Lisää kanavia MTV3:n kanavapakettiin

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Dunemaster, 07.01.2008.

  1. JMal

    JMal Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    792
    Saadut tykkäykset:
    0
    Soittelin juuri Welholle ja siellä on vieläkin neuvottelut kesken. Tosin sain kommenttia, että nykyisiä paketteja M/L ei varmaan ruveta muokkaamaan, koska silloin niiden hintaa pitäisi lisätä. Eli varmaan ne sitten tulevat siihen MTV3-pakettiin tai Extra-kanaviksi.
     
  2. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä MTV3:n kanavapaketin hyöty on jäänyt lähinnä Formuloiden ja Top Gearin varaan - no, jotakin Gordon Ramsayta on myös tullut katsottua. Kyllä tuo 15 euroa rupeaa täälläkin uusista kanavista huolimatta ylittämään kipurajan. Sarja-kanavalta tosin näyttäisi tulevan Maanalainen armeija iskee jälleen, mikä on kyllä mainio sarja. DNA:lla olisi myös tarjolla Tupla-paketti hintaan 19.90 €/kk, johon kuuluu MAX eli formulat näkyisivät edelleen ja lisäksi mukaan tulisivat mm. Discovery, NGC, BBC Prime, Eurosport 2, CNN sekä Nelosen uusi KinoTV. Olisikohan tuossa parempi hinta-laatusuhde.
     
  3. jusky

    jusky Käyttäjä

    Liittynyt:
    03.09.2006
    Viestejä:
    1 854
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mun mielestä olisi ihan järkevää toteuttaa se että noita kanavia tosiaankin saisi tilattua vaikkapa vain yhden. Kokonaishinta olisi korkein jos tilaa vain yhden kanavan ja halpenisi aina mitä useamman kanavan tilaa. Tästä ei jäisi kanavan tarjoaja nuolemaan näppejään koska tuntuu näitäkin löytyvän jotka tilaisi vain sen yhden kanavan hieman kalliimalla kuin että maksaisi koko nipusta hieman halvemman hinnan.

    tämmönen ihan mielivaltanen esimerkki:

    Pelkkä MTV3 Max vaikkapa 5e/kk
    Tuohon vaikkapa scifi lisänä olisi 9e/kk
    Edelleen vaikkapa lisänä fakta olisi 11e/kk jne...

    tietenkin hinnat pitäisi sovittaa semmoiseksi järkeväksi... tämä on vain esimerkkinä miten voisi olla.

    Muutenkin näitä "kanavanippuja" on jo ihan liikaa... kuitenkin nipuissa on vain se yksi kaksi hyvää kanavaa ja loput jotain kuraa. Olisi jo aika saada rattaat pyörimään tämän asian suhteen että jokainen voisi tilata vain ne kanavat mitä katsoo. Teknisesti kun tämä on kuitenkin mahdollista.
     
  4. Charlie

    Charlie Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2003
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tarkoitin lähinnä sitä, että toivottavasti Welho jättää MTV3 MAXin M-pakettiin niin ei tarvitse kenenkään formuloista kiinnostuneen MTV3:n pakettia hankkia. M-paketti sisältää sentään muitakin kunnon (urheilu)kanavia kuten Eurosport, Eurosport 2 ja U+K vaikka maksaakin vähän enemmän.
     
  5. uhoney

    uhoney Guest Guest

    Liittynyt:
    15.02.2007
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olishan se kiva, jos voisi yksitellen ostella kanavia, mutta ei IKINÄ tule sellaista systeemiä. Sehän tietää vähemmän rahaa tarjoajalle. Monet ostavat paketin vaikka katsoisivat pelkästään formuloita ja vaikka se maksaisi enemmän. Mietin itsekin tuota formulakanavan ostamista, mutta jos tulee tuollaista tuubaa kylliäisiksi ja hinta nousee, niin taitaa jäädä ostamatta..
     
  6. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Mun mielestä laskut pitäs mennä minuutti hinnalla. Maksat siitä mitä katsot piste. Eli kun vaihdat kanavaa alkaa lasku juosta, jos ei ohjelma miellytä ei maksuja tuu. Tietty joku perushinta vois kortilla olla. Vaikka 10 kuussa ja sitten minuutti hinnat siihen päälle.
     
  7. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Kaapelissa sai formuloiden tullessa maksulliseksi ostettua vain yhden kisaviikonlopun hintaan 5eur...sitten seuraavana vuonnahan se oli maksuton ja nyt yrittävät väkisin rahastaa formuloiden katselijoita ymppäämällä samaan pakettiin kaikkea muuta sontaa :mad:

    Onneksi nettiTV:stä voi katsella ilmaiseksi edelleen, samapa tuo millä kielellä selostus tulee.
     
  8. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuollaisen järjesetelmän tekeminen tulisi todella kalliiksi, joten ei ole näköpiirissä.
     
