Fujitsu-Siemens Activy Media Center 570

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana JBoy, 01.02.2006.

  1. lamminniemi

    lamminniemi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.11.2001
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain tänään asennettua uusimmat softat joskin ohjeesta poiketen ei tarvinnut repiä töpseliä irti kesken kaiken vaan kaikki softat meni ihan ok kun jakso vaan odottaa piiitkään.

    Huomasin myös että etupaneelin päiväys muuttui suomalaiseksi :)
    Katsellaan että vaikuttiko mihinkään muuhun.
     
  2. Hummingbird

    Hummingbird Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pohjimmiltaan siis ehta Window$ :hitme: :D

    Nythän tänään uutisissa mainitaan, että YLE on päättänyt käyttää viimeinkin poltettuja tekstejä. Poistuvan Extra -kanavan paikalla näytetään toistaiseksi YLE1:stä jossa tekstit on poltettu... jippii... sepä auttaakin ihan sikana... :king:
    http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id76052.html


    Hummm...
     
  3. TeemuH

    TeemuH Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen myös vajaa pari kuukautta sitten liittynyt tämän laitteen omistajien joukkoon, ikävä kyllä :OI. Laite kävi jo kerran takuuhuollossa, kun kuvaa ei enää tullut sen paremmin tietokonenäytölle kuin vanhalle kuvaputki-tv:llekään. Ääni sen sijaan toimi. No tuon vian syynä oli viallinen DVI-riser card huollon mukaan.

    Laite saatiin korjattua huoltolähetteen mukaan perjantaina ja olin saanut soiton kuljetusliikkeeltä maanantaina yhden jälkeen. No, en tietenkään juuri silloin ollut kännyn jatkeena ja huomasin puhelun tulleen vasta kahden jälkeen. Tämän jälkeen soitin välittömästi kuljetusliikkeelle, joka kertoi että ehtivät jo ajaa toimitusosoitteen ohitse ja että laite voidaan toimittaa seuraavana päivänä. Ihmeellistä, että arkipäivänä ihmisten oletetaan olevan alle tunnin varoitusajalla valmiita vastaanottamaan laitetta. No, laitteen toimitus sovittiin seuraavaksi päiväksi ja se menikin sovitusti. Kuintenkin, kun avasin laitetta suojamuoveista, huomasin sen olevan jääkylmä. Pahoin pelkään, että laite oli yön autossa kuljetusta odottamassa... Uskalsin laittaa laitteen päälle vasta seuraavana päivänä.

    Huollon jälkeen kuva näkyy ainakin SCARTin kautta kuvaputkitöllössä, mutta ei todellakaan hyvälaatuisena. TV-ruudussa näkyy selviä värähteleviä poikkijuovia, joten lomitukseen liittyvä ongelma tässä varmaan on kyseessä. Ellei sitten mahdollinen pakkasyö ulkona ole aiheuttanut laitteelle ongelmia. Koska kyseisessä vempeleessä ei tuo softapuoli ole niitä vakaimpia, päädyin asentelemaan ladatun softatason uudelleen. Koska tämä ei tuonot muutosta kuvanlaatuun, asensin vielä tehdasasetukset laitteeseen. Tämäkään ei tietenkään tuonut muutosta kuvanlaatuun. Sen sijaan uusi ongelma ilmeni eli Technisatin CA-moduuli ei suostunut tunnistumaan järjestelmässä.

    Lisäksi laitteessa on ollut ongelmana alusta lähtien, ettei se tunnista Linksysin Wireless-G WLAN-adapteria, jonka pitäisi olla laitteeseen yhteensopiva ja näin ollen sitä ei saa asennettua. Tosin en ole varma onko vika adapterissa, sillä en ole vielä kokeillut toimiiko se tietokoneessa.

