Snøprinsesse
Viimeksi havaittu:
22.06.2017
Liittynyt:
23.11.2016
Viestejä:
43
Saadut tykkäykset:
1
Aktiivisuuspisteet:
8
Sukupuoli:
Nainen
Syntymäaika:
09.09.1989 (Ikä: 30)

Snøprinsesse

Member, Nainen, 30

Snøprinsesse nähty viimeksi:
22.06.2017
  1. Jäsenen Snøprinsesse profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Tietoja

  Sukupuoli:
  Nainen
  Syntymäaika:
  09.09.1989 (Ikä: 30)
  Olen 27-vuotias nainen Kymenlaaksosta. Tykkään katsella leffoja, lukea, kirjoittaa ja kuunnella musiikkia. Tykkään Disneyn leffoista (etenkin Frozenista), Age Ageseista, komediasta, historiasta, draamasta ja romanttisista leffoista. Kauhusta ja trillereistä tykkään valikoidusti. Lempikauhuleffojani ovat Kaunat, Fragile - Pahuuden ovi, Kun tuntematon soittaa, Rec, The Devils Past, Lights out. En tykkää mistään todella väkivaltaisista leffoista.
  Animesta tykkäsin vielä muutama vuosi sitten, mutta enää ei kiinnosta, muut kuin Henkien kätkemä, Liikkuva linna, Kissojen valtakunta, sekä Kukkulan tyttö, sataman poika -leffat. Myös Tuuli nousee ja Ponyo rantakalliolla ovat ihan hyviä. Disney on mun juttu.

  Lempisarjojani ovat Uusi päivä, Olipa kerran, Roba, Syke, Teho-osasto, Pokka pitää, Kyllä isä osaa, Hovimäki, Sydämen asialla, Kyläsairaala, Murdochin murhamysteerit, Doc Martin, Murha paratiisissa.

  Olen ollut kiinnostunut dubbauksista jo ihan pienestä asti ja äänet jäävätkin mulla todella hyvin mieleen. Haluan katsoa animaatiot mieluiten suomeksi puhuttuina, koska musta ne toimivat parhaiten niin.