksi lasketa), joten ehkä sen huomaa sentyyppisissä peleissä paremmin, en tiedä.
     
  15. Junde

    Junde Guest Guest

    Liittynyt:
    16.07.2004
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kenelläkään tietoa toimittaako Pixmania ko. television mukana european warranty cardia? Olisi houkuttelevan halpa tuolla kyseinen töllö, 1020€ paikalliseen postiin.
     
  16. GiraFFi

    GiraFFi Guest Guest

    Liittynyt:
    09.04.2006
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niinkuin aiemmin kirjoitin niin 40" löytyy täältä ja input lagia on riittämiin. Ei haittaa minkään vertaa esim padilla autopeliä pelatessa, mutta fps peleissä tuntuu kuin pelaisi ikivanhalla pallo rotalla liukkaalla pinnalla. Omassa tapauksessa tämä tosin kertautuu kun vertailukohtana on lähes lagiton näyttö sekä kunnon hiiri ja töllön kanssa käytän hieman jo itsekkin lagittavaa langatonta rottaa.

    Ilmiön huomaa hyvin myös ihan wintoosan työpöydällä jos on jatkettu työpöytä käytössä ja siirtää hiiren ruudulta toiselle niin käytös muuttuu ratkaisevasti erilaiseksi.
    DVI-HDMI kytketty, movie tila on päällä ja 100Hz on low asennossa, jos niillä jotain vaikutusta on asiaan.

    Video kuva onkin sitten aika :king:

    Olisi vaan mukava käyttää sujuvasti myös tietokone käytössä... Pitää ilmeisesti testata VGA piuhalla kun sellaisen ensin jostain löytää.
     
  17. Tonzas

    Tonzas Guest Guest

    Liittynyt:
    02.09.2008
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos löytyy, tule toki kertomaan mielipiteet toiminnasta tänne :)
     
  18. VAT69

    VAT69 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.06.2005
    Viestejä:
    211
    Saadut tykkäykset:
    0
    HDTVtestissä näköjään käytetty HDMI black level normalia, muuten asetukset näyttäisivät olevan suurin piirtein kuten Viol8orilla. Hieman kyllä epäilyttävät nuo viol8orin asetukset kun asiaa on itse alkanut tutkailemaan ja kuvaa katsomaan kriittisemmin,
     
  19. nigotiator

    nigotiator Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2006
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos noita vanhoja firmiksiä jossain tallessa? Mielestäni näin jossain intter webissä linkin, mutta nyt en millään muista notta missä.

    Ainiin, ja käyttääkös kukaan CA-moduulia ton telkan kanssa? Itellä ei suostu toimimaan tolla TechniCrypt CX:llä. PlusTV kortti inessä. Oisin vaan kokeillu tolla pykälää vanhemmalla firmiksellä toimisko sillä. On nyt toi uusin fw samsungin sivulta.
     
    Viimeksi muokattu: 03.09.2008
  20. Eliytres

    Eliytres Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2006
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oleppas hyvä: http://www.samplex.org/?page_id=49

    Viime tiistaina tilasin ja maksoin my-solution.de:stä 52" A656:n, tänään aamupäivällä kuriiri soitteli ja tulee tuomaan teeveen tuossa töistä päästyäni.

    8 päivää Saksasta Suomeen, most impressive! :thumbsup: