Mr. Brooks

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Walter, 10.02.2007.

  1. Walter

    Walter Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2005
    Viestejä:
    33
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hmmm... mitenkäs tuo Costnerin uusi. Mies on aina ollut itselleni kohtuullisen luotaantyöntävä näyttelijä johtuen taipumuksestaan valita roolihahmoja jotka ovat rohkeita, kunniallisia, oikeita arvoja vaalivia, tosiamerikkalaisia jne - eli sanalla sanoen tylsiä... mutta ainakin tämän elokuvan traileri sai miettimään, että kyseessä voisi vaihteeksi olla vaivan arvoinen pätkä.

    http://www.apple.com/trailers/mgm/mrbrooks/hd/
     
  2. one

    one Guest Guest

    Liittynyt:
    09.07.2002
    Viestejä:
    202
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli tämäkin leffa nyt sitten katsottua... Costner pääosassa niin eipä ollut kovin korkeita odotuksia. Yllätti kyllä todella positiivisesti, imdb:ssä 7.7/10 (5,208 votes).

    Suosittelen :thumbsup:

    Jostain luin että tämä olisi trilogian ensimmäinen osa, mut nyt en löydä mistä sen luin.
     
  3. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainoa mikä häiritsi leffassa oli Demi Moore ja hänen surkeä näyttely, oli muutenkin aika turhat juonikuviot hänellä,Costner ja Hurt loistivat:thumbsup:
     
  4. Rottapasi

    Rottapasi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.07.2006
    Viestejä:
    662
    Saadut tykkäykset:
    4
    Mr Brooks on erittäin kauniisti kuvattu elokuva, jossa on elokuvaan sopivat musiikit. Kevin Costner tekee hyvän roolin. Demi Mooren roolihahmo on aika onneton, mutta koska elokuva on muutenkin aika realistisuuden rajamailla, Demin roolihahmo on ihan ok. Kokonaisuudessaan ihan miellyttävä elokuva, josta ei oikein tiedä onko se lintu vai kala.
     
  5. dj_pirtu

    dj_pirtu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.09.2005
    Viestejä:
    345
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tulipa tämäkin sunnuntain ratoksi katsottua. Elokuva osasi yllättää mielenkiintoisen juonikuvion takia. En muista että tällaisesta näkökulmasta olisi koskaan leffaa tehty. Pirullista oli elokuvan muuten hiljainen äänimaailma mutta ne aseen laukaukset sai pomppaamaan kattoon. :eek: Loppupeleissä jäi hieman outo olo, mitä tästä nyt pitäisi sitten ajatella.
     
  6. Dbol

    Dbol Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    251
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jumalauta kun lenti kaffet sohvalle, kun subi jyrähti vieressä hiljaisuuden jälkeen. Leffan nähneet tietävät kohtauksen :)
    Olipa hyvä leffa pitkästä aikaa :naminami: Kostner ei ole minunkaan suosikki, mutta tässä leffassa veti hyvän roolisuorituksen.
    Demi oli myös mielestäni ihan ok, muutenkin kuin ulkoisesti :rolleyes:
     
  7. Jarkkam

    Jarkkam Guest Guest

    Liittynyt:
    11.03.2007
    Viestejä:
    612
    Saadut tykkäykset:
    0
    Demi maistuu aina...

    Mutta joo Costnerin flegmaattinen ja jotenkin vastentahtoinen tyyli toimi tässä.:thumbsup:
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Mr. Brooks on kerta kaikkiaan loistava trilleri ja elokuva. Sen ohjaaja on minulle tuntemattomampi ja Costner/Moore -yhdistelmää en yleensä pitäisi korkealaatuiseen sopivana; ennakko-odotukset eivät olleet kauhean korkeat. Siksi ensimmäinen katselukertani toikin niin loistavan fiiliksen: yllätyin erittäin positiivisesti.

    Mr. Brooks oli tosiaan kauniisti kuvattu. Kamerakulmia ei vaihdeltu äkkinäisesti MTV-tyyliin mikä yhdessä kuvaajan hyvän mauan kanssa loi erittäin miellyttävän ja hienolta näyttävän katselukokemuksen. Jopa elokuvan musiikki oli kerta kaikkiaan täydellistä ja tilanteisiin sopivaa -- vaikka elokuva olikin pääosin aika hiljainen. Ja myös täällä niitä laukauksia säikyttiin! :D Kevin Costner teki loistavan roolityön Mr. Brooksina -- rakastin hänen rauhallisuuttaan ja tapaansa puhua. William Hurt oli herkullisen ilkeä roolissaan "paholaisena Mr. Brooksin olalla", ja mielestäni oli tärkeää, että hän tavallaan myös oli "sen toisen olan enkeli". Demi Moore nyt oli... Demi Moore, mutta toisaalta hänelle sopiikin tällaiset rikkaan rehdin naisen roolit hyvin. Dane Cook tuo minulle mieleen aina Ryan Reynoldsin, mutta ei Ryan olisi ollut yhä vakuuttava hätäisenä sarjamurhaajalupauksena. Tosin Cook nyt vähän SNL-tyyppistä vibaa suoritukseensa, mikä ei aina ole hyvä juttu.

    Pahoittelen Fincher-lahkolaiset, mutta minusta Mr. Brooks varastaa vuoden parhaimmin trillerin tittelin Zodiacilta. Jälkimmäinen on ERITTÄIN laadukas elokuva, mutta niin on Mr. Brooksin, ja, toisin kuin Zodiacissa, siinä ei ollut tippaakaan tylsiä kohtia.