  9. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    No on. Pitääpä tutkiakin, saiskos tuon Maxin jonkun fiksumman kanavapaketin matkaan. Siis pelkkä Discoveryhan riittää hakkaamaan noiden maikkarin paskakanavien tarjonnan sata-nolla. Eurosportti2 olisi jo aika luxusta. :confused:

    EDIT: Päijät-visiollakin näyttäisi olevan tuo Tupla. Eli paketti vaihtuu siihen. Mieluummin maksan sitten lisää kanavista, joita tulee todellakin katsottua, kuin kanavista, joita en katsoisi koskaan.
     
  10. KenSu

    KenSu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.09.2005
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja samaan syssyyn sanomalehdet kirjainhinnalla. Maksat vain lukemistasi kirjaimista. Ja netti bittihinnalla: maksat vain käyttämistäsi biteistä.
     
  11. Kaptah76

    Kaptah76 Guest Guest

    Liittynyt:
    09.01.2007
    Viestejä:
    422
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin tai soittaessa puhelimella maksat vain puhutuista minuuteista, ei tuollaista voi olla :p
     
  12. jusky

    jusky Käyttäjä

    Liittynyt:
    03.09.2006
    Viestejä:
    1 854
    Saadut tykkäykset:
    0
    en näe itse mitään estettä tuolle kanavakohtaiselle tilaukselle. Kyllähän se toimii jos kanavat vain osataan hinnoitella oikein... tai sitten voisi olla joku tämmönen että "peruspakettiin" kuuluisi vaikkapa Max ja Scifi ja lisäkanavista sitte lista joista saisi valita lisäkanavia tyyliin xx€/kanava. Welhollahan taitaa olla joku tämmönen.

    Tämä nykynen meininki tuntuu menevän jo rahastuksen puolelle. Nykysen MTV3 paketin idea on juuri se että se on melko edullinen ja siinä ei ole kuitenkaan miljoonaa pilipalikanavaa... tosin joku mtv fakta on kyllä melko turha kanava... siellä pyörii tyyllin 3 sarjaa kokoajan uusintana... Diagnoosi tuntematon, Poliisi paikalla ja jäljillä.


    tossa ei ole mitään mieltä... haluatko maksaa esimerkiksi windowsin yms päivityksistä bittihintaa? modeemit on historiaa jo... :) tietty siinä tapauksessa tuommoinen voisi olla jos oikeasta avaa kaksi kertaa kk koneen ja maksaa laskuja verkkopankissa... tosin tuossa tapauksessa kannattaa jo harkita että kannattaako edes ostaa sitä konetta ja nettiä... varsinkin jos pankki on lähellä.
     
  13. terkale

    terkale Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.11.2005
    Viestejä:
    250
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli ei laskuteta sitä aikaa kun on hiljaa, ainoastaan niistä minuuteista jolloin puhuu?
     
  14. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Sainpas irtisanottua paketin. Tai harmikseni sopimus jatkuu vielä syyskuulle asti, mutta sen jälkeen ei enää tarvi maksaa turhista kanavista. Junioria tulee joskus katseltua ja tallennettua tyttärelle ohjelmia talteen. Formulaa olen katsonut suorana ehkä pari kertaa. Leffa- ja Fakta-kanavat ovat aivan järjettömän huonoja.
     
  15. petepas

    petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    2 441
    Saadut tykkäykset:
    4
    Mutta kuinka moni jättää kanavapaketin ostamatta koska kylkiäisiksi tulee tuubaa ja hinta on liian korkea? Luulisin että yllättävän moni lankeaisi maksukanavien piiriin jos yksittäisiä kanavia olisi mahdollista tilata.
     
  16. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    DNA:n Extrasta saa ostettua kanavia erikseen 4,9 eur/kk.

    Nuokin oli ennen aina niputettuna johonkin pakettiin.
    Joistakin kanavista tuo vitonen on kyllä ihan kohtuullinen ja eipähän tarvitse maksaa turhaan sellaisista joita ei katso.
     
  17. jusky

    jusky Käyttäjä

    Liittynyt:
    03.09.2006
    Viestejä:
    1 854
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ottaisivat muutkin edes kokeiluun tuollaisen systeemin... tuskin nuo tvtalot siitä vielä kaatuvat. Veikkaan että moni tosiaankin tilaisi suhteessa "kalliimmalla" ne kaksi kanavaa kuin koko pakettia. Ainakin itse tekisin näin... olen valmis maksamaan pienemmästä ohjelmasisällöstä suhteellisesti enemmän hintaa jos se vain on sellaista josta itse pidän... tuleepa käytettyä raha sihen mistä itse tykkää eikä jonninjoutuviin kanaviin joita ei koskaan katsele.
     
  18. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuplapaketin hinta nousee 1.3 alkaen, uusi hinta 21.90e/kk. Uutena tosiaan mm. eurosport ja kino. Itse vaihdoin mtv3 paketin tuohon pakettiin.
     
  19. Håkan

    Håkan Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0

    Itseäni ottaa päähän se, että näistä 7 kanavasta saisi oikeasti hyvän 3 kanavan paketin antenniverkkoon. Juniori ja leffa voisivat jakaa yhden kanavan, Scifi- ja sarja-kanavat toisen ja Max, Fakta- ja Ava-kanavista saisi kolmannen. Tuosta paketista voisi jo sen 15€ kuussa maksaakin.
     
  20. MoreK

    MoreK Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2007
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0