    Soitin eilen kaikista näistä ongelmista vihaisena Fujitsu Siemensin puhelintukeen, jonka saldona oli se, että minua neuvottiin asentelemaan vielä kaikki päivitykset uudelleen, jolloin nähdään, mitkä kaikki viat ilmenee vielä sen jälkeen? Ihmettelen vaan, jos esim. Conax-moduuli ei toimi laitteen alkuperäisellä softalla, että kuinka keskeneräisen tuotteen FS on laittanut alkujaan markkinoille.

    Lisäksi sain puhelintuesta vastauksen/arvauksen takuuhuollosta tulleen laitteen kylmyyteen: "Laite on luultavasti ollut autossa yön yli". Ei edes mitään pahoitteluja tapauksen johdosta. Onko kuluttajalla vastuu siitä, että laitetta kohdellaan asianmukaisella tavalla, kun se on takuuhuollossa? Tuosta ei välttämättä seuraa mitään ongelmia heti mutta ajan myötä mahdollisesti voi aiheuttaa laitteeseen tiivistyneestä kosteudesta aiheutuneita vikoja.

    No yritin tuossa asennella uutta softaa laitteeseen, mutta en saanut asennusta alulle. Fujitsu Siemensin sivuilta onnistuin löytämään vain SR5-patchin ja tämä ei ala asentumaan, kun tökkään usb-tikun laitteeseen kiinni. Sain sen aiemmin asennettua, mutta nyt ei tehdas-imagelle saanut asennettua. Tarvitseeko tuo patchi nyt sitten softatason 3.2.308:n pohjalle, että asennus onnistuu? Vai voisiko esim kikkailla siten, että nimeää tiedoston tyyliin AMC_-----SR5Fixes.CAB, jossa viivojen paikalle laittaisi tehdas-imagen versionumeron? Vai pitääkö ladata ensin päivitys 3.2.308 ja vasta sen jälkeen asentaa SR5-korjaus?

    Onko kukaan muuten perehtynyt saisiko laitteeseen asennettua jonkun linux-jakelun rinnakkaiseksi käyttöjärjestelmäksi? Entä onko kenelläkään tuoretta tietoa, kuinka normi XP:n saa toimimaan embeddedin rinnalla? Niin ja onko kenelläkään kokemusta kuvanlaadusta SCARTin kautta? Hölmöähän sitä on scartin kauttaa liittää, mutta vanha töllö ei tarjoa vaihtoehtoja.
     
  4. lamminniemi

    lamminniemi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.11.2001
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    jos sinulla on alkuperäinen softa sisällä niin helpoimmalla pääset päivityksessä alkuun kun liität vehkeen internetin ihmeelliseen maailmaan, päivitys on n.700Mt joten jonkun aikaa siinä menee että se koneelle valuu. Activy ei sitten ilmoita mitenkään että se on imemässä päivitystä, ilmoitus tulee sitten kun päivitys on koneella. Sen jälkeen jos vehje päivittää itsensä netin kautta niin voit ajella tuon SR5 patchin, siinä oli joku nimeämisjippo ennenkuin sen sai toimimaan. Ohje löytyy tästä samaisesta topicista. Lisäksi on olemassa muutama muu päivitys joita ei ole netissä jaossa vaan ne saa pyytämällä fujitsun tuesta. Toivottavasti tuosta nyt jotain apua oli...
     
  5. TeemuH

    TeemuH Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vihdoin ja viimein saatu testattua Media Centerin tilanne 3.2.308 SR5 -tason softalla. Kortinlukija tunnistetaan nyt normaalisti, mutta kuva SCARTin ja S-video-kaapelin kautta on kuvaputki-TV:n ruudulla huono. Väriseviä vaakaraitoja siihen pukkaa eli lomitetussa kuvassa näyttäisi olevan ongelmia. Kokeilin Activyä myös VGA-kaapelilla tietokonenäytössä ja kuvanlaadussa ei ollut mitään ongelmia. Eli lomittamaton kuva toimii hyvin. Onko kenelläkään kokemuksia Activyn liittämisestä tv:hen scartilla tai S-videolla? Jos on niin mikä on kuvanlaatu? Kyllähän tämän pitäisi moitteetta toimia SCARTillakin?

