Sony W4000 (32"/40"/46"/52")

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana jehu80, 07.03.2008.

  1. boston

    boston Guest Guest

    Liittynyt:
    10.12.2001
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Manuaalia aletaan lukea vasta kun on kokeiltu vähintään 5 kertaa, eikä siltikään onnistu.:)
     
  2. Vessu

    Vessu Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2005
    Viestejä:
    70
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ohessa ote Tietokone.fi palvelun uutisesta:
    "Televisio- ja videotuotteiden tuotemarkkinointipäällikkö Harri Lepo Sony Finlandista kertoo, että tällä hetkellä ei ole Conax-moduulia, joka tukisi linkitystä.

    "Sellainen on kuitenkin pikapuolin tulossa, ja tarkoituksemme on saada kaikki hd-virittimellä varustetut televisiot toimimaan myös jatkossa. Tämä vaatii toki meiltä testirupeaman, mutta näinhän me toimimme jo nyt, eli teemme paljon testejä ennen kuin tuote lanseerataan", toteaa Lepo Tietokone-lehdelle."

    Huh eli toiveita on saada toimiva conaxi tuohon W4000 malliinkiin, jolloin HD-lähetykset saadaan auki omalla mpeg4 virittimellä.

    Omaa 46" odottelen parhaillaan verkkokaupasta.

    Alkoi jo käyrä nousemaan viime päivien uutisoinnin takia.

    Täällä koko juttu:
    http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=34166
     
  3. Lurkki

    Lurkki Guest Guest

    Liittynyt:
    10.04.2004
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuossa se möllöttää pöydällä... Nimittäin tuliterä 46W4000.Porin konerasta 1900€. On se vaan komia. Vielä kun sais sen ps3:n ni elämä olis yhtä juhlaa :) . Nyt kauppaan hakemaan eväksiä leffailtaa varten :king:
     
  4. gold

    gold Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2007
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse ymmärsin tuosta artikkelista, että Welhon omakaan päätelaite ei tue Conax Chipset Pairingia _vielä_, joten tällöin ilmeisesti kaikki HD-virittimet toimisivat siihen asti, kunnes pairingia oikeasti alettaisiin vaatimaan vasta syksyllä.

    EM-kisat Eurosport HD:ltä! W4000 oli oma valintani juurikin hd-virittimen vuoksi, mutta tuo chipset pairing meinasin sotkea paljon asioita. Onneksi CI-moduuleitakin on ilmeisesti tulossa.
     
  5. Arigato

    Arigato Guest Guest

    Liittynyt:
    21.03.2005
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos olet kaapelissa, niin et saa kuvaa muuten kuin vuokraamalla myös hdboxin kortin lisäksi (ellet ole hankkinut korttia ennen kytkykauppaa)... Boxin voi sitten heittää komeroon, mutta maksat noin puolet ylimääräistä keinotekoista paritusmaksua. :mad:
     
  6. Arigato

    Arigato Guest Guest

    Liittynyt:
    21.03.2005
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos vaan jutusta. :) Vaan entä mitäpä lysti sitten maksaa ja koska noita saa? Jos siitä tulee operattorikohtainen vuokralaite, niin saavat unohtaa ainakin minun asiakkuden... Ihmetyttää tuo vetoaminen ulkomaiden käytäntöihin? Jos paritus on niin yleistä, niin miksi Sony ei ole sitä huomioinut? --> verrannevat suoraan satelliittiboxeihin, joka ei ole sama asia lainkaan. Jotenkin hävettää kaikkien puolesta koko touhu ja anteeksi taas tämä offtopic, mutta minusta HDTV ostajan pitää tiedostaa nämä asiat.
     
  7. THM1

    THM1 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.04.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Wuppiduuuu... Eilen se tapahtui! Puhelin soi 12:00, Veikon Koneesta soitettiin, että sinun uusi 46" W4220 televisiosi on nyt noudettavissa! Asia olisi ollutkin oikea ilon juhla, ellei 50min päästä olisi tarvinnut lähteä iltavuoroon Saloon :/

    Onneksi sain vanhempani asialle ja uusi TV odottelikin olohuoneessa kun saavuin kotiin 22:52.

    Ei muuta kuin paketti auki ja töllö paikoilleen. Maximumin boksi ja MediaPC kiinni töllöön HDMI:llä ja avot! Digikuva oli huomattavasti odotettua paremman näköistä!!! Eikä PC:llä tietenkään ollut mitään ongelmaa, puskea 1920x1080 resoluutioista kuvaa ulos ruudulle.

    Vielä on kuvan säädöt tekemättä, mutta jos illalla sen kerkeäisi tehdä.

    Ja tosiaan tuo W4220 malli on ilmeisimmin aivan sama kuin W4000. Molemmista löytyy tuo sininen glitteri mustasta maalista.

    Ja yleiskaken omistajille (itsellä Harmony 1000) TV ja kake pelasivat ensisekunneista lähtien ihanan moitteettomasti.

    Nytten päivää viettämään veneelle ja illalla katselemaan hieman HD-leffoja :D
     
  8. Lurkki

    Lurkki Guest Guest

    Liittynyt:
    10.04.2004
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hivenen ohi aiheen...

    Nyt kun tuo ps3 on tulossa niin mites noi kytkennät menee? Jos kytken sen HDMI :llä tohon Sonyyn, ja sitten telkusta optisella äänet vahvariin niin toimiiko niin kuin pitääkin, vai pitääkö vetää molemmista äänet erikseen vahvistimelle?
     
  9. jeppi

    jeppi Guest Guest

    Liittynyt:
    30.05.2008
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä aamulla mittailin ihan huvikseen tuota 40W4xxx:n sähkönkulutusta.
    Valmiustilassa 9 W (missä luvattu maksimi 0,19W) ?
    Sama tulos, sammutti TV:n virtakytkimestä ruudun yläpuolelta tai kaukosäätimestä (jolloin standby-valo näkyy).
    Sitten jos enabloi sen pikakäynnistyksen, valmiustilan kulutus 22W (tämä on ymmärrettävää).

    Manuskassa todetaan, että tuo luvattu arvo tulee voimaan kun laite on suorittanut sisäiset toimenpiteet...vaan ei tule.
    Sinänsä tuolla ei ole merkitystä itselleni, mutta tuo mainonta...
     
  10. pteittinen

    pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.04.2001
    Viestejä:
    6 492
    Saadut tykkäykset:
    178
    Eilen illalla nousi työhuoneen seinälle 52W4000. Oletusasetuksilla kuva ei tehnyt kovin kummoista vaikutusta, joten kytkin kaikki "kuvanparannusominaisuudet" pois päältä, pudotin Backlightin ja Sharpnessin minimiin ja vähensin kontrastia muutaman pykälän. Nyt tuota kelpaa katsella. Mustakin on mustaa.
     
  11. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Miten peli vertautuu kuvanlaadullisesti SXRD-taustaprojuihin?
     
  12. pteittinen

    pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.04.2001
    Viestejä:
    6 492
    Saadut tykkäykset:
    178
    Näyttäähän tuo yhä hieman "digitaaliselta", jos tiedät mitä tarkoitan, mutta olen todella äimänä siitä, miten lähelle W4000 pääsee. Pohjamusta taitaa olla jopa mustempaa kuin SXRD-töllöissäni. Tänä viikonloppuna pitäisi lyödä colorimetri tulille ja katsoa millaista käppyrää W antaa.
     
  13. Butcher81

    Butcher81 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2007
    Viestejä:
    188
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ovatko nämä mallit täysin äänettömiä,varsinkin 52"?
     
  14. Mixu77

    Mixu77 Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2002
    Viestejä:
    202
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kämpin Sony Centerissä ei ollut saatavana eikä sen tarkempaa tietoa milloin tulee 46W4000, Jumbon Sony Centerista saisi kuulemma heiäkuun puolella, sallikaa mun nauraa. LOL. Eikö Sonylla logistiikka pelaa vai mikä on kun tavaraa ei saa? Luulisi niidenkin johtajien olevan sen verran opiskelleen että tietäisivät että pettynyt ja/tai merkkiä vaihtanut asiakas on kymmeniä kertoja kalliimpaa saada takaisin verrattuna täysin uuteen asiakkaaseen. Nythän tämä menee näin että tämä W-malli Sonyn sivujen mukaan tuli myyntiin toukokuussa, nyt eletään kesäkuuta pitkällä ja saatavuus olematon, lupaillaan heinäkuulle, sitten malli onkin jo vanhentunut ja syksyllä tulee uudet ja niiden osalta alkaa sitten sama rumba, keväällä tulee uudet vaikka syksyllä esiteltyjä ei ole saatu toimitettua jne.

    Varmaan aika moni potentiaalinen asiakas vaihtaa Samsungiin tai johonkin muuhun jos niiltä tavaraa saisi vaikkapa kun rahat polttelee taskussa, Sonya ei näemmä rahalla(kaan) saa. Surkuhupaisaa. Luulisi että myynnistä ja/tai logistiikasta vastaavien päitä vaaditaan vadille, tulee kalliiksi moinen pelleily. Sen vielä ymmärtää jos kyse on siitä että komponentteja ei saa tms. mutta sehän ei nykyään pitäisi olla vaikea ennustaa etukäteen joten miksi lupailla sitten myyntiin tuloa toukokuulle vai tarkoittaako myyntiin tulo sitä että esittelymalli saadaan liikkeeseen mutta asiakkaille myydään kuukausikaupalla eioota.

