Big Brother 2007

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Tommy-H, 11.08.2007.

  1. samviljan

    samviljan Guest Guest

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    461
    Saadut tykkäykset:
    0
    on kyllä omissa kaveriporukoissa muutaman kerran naiskaverukset huutaneet toisille että "vitun huora" ja kyseessä on kyllä ollut todellakin vitsin/huulenheitto. Tosin homma on kokonaan eri homma jos täysin tuntematon sen heittää mutta ei tuo nyt niin tavatonta ole.
     
  2. Deleted member 12916

    Deleted member 12916 Guest Guest

    Laskuhumalan siivittämän perussuomalaisen illanvieton ahdistava ja väsynyt tunnelma välittyy hienosti television läpi. :king:
     
  3. Laffer

    Laffer Guest Guest

    Liittynyt:
    04.09.2001
    Viestejä:
    2 308
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tää on vaan tasa-arvoa, miestä saa kyllä haukkua miksi vaan mutta heitäppä h sana niin heti pitää mestauslavalle mies toimittaa.
     
  4. Jazska

    Jazska Guest Guest

    Liittynyt:
    15.02.2005
    Viestejä:
    404
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipas bileet! Tylsään kauteen vähän vaihtelua.. :thumbsup:

    Tellu ensin valitti, ettei Kadi tunne rajojaan, mutta oli kuitenkin itse ihan yhtä huonossa kunnossa yöllä. Telkkarikin meinasi jo saada damagea pahemman kerran. :D
     
  5. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Nyt koostelähetyksen nähneenä pitää sanoa, että kotikatsomossakin verenpaine alkoi nousemaan, kun aina takakireä Piia aloitti kimittävän nalkutuksensa.

    Pitää ottaa huomioon, että Jarkko oli aika maistissa ja ei kenenkään hermo kestä loputtomiin tuollaista nalkutusta ja sitten suusta voi tulla vahingossa sitä mitä sylki suuhun tuo. Joka sitä ei tiedä, ei ole koskaan humalassa ollut. Mielestäni Jarkko hoiti jälkipelin omasta puolestaan paremmin kuin hyvin.

    Pysyn yhä kannassani, Jarkolle pointsit kaikin puolin (siitä, että kerrankin tukki Piian suun, siitä että oli ainoa joka piti Kadista huolta ja siitä, että myönsi virheensä ja pyysi anteeksi). Tiinalta taas hieno ylilyönti Piian tukemisessa, naama menee väärään ja parkuminen alkaa. Ehkä Tiina sitten on mielestäsi todellinen "class act", rikas kielenkäyttö ja kaikkea. LOPETA SE AKTI, sanoisin minä Tiinalle. :D
     
  6. palze

    palze Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2004
    Viestejä:
    451
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minäkin - koosteenkin jälkeen. Olisihan tuon voinut tyylikkäämminkin hoitaa, mutta eiköhän pointti tullut Piialle selväksi. ;)
     
  7. flippo

    flippo Guest Guest

    Liittynyt:
    27.12.2006
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitkästä aikaa talossa tapahtu jotain todella huvittavaa :D . Toivottavasti huomenna kaikilla jotkä tänää kohelsi on kunnon morkkikset :hitme:
     
  8. AUX

    AUX Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.12.2004
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin on!

    Ja Piialle :D
     
  9. johannesk

    johannesk Ignorance is bliss. Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.09.2005
    Viestejä:
    1 438
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tiina :sick:

    Aaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
     
  10. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Samaa mieltä. Junttimaista pomottamista, aivan kuin Aki. "Anteeksipyyntö" oli anteeksipyynnön irvikuva.
     
  11. Jambo

    Jambo Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2004
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jarkko on kyllä kunnon manipuloija,luulee olevansa niin viisas..
     
  12. Oneandonly

    Oneandonly Guest Guest

    Liittynyt:
    12.10.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    OT: Ei kettään saanu nauhalle torstain illal ku Tellu laulo Dingo - Perjantait. Se oli jotenki niin kaunista että haluaisin kuulla uudestaan.
     
  13. Dbol

    Dbol Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    251
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi Jeesus mikä ämä tuo Tellu on! Ensin itketään kun pitäisi hiihtää, ettei sidukan ja biisen turvottamat polvet kestä hiihtämistä. Sitten kun on viinaa tarjolla, niin kyllä monot jalassa kestää tanssia pöydällä etc. Kadi vetää perussuomlaiset koomat ja hirveä jeesustelu asian suhteen, kohta itse pahemmassa kunnossa jukkapalmut kainalossa ja ihrainen vatsanseutu paljaana sänkyjen välissä.
    Nyt kaikki äänestämään tuo kuvottava lässyttäjä ulos ja sassiin:mad:
     
  14. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sympatiat Piian puolella. Toki Jarkko joutui tahtomattaan holhoamaan Kadia, mikä ei varmasti ollut kiva rasti, mutta turhaan hän kävin Piian kimppuun, varsinkin kuin alkuperäinen valitus kohdistui lähinnä Tiinan marmatukseen. Ja mitä tulee sääntöihin, niin jos ja kun talossa on säännöt, niin silloin niitä pitää noudattaa. Jos sellainen ei kiinnosta, niin silloin taloon ei kannata hakeutua. Suurempi 'synti' se minusta on esim. unohdella mikkiä tai muuten rikkoa sääntöjä kuin se, että joutuu huomauttelemaan rikkomuksista. Tokihan Piia otti liikaa nokkiinsa Jarkon sanoista, mutta kuitenkin pisteet Piialle ja negaa Jarkolle - kuten myös Kadille ja Tiinalle liiasta örveltämisestä.