    Lueskelin joltakin nettisivulta, että lomitellusta kuvasta johtuvaa vaakajuovien värähtelyä pyritään poistamaan alipäästösuodattamalla kuvaa, jolloin yksityiskohdat ikäänkuin "jakaantuvat" myös vierekkäisille vaakajuoville. Eli kuvaa käytännössä sutataan pystysuunnassa. Tällöin värähtely ei ole niin silmiinpistävää. Olisikohan tämä jätetty tekemättä Activyssä? Ainakin Topfieldin karvalakkimallilla kuva toistuu kuvaputki-TV:ssä ilman mitään häiriöitä.
     
  6. lamminniemi

    lamminniemi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.11.2001
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on activy 28" putkessa scartilla kiinni ja kuva on paras mitä olen missään poksissa nähnyt, ei mitään häiriöitä. Ehkä jopa hiukan yliterävä kuten kaveri sanoi mutta olen todella tyytyväinen. Ehkä sulla on vielä jotain vikaa siinä?
     
  7. TeemuH

    TeemuH Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos ei laite toimi kunnolla, niin ei kyllä Fujitsu Siemensin asiakaspalvelukaan. Maanantaina illalla soittelin puhelintukeen ja vaadin laitetta huoltoon, koska SCARTin kautta saapuva kuva ei ole laadultaan hyvä. Tuesta luvattiin laittaa lähete huoltoon ja minuun otettaisiin yhteyttä uudelleen laitteen noutoa varten. No eipä kuulunut mitään, joten eilen emäntä hermostui ja soitti FS:n asiakastukeen. Selvisi, että huoltolähete oli lähetetty väärään paikkaan ja näin ollen se oli peruttu. Asiasta ei ilmoitettu tietenkään minulle millään tavalla. Eli jos tukeen ei olisi soitettu uudelleen, laite odottaisi huoltoon pääsyä loputtoman pitkään... Kyllähän tuo tietysti on hyvää bisnestä FS:lle, ettei viallisia laitteita huolleta :grr:
     
  8. Hummingbird

    Hummingbird Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aina on harmi kuulla kun jollain on huonoja kokemuksia tai vastoinkäymisiä.

    Varsinkin tuollainen asiakastuen kompastelu harmittaa peevelisti.
    Nykyään tuntuu että suomessa kaikki on omaksuneet keskieurooppalaisen palvelu asenteen, eli sinnepäin. Silloin kun vastaan tulee aidosti hyvää ja yksityiskohtiin ulottuvaa hyvää palvelua, se on iloinen yllätys. Eihän sen pitäisi olla, mutta tämäkin maa makaa niin... näköjään.

    Mutta kannattaa silti muistaa että huono palvelu ei ole silti hyvää bisnestä kenellekään eikä huono huolto ole kannattavaa. Tuo sinun kokemuksesi FS:n asiakaspalvelusta on tosi kakkamainen, mutta kuulostaa ihan inhimilliseltä erheeltä. Eli joku siellä on kirjoittanut kaavakkeen tms. päin peetä ja sitten joku toinen on toilaillut olemalla ilmoittamatta sinulle.

    No, toivotaan että saatte koneenne kuntoon. Minun kokemukseni on olleet sen verran positiivisia että uskallan vähän FS:ää tässä puolistellakin. Olkoonkin että tällaiset laitteet oikein kutsuvat Mr. Murphyn kahville vähän väliä...
    Tsemiä vaan teille... :thumbsup:


    Hummm....
     
  9. TeemuH

    TeemuH Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän se vähän oma luonne on sellainen, että tulee hermostuttua joskus aiheesta ja joskus ilmankin :D No laite tuli toisen huollon jälkeen, kun myös SCART-yksikkö vaihdettiin laitteeseen. Nyt tulee priimakuva SCARTinkin kautta. Ainut vika on, että laite jämähtelee, jos yrittää liian nopeasti tehdä asioita.

