pitkiin aikoihin en ole moista maistanut, mutta jos nyt aloittaisin perinteen ala "Kerran vuodessa menee, ihan ok-tavaraa"
Tee itse. Jos jostain saat käsiisi ruisjauhoja ja maltaita, niin täältä löytyy resepti: http://www.nicehouse.fi/cgi-bin/keittio_reseptit/ohje.pl?ID=467
Joskus penskana maistoin ja melkein yrjösin, sen jälkeen olen aina vältellyt sitä mahdollisimman paljon.
Kyllä uppoaa:thumbsup: Pääsiäis perinteenä riisuudun alasti ja sivelen itseni jokaista sopukkaa myöten tällä ihanalla mustalla kullalla! Lisätään vain kerma ja sokeri. Gooooooood.............
No nyt tuli testattua ja todennäköisesti viimeistä kertaa elämässäni mämmiä (yäk) maistoin. Ei auttanut sokerit eikä maidot, hyi helvetti. Miksipä syödä tällaista pahaa ja rumaa mönjää, kun maailma on herkkuja täynnä.
Mustamakkara ja mämmi on aina ollut herkkua. Välillä en Helsingissä löytänyt asiallista mämmiä, mutta kyllä se äsken maistui ihan hyvälle. Saarioisten mämmiä, Valion kevytkermaa ja ihan vähän sokeria. Vielä kun oppisi syömään tätäkin ilman sokeria.
No mustan makkaran päälle en ymmärrä, mutta kyllä se mämmi kerran vuodessa menee kerman ja sokurin kera. Ollapa nyt sitä tässä... kun viettää yksin yksiössä pääsiäistä, niin ei oikein tule mitään ajankohtaisia ruokia ajateltua. Mutta mämmi vois olla poikaa.
Mämmi on kyllä alkanut maistua yhä enemmän ja enemmän. Tänä vuonna on tullut kokeiltua mämmiä vaniljajäätelön kanssa. Hyväähän se oli, mutta kyllä edelleen mielestäni kerma ja sokeri ovat parhaat kyytipojat mämmin kanssa.