Canal Digital HD combo ongelmat

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana plundstr, 03.02.2007.

  1. Snipersam

    Snipersam Guest Guest

    Liittynyt:
    12.12.2006
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tekstit näkyy myös. Eli kuva on ainut joka puuttuu. Periaatteessa ongelma voi olla edelleen kaapelissa, vaikka tavallinen lähetys tulee myös 720p:nä ilman ongelmia. HD-kanavallahan ääni tulee 5.1:senä, joten se vaatii enemmän siirtokapasiteettiä kuin tavallinen 720p stereo-äänellä. Olenkos oikeassa? Ton kaapelin kanssa otin tietosen riskin, koska se olis ollut noin 4 kertaa halvempi vaihtoehto kuin toimintatakuulla myydyt kaapelit.

    Tarkistelen signaalin tason tänään...
     
  2. Ikihiutale

    Ikihiutale Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä ole ollut aikaisemmin ongelmia HD-digiboksin kanssa. Ihmettelinkin että olen niin pitkään niiltä säästynyt. No nyt on. Elikä kun boksin sammuttaa, niin kellonaika jumiutuu näyttämään sammutusaikaa ja sen jälkeen konetta ei saa muuten käyntiin kuin irrottamalla virtajohdon.

    Asiasta olen soittanut useasti asiakaspalveluun, kahden viikon aikana ei ole tapahtunut mitään, mitään väliraporttia asian etenemisestä ei ole kuulunut, soittopyyntöön ei ole vastattu. Maksulliseen asiakaspalveluun en enää soita, koska ei näy hyödyttävän mitään. Viestin laitoin tänään, jos ei ala kuulua mitään ensi viikkoon mennessä, pitää ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan. Muuten ei näy taas asia etenevän. Sekin tietysti kestää, mutta onpahan joskus hyvityksiä tiedossa. Toivotan muille taas onnea, jos ongelmia ei ole esiintynyt.
     
  3. plundstr

    plundstr Guest Guest

    Liittynyt:
    09.09.2005
    Viestejä:
    556
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ymmärtääkseni tuo on ihan standardi vika näissä bokseissa. Itsellä jo toinen yksilö menossa ja sama vika jatkuu, tulee esille lähes päivittäin. En ole enään jaksanut edes valittaa, kun taitaa olla softabugi.

    Sähköjohtoa ei ole muuten pakko irroittaa. Pidä etulevyn power nappia alaspainettuna niin kauan, että se pieni power ledi välähtää hiukan, sitten hellitä napista ja boksi tekee resetin.
     
  4. Yogi

    Yogi Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    07.02.2002
    Viestejä:
    1 007
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Oma" Canal HD Combo -boxini rupesi "ryppyilemään". Kun surffailet OK ja nuolinapeilla niin lopputulos on aina CANAL+ First kanava. Jos haluat katsoa esim. Discoverya niin kiltisti + ja - nappuloilla selaat oikealle kanavalle.

    Soitto ASPAan ja uusi boxi tulee kuulemma ensi viikolla ja vanha tietty takaisin.
     
  5. BeQ

    BeQ Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2006
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saitko tuon ongelman ratkaistua? Itsellä aivan vastaava ongelma:OI Eli kuvaa en saa näkyviin millään, tekstitys ja äänet ok.
     
  6. ISPI

    ISPI Guest Guest

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minullakin toinen boxi ja sama vika.Onkohan vika hdmi-liittimessä.Vaihdoin komponentille ja sen jälkeen kello ei ole jumiutunut.
     
  7. ATD

    ATD Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.01.2006
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuli sitten pelailtua tuolta Canalin Casinolta tämmönen viritys hintaan 99€. No vielä sitä odottelen saapuvaksi, mutta ajattelin kysäistä minkälaisen kuvan tämä kyseinen HD-combo antaa komponentista? Tällä hetkellä kun on kaikki HDMI paikat vahvarista täytetty niin on varmaan tyytyminen tuohon komponenttiin. Multa löytyy myös Topparin 7700HSCI, mutta se lykkää niin puhkipalanutta HD-kuvaa komponentista, ettei sitä tee mieli katsoa.