    Ihmettelen tosin vähän huoltoa, että kun aiemmin valitin, ettei kuva näy minkään liitännän kautta, ja kun DVI riser card oli sitten vaihdettu, niin huolto oli testannut kuvan varmaankin vain DVI-liitännän kautta. Mutta sellaista se nykypäivänä tahtoo olla, ettei huollolla ole aikaa kaikkea testata.
     
  10. Hummingbird

    Hummingbird Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve TeemuH!

    Kyllähän asiat niin on että aiheesta pitääkin sanoa.

    Mut nyt kun laite pelaa niin luulisin että olette varmaan tyytyväisiä fujiin. Minä olen ainakin. Eihän se ole niin täydellinen kuin olisi varmaan mahdollista mutta hoitaa minun mielestäni hommansa kunnialla vaikka onkin wintoosa. :hitme:

    Suljettu systemi ilman suurempaa viilauksen mahdolisuutta tekee vehkeestä enemmän kulutajaystävällisen, mutta itselle kaipaisin jotain mahdollisuuksia mm. lisätä plugineja tms. sekä http pohjaisen hallintasysteemin ohjelmien tallennuksineen ja verkon yli striimauksineen...
    No. Kaikkea ei voi saada yhdessä paketissa (=
    :eek:

    Haluaisin itse vielä kokeilla jotain hyvää Windows MCE pohjaista konetta, ihan noin vertailun vuoksi...

    Niin että millä MCE koneella Teillä on kokemuksia???
    Oisko jotain hyvää threadia seurattavaksi?


    Hummm...
     
  11. fin94

    fin94 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.10.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jes nyt on ollut suht tyytyväinen purkkiin, kun lisäsi muistia ja asensi viimeisimmät beta softat. Enää ei ole nauhoitukset epäonnistuneet ja kaatuilu on myös merkittävästi vähentynyt. Ensimmäinen päivityskerta ei todellakaan riitä vaan softalle on kertaalleen tehtävä tuo Restore Current Image + Patchi asennus uudelleen kuten aiemmin on todettu..
    Tällä hetkellä viimeisin saatavilla oleva softa on 3.2.412 SR9, joka on fujin mukaan viimeinen päivitys betaan. Seuraava on virallinen (ja ilmeisesti viimeinen) uusi softaversio, jonka aikataulua ei ole julkistettu.
    SR9:ssä oli ainakin korjattu bugi, missä Activy kaatuu kun OK:n kautta vaihtelee kanavalistasta kanavia. Mitään listaa korjatuista vioista en ole nähnyt edes saksan foorumilla. Betan omaavat voivat noukkia SR9:sin linkistä:
    http://files.activymediadevices.eu/download/Beta/AMC_32412SR9Fixes.CAB
    Patchi tyhjään tikkuun ja koneeseen -> ehdottaa sitten latausta tosin itsellä boottasi activyn kertaalleen ensin ja vasta toisella kerralla ilmoitti päivityksen olevan saatavilla. DivX/XVid tekstitykset eivät toimi edelleenkään saa nähdä tuleeko siihen tukea ollenkaan..
     
  12. Levis

    Levis Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    1
    Katos, Activyn omistajien määrä on lisääntynyt!

    Omalle tilasin juuri äsken kolmannen huollon... EI toistu monikanavaäänet pätkimättä DVD käytössä ja lisäksi Activy ei suostu päivittymään millään tavalla. Buuttaa itsensä usb-tikun voimasta, mutta ei se mitään päivitystä lataa. Tai ei se ainakaan päivitysluetteloon ilmesty. Current softat vedetty jo pariin kertaan ja Activy vaan buuttaantuu.

    Mitenkäs muilla, kaatuuko Activy jos on netissä ja taustalla alkaa TOINEN tallennus? Mulla taitaa kaatua ihan aina!

    Välillä tallennuksista puuttuu pätkiä välistä (tosi harvoin), mutta kyllä se kaikki ajastukset nykyään on tallentanut!
     
  13. fin94

    fin94 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.10.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
  14. Levis

    Levis Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    1
    Käyttääkös joku tota Follow Me TV:tä? Millä ohjelmalla sitä voi katsoa? Kokeilin BsPlayeria, Power DVD:tä, Win Media Playeria...
     
