Diablo III

Keskustelu osiossa 'PC-pelit' , aloittajana Ameeba^, 28.06.2008.

  1. Ameeba^

    Ameeba^ Guest Guest

    Liittynyt:
    15.08.2005
    Viestejä:
    138
    Saadut tykkäykset:
    0
  2. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Heh, on se mielenkiintoista miten 80-luvun Rogue/Hack/Nethack-peleihin pohjautuvasta kloonista on tullut niin suosittu kun päälle on huiskaistu kivat grafiikat... :)
     
  3. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näyttää pitkälti StarCraft II engineltä, jos on parempi kuin Diablo II lisäosineen, niin pakkohan tuo on ostaa...
     
  4. janolle

    janolle Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.04.2005
    Viestejä:
    1 046
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama, mutta täällä menee tietokonekin uusiksi kun ei vanha läppäri tommosia pyöritä. Onpahan syy ostaa uutta näprättävää. :p
     
  5. raven

    raven Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2001
    Viestejä:
    634
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sen siitä saa kun lähtee mökille nii missaa tälläset uutiset..

    Polloa tuli hakattua lisäosineen monen monta vuotta verkossa ja aina vaan on tullut palattua sen pariin. Juuri tullut ladder reset realmeissa oli kyllä taas kerran puoleensavetävä syy aloittaa alusta... :)

    Uutta diabloa on kyllä odotettukin, ja blizzardin tuntien laatua saa odottaa, kunhan pelattavuus pysyy yhtä veitsenterävänä ja hardcore-moodi on mukana niin tämä on parasta pelirintamalla 10 vuoteen :)
     
  6. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkuperäiseen Diabloon ei oikein riitä ylistyssanoja, musiikki, tunnelma ja kaikki oli aivan totaalisesti osunut nappiin, kuin hemmetin hienolta tuntui ensi kerran kun sai kunnon haarniskan päälle jne...:)
    Diablo II:ta pelasin vasta monen vuotta myöhemmin ja en ymmärrä kuinka he saivat siitä tehtyä niin järkyttävän ruman, en epäile hetkeäkään että jos pakottaisin itseni pelaamaan sitä muutaman tunnin niin uppoutuisin täysin siihen mutta onneksi nyt tulee tuo kolmas osa.
    Toivoisin että se olisi tunnelmaltaan yhtä synkkä kuin tuo alkuperäinen, musiikkeja tuskin voi koskaan tehdä mihinkään toiseen peliin yhtä hyvin kuin Diablo I:een.
     
  7. Juhe

    Juhe Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2003
    Viestejä:
    891
    Saadut tykkäykset:
    0
    Diablo ykkösen ilmestyessä itse olin vielä ala-asteella. Peli oli parasta mitä olin koskaan pelannut, juurikin kiitos tunnelman ja erinomaisen musiikin. Kakkonen on tullut myös pelattua pariin kertaan itekseen ja kerran kaverinkin kanssa lähiverkon yli lävitse.

    Eli kyllä täälläkin ihan innolla uusi Diablo otetaan vastaan. Onhan tätä vuosien mittaan huhuiltu ja vihdoin se saadaankin. Jostain luin että peliä olisi kehitetty jo nelisen vuotta joten tuskin hirmu kauaa julkaisuun enää kuluu. Pelivideonkin katsoin läpi ja sen perusteella näyttää kyllä hyvältä. Tuttua hack 'n slashiä mukavilla uudistuksilla ja grafiikkapäivityksellä.

    Saa nähdä mitä muita hahmoluokkia tuohon on tulossa, tähän mennessä kun vain kaksi hahmoluokkaa: barbaari ja noitatohtori. Uutena juttuna myös voi valita jokaisesta hahmoluokasta kumman sukupuolen edustajan tahansa. Vaikuttaako tuo mitenkään muuten kuin ulkonäköön, siitä en tiedä.

    EDIT: Diablo II lisäosa Lord of Destruction on jostain syystä jäänyt itseltäni täysin pelaamatta. Nytpä onkin oiva hetki palata Diablon pariin!
     
  8. raven

    raven Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2001
    Viestejä:
    634
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä alkuhuuman hieman laannuttua, voi vähän kommentoidakkin sitä mitä gameplay-videossa näkyi.

    Blizzardin forumeillakin tällä hetkellä kuumana käyvä keskustelu pelin graafisesta tyylistä saa kyllä itsenikin miettimään miltä pelin pitäisi näyttää. Synkkä, sateinen tyyli kuului Diablo 2:een ja mielestäni kyllä tätä tyyliä voitaisiin seurata.
    Tässä hieman sitä, mitä synkempää haluavat fanit peliltä hakevat:
    Kuvat
    Blizzardin nykyinen tyyli tosiaan näyttää olevan juuri tuota WoW-tyylistä, hieman "söpöllä" ja vihreän/punaisen värikkäällä tyylillä varustettua. Vaikka blizzardiin luotankin kaikessa diabloon liittyvässä, voisi esim tuota kuvissa muokattua saturaatiota muuttaa.. saa nähdä saako kansa tahtoansa läpi ja löydetäänkö jokin kultainen keskitie.. Blizzardin tyyli Warcraft 3:n jälkeen nyt vain näyttää olevan tuollainen..

    Esineet näyttävät vievän vain sen yhden tilan, joten tetristä ei tarvitse enää pelata. Tämä on ihan hyvä homma, vaikka charmeilla ei enää pysty samalla tavalla inventoryä täyttää. Toivottavasti ne kuitenkin pelissä pysyvät.

