Nam nam (kerman ja sokerin kanssa Nam nam nam).. Mutta ei mahdottomia, kaikkeen kyllästyy, jos liikaa popsii. Flatuksia tulee vain aika uskomattomia määriä mämmin jälkeen.. :hitme: Timo
Muutama laatikko menee per pääsiäinen. Useamminkin voisi syödä mutta eipä tule muulloin mieleen vaikka sitä melkein kaupasta kuin kaupasta vissiin saakin ympäri vuoden. Itsekin syön kermalla/maidolla ja sokerilla.
Kerran vuodessa menee ongelmitta. Ei se nyt aivan ole sitä miltä näyttää, mutta yritäpä selittää tuota esim. ulkomaalaisille.
Eipä tuota ole tullut paljon naposteltua mutta tänä pääsiäisenä olis tarkotus kokeilla. Se on vaan niin saakelin epäilyttävän näköistä. Jotenkin tuntuu että se tahna elää ja vain odottaa sopivaa hetkeä lähteä liikkeelle ja alkaa valloittamaan maailmaa nielemällä tavaroita ja paisumalla kunnes se nielee koko planeetan...
Jos mämmi kerran on niin hyvää niin miksi siihen pitää lisätä kermaa ja sokeria hillittömät määrät? Eikös laho lautakin ole ihan ok jos sitä söisi kerman ja sokurin kera...
Ei siihen tarvitsekaan lisätä. Niinkun ei marjasoppaan tai riisipuuroonkaan tarvitse välttämättä lisätä, mutta mämmin täydellisyyttä voi vielä korostaa esim. kerman pehmeydellä... Slurpsis...
Yhyy. Eipä oo tullu kahteentoista vuoteen mämmiä syötyä. Keliakian kanssa oon muuten oppinu elämään, mutta ruisleipää, mämmiä ja ruispuuroa(!) on ikävä. En siis mämmiä enää syö. Pashaa tulee kyllä syötyä ihan säädylliset määrät. Se on kuin sima, sitä tekee aina liian vähän.
Tosi harva "ruoka"jää syömättä(se myös näkyy),mämmiä en koske pitkällä lusikallakaan,pelkkä haju on jo kuvottava :weep:
Mitä luultavimmin ihmiset pitäisivät enemmän mämmistä, jos se olisi jonkun muun väristä, vaikkapa valkoista. Ei voi uskoa, että ihmiset eivät pidä mämmistä vain sen ulkonäön takia.
No tuo nyt ei ainakaan pidä paikkaansa. Itse kyllä tulee popsittua kaikenlaista mikä näyttää ja haisee epäilyttävälle mutta IMHO mämmi ei ole hyvänmakuista mikä vaikuttaa aikapaljon omaan ostopäätökseen.