  15. Hexagia

    Hexagia Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.06.2006
    Viestejä:
    163
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tuo Mantis rekisteröinti ilmainen?
     
  16. fin94

    fin94 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.10.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rekisteröinti oli ilmainen, kaikki raportit on vaan siellä saksaksi joten käännettävä babelfishillä ellei osaa saksaa sujuvasti.
     
  17. Levis

    Levis Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    1
    Miten tuo päivitys tehdään step-by-step? En jaksa edes selittää mitä yrittänyt ja en onnistu mitään päivitystä asentamaan.
     
  18. TeemuH

    TeemuH Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämän hemmetin laitteen kanssa menee kyllä hermot :grr: Itselläni on myös ongelmia päivitysten kanssa. Kaikki sai alkunsa siitä, että erehdyin aktivoimaan TVTV-palvelun, jolloin Canalin kanavien tv-ohjelmatiedot tulivat ruotsiksi ja ohjelmatiedot oli ilmeisesti myös ruotsista. TVTV:n nettisivuilta canalin kanavia ei edes saanut valittua kanavalistaan, joten ajattelin sitten tyytyä DVB-ohjelmatietoihin. Tästähän tietysti aiheutui ongelma, koska en löytänyt mitään mahdollista poistaa TVTV-aktivointia Activystä.

    No sitten tietysti ajattelin, että palaamalla tehdasasetuksiin myös TVTV-palvelun asennus "nollautuu". Näin tietysti kävi, mutta sitten erehdyin tässäkin threadissä mainittuja päivityksiä(SR7) lataamaan ennenkuin muistin ladata 3.2.308 päivityksen liittämällä Activyn suoraan nettipiuhan päähän. Nyt olen yrittänyt ladata tuota 3.2.308 päivitystä, mutta en ole saanut sitä enää "imutettua" koneelle. Activyssä kun ei mistään edes näe, onko lataus edes alkanut vai ei. Mietin vaan, että voiko noitten "väärien" patchien asennusyritys olla syynä siihen, ettei Activy enää suostu lataamaan päivitystä. Eli se jotenkin kuvittelee olevansa korkeammalla softatasolla kuin itse asiassa onkaan?

    Fujitsu Siemensin -nettisivutkin ovat syvältä ja sieltä ei löydä mitään tietoa päivityksistä saati sitten keskustelufoorumi, joka on, yllätys yllätys, saksankielinen. Luulisi, että valmistajan nettisivuilta olisi kaikki päivitykset ladattavissa ja myös latausjärjestys kerrottu. Jotenkin tämä menee ilmeisesti siten, että tuo suurempi päivitys (esim. 3.2.308) on ikäänkuin pohjapäivitys, jota vielä päivitetään näillä erillisillä "patcheillä". Onkohan nämä "patchit" sitten päällekkäisiä eli tarvitseeko niitä kaikkia asentaa vai riittääkö vain uusin?

    Saako tuota 3.2.308 -päivitystä muuten imutettua mitenkään vaikkapa muistitikulle tai cd:lle, josta sen voisi sitten asentaa. Vai onko tästäkin tullut jo uudempi päivitys, jonka versio on 3.2.412? Ilmeisesti jos haluaa päivittää suoraan tähän, ei tarvitse ladata 3.2.308 päivitystä vaan suoraan tuo 3.2.412 ja sitten siihen olemassa olevat patchit?

