Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

  1. Baron

    Baron Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    07.08.2003
    Viestejä:
    1 911
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lisätään vielä rikotut kaljapullot...

    Jep, tuollainen välinpitämättömyys v!tuttaa aina, varsinkin kun näkee livenä kun roskat lentää käsistä tai auton ikkunasta. Roskaajalle on muuten vaikea keksiä stereotyyppiä, tuntuu olevan valitettavan yleistä ikään/sukupuoleen/yhteiskunnalliseen asemaan tms. katsomatta. Saatanan ääliöt.
     
  2. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    No kyllä minun kokemukseni mukaan noin 95% silloin kun oikein näkee jotain autosta ulosheitettävän, niin kyseessä on jokin "amis-auto" joka on täynnä pillurallille menossa olevia idiootteja.
     
  3. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Voisitko selventää? Silloin joskus kun olin radiossa töissä niin ainoa ero oli että kotimaiset oli kalliimpia? JOS minua informoitiin oikein. Johonkin tietokantaan noita soitetuja naputeltiin käsin...
     
  4. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
  5. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Puhumattakaan niistä tienvarteen dumpatuista mäkkärin pusseista, mitkä levitessään peittävät noin 20 neliön alan.

    Keitä nämä ihmiset ovat jotka eivät ilmeisestikään omista roskakoria? Tai lähinnä viitsi nähdä sitä vaivaa että sen paperin taittelee taskuun ja heittää vasta kotona sinne roskiin. Ei vaadi yhtään sen enempää aikaa eikä vaivaa kun ikkunan auki rullaaminen.

    Sen verran minussakin on näemmä viherpiipertäjän vikaa että en pysty heittämään mitään roskia maahan, puisen jäätelötikun tai muun vastaavan korkeintaan, ja nekin semmoiseen ruohikkoon tms. mistä se ei erotu ohikulkijan silmään. Ei ole suuri vaiva, mutta kuitenkin aina palvelus kanssaihmisille.
     
  6. uppiskuppis

    uppiskuppis Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2006
    Viestejä:
    1 011
    Saadut tykkäykset:
    0
    En minäkään. 99,99% laitteista on niin väsyneitä että sama kun kävisi istumassa sunnuntaina kirkossa.

    Milloin saadaan kunnon laitteita missä pääsee tuntemaan G-voimia :grr:
     
  7. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    MäkRonaldsin pihalla Gauniaisissa kerran autossa purilaista mutustellen näin miten viereisen auton pelkääjän puolen ikkunasta heitettiin maahan roskat. Ei edes yhteen paperipussiin sullottuna vaan kaikki kääreet ja limupikarit sun muut sälät erikseen hujan hajan sinne tänne maahan. Sitten tyypit ajoivat pois. Roska-astia oli noin 2 metrin päässä, mutta ilmeisesti aivovammaisuus estää avaamasta auton ovea ja kävelemästä 2 metriä ja panemasta roskat yhdessä paperipussissa kauniisti roska-astiaan ja taas 2 metrin kävely autolle.

    Ammattiautoilija(t) oli kyseessä, muistaakseni valkoinen pakettiauto, firman logoa en muista, enkä monttu auki tyrmistyksestä tajunnut ottaa kuvia todisteeksi vammaisuuden massiivisuudesta. Hyvä ettei sattunut olemaan sinkoa mukana, olisi maailmassa 2 kpl idioottiammattilaisia vähemmän, ja yksi pakettiauto siististi ripoteltuna hehtaarin pinta-alalle. Ai mutta sehän olisi roskaamista, siispä hermokaasulla seuraavat roskaajat neutraloin, se on siistiä toimintaa ja maapallon roskaantuminen helpottuu välittömästi.

    Muistetaan se, että kyseiset asennevammaiset ammattipaskapäät roskaavat noin kolme kertaa vuorokaudessa, työviikossa 15 kertaa heittävät maahan ison kasan roskia. Kuljetusalan ammattilaiset saattavat vielä useamminkin roskata, kun ovat jatkuvasti tien päällä. Kymmeniä kertoja vuorokaudessa, jokainen kahvipikari, karkkipussi, purilaiskääre jne. lentää ikkunasta.

    Minun roskaamiseni rajautuu siihen, että noin kolme kertaa VUODESSA epähuomiossa syljen purukumin metsään. Tänä vuonna on tainnut alkukevään aikana 2 vahinkoa käydä, ja kolmatta ei tule, koska en enää pureskele purkkaa ulkosalla. Arvioin siis, että loppuelämäni aikana NOLLA ROSKAA heitän luontoon. Mitään vaikeaa ymmärrettävää asiassa ei ole. Luontoon ei ole mitään tarvetta jättää yhtäkään vierasesinettä koskaan.

    Jos jaksaa kantaa repussa täysinäisen limupullon luontoretkelle, jaksaa taatusti kantaa sieltä palatessa tyhjän limupullon, kunnes vie sen kauppaan kierrätykseen ja saa siitä rahat takaisin. Yhtään enempää tilaa ei vie tyhjä limupullo, mahtuihan se täytenäkin sinne reppuun. Makkarakääreet ja muut pussukatkin vievät tyhjänä vähemmän tilaa paluumatkalla.

    Suosittelen turpaan vetämistä aina kun nähdään rikollinen roskaamassa luontoa. Ihan sama onko kyse metsästä, järvestä, parkkipaikasta tai ajotiestä, roskat eivät kuulu minnekään noista.

    Kun tv-uutisiin saadaan muutamia kymmeniä roskaajien turpaanvetotapauksia, sana alkaa levitä, että nenä poskelle siirtyy jos ympäristöä roskaa. Se tehoa paskiaisiin paremmin kuin pelkkä puhe. Aivottomia ei voi opettaa virtuaalisti puhumalla, ne tarvitsevat ihan oikeaa luuvitosta tai klossikenkää kurkkuun.
     
    Viimeksi muokattu: 18.06.2008
  8. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voiko sitä sitten ymmärtää kun henkilö käy vuokraamassa elokuvaa ja samalla valitsemassa itselleen mieluisan namipussin,niin hän jättää ulos autonsa tyhjäkäynnille. Ei,silloin ei ollut pakkasta..eikä sekään olisi edes mielestäni riittänyt syyksi. En jäänyt katsomaan kellosta aikaa miten kauan toimitus yhteensä kesti, 15min ainakin koska sen aikaa olin näköetäisyydellä. Onko auton käyttäminen tyhjäkäynnillä luontoystävällisempää kuin sen sammuttaminen hetkeksi aikaa kun valitsee elokuvan vuokraamosta?.. Niin ja tämäkin episodi tapahtui Gauniaisissa:)
     
  9. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Pitääkö videovuokraamosta saada karkkia? Meinasi viimeksikin hermo mennä "kassajonossa" kun hain DVD:n Makuunista. kaiken maailman suklaapatukoiden viivakoodeja yritettiin lukea laserilla puoli päivää ennenkuin oma vuoro tuli. :OI
     
  10. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Pitää. Siksi (oletan, en ole videovuokraamoissa käynyt), että (irto)karkit ovat videovuokraamoissa tuoreempia kuin maitokaupan irtokarkkihyllyn homeiset namut, joihin pikkulapset yskivät ja tiputtavat matoja ja pöpöjä ja hiekkaa. Ja hajuvesimummot tiputtavat hajuvettä. Ja yösiivoojat kuseksivat. Siksi ostankin irtokarkkini avaamattomissa tukkupakkauksissa elintarviketukusta.
     
  11. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Miten se onnistuu tuo eläminen noiden harhojesi kanssa? Mieti joku voi räkiä siihen ruokaan jo tekovaiheessa. Ennenkuin saat sen sieltä tukusta? Siis :sick:
     
  12. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulle on jäänyt jotenkin semmonen muistikuva, että jos vertaa käynnistykseen kuluvaa bensanmäärää, ja tyhjäkäyntiin kuluvaa määrää, niin auto kannattaa "bensatalouden" kannalta sammuttaa jo viiden sekunnin seisomisen jälkeen. Liekö tuo sitten ihan oikein, mutta itse olen ainakin alkanut suosiolla sammuttamaan auton jos tarvitsee jotain ihmeempää hommailla auton ulkopuolella.
     
  13. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Sitä luokkaa. Onhan joistain autoista ainakin koekäytössä ollut energiansäästömalleja, jotka sammuttavat moottorin automaattisesti liikennevaloissa, ja kaasupolkimen painalluksella käynnistyvät taas automaattisesti.
     
  14. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Eikä pelkästään koekäytössä, vaan useampiakin noin toimivia malleja on nykyisin jo myynnissä.
     
