webb1
Viimeksi havaittu:
08.03.2011
Liittynyt:
01.01.2011
Viestejä:
0
Saadut tykkäykset:
0
Aktiivisuuspisteet:
0

webb1

New Member

webb1 nähty viimeksi:
08.03.2011
  1. olazapal
   olazapal
   Terve! Boksi saapui myös tänne perille ja hyvältä toimivalta peliltä vaikuttaa. Helppo käyttää kun pelittää samalla tapaa kuin antenniversiokin. Kiitoksia hyvästä vaihtokaupasta!
  2. olazapal
   olazapal
   Moi. Nyt kovalevy on alustettu, tehdasasetukset on palautettu ja boksi pakattu alkuperäislaatikkoon valmiina lähtemään matkaan Matkahuollon kautta. Mukana on kaukosäädin ja ohjekirja. Soitellaan tänään tarkemmin. Minut saa kiinni milloin tahansa.

   Olli
  3. olazapal
   olazapal
   Ok. Minulla ei ole ollut boksissa mitään vikoja, joten lienee hyvä yksilö kyseessä. Voin ilman muuta formatoida boksin. Mullakin on alkuperäinen laatikko tallessa, joten se kulkee siinä hyvin. Matkahuolto tai posti sopivat molemmat. Ja mukaan tulee tietenkin kaukosäädin ja ohjekirjakin pitäisi löytyä.

   Soitellaan ihmeessä. Saan formatoidun boksin matkaan viimeistään tiistaina.

   Tässä yhteystiedot:
   Olli Joensuu
   Väinö Auerin katu 7 E 56
   00560 Helsinki
   puh. 0451392350.
   olli.joensuu@kolumbus.fi
  4. webb1
   webb1
   Moi,

   Boksi on ostettu 9/2007 ja on toiminut hyvin. Joskus kadottaa katsottaessa oikean kellon ajan, mutta aika palautuu muutamassa minuutissa ja vaikuttaa siis sekoittaen epg:n tiedot. Tuo on siis aiheuttanut ajoittaista ajastusten ohimenoa. Mitä olen foorumeita lukenut, on aika tyypillistä tälle mallille.

   Sopii mulle koko boksin vaihto, pitää laittaa yöksi ajamaan ohjelmat läppärille ja formatoida kovalevy sen jälkeen. Voisit myös tehdä kovalevyn formatoinnin omalle koneelle.

   Mulla on alkuperäinen laatikko tallessa, joten saan boksin postiin/matkahuoltoon helposti. Kaipa ne vain pitää laittaa kuljetukseen, vaikka samaan aikaan, mulla ei nyt ole työreissujakaan pääkaupunkiseudulle ihan vähään aikaan.

   Laitatko osoitteen ja puhelinnumeron. Voitaisiin soitellakin ennen postiin laittoa.
  5. olazapal
   olazapal
   Terve,

   Ruvetaan vaan hieromaan vaihtoa. Missä kunnossa sinun laite on?

   Mulla ollut tosiaan boksi käytössä 11/2006 asti, jolloin hankin sen uutena Tammiston Hirvoxilta Vantaalta. Toiminut moitteetta. Kaukosäätimen etuliukukansi on löystynyt, eikä meinaa pysyä paikallaan. Mitä tietoja haluat boksista?

   Jos sinulla on moitteetta toimiva boksi, niin minulle sopisi vaihto päikseen. Mielellään vaihtaisin koko boksin enkä vain kovalevyjä. Mulla ei ole niin paljon teknikon vikaa, että rupeisin availemaan laitetta.

   Mitenkäs tuo vaihto/ toimitus järjestyisi?
 • Lataa...
 • Lataa...