    Miten Verkkokaupan jono, voiko sillä roikkua maksamatta mitään? Ja saako nekään mitään myytävää koskaan. Nettikauppojen kun varsinkin on helppo myydä ja kilpailla hinnalla kun tavaraa ei oikeasti saa. Nämä verkkokaupat ym. täälläkin sivulla mainostetut harmaat maahantuojat odottelevat rauhassa hintojen laskua markkinoille ennen kuin oikeasti myyvät mitään noilla hinnoilla mitä nettisivuilla näkee. Kuluttaja-asiamiehen tai vastaavan soisi puuttua siihen miten saa markkinoida tuotteita joita ei oikeasti saa koskaan.

    Kämpissä tosin taisi jopa olla yks 46W mutta myyjä ei ymmärtänyt kaupankäynnistä mitään eikä suostunut menemään 2090 hinnan alle ja kun asenne muutenkin jätti toivomisen varaa niin jäi sekin sinne. Pitänee tutkailla kilpailijoiden valikoimia.
     
    Viimeksi muokattu: 07.06.2008
  15. Stuhvi

    Stuhvi Guest Guest

    Liittynyt:
    02.06.2008
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuusulan (Hyrylän) Teknisessä oli jo parisen viikkoa sitten myynnissä 46W4000-mallia vähän päälle 1800 euron hintaan. Hinnasta pystyi vielä jonkin verran tinkimään. 40W4000 mallia sinne saapui peräti 5 kpl, joista sain onneksi omani. Sanoi, että seuraava erä saapuu niille vasta elokuun puolella. En tiedä olisko niillä vielä 46W-mallia myytävänä?

    Olisko jossain ohjeita kuvan säätämiseen? Ei ole minkäänlaista aikasempaa kokemusta noiden säätöjen kanssa, eikä viitsi alkaa räpeltään niiden kanssa ilman ohjeistusta. :)
     
  16. pteittinen

    pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.04.2001
    Viestejä:
    6 492
    Saadut tykkäykset:
    178
    Näitä on testailtu vain BD-leffoilla, ei lainkaan Suomen DTV-hötöllä:

    Picture

    Picture mode Standard
    Backlight min
    Contrast 85 / Brightness 50 / Colour 50
    Colour Temperature Neutral
    Sharpness min
    Noise Reduction off
    MPEG Noise Reduction off
    Adv. Contrast Enhancer off
    Live Colour off
    Colour Space Standard

    Features
    Quick Start off
    Power Saving Standard Power
    Light Sensor off
    Film Mode Auto
    x.v.Colour Auto
     
  17. Dreamfly

    Dreamfly Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2001
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nauhoitin pari videota tänään tästä ja yllätyin kun kameranikin tallensi saman
    ilmiön.

    Pari screenshottia:

    Taustavalo 0:
    [​IMG]

    Taustavalo 9:
    [​IMG]

    Kuva TV:n ruudulla oli siis paikoillaan ja liikutin ainoastaan kameraa. Videoklippi oli VGA ja 30fps, ja nuissa screenshoteissa näkyy siis yksi frame.

    Onko televisiossani jotain vikaa vai onko tämä ihan normaalia?
    En ole koskaan aikaisemmin törmännyt LCD-televisioissa vastaavaan.
     
  18. Anjo456

    Anjo456 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2005
    Viestejä:
    193
    Saadut tykkäykset:
    0

    Komppaan. Onhan tää nyt ihan ..tun käsittämätöntä, ettei paria onnetonta telkkaria muka saa mistään.

    Joulun alla kyselin 46W3000 perään ja Mustan pörssin myyjä hörötteli, että maaliskuussa vois saada. Yllättäen en tilannut, koska vanha mallihan toi olis ollut jo siinä vaiheessa.

    Nyt menin sitten tekemään sen virheen, että maksoinkin ennakkoon yhdelle M-alkuiselle täällä taivaaseen asti ylistetylle huijarille 46W4000 töllön. "Tulee 2 viikon kuluttua" luvattiin kuukausi sitten. Ei tullut. Viime viikolla kerrottiin, että töllöt lähtee toimittajalta huomenna ja ensi viikolla saat. ..TTU mitään telkkaria ole täällä näkynyt! Jätkä on varmaan dokannut rahat ja nauraa nyt räkäisesti tyhmille asiakkaille.

    Taidan lopettaa koko TV-pelleilyn ja alkaa kuuntelemaan radiota!
     
  19. Juzecko

    Juzecko Guest Guest

    Liittynyt:
    05.02.2005
    Viestejä:
    37
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis jos tasan yhdessä paikassa kyseistä 46W on enää jäljellä, niin onko se mikään ihme, jos sitä ei suostuta myyymään persnetolla?:hitme:
     
  20. apemon

    apemon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2008
    Viestejä:
    142
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käyppä sitten purkamassa kaupat. Jos liike ei pysty toimittamaan sovitussa ajassa, niin minusta se on peruste pyytää hinnanalennusta tai perua kauppa kokonaan.