  15. Ricky Balboa

    Ricky Balboa Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2006
    Viestejä:
    391
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos hepulla oli jäänyt valot yöksi päälle -> akku loppunut. Kaveri käynyt antamassa hänelle virtaa johdoilla ja tämä tyyppi ei uskalla heti sammuttaa autoa, koska pelkää ettei auto starttaisi vielä akun ollessa vajaa.

    Tai, jos auto on varastettu ja hepun täytyy päästä nopeasti liikenteeseen tiukan paikan tullen.

    Tai, jos heppu saa seksuaalista tyydytystä saadessaan turpiin DVB-G:n kaltaisilta "kiihkoilijoilta" luonnon saastuttamisen vuoksi.

    Helevetti miksei tää työpäivä loppuis jo, ja pääsis jussin viettoon.
     
  16. Qube

    Qube Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.01.2002
    Viestejä:
    936
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksi taksimatka "oikealla" taksiautolla (esim. isompi MB, BMW, Volvo) maksaa samanverran kuin jollain ritsalla?

    On erittäin ikävää aloittaa vaikkapa lomamatka, kun lentokentälle menoa varten tilattu auto paljastuu joksikin yli vanhaksi nuhruiseksi Toyotaksi.

    Tai miltä tuntuukaan kun palataan lomatkalta ja mennään lentokentän taksijonoon, jossa jonossa asiakkaita kyytiin ottamassa on aina kerralla 6-7 hienohkoa Taksi-mersua, -Volvoa jne. Kuinka ollakkaan arpaonni suosii juuri sinua ja kohdallesi sattukin se muovinen Hyundai. Vitsikkäimmät taksikuskit jopa käyttävät autonaan jotain mitälie pikkutilautoja VW Touraneita, Corolla Versoja. :hitme: Eri jonot takseille ja pikkukipoille, kiitos!

    Taksin tilausnumerossa puolestaan voisi olla joku sellainen pikavalikko josta saisi valita:
    1. Normaalit tasokkaat autot
    2. Pienet ja edulliset autot (säästä -5% hinnasta)

    Alan kohta taksia tilatessani ensin kysymään, että mikä auto kuskilla on... :grr:

    Ja turha väittää, että taksihinnat olisivat halvempia jos ei käytettäisi niin kalliita autoja. Näin ei kuitenkaan tapahdu vaan kuljettajat ottavat hyödyn suoraan itselleen.
     
  17. Baron

    Baron Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    07.08.2003
    Viestejä:
    1 911
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jo taksia tilatessa voi sanoa että "Mersu pihaan", niin ei tule pettymyksiä.

    Olisko ollu Suomen tsadissa joskus joku Ladataksi, jolla (jonkun haastattelun mukaan) keikkaa piisas niin paljon kun latikalla ehti. Voihan sen homman näinkin kääntää edukseen. Vuosi pari sitten muistaakseni Muonion kupeessa olis päässy Lapin luontoon Lada-safarille, eipä tullu kuitenkaan mentyä. Taitaa Pappa-Tunturi-safarejakin jossain päin Suomea järjestettävän..
     
  18. Qube

    Qube Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.01.2002
    Viestejä:
    936
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toimiiko tämä? :D Eli voiko noin ihan oikeasti tehdä niin, ettei taksikeskus vedä jonkinsorttista hernettä nenään ja että se auto sieltä myös tulee?
     
  19. petepas

    petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    2 441
    Saadut tykkäykset:
    4
    Italialainen liikenne [​IMG]

    Aivan järkyttävän vaarallista touhua...
     
  20. JS83

    JS83 Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.12.2006
    Viestejä:
    2 563
    Saadut tykkäykset:
    1


    Höpö höpö.... ei se ihan noin toimi. Saahan sitä toivoa ihan mitä vaan mutta jos mersu sattuukin tulemaan niin se on vain tuuria silloin! Tosin itse ajattelen, että on todella huonoa tuuria jos tähtinokka kurvaa pihaan:OI

    Ja sen verran voi jokainen miettiä jos omistaa taksin niin istuuko sitä mieluummin 12h päivässä jossain 20 000 euron autossa vai 40 000€. tekee vuoteen jokusen hassun tunnin!

    Ne ketkä omistavat useamman taksin niin heillä on aivan sama millä sitä joutuu kuljettaja ajamaan.