    Ihmiset kovasti kaipaavat värikkäitä (= koheltavia, sählääviä, äänekkäitä yms) ihmisiä BB:hen. Minusta taas voittopotti, joka on kuitenkin melkoinen summa rahaa, pitäisi antaa mahdollisimman järkevällä henkilölle, jolla on perusarvot kohdallaan ja joka ei tee typeryyksiä ja joka pystyy pitämään huolen itsestään ja tekemisistään. Jos siinä sivussa sattuu olemaan hauska ja mielenkiintoinen, niin siitä vain, mutta se ei ole kaiken A ja O. Ihan rehellisesti, minusta BB olisi vähintään yhtä mielenkiintoinen, vaikka koko talo olisi täynnä syntyjä syviä pohtivia absolutisteja.
     
  15. Laakeri

    Laakeri Guest Guest

    Liittynyt:
    17.06.2006
    Viestejä:
    74
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tosiaan, niinkuin on jo monet sanoneet, Kadin sydänvaivat unohtui heti kun viunaa tuli tarjolle. Hyvin pystyi musiikin tahdissa hyppimään ja heilumaan sekä tietysti vetämään kuin sieni viinaa, hiihdossa parin kierroksen jälkeen hyytyi nojailemaan seinään. Ratahan taisi olla ehkä huimat 10-20 metriä pitkä. Samoin Tellun polvivaivatkin hävisivät, eikä ollut ongelmia hyppiä musiikin tahdissa. :rolleyes:
     
  16. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    No ei nyt ihan noin. Ratahan oli peräti 34m ja kyllä Kadi enemmän kuin pari kierrosta veti. Kovalla vauhdilla puski eteenpäin ja tosissaan hommia teki.
    Kyllä Kadi känninsä ansaitsi, toisin kuin Tellu.
     
  17. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    No, Jarkko G. tuossa yllä olevassa jo tiivisti asiani, mutta sanoisin vielä, että tuollaiset vaivat saattaa olla yksilöllisiä, ja mistä sitä voi tietää jos vaikka hiihto oli Kadille sen verrat raskasta, että otti jo sydämestä. Viinan juonti rasittaa sydäntä vähän eri suunnasta.. Tai no tuleehan siinäkin hiki..

    En vielä tiedä mitä mieltä olen Jarkon älämölöstä, nyt kun eilisen koosteen näin. Mielestäni Jarkko pysyi suhtkoht rauhallisena ja käyttäytyi osittain herrasmiesmäisesti, mutta olisi voinut toki jättää ne voimasanat pois.. Piia ei kuitenkaan kovin paljon minua ärsytä, hän vain käyttäytyy aikuismaisesti..
     
  18. Deleted member 12916

    Deleted member 12916 Guest Guest

    Piia on minusta samalla tavalla ärsyttävän Älämölö-Tiinan vastakohta. Muistaakseni hän ei ole kertaakaan aidosti iloinnut talossa vaan aina huutaa kirskuvia käskyjä muille pitää turpansa kiinni ja oma naama pysyy perusmyrtsinä. Kun kyseessä on kuitenkin suljettu tila niin en yhtään ihmettele miksi Jarkolla hetkellisesti napsahti. :hitme:
     
  19. palze

    palze Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2004
    Viestejä:
    451
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aikuismaisesta käyttäytymisestä voi tietysti olla vähintään kahta mieltä. Ensin on kysyttävä kuka 29v. AIKUINEN lähtee Big Brotheriin, varsinkin jos ainoana huolenaiheena on säännöt ja mikrofonit (en silti väitä, etteikö sääntöjä pitäisi noudattaa, jos sellaiset kerta on laadittu).

    Jos tämä ohitetaan, niin kuka 29v. AIKUINEN huutaa ihan hiessä, että ketä panisit??!?!! Muutenkin jutut on monesti ihan 15v lissun tasolla. Väittäisin että kyseinen velho on muutenkin täysin väärässä paikassa täysin väärään aikaan.

    Jos aikuisinta (kykyä ajatella ja toimia "kypsästi") talossa haetaan, mielestäni se on nuoresta iästään huolimatta Farbod.
     
  20. wille82

    wille82 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.04.2004
    Viestejä:
    706
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse sairastan sydänsairautta ja voin sanoa että lyhyen aikaa liikkuminen nopeaa vauhtia, oli se sitten hiihtämistä, pyöräilyä tai kävelyä, saa kyllä minutkin nojailemaan seinään. Juominen ei taas sitten tunnu missään. Kunhan muistaa että ei lääkkeitä ota samaan aikaan...

    En sitten tiedä minkä laatuinen Kadin sydänvaivat.