Talent Suomi

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana JMal, 30.09.2007.

  1. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    ÖÖ hyvän näköinen? Hyvä tekemään biisejä? Hyvä pianisti hän toki oli ja laulukin oli ihan alright mutta ääni oli kauhea. Noiden muiden kohtien kanssa on kyllä vaikea olla samaa mieltä:rolleyes: Imo ne oli oikeastaan kaikki ihan paskoja biisejä varsinkin tuo viimeinen ja ulkonäkö on hemmetin kaukana hyvän näkösestä.

    Oliko hänellä nyt sitten joku erityinen talentti? Tuntui siltä että on treenattu 2v lähtien ja jos luontaista talenttia oli niin jäi näkemättä.
     
  2. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    En kyllä ymmärrä miksi niitä läskihämiksen aikasempia tuotoksia kehutaan? Hyppii lavalla ympäriinsä, menossa Hollywoodiin :D:D:D
     
  3. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei tule olemaan rahanteko vaikeaa noilla kyvyillä, ei tarvinnut 30k voittoakaan.
     
  4. Mikkoz81

    Mikkoz81 Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    18.01.2003
    Viestejä:
    842
    Saadut tykkäykset:
    3
    Perskuta näinköhän oikein, että amerikan talentissa oli David Hasselhof tuomarina? Sitähän on pakko kattoo jos noin on.
    Niin tää suomen talent oli paska ja nolo ohjelma. n. 5 sekuntia pysty kattoo kerrallaan maksimissä, sitten rupes hävettää niin paljon että piti vaihtaa kanavaa.
     
  5. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ulkonäkö lienee makuasia, omasta mielestäni hänessä oli jotain samaa kuin Alyson Hanniganissa, sellaista "nörttikauneutta". Mutta ehkä sinun mielestäsi Alysonkin on susiruma.

    Biisintekotaitokin on sellainen taito jossa lopputulos on aika lailla makuasia, mutta minun mielestäni (muusikkona) se on talentti jos mikä, moni muuhan oli vain "valinnut" jonkun valmiin biisin, jopa moni jotka itse soittivat, saati ne jotka olivat vain laittaneet sen levyltä soimaan. Vaikka olen monessa cover-bändissä soittanut, niin oman materiaalin tekemistä arvostan talenttina pelkkää esittämistä korkeammalle, jolloin laulaja-lauluntekijä on arvoasteikossa pelkän laulajan yläpuolella ja laulaja-lauluntekijä-muusikko on siellä kaikkein korkeimmalla tasolla.

    Mutta toki jos verrataan johonkin maailman huippuun (kuten Tori Amos ym) niin kas kun Tori ei osallistunut Suomen Talenttiin... vaikka joku olisi Suomen paras ei sen tarvitse olla maailman paras. Ja aika harva esiintyjä on täysin ainutlaatuinen vailla ketään aikaisempia esimerkkejä genrestä tai tyylistä. Noilla periaatteilla voisi lytätä aivan kenet tahansa. Eihän tämä voittanut Aleksikaan ollut kuin "halpa kopio rumpukoneesta"...

    Jotenkin tyypillistä suomalaista tämä lyttääminen. Eipä Suomessa kovin montaa naispuolista tuon tyylisuunnan edustajaa ole, Hanna Marsh nyt tulee ensimmäisenä mieleen, mutta en muista tekeekö Hanna biisinsä itse vai ei.

    Mutta kenen tuo nyt sitten olisi "pitänyt" voittaa? Tai olla finaalissa? Ei kenenkään? Miksette menneet itse jos olette niin paljon parempia? Olisiko Suomen Talentissa pitänyt olla kilpailemassa Cirque de Soleil, Tori Amos, Eppu Normaali ja Jean Michel Jarre sekä Rolling Stones ja ZZ Top? Elvis? Beatles? Sibelius? Mitä oikein kuvittelette? Oliko Englannin Talentin voittaja Paul Potts halpa Pavarotti-kopio?
     
  6. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jätän muun "avautumisen" sikseen mutta kommentoin tuota Paul Pottsia. Itse kun katsoin kyseisen sarjan niin kyseisen herran esiintyessä tuli allekirjoittaneella tippa linssiin(myös uudestaan katsoessa). Inhoan oopperakamaa(tai ainakin luulin inhoavani) mutta silti se esitys kosketti minua tavattomasti. Täysin ansaitsi voittaa IMO. Sinua varmaan samalla lailla Saara sitten kun noin tiukasti puolustelet;)

    Offtopic. On itselläkin tuota musiikki taustaa sen verran että 4vuotiaasta rumpuja hakannu ja noin 13vuotiaasta kitaraa jota olen nyt yli 10vuotta sitten soitellu. Itse myös arvostan biisinteko taitoa mutta jos joku laulaa helvetin hyvin coverina jonkun biisin kun taas toinen korvaan särähtävällä äänellä laulaa surkean mutta oman biisin niin tiedän kyllä kumpaa mielummin kuuntelen.
     