    Necroa pelissä tuskin tulee näkymään witch doctorin takia joka on sääli :( Necro on kyllä hauskin luokka kaikista D2:ssa. No, pitää vain luottaa siihen että witch doctorilla riittää summoneita ja curseja :) ainakin wall of zombies näytti messevältä.

    Kaksi luokkaa on paljastettu, mutta mitenkäs loput 3?

    Amazonia tuskin enää nähdään pelkkänä naaraspuolisena luokkana. Wizard/sorceress tyyppinen maagi varmasti tulee ja jonkinlainen ranged-luokka kyllä peliin kuuluu. Paladini täyttäisi sitten hyvin sen viimeisen luukun.. saas nährä..
     
  9. Juhe

    Juhe Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2003
    Viestejä:
    891
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo on kyllä totta. Aluksi en itse kiinnittänyt niinkään asiaan huomiota kun ihastelin vaan uutta Diabloa. Eilen tuli kuitenkin nostalgia mielessä pelailtua hieman Diablo 2:sta ja onhan se selkeästi synkempi. Mitä nyt noita muutamia kuvia tuolta galleriasta katselin, omaa silmääkin miellytti enemmän nämä "värikorjatut" versiot. Näytti enemmän Diablolta. WoW kiilto ei tähän sovi.
     
  10. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    [​IMG]
    Joo o kyllä tuo modattu on 100x parempi, aivan eri tunnelma suht pienillä muutoksilla. Noissa muissa kuvissa vielä paremmin toimii noi muutokset, jotenkin verrattavissa sormusten herran Morian vihreänhehkuisiin kaivoksiin ja eivät Diablo maailmaan istu sellaisenaan, toivottavasti faneja kuunnellaan.

    [​IMG]
    Ei jessus miten suuri ero tuossakin.
     
    Viimeksi muokattu: 04.07.2008
  11. raven

    raven Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2001
    Viestejä:
    634
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vielä pienenä lisänä tuohon taiteeseen: Esille on tosiaan myös noussut samankaltaisuudet Titan Questin kanssa, joka kieltämättä kyllä näyttää samanlaiselta tietyissä kohdissa. Alla esimerkkiä.
    titan quest/DIII

    Tyyli varmasti muuttui Bill roperin lähdettyä blizzard northilta ja puljun sulkeuduttua. Peliä alettiin tehdä jo 4 vuotta sitten joten voipi olla että graafikot ja artwork directorit jotka työstivät WoW:ia tekivät sen jälkeen pohjaa DIII:kin ja burning crusade olisi saanut uutta verta.. Tiedä tuosta sitten, karmeaksi spekuloinniksi menee :)
    Kreditseistä sen sitten näkee kuka on puikkoa heiluttanut.

    Esineistöstä toivoisi kyllä yhtä monipuolista kuin D2:ssa ja kyllähän trailerissa sanottiinkin että kama on aina ollut diablojen suola ja sitä tulee olemaan.
    Hyvä näin. Runet on näemmä kyllä korvattu selkeämmillä rune-systeemillä.
    Sääli että yhden paikan esineistö pilaa ne messevän näköiset asegrafiikat jotka näkyivät inventoryssa. Pieni menetys mutta kuitenkin..

    Enemmän spekulointia näistä asioista löytyy tälläisestä ketjusta, eritoten aloitusviestistä:
    ketju
     
  12. peacemaker

    peacemaker Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    1 450
    Saadut tykkäykset:
    10
    Pakko ostos aivan salettiin. Olen pelannut kaikkia Blizzardin pelejä pidemmän aikaa ja ovat kaikki olleet loistavia :D

    Starcraft 2 ja Diablo 3 odotellessa joutuu nyt seikkailemaan Age of Conanin bugisessa ja beta-vaiheen maailmassa :(
     
  13. The_Daywalker

    The_Daywalker Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2003
    Viestejä:
    1 003
    Saadut tykkäykset:
    2
    Starcraft 2 ja Diablo 3 menee ostos listalle.... :thumbsup:
    Blizzard tekee hyvää jälkeä, mutta minua Ei kiinosta WOW :OI
     
  14. Pikarna

    Pikarna Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2004
    Viestejä:
    85
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tässä on tosi Diablo fanit (en lue itseäni tosi faneihin, mutta jonkinmoiseksi faniksi kuitenkin) odottaneet jo jokusen vuoden Diablo 3:n tuloa. Ensin sen piti tulla 2011 jouluksi, sitten tämän vuoden alkupuolelle. Nyt taas äskettäin julkaistussa matskussa sanottiin, että "...on the horizon..." joten saa kyllä odottaa tätä kolmatta osaa vielä monta kuukautta vähintään. Odotellessa pelasin D1:n läpi ja D2LoD:diaki helvetin viidakkoon kunnes lopahti taas into siihen samaan takomiseen. TOIVOTTAVASTI tämä D3 on sitten kanssa paljon viihdyttävämpi kuin D1 ja D2 yhteensä, jotta monien piiiitkä odotus palkitaan reilusti. D3 ei ole kuitenkaan enään Blizzard North:in (,joka teki D1 & D2:n) tekosia, joten saa nähdä mitä sieltä tulee. Taitavat Blizzardin porukat vain odotella sopivaa hiljaista hetkeä, kun ei julkaista muita "hyviä" pelejä, jotta myynti pysyisi korkealla.