Vision VDC8800B/S & VDT8080B/S

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Akustik, 13.06.2007.

  1. konari

    konari Guest Guest

    Liittynyt:
    11.04.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten muuten voi päivittää?
    Tuolta löytyy OTA päivityskohta, mutta etsii n.15 min eikä löydä mitään.
    Boxi kytketty myös PC:n, onnistuuko sillä jotenkin?
     
  2. konari

    konari Guest Guest

    Liittynyt:
    11.04.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nohh, seuraavan kerran kun avasin boxin: "Uusi OTA päivitys saatavilla"...
    Että näin
     
  3. GeeZer

    GeeZer Guest Guest

    Liittynyt:
    30.04.2003
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei onnistu tiedostojen hallinnankaan kautta. Sama juttu, boksi heittää valikon alkuun eikä poista tiedostoja. Pitänee jossain välissä formatoida kovalevy.
     
  4. jurzo

    jurzo Guest Guest

    Liittynyt:
    15.10.2007
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin tosiaan tämä OTA - päivitys tyrkkää itseään kaapelinverkon kautta. Sitä ei juuri voi sivuttaa, ellei sitten ole päivittänyt jo usb:n kautta ks. päivitystä aiemmin.
    Luulisi että tämä päivitys olisi aikasten hyvin testattu, ennenkuin sitä aletaan puskea kaapelin kautta immeisille.
     
  5. VKi

    VKi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihmeellistä on elämä TTV:n kaapelissa. Eilen illalla ilmeisesti olivat vaan kanavat taas mystisesti palanneet oikeille paikoilleen. Itse en tietysti tälläkään kertaa sattunut olemaan paikalla. No, ainakaan ei ota niin paljoa päähän enää. Paitsi mm-kisojen surkea kuva.
     
  6. LeMuerte

    LeMuerte Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2006
    Viestejä:
    119
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meillä on nyt ollu tuommonen 250gb kaapeliversio noin pari kuukautta, ja on kyllä melkoisen epäluotettava laite. Jättää viikoittain jotain tallentamatta, ja ilmoittelee sitä violettia "ei signaalia" tms. juttua aina kun meinaa vähän kuumeta liikaa. Varsinkin vaikeutta näyttää tuottavan seuraavan päivän puolella olevien ohjelmien tallennus. Esim. Carnivalé, joka tulee Neloselta 00.20 on tallentunut vain pari kertaa. Ilmeisesti laite tallentaa näitäkin ohjelmia silloin, jos vehkeen jättää päälle koko yöksi eikä laita stand by-tilaan odottamaan. Tällöinkin on vaarana tuo ylikuumeneminen ja violetin varoituspalikan tuleminen ruutuun.

    Viimeksi viime yönä oli tallentanut Myytinmurtajista puolet, Kahjoista Ninjoista palasen ja pois jäivät kokonaan erittäin tärkeä Alaston Piilokamera, Kovan onnen kundi ja Tilt.tv. Sitten kun se ei signaalia-kyltti tulee ruutuun, niin konehan pitää buutata ottamalla piuha irti seinästä sillä mikään muu ei siihen auta. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kone näyttäisi, että se aikoo tallentaa esim. seuraavan viikon Lostin, se ei todellakaan sitä tee. Eli siis kaikki ajastukset täytyy poistaa ja asettaa aina uudelleen silloin kun kone on jouduttu riuhtomaan seinästä irti. Melko näppärää, sanoisin. Kaikenmoiset ongelmat alkavat lisääntyä, kun kiintolevystä on käytetty ~75%, joten ilmeisesti sitä enempää ei kannattaisi edes yrittää laittaa vehkeeseen. Kysymys kuuluukin että miksi helvetissä tuossa sitten on noin iso kovalevy, jos siihen ei saa tallennettua suosiolla kuin 75%?!?!

    Vituttaa. En ole tosin yrittänyt päivittää laitetta vielä, koska piuhahelvetti on yhtä piuhahelvettiä jo muutenkin. Mitäs tässä pitäis tehdä? Suosiolla takuuhuoltoon? Vasara? Moukari? Haulikko?
     
  7. Jekutin

    Jekutin Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2007
    Viestejä:
    129
    Saadut tykkäykset:
    0

    Päivitys, päivitys, PÄIVITYS,PÄIVITYS!!!!

    Voi venäjä... Etupaneelissa on usb-tikulle paikka josta sen voi helposti päivittää..
     