    5/5 :naminami::naminami::naminami::naminami::naminami:
     
  9. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 073
    Saadut tykkäykset:
    123
    Samaa mieltä, mainio elokuva.

    4,5/5
     
  10. scorps

    scorps Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.07.2001
    Viestejä:
    506
    Saadut tykkäykset:
    1
    Olin kuulevinani kyseisen kiekon extroissa Costnerin sanovan, että elokuvan tyttären roolia valitessa otettiin huomioon, että näyttelijä pystyy sitoutumaan rooliinsa ja sitten myös uusimaan sen jatko-osassa.
     
  11. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    Olihan tämä kyllä senverran hyvänlainen genrensä teos, että rastin voisi ihan mielellään raapustaa siihen jatko-osioita siis puoltavaan kohtaan. Melkeinpä ainoa asia mikä elokuvaa nyt jollain tavalla rassasi, oli tämä meidän 'naamaa taas pakkaslukemille Demi Moore' ja hänen epäuskottavuus-shownsa. Väärä oli nainen ja vieläpä väärässä paikassa sanon ma.

    Elokuvan loppuhuipennushan oli melkeinpä parahinta mitä on pitkiin aikoihin tullut todistettua ja se workkaa aivan loistavasti joko noin olkoonpa se siinä loppuna, taikkapa jatko-kemujen alkukipinänä.

    Lopussa kuultu The Veilsin - Vicious Tradition -kipale, oli sekin mitä oivallisin.

    :):):)½
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kyllä vain! Se oli kuin piste i:n päällä. :) Harvoin tulee tuollaista fiilistä, että erinomainen elokuva vielä loppuu juuri oikeanlaiseen ja muutenkin loistavaan biisiin.
     
  13. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Vuokrasin Mr. Brooksin lukematta edes takakantta ja hyvä niin, sillä leffa toimi erinomaisesti, kun juonesta ei tiennyt mitään. Pitkästä aikaa hyvä leffa. :thumbsup:
     
  14. 007

    007 Secret Agent Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.11.2003
    Viestejä:
    753
    Saadut tykkäykset:
    16
    Aivan loistava..saas nähä kestääkö toisen katselukerran kuinka äkäseen. Taitaapi olla jopa vuoden paras leffa tähän mennessä minun mielestä. Ei ainakaan nopealla mietinnällä parempaa muista. :thumbsup:
     
  15. Hurricane

    Hurricane vaikeemmil tasoil Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.07.2002
    Viestejä:
    2 175
    Saadut tykkäykset:
    11
    Lyhyet kommentit...

    Ihan mukava tunnelma leffassa, varsinkin musiikki toimi hienosti sen luonnissa. Elokuvan pilasi koko Demi Mooren hahmon kuvio piinaajineen, ja esim. ne parit toimintakohtaukset, joissa Moore oli mukana tuntuivat olevan kuin eri elokuvasta. Tiedä sitten mikä takana, onko Demi agentteineen vaatinut lisää ruutuaikaa vai eikö vain luotettu ettei ilman paukuttelua pärjätä. Joka tapauksessa, leffa olisi toiminut aivan täysin ilman tuota, ja silloin kyseessä olisi ollut varsin hyvä elokuva. Sarjamurhaaja leppoisana perheenisänä -aihe on nimittäin mielenkiintoinen ja Costner itselleen poikkeuksellisessa roolissa oli ihan hyvä. 3/5
     
  16. tholopai

    tholopai Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä. Pyssyn pauke kuullosti kerrankin aidolta :)

    Vuokra-dvd:n kuvanlaatu oli mielestäni kehno: musta oli enemmänkin harmaata ja välillä tuntui kuin kuvaa olisi katsonut hunnun läpi... Onko kukaan muu havainnut samaa?

    Mutta itse elokuvaa voi kyllä lämpimästi suositella :thumbsup:
     
  17. mr.hat

    mr.hat Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2005
    Viestejä:
    754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse ihmettelin samaa, kuva oli harmaata suttua läpi leffan. Itse säädin telkusta kirkkautta pienemmälle ja kontrastin tappiin asti, että kuvasta tuli katsottava.


    Leffa oli hyvä. Ei mikään mestariteos, mutta keskivertoa parempi. Demi Mooren näytteleminen oli vaivaannuttavaa katsottavaa, ja se yksi toimintakohtaus outo veto. Loppu oli täyttä mahtavuutta :eek:

    kolmepuoli/viisi
     
  18. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Videomasteroijille näyttää vahinkoja pääsevän käymään siinä kuin äänipuolen kollegoilleen; Mr. Brooks -dvd:n kuva on todellakin aivan liian kirkas.
    Soittimen/näytön kirkkautta reilusti pienentämällä balanssivirhe on onneksi helposti korjattavissa katseltavaan kuntoon.

    Itse elokuva oli mainio, 4+/5.
     
  19. Sleep0

    Sleep0 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekin pidin leffasta, oli oikein kivaa katseltavaa. Ehdottomasti kuluneen vuoden parhaimmistoa. Jännittävä elokuva, jossa kokoajan pieni kutkutus päällä ja piti otteessaan koko ajan.

    4/5
     
  20. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Ihan näin sivukommenttina, että blurayssa kuva on ainakin kohdillaan mustien puolelta. Virhe ei ole siis eksynyt sinne asti.