    Nimimerkillä "Olisi taas kiva saada kortinlukija toimimaan"
     
  19. TeemuH

    TeemuH Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin ja unohtui kysyä arvon käyttäjoukolta, onko kenelläkään tietoa siitä, pystyykö tallennettuja ohjelmia siirtämään ulkoiselle usb-kiintolevylle? Kun jouduin nuo tehdasasetukset palauttamaan, niin siinä yhteydessähän sitten kaikki tallenteet häviää. Olisi ollut kiva siirtää jo tallennetut ohjelmat ulkoiselle kovalevylle turvaan, mutta itse en ainakaan mistään löytänyt valintaa, että näin olisi voinut tehdä. Polttaahan ne tietysti voi DVD:lle, mutta aika työlästä hommaa. Tyydyinkin vain testaamaan poltto-ominaisuutta yhdelle DVD:lle, kun ei sitäkään ollut vielä ehtinyt kokeilla (laite ollut enimmäkseen huollossa tai sille ainakin tuntuu). Suuri puute mielestäni tämä, jos ko. ominaisuutta ei löydy. Varsinkin siinä vaiheessa, jos kovalevyllä alkaa olla tilanpuutosta.
     
  20. NetBoom

    NetBoom Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen saanut Fujitsu Siemensiltä kaksi sivuiset ohjeet 3.2.412SR7 päivitys DVD:n mukana. Periaatteet menevät seuraavasti.
    "TÄRKEÄ TIETÄÄ: Päivitykset tulee tehdä USB-tikun avulla! Nämä päivitykset eivät toimi CD/DVD asemalla kautta!
    USB-tikun juuressa saa olla vain yksi *.cab tiedosto kerrallaan!
    Tarvittavat välineet:
    1. AMC570
    2. Päivitykset sisältävä DVD
    3. USB-tikku >= 1GB (Tämä mielellään ledillä varustettu, jotta näkee kun AMC lukee tikkua)
    4. Tietokone
    Ennen päivityksen aloittamista irroita LAN/WLAN kaapeli AMC570:stä."


    Sitten valitaan tarvittava päivitystaso - pahin tapaus:
    "CASE 3: Jos ohjelmisto päivitys ei jostain syystä mene läpi
    Suorita vaiheet:
    1. TEHDASASETUKSIEN PALAUTUS
    2. OHJELMISTON 3.2.308 ASENNUS
    3. OHJELMISTON 3.2.412 ASENNUS
    4. PÄIVITYKSEN ASENNUS OHJELMISTO VERSIOON 3.2.412"


    Itse hyppäsin tehdasasetuksista suoraan 3.2.412:aan, johon ohje:
    "OHJELMISTON 3.2.412 ASENNUS:
    1. Kopioi ”$#system.cab” -tiedosto DVD:n AMC570_3.2.412 kansiosta USB-tikun juureen
    tietokoneella.(JOS JUURESSA ON JOKIN MUU *.CAB TIEDOSTO NIIN POISTA SE)
    2. Kiinnitä USB-tikku AMC570 Media Link porttiin
    3. AMC570 alkaa lataamaan tiedostoa
    4. AMC570 menee ”jumiin”
    5. Ota USB-tikku pois
    6. Sammuta AMC570 (irroita virtakaapeli)
    7. Käynnistä AMC570
    8. Liitä USB-tikku tietokoneeseen
    9. Muuta tikulla olevan tiedoston nimi $#system.000 -> $#system.cab
    10. Kiinnitä USB-tikku AMC570
    11. AMC570 lataa päivityksen
    12. AMC570 asentaa päivityksen"


    Tärkeää on odottaa rauhassa, mutta jos mitään ei tapahdu 15 min, niin homma ei toimi.

    Sitten SR11 päivitys ohje, eli hae päivitys ensin edellisten Postien ohjeen mukaan. Tyhjennä USB tikku ja:
    "PÄIVITYKSEN ASENNUS OHJELMISTO VERSIOON 3.2.412:
    1. Kopioi ”AMC_32412SR5Fixes.cab” -tiedosto DVD:n AMC570_3.2.412SR5 kansiosta USB-tikun
    juureen. (JOS JUURESSA ON JOKIN MUU *.CAB TIEDOSTO NIIN POISTA SE)
    2. Kiinnitä USB-tikku AMC570
    3. AMC570 alkaa lataamaan päivitystä
    4. AMC570 käynnistyy uudestaan
    5. AMC570 asentaa päivityksen"


    Itsellä SR11 on tuore juttu. Katsotaan mitä on parantunut sitten SR7:an.