Samsung R8 -sarja

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana JJK80, 09.03.2007.

  1. Jokke79

    Jokke79 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.03.2007
    Viestejä:
    903
    Saadut tykkäykset:
    2
    Voisko joku kertoa vähä kokemuksia tosta 40" R-sarjalaisesta? Kyseinen telkkari kiinnostais jonkin verran ja olis tulossa dvd, digikura, Xbox 360 ja myöhemmin PS3/Blu Ray käyttöön. Lähinnä seuraavat asiat kiinnostais:

    - onko mustan taso samaa luokkaa ku m-sarjassa?
    - häntiminen peleissä jne. nopeissa kohtauksissa?
    - miltä digikura näyttää?
    - miten pahasti blu ray levyt nypyttävät?
    - onko pahasti valovuotoja?
     
  2. puutos

    puutos Guest Guest

    Liittynyt:
    03.03.2004
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    missä vois olla vika kun R86bcx telkkariin en saa dvd soittimella terävää liikkuvaa kuvaa(kytketty hyvälaatuisella scartilla).

    esimerkiksi jos ihminen on paikallaa niin kuva on terävä ja heti kun ihminen liikkuu kuva menee kuva suttusemmaksi. Tämän huomaa parhaiten pienissä yksityiskohdissa esim. kasvojen ihohuokosissa. Tuota ongelmaa ei ole vanhassa putkitelkkarissa eikä philipsin plasmassakaan.:OI

    mikä säätö voisi auttaa tuohon??
     
  3. Akustik

    Akustik w/ Active monitoring Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.08.2006
    Viestejä:
    580
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko Movie plus käytössä? Jos on niin koitapa ilman sitä. Voi olla, että vaikuttaa asiaan, koska ainakin jossain Samsungin sarjoissa on mainittu Movie Plussan tekevän tepposia ääriviivoille.
     
  4. puutos

    puutos Guest Guest

    Liittynyt:
    03.03.2004
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    olen kokeillut movie plussalla ja ilman:weep:
     
  5. Juha K

    Juha K Guest Guest

    Liittynyt:
    29.12.2005
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hommasin itsekin juuri tuollaisen 23" laitteen. Olen television omalla kaapelidigivirittimellä katsonut jonkin aikaa ja ainakin silloin näytti ylen tekstitkin toimivan, muistaakseni.
    Minkä merkkisiä CA-moduuleita käytätte R86 sarjan telkuissanne? Sattuisiko kenelläkään olemaan myös SmartWi käytössä kyseisen telkun kanssa, toimiiko?

    -Juha K

    EDIT: Hommasin SCM CA modulin ja toimii.
     
  6. pezku^

    pezku^ Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2008
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ylen tekstitykset toimivat itselläni kyllä mainiosti Samsungissa.

    Itseäni on alkanut häiritä enemmän kaksi asiaa tässä telkkarissa, jotka olisivat luultavasti ohjelmistopäivityksellä korjattavissa. Vehje on LE32R86BCX/FID

    1. Info-toiminto näyttää ohjelman yleensä siltä ajalta, kun telkkari on laitettu päälle, eikä tajua vaihtaa sitä ajan kuluessa. Esim. jos laitan telkkarin päälle klo 11.30 ja se on päällä 18.00 asti, niin näen edelleen Infossa sen keskipäivän ohjelman. Yleensä kuitenkin Guide-toiminnolla näkee sen oikean ohjelman.

    2. Guide-toimintokaan ei toimi aina. Yleensä se ei löydä Ylen kanavien ohjelmia, vaan tilalla on yhtenäinen palkki "Ei tietoja". Kakkostelevision erillisellä Humaxin digiboksilla ohjelmatiedot kyllä näkyvät. Myös pientä viilailua olisi sen ohjelmaoppaan tätä päivää tarkoittavassa sanassa "Tänää".

    Onko muilla ollut vastaavia ongelmia televisiossa?
    Mitä uutta olette saaneet ohjelmistopäivityksillä? Minulla alkuperäinen versio oli 1008 ja eilen tuli muistaakseni versio 1010, mutta suurista toiveistani huolimatta parannusta ei tainnut tulla.
     
  7. Hartsu

    Hartsu Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2004
    Viestejä:
    318
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis mistä tuo päivitys tuli ?
    Ainakaan minulla ei ole antennin kautta Samppaan tullut yhtäkään päivitystä.
    Eli kyllä pitää huoltoon raahata jos haluaa päivittää .
     