  8. LeMuerte

    LeMuerte Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2006
    Viestejä:
    119
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivittääkö tämä myös kovalevyn kuumenemisen? Niin ja siis tuon päivityksen voi tehdä noin että ei tarvi itse digipoksia kytkeä koneeseen?
     
  9. VKi

    VKi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    RTFM, vaikka laitteessa paska manuaali onkin, niin ratkaisee se jonkin verran ongelmia. Itselläni TTV-sekoiluista huolimatta edelleen ihan hyvät fiilikset laitteesta.
     
  10. Lasitiili

    Lasitiili Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2006
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hässäkkä TTV:n verkossa tuntuu olevan ohi ja kanavat ovat ok. Mutta pätkiikös muilla Diggari kanava 2-3s syklillä, ääni katkeaa ja kuva pysähtyy hetkeksi. Tätä on tapahtunut omalla koneella kaikilla firmiksillä. Muut kanavat toimivat ok.

    Voisiko tuossa olla kyse jostain lähetyksen ja boxin välisestä yhteensopimattomuudesta.
     
  11. Tiikeri

    Tiikeri Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    13.09.2001
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuulostaa aivan samalta vialta joka vaivasi Turun Kaapelissa Ranskan TV5'sta muutama viikko sitten - ja Turunkaapelin tehtyä tässä viikolla kanavajärjestelyjä - vaivasi taas hetken. Oireina jotta kuva+ääni pysähtelee kenties 3-5s. välein, mutta jos ohjelman nauhoittaa niin se tallentuu virheettä. Itse ostin 8800B-mallin huhtikuun puolessavälissä ja huomasin tuon vian saman tien, vaivasi tovin myös Deutsche Welleä. (Kyllä - jotkut katsovat näitäkin kanavia, katselen välillä jopa TV5'sta enemmän kuin MTV3'sta;)
    Pistin postia Schneiderille, testasivat ja huomasivat & vastasivat jotta samaa ongelmaa oli osalla muistakin purkeista. Olivat sitten häiriköineet TurunKaapelia joka teki jotain ja ongelma poistui itsekseen vk sisällä.
    Turunkaapeli teki vk sitten TAAS jotain muutoksia nipuissaan, piti etsiä TV5 uusiksi ja aivan sama ongelma tuli takaisin useammaksi päiväksi, mutta on taas korjattu. Itse epäilin alusta saakka jotta ongelma on Kaapeliyhtiön kanavanipun asetuksissa, tai nimenomaisesti siinä että tökkivä ilmaiskanava on samassa nipussa maksullisten kanssa. TV5'n viereen kanavalistalla onkin ilmestynyt $-merkki, vaikka näkyykin ilman ainuttakaan korttia.

    Ihmetyttää porukan ongelmat nauhoitusten kanssa, itsellä purkki ei kyllä ole jättänyt vielä ainuttakaan tekemättä vaikka olisi ollut kaksikin päällekkäin. Epäilyttää jotta kyseessä olisi ylikuumeneminen tai oikeasti viallinen yksilö, koskei siinä (minusta onneksi) ole tuuletinta. Myönnettäköön jotta tein sille kyllä saman tien pari pientä modaustakin:
    - kiintolevyn vaihdoin alkuperäisestä (160GT WD1600AVBB, 7200rpm 2MB cache) Samsungin 200GT 7200rpm 8MB-malliin koska löytyi jämä käytettynä hyllystä. Samsungit ovat viileimpiä levyjä joita olen tavannut, joten saattaa auttaakin? Tuskin 8MB cachestakaan haittaa on...
    - kotelon jalat ovat aivan liian kovat, välittävät kiintolevyn tärinän alustaansa. Pistin alle palaset hiukan paksumpaa solukumia, pärinät lähtivät ja kiintolevyn ääntä kuullakseen täytyy mennä jo Todella lähelle. Tuo saattaa samalla auttaa myös lämpenemiseen, koska kotelo nousi ylemmäs ja ilma pääsee nyt kulkemaan myös kotelon alta. Pärinän välittyminen levykelkasta koteloon on kyllä ihan suunnittelulapsus, koska parilla pienellä kumikiekuralla levy olisi voitu eristää kelkasta jo tehtaalla (20 sentin lisähintaan).

    Muuten olen kyllä ollut vehkeeseen ihan tyytyväinen, on ensimmäinen digipurkkini joten ei ole vertailukohtaakaan. Ainoat vielä vaivaavat ovat:
    - tekstitv'ssä ei ole alasivumuistia
    - kuvakaappausten tiedostomuoto on täysin tuntematon, enkä tällä viittaa sen päätteeseen vaan itse sisältöön joka näyttää täysin oudolta PC'llä tarkasteltuna. Koosta päätellen lienee jonkinlainen RAW-dumppi senhetkisestä framesta ?
    - kanavanvaihtoaika on hiukan liian pitkä, 3-5s.
     
  12. tems

    tems Guest Guest

    Liittynyt:
    05.05.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös tuo kovo sammu itsestään ~10 minuutissa jos ei käytetä?

    Tietokoneeseen USB-tikku kiinni, softapäivitys tikulle, tikku kiinni poksiin, ja poksi päälle.
     
  13. hiltunenj

    hiltunenj Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2005
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yhä edelleen kaapeliversio toimii kuin junan vessa....ei mitään probleemia.

    :thumbsup:
     
  14. LeMuerte

    LeMuerte Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2006
    Viestejä:
    119
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä oo ainakaan meillä sammunu ikinä yksin, jos ei laita sitä sammumaan. Päivitän ens viikolla tuon kunhan pääsen kämpille takaisin, katsotaan sitten mitä tapahtuu.
     
  15. VKi

    VKi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Menusta löytyy asetus kovalevyn sammumisajalle, mikäli kovo ei ole käytössä. Toimii muistaakseni kaikissa paitsi 1.31 softaversiossa. Selaile se menu ja manuska nyt kuitenkin huolellisesti läpi, voipi olla, että yhteiselo boksin kanssa sujuu sen jälkeen paremmin. Jos jokin menun kohta jää mietityttämään, kysele täällä sitten, mitä mikäkin tarkoittaa... :thumbsup:
     
  16. Jekutin

    Jekutin Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2007
    Viestejä:
    129
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt tais mennä numerot sekaisin. :) 1.31:ssä toimii tuo kovalevyn sammutus, muistaakseni versiossa 1.28 ja 1.29 ei toiminut ollenkaan.
     
  17. peetri

    peetri Guest Guest

    Liittynyt:
    01.12.2007
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos tuota kovalevyn sammutusta käyttää niin eikö silloin häviä yksi boxin parhaista ominaisuuksista, eli jatkuva tallennus? Sen verran paljon on häiriötä ympärillä (lapset, emäntä) jotta joudun kelailemaan tämän tästäkin ohjelmia taakspäin :)
     
  18. Jekutin

    Jekutin Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2007
    Viestejä:
    129
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei mene jos on toistonsiirto laitettu automaattiseksi. Silloin tietääkseni se ohittaa tuon sammumisajan kokonaan.
     
  19. VKi

    VKi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juurikin näin, meni numerot sekaisin. Nyt täälläkin käytössä 1.31 ja siis toimii, 1.29 oli tätä ennen ja siinä ei toiminut, kun tallenteli ohjelmaopasta tms. levylle ja nämä tallennukset oli priorisoitu sammutuksen yli.

    Merkillistä sinänsä, että ohjelmaopas ei siltikään toiminut käynnistyksen jälkeen ennenkuin oli esim. kolmosella hetken oltu. Mitä ihmettä se sitten tallentaa, jollei opas näy heti käynnistyksen jälkeen??

    Itse kytken tuon toistonsiirron vain tarvittaessa päälle heittämällä sekunniksi pauselle ja sen jälkeenhän time shift on käytössä. Tällöin jos rauhassa katsoo, on kovalevy sammuksissa, jos on muuta touhua taustalla niin pausettaa alussa ja sen jälkeen saa kelailla miten haluaa. Minä siis priorisoin hurinan vähyyttä, mutta kukin tyylillään.
     
  20. Ralli80

    Ralli80 Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2008
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin tulisitten päivitettyä meikäläisenkin aparaatti ja vituiksihan se meni...
    Ostaessa 2 kuukautta sitten oli 1.08 softa(joka toimi ihan hyvin) ja uus 1.31 jonka latasin alkoi heti temppuilemaan. Laitoin pari kanavaa nauhotukseen ja sen jälkeen en sitten pystynytkään katsomaan mitään muita kanavia kuin niitä mitä nauhoitin. Boksi ilmoitti vain että "palvelu ei käytössä tai salattu", joka ikisellä muulla kanavalla... kyllä alkaa harmittamaan

    Joku kyseli aikaisemmin vanhoja päivityksiä niin olisiko niitä sattumoisin jollakulla ottaisin niitä mielelläni???