Salainen agentti 86 / Get Smart (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana vintsukka, 01.08.2007.

  1. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä olisko ollut parempi että leffa olis sijoittunu 60-luvulle,tai tyypillisesti nykyaikaan. Olishan se hassua sijoittaa kuuluisa kenkäpuhelin nykyaikaan,meinaa että naurattaisko se jos nykyaikaisella agentilla olis semmonen.Olishan nykytekniikalla saatu mainioita 60-luvun vempaimia,tuntuu vaan että tää hukkuu siihen samaan nyky agentti mössöön kun ei ole mitään uutta.
    Dwayne Johnson on mielestäni ollu yllättävän hyvä näyttelijä,meinaan vapaapainijaksi tai uudeksi kasvoksi.Be Cool taas oli leffana aivan syvältä sieltä,Johnson oli kyllä itse osassa hyvä mutta leffa ei.ykkös osa taas oli mainio,taas se surullisen kuuluisa paska jatko-osa.
     
  2. Burãrum

    Burãrum Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.12.2006
    Viestejä:
    176
    Saadut tykkäykset:
    33
    Tuli nähtyä leffa ennakkoon Jyväskylässä ja pettymyshän se oli. Traileri antoi leffasta paljon hauskemman kuvan, joten odotin saavani nauraa ihan kunnolla. No näin ei kumminkaan käynyt. Leffan huumori ei vain uponnut minuun.

    Kokonaisuutenaan se oli sellainen tasapaksulla huumorilla väännetty torttu.
    Jos tästä nyt jotain hyvää sanoisi niin Carell oli sentään ihan hyvä valinta Maxwell Smartiksi.

    1/5
     
  3. Ephram

    Ephram Guest Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    357
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katsoin myös ennakossa. Elokuva oli todella laimea toimintakomedia, kaikki parhaat palat vieläpä näytettiin trailereissa. Joitakin hyviä heittoja eksynyt toki mukaan, mutta suurin osa huumorista ei vain toiminut kovin hyvin. Selkeä pettymys, ei todellakaan niin hulvaton iloittelu kuin itse odotin.

    Pääosaparista ei sinällään ole pahaa sanottavaa. Tosin eivät näyttelijätkään ihmeisiin pysty jos vitsit/komedia on surkeasti käsikirjoitettua.

    1,5 / 5
     
  4. Chauron

    Chauron Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.02.2004
    Viestejä:
    3 205
    Saadut tykkäykset:
    10
    Koska alkuperäisestä on jo aikaa, eikä sitä muisteta enää. Veikkaanpa että suurin osa teatteriyleisöstä ei tunnistaisi elokuvaa uudelleenfilmatisoinniksi.

    Ja jotta Hathawayn hottissääriä päästäisiin esittelemään.
     
  5. Viipperi

    Viipperi Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.03.2004
    Viestejä:
    1 199
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ja luulempa ettei porukkaa kiinnostaisi jos olisivat alkuperäisen tasolla, kuten tämä kyseisen leffa. Ja ihan kivastihan tämä leffa rahaa on tehnyt, ei kai muulla ole väliä? :naminami:
     
  6. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Tuli katsottua DVD:ltä. Jotenkin tuntui, että käsijarru oli koko ajan päällä. Välillä oli hyviä juttuja, mutta potentiaalia olisi ollut enempäänkin. DVD:llä on poistettuja repliikkejä ja aika monta hyvää läppää oli poistettu, mitä voi vain ihmetellä. Replat olivat vain muutamia sekunteja kukin, joten leffan kestosta se ei olisi ollut kiinni. Pääosat oli annettu oikeille henkilöille, mutta toivottavasti jatko-osassa (?) käsikirjoitus ja ohjaus ovat paremmalla mallilla.
     
  7. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Steve Carell ja Anne Hathaway muodostivat hyvän parivaljakon. Juonessa nyt ei ollu mitään erityistä, mutta huumori oli paikoin ihan mukavaa. Kyllä tän nyt ainakin kerran mielellään katseli.

    ***

    Heti perään tuli katseltua täysin turha spin-off Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control , mikä pisti lähinnä :sleep:

     
  8. John McClane

    John McClane Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    135
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli ostettua tämä joskus alekorista ja pari kertaa on tullut katsottua läpi (Annen takia tietysti :love:). Varsin menevä toimintakomedia, joskin vitsien taso on melko epätasainen. Huono kuvausjälki häiritsi lopun toimintajaksoissa.

    ***
     
  9. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Ostin jo aikoja sitten alekorista minäkin, mutta lievien ennakko-odotusten vuoksi ei vaan ole tullut katsottua. Ennakko-odotukset olivat negatiivisia, mutta niistä huolimatta elokuva oli pettymys. Jos tämä oli komedia, niin tekijöille olisi jonkun tullut kertoa että komedian tarkoituksena on huvittaa katsojia. Tämä ei naurattanut, ei saanut edes hymähtelmään. Juoni sinällään on aika yhdentekevä tämän lajityypin leffoissa, mutta jotain on pielessä kun tulee kelloa katseltua välillä. TV-sarjasta minulla ei ole oikein muistikuvia, joten sekään ei vaikuta arvosanaan. Ainoa syy katsoa leffa loppuun oli Anne Hathaway. Vaikka Annea mielellään katseleekin, niin siitä huolimatta ei tätä oikein voi suositella kenellekään. Leffalle rankka arviosana 1/5