  8. bunsis

    bunsis Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huomasin samat ongelmat omassa 37" Samsungissa. Lisäksi sellaista on pari kertaa ilmennyt, että nelosen ohjelma on "jumahtanut", kuva pysähtyi mutta ääni kuului. Sitten meni hetki kun se siitä toipui ja kuvakin läksi liikkeelle. Lähetyksessä vikaa ei kai ollut, kun toisella televisiolla nelosen kuva ei ollut jumissa.

    Olen pari kertaa yrittänyt nyt manuaalisesti hakea päivityksiä, mutta ei ole löytynyt antennisignaalin kautta.
     
  9. pezku^

    pezku^ Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2008
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meillä on samppa kiinni kaapeliverkossa ja eilen telkkarin käynnistettyä tuli ilmoitus, että uusi päivitys saatavilla ja siitä nappia painamalla latasi sen.
    Itselläni on myös Ylen lähetys joskus jämähtänyt paikalleen ja toisinaan guide-valikkoa selattaessa telkka vain lopettaa yksinkertaisesti kaukosäätimen tottelemisen. Mistään ei tapahdu oikein mitään, mutta hetken päästä toimii taas normaalisti.
    Tähän asti ainakin itselleni yksi hailee, tuleeko niitä päivityksiä vai ei, sillä en noista ole vielä mitään uutta löytänyt. Info-näppäin tosin on nyt toiminut, mutta en vielä sitäkään allekirjoita, sillä voi olla pelkkää sattumaa.
     
  10. Jasu24

    Jasu24 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kukaan törmännyt "ominaisuuteen", jossa tv lähettää jatkuvaa kaukosäädintaajuista signaalia? Mulla on samassa huoneessa valonhimmennin, joka toimii millä kakella vain ja tv:n käynnistäminen saa himmentimen sahaamaan valoja edestakaisin. Ulkoisen (scart) ohjelmalähteen napatessa tv:n lähettäminen loppuu. Joskus paluu DTV:lle saa shown jatkumaan joskus ei!!
    Tuki ei asiaa tuntenut.

    Kaapelista tuli uusin ohjelmisto (10-versio), mitähän se sisälsi?

    btw, aiemmin ihmetelty itsekäynnistely loppui kun valmiustilan ohjelmapäivitys on pois päältä.
     
  11. Hartsu

    Hartsu Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2004
    Viestejä:
    318
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän vastaavaa temppuilua on ollut minullakin , nimittäin aika usein kun käynnistää TV.n niin HTPC:n levykelkka pomppaa auki .

    Voisiko se tosiaan lähettää jotain ir-signaalia ?
    Itse ajattelin että se olisi joku virtapiikki joka sitä eject nappia painelee .
     
  12. Dise

    Dise Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2008
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipahan kans laitettua 32R86BD. Pixmaniasta moinen tuli kolmessa päivässä kotiovelle ongelmitta. Onkohan joku päivitellyt jostain suomenkieliset valikkotekstit? Toistaiseksi asun vielä kaapelitaloudessa ja käytän erillistä digiboxia. Muutama muukin oli kyseistä asiaa kysellyt vaan vastausta en löytänyt. Onko siis joku R8 omistaja löytänyt digiboxilleen koodia kaukosäätimeen tai onkohan digiboxin ohjaus sampan kaukosäätimellä yleensä edes mahdollista? DVD-soitin lähti ainakin pelittämään ensimmäisellä yrittämällä. :thumbsup:
     
  13. partio

    partio Guest Guest

    Liittynyt:
    01.12.2007
    Viestejä:
    122
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mäkin olen aatellut tuon Samsung LCD-TV LE-32R86BDX ostoa. Kokemuksia tästä telkkarista. Kannattaako maksaa uudesta 900 euroa?

    Pääasiassa urheilun ja futiksen katseluun tulee televisio. Myös jonkin verran Xbox 360 pelaamiseen. Kuinka televisio ottaa sisään vga-signaalia XO:sta? Onko hyvä ja terävä kuva teräväpiirrossa? Voisin tilata tuollaisen jos vähän saisi tietoa ja kokemuksia tästä.

    Niin ja tuo takuuhan on tuolla powermillissä...? Eli sinne vaan lähetetään se jos vikaa tulee jne. Onkos huonoja kokemuksia takuuasioista porukalla täällä?
     
  14. partio

    partio Guest Guest

    Liittynyt:
    01.12.2007
    Viestejä:
    122
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin tilaukseen LE-32R86BDX mallin. Hintaa postikuluineen tuli 921 euroa. Nyt vain odotellaan. Teinkö järkevät kaupat, kun valitsin kyseinen merkin ja mallin?
     
  15. pezku^

    pezku^ Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2008
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se on vähän ku automerkistä kinastelis, mutta omasta mielestäni on kyllä kelpo telkkari. Kanavanvaihto voisi olla hitusen nopeampi, mutta muuten mielestäni pelittää hyvin.
     
  16. partio

    partio Guest Guest

    Liittynyt:
    01.12.2007
    Viestejä:
    122
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei millä sivulla oli tuohon LE-32R86 malliin noita säätöjä? Esimerkiksi pelatessa vga-kaapelin tai hdmi:n kautta? En löydä sitä nyt tähän hätään.
     
  17. partio

    partio Guest Guest

    Liittynyt:
    01.12.2007
    Viestejä:
    122
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löysin tuolta nuo asetukset jo, että ei siitä enää mitään.

    Tota tota. Lauantaina tilasin ja tänään oli perillä. Nopeaa toimintaa täytyy sanoa, kun paketti lähetettiin eilen ja tänään oli ovella.

    Alkuun oli vähän hakemista kuvasäätöjen kanssa, mutta nyt kutakuinkin olen saanut silmääni miellyttävät säädöt laitettua. Tosin en tiedä, mitkä olisivat ihanneasetukset ja onko sellaisia?

    Avforumsien kautta saa kyllä säädettyä kuva-asetuksia aika hyvin. Katsoin juuri tuolta nuo vga-kaapelin kanssa käytetyt asetukset ja kuvasta tuli hyvin hyvä. Myös television normaali digilähetyksien kanssa sain kuvan säädettyä tuota kautta.

    Saanko laitettua televisioon natiiviresoluutiota komponenttikaapelin kautta ollenkaan vai onko tuo mahdollista vain vga:lla?

    Tyytyväinen olen hankintaan näin muutaman tunnin käytön jälkeen. Tietysti esimerkiksi Canal plussan futismatsit ovat suorana aika surkea laatuista, mutta en oikein tiedä saako nuihin vaikutettua ollenkaan kuvasäädöillä. Ylen kanavat ovat sitten vaan aivan toistaluokkaa, kuva on selvä ja hyvä.

    Tänne voisi laittaa vähän noita asetuksia, millä on saanut hyvän kuvan aikaan. Onko siellä jotain erikoisia toimintoja jota kannattaa huomioida kun tuota kuvaa säätää?
     
  18. Desuetudo

    Desuetudo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.01.2008
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos kellään havaintoa oheisen kuvan mukaisesta virheestä juuri r8 -sarjan telkuissa? Itellä on 32R81B, ja tuommosta kuvaa pukkaa "parhaimmillaan".
    Onneksi menee kyllä laite vaihtoon, mutta oli kyllä taistelua, että suostuivat huollossa.
     

    Liitetyt tiedostot:

    • R81B.jpg
      Tiedostokoko:
      37,6 KB
      Katsottu:
      508
  19. Haksa

    Haksa Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2008
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko joku kytkenyt onnistuneesti digiboxin HDMI-kaapelilla Samppaan. Itselläni Topfield 5100 PVRc ja Samppa KE32R8... eivät pelaa yhteen, kuva tulee hienosti, mutta ääni ei kulje. Ja kummallisinta on, ettei ääni kulje edes RCA-kaapelilla. Mikä kytkennässä tai asetuksissa voi olla pielessä? Tuessa käskevät päivittää ohjelmiston, mutta versio 1010 on käytössä ja se lienee uusin.
     
  20. maestro

    maestro Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.08.2004
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    ajattelin vain että tulisiko se näkyä infon kohdassa että 720p vai näyttääkö ne nimenomaan nuo aina vain tuon resoluution avulla eli tässätapauksessa 1280*720??

    eli miten kyseisen telkkarin omistajilla näkyy info näppäimen kautta jos katsotte 720p materiaalia? 720p vai ton 1280*720 resoluution avulla info?