Twinhan DTV cab-ci kanavat näkyviin?

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Faerum, 26.06.2006.

  1. Petos

    Petos Guest Guest

    Liittynyt:
    22.10.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0

    Sama ongelma itsellä kunnes poistin sen kortin mukana tulleen roskasoftan ja asensin pelkät tuoreimmat BDA-ajurit,MediaPortalin ja TV-Enginen koneelle. Nyt pelittää hyvin lukuunottamatta ylen tekstitysten puuttumista.
     
  2. JohWoh

    JohWoh Guest Guest

    Liittynyt:
    07.10.2004
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilmeisesti tuolla digikortillani oli sitten yhteensopivuusongelma nforce2-emon kanssa kun se on tainnut olla muillakin esteenä. Uutta rautaa vain kehiin.
     
  3. blacase

    blacase Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2004
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    Koitas liittää antennijohto suoraan virittimeen ilman että signaali kulkee kortin takaseinässä olevan läpiviennin lävitse...Ja kerro miten kävi.
     
  4. JohWoh

    JohWoh Guest Guest

    Liittynyt:
    07.10.2004
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enpä taida jaksaa kun tosiaan uudemmalla C2D-emolla toimi ihan mallikkaasti. En sitten tiedä onko tuo PCI-väylän vai jonkun muun jutun aiheuttama yhteensopivuusvirhe, mutta tuota korttia ei ilmeisesti nforce2-emoon kannata tunkea.
     
  5. Jahu

    Jahu Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2005
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
  6. paaton

    paaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
    No nyt ei toimi enää conax edes vanhoilla ajureilla.
    Se siitä rallin katsomisesta sitten.
    Jospa vika olisi vanhassa emolevyssä, ensi viikolla nähdään.

    Edit: Ei ollut, dvb viewer ei tunnista conaxia enää lainkaan.

    Edit2: Vika oli conaxissa, edellinen conax oli merkiltään muistakseni Tecnisat ja uusi on sonyyn suositeltava La digital
     
  7. _niko_

    _niko_ Guest Guest

    Liittynyt:
    21.04.2004
    Viestejä:
    574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään sain tuon Twinhanin ja alkuun näytti, että kanavia ei löydy sitten millään. No aikani pyörittelin noita liittimiä ja vaihtelin johtoja, niin sitten löytyi kaikki kanavat. Vapaat kanavat toimivat ok siihen asti kun laitan CAM-moduulin sisään. Sen jälkeen ei näy edes ne vapaat kanavat. CAM on merkiltään Technisat. Kaapelikortti on Elisalta. Eikö tuo Technisat CAM nyt sitten toimi ollenkaan näiden kaapelikorttien kanssa? Ennen tätä nykyistä korttia käytössä oli tuo Twinhanin antenniversio tästä ja kaikki toimi maksukanavia myöten oikean tuolla Technisatin CAMilla. Onko muilla vastaavia kokemuksia? Jos vika Technisatissa, niin millähän CAMilla homma alkaa pelittämään?

    EDIT: Ja käytössä siis DVBViewer Pro.
     
  8. _niko_

    _niko_ Guest Guest

    Liittynyt:
    21.04.2004
    Viestejä:
    574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman edistystä. Vaihdoin ajurit noista uusimmista 1.1.0.4 -> 1.0.3, niin lähti maksukanavatkin toimimaan. En tiedä sitten johtuuko tuosta ajurien vaihdosta vai mistä. Nyt ei vaan Ylen kanavat toimi oikein. Hetken näkyy kunnolla, mutta sitten jumii kuva ja ääni.

    Onko nyt jollakin kokemusta tuosta ajurien vaikutuksesta salauksenpurkuun? Entäpä tuosta Ylen kanavien toimimattomuudesta.
     
  9. lipaslepo

    lipaslepo Guest Guest

    Liittynyt:
    18.09.2007
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omistan yhden kortin ja tarkoitus olisi hommata toinen + cab-ci palikat maksukanavia varten, onko kenelläkään 2 samanlaista korttia toiminnassa vai kannattaisiko hommata toiseksi kortiksi joku muu?
     
  10. Jeukku

    Jeukku Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli sitten tämmöinen TwinhanDTV Cab-CI 2033 hommattua HTPC-käyttöön käytettynä. Ongelmana vaan nyt on etten saa oikein kuvaa ulos. Hain DigitalRisen sivuilta uusimmat ajurit(Twinhanin sivut ilmeisesti kadonneet bittiavaruuteen) ja alkuvaiheessa sain pikatestillä tuolla DigitalTV-softalla esimerkiksi YLE:n kanavat näkymään(muita en hakenut).

    DVBviewer(4.2.1) löytää kyllä komeasti kaikki kanavat mutta näyttää vain mustaa ruutua. Signaalitaso näyttää noin 85% ja EPG-tiedot näkyvät komeasti. Kun kanavia vaihtelee välillä se hakee kuvan mutta se jäätyy samantien paikalleen. Ääntä ei epämääräistä pätkimistä lukuunottamatta kuulu.

    Kokeilin myös MediaPortalia(1.0.2), jonka kanssa aluksi Nelonen ja Jim toimi mutta esimerkiksi YLE:n kanavat ei. Senkin toiminnallisuuden rikoin ajureiden kanssa kikkaillessa eli nyt ei näy mitään.

    Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Professional. Koneen speksejä: A64 x2 5000+, 4Gt, Ati Radeon 4200.

    Mahtaakohan jollain olla kyseinen kortti seiskan kanssa toiminnassa ja millä ajureilla? Vielä jos viitsisi pistää vaikka jakoon ellei ole noita DigitalRisen. Muita ideoita aiheuttajasta tai korjausmenetelmistä?

    EDIT:

    Nyt kytkin CAM:n pois käytöstä niin ilmaiskanavat näkyvät DVBviewerillä hyvin. Mediaportalilla YLE:n kanavat eivät toimi mutta muut toimii. Jos CAM on käytössä pääsen kyllä DVBviewerin "näytä CAM"-valinnan kautta asetuksiin ja valikko toimii normaalisti. Onko tässä nyt kyse jostain CAM:n epäyhteensopivuudesta? Edellisellä käyttäjällä tuo CAM on kuitenkin toiminut normaalisti. CAM on Digitialityn vehje.
     
    Viimeksi muokattu: 20.04.2010