  7. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Juu, mutta se onkin eri talentti... :) Covereita sekä originaalimusaa on tullut itsekin soitettua useissa eri bändeissä ja omiakin biisejä olen yrittänyt tehdä joskus, mutta niistä ei ole kovin hyviä tullut... mutta tässä Talentissa kun sattui tosiaan olemaan myös entinen bändikaveri laulamassa (semifinaaliin pääsi tosiaan) ja tiedän miten hyvä hän on laulamaan kun on vuosia oltu samassa bändissä ja olen itsekin häntä säestänyt ja sekin kaatui enemmän biisivalintoihin, jotka eivät olleet ehkä parhaita. Mutta jos valmiin cover-biisin valitseminen vaatii taitoa, niin oman biisin tekeminen on vielä vaikeampaa (joillekin). Mutta varmaan ikäkin vaikuttaa mielipiteisiin, ne takuulla poikkeavat kaksi- ja nelikymppisillä henkilöillä. Itse olen tosiaan soittanut kosketinsoittimia (pianoa ja sähköisiä) yli 25 vuotta ja myös rumpuja silloin tällöin (siksi arvostin tuota W&J-kaksikon Jayn soittoa erittäin paljon). Ja en ole läheskään yhtä hyvä soittamaan pianoa kuin tuo Saara oli esimerkiksi, siksi itselläni se jäi hyväksi harrastukseksi (yritin kyllä aikoinaan enemmänkin...)

    Oma suosikkini tässä Suomen Talentissahan oli Wilhelm ja Jay joita jopa äänestin kännykällä, mutta Saara oli kakkossuosikki.

    Mutta makuasioitahan nämä ovat, turha niistä on tapella. Itsekään en pidä monesta suositusta esiityjästä ollenkaan... :) tai kokonaisesta musiikkityylistä. Tai tämän päivän nuorisomusiikista... :D
     
  8. RPZ

    RPZ Guest Guest

    Liittynyt:
    25.04.2006
    Viestejä:
    276
    Saadut tykkäykset:
    0
    Loppukaneettina finaalista miellytti eniten ... Susanna Laine!
     
  9. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävipä viime torstaina Talentista tuttu korttitemppuilija meidän koululla esiintymässä, koulun 50-vuotis juhlassa. Itse en tosin ollut paikalla. Hyvin oli kuulemma vetänyt. :)
     
  10. wallace_

    wallace_ Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Petyin kyllä Suomen Talentin tasoon. Ymmärrettäväähän se on ettei tämän kokoisessa maassa riitä kiinnostusta ja tarpeeksi hulluja ihmisiä viihdyttämään jenkkityyliin, mutta jotain räväyttävämpää olisi kaivannut. Ja voiton olisin suonut toiseen osoitteeseen kyllä kun biitboksarille. Ei millään pahalla toki, hyvinhän poika veti:)
     
  11. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Matti Näsä oli loistava:D Miten v*tussa se vatsastapuhuja meni jatkoon????????
     
    Viimeksi muokattu: 20.09.2009
  12. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näsä on vahvoilla tässä kisassa. Todella hauska :)
     
  13. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toisilla foorumeilla tarjosivat tälläistä linkkiä http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU .
    Voi juma, ei voi muuta sanoa. Tähän voisi laittaa kitinää että miksi ei kinä meillä mutta tuo tyyppi on kyllä ainutlaatuinen:)
     
  14. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Ihan vitun hauska. Harmi etteivät tuomarit henonneet tiputtataa heti jatkosta.
     
  15. Jambo

    Jambo Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2004
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ehkä vatsastapuhuja voittaa koko homman ,koska se on niin huono että on hyvä ja katja selvästi nauroi sen takia.
     
  16. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    Veti aika hiljaiseksi.

    Kaunista, kaunista
     
  17. Kali

    Kali Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2006
    Viestejä:
    268
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nysä-Näsä oli hauska, mutten kyllä ymmärrä miksi se meni jatkoon. Kopioitu sketsi Kummelista - missä talentti? :confused:

    Ja se vatsastapuhuja... Ehkä niiden oli vaan pakko päästä tietty määrä porukkaa jatkoon, että ohjelmaan saada finaalijaksoihinkin jotain porukkaa.
     
  18. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä pääsee jatkoon jos jonkinlaista vääntää ja kääntäjää, on meillä suomessa hieno taso:p Perseestäpuhujalla oli ihan hyvää yritystä eli sen nyt ymmärtää että ekalta kierrokselta jatkoon pääsi, tosin häiritsi kun se katteli aina minne sattuu.

    Mini Matti Näsä ei olis ansainnut jatkopaikkaa, mua suunnattomasti vituttaa kun noita kakaroita on noissa talenteissa ym. ohjelmissa esittelemässä taitojaan. Jos Toi Näsä oilis ollu 30v. oululainen ja oli vetänyt tolleen niin tuskin olis jatkoon päässyt, mutta kun se nyt sattu olemaan 110cm. sulkapäässä niin on se niin taitava, lutunen ja hauska:mad:

    Sitten niitä saamarin koulubändejä ym. wanna be solisteja, ei helvetti. Jos sä oot soittanut/laulanut koulun kuorossa 2 vuotta ja esiintynyt koulun kevätjuhlissa, niin et sä mihinkään saatanan Talenttiin lähde esittelemään taitojas.
    Mäkin osaan matkia hyvin Aku Ankan puhetta, ainakin omasta ja omien muksujen mielestä. Pitäiskö munkin lähteä tonne pärisemään, voi olla että vaimo laittais vastaan että et nyt saatana lähe itteäs nolaamaan tai me joudutaan muuttamaan Ruotsiin:hitme:.
     
  19. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hennosti varauksellinen aamen tälle.
     
  20. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ja kuinka oikeassa olitkaan? :D

    EDIT: Suomen tasolla uusi voittaja tulee varmasti olemaan yhtä ikimuistoinen. Täällä on vaan liian vähän populaa, että löytyisi tarpeeksi laadukkaita osallistujia, lisäksi kansanluonne on sellainen, että oikeasti lahjakkaat ei välttämättä mene tyrkylle telkkariin.
     
    Viimeksi muokattu: 24.09.2009