    Toisaaltaan jos tuo HD-combo ei ota edelleenkään toimiakseen niin sittenhän se on katottava tuolla Topparilla, mutta olisihan se kiva jos komponentillakin saisi siedettävän kuvan. Entä onko alkuvuoden ongelmiin tullut mitään parannuksia? Liekkö jotain tapahtunut kun suurin valitusten määrä tässä ketjussa on loppunut kesällä?:hitme:
     
  8. Borje

    Borje Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2004
    Viestejä:
    2 270
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, mä ainakin laitoin sen takasin pahvilaatikkoon ja korvasin senkin Humaxilla :D
     
  9. plundstr

    plundstr Guest Guest

    Liittynyt:
    09.09.2005
    Viestejä:
    556
    Saadut tykkäykset:
    1
    Yksi softapäivitys on tullut joka ei kuitenkaan korjannut mitään bugeja. Jumitus sammutuksen yhteydessä jatkuu edelleen. Ainut "parannus" päivityksessä oli EPG:n tulo. Tosin se on niin alkeellinen ettei sitä pitäisi edes EPG:ksi kutsua. Missään boksissa en ole nähnyt yhtä kökköä EPG toteutusta. :sick:

    Valiitusten määrän vähentyminen johtuu varmaan siitä, että jengi on kyllästynyt valittamaan. Mitään ei kuitenkaan tapahdu. Tuota romuläjää käytetään pakon edessä ja edistyneimmillä on boksi kaapissa ja parempi tilalla. HD-kanavien aukaisun takia toi boksi on vain pakko ostaa.

    Se ainakin on varmaa ettei meikäläinen ikupäivänä enään osta yhtään Saegemin tuotetta.
     
  10. ATD

    ATD Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.01.2006
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Täytyy siis hommata HDMI jakaja, että saa Topparista täyden ilon irti ja laittaa tuo Sagem makkariin heti kun se tulee. No onneks siitä ei tarvitse köyhtyä kuin tuon 99€.
     
  11. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Onneksi köyhdyin aikanaan vain 50€, joskus on hyödyllistäkin kuulua early adaptereiden kategoriaan:D.

    e:käytän yleensä Humaxin tonnista, mutta edelleen joudun tuossa kirotussa mustassa boxissa päivittämään kortin säännöllisesti.
     
  12. ATD

    ATD Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.01.2006
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    noniin nyt ollaan ekaa iltaa uuden boxin kanssa menty jonkun aikaa.


    Kuvaa vertailin Toppyn 7700 kanssa 1080i HDMI ja ei ollut kyllä äkkiseltään mainittavia eroja. Tekstitykset toimivat kaikki mitä olen kerennyt kokeilemaan. Uusimman softan kone väitti asentaneensa, mutta EPG ei suostu aukeamaan. Ja kaikin puolin muutenkin toimiva ja nopea käyttöinen laite. Ei ole vielä hävennyt tuon Toppyn rinnalla, mutta onhan tässä aikaa.:thumbsup:

    Saa nähdä miten tässä käy.

    E: Eli ei se näköjään mitään oo päivittäny. Mitenköhän tää ittensä päivittäis?


    E2: Noniin nyt kun yön yli odotti niin päivittyihän se boxi viimein.

    EPG toimii ja näyttää koko päivän tiedot.
    Tekstitys toimii ainakin Disneyn kanavilla, joilla Toppyn kanssa on ollut ongelmia.

    Eilisen illan/yön boxi toimi loistavasti eikä bugittanut tai kaatunut tai mitään muutakaan huomautettavaa ei ilmennyt. Ainoa suuri puute on siis, ettei esim. Astra 2 ole listalla.
     
  13. kotka

    kotka Guest Guest

    Liittynyt:
    30.12.2004
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    0
    joo se epg antaa sen listan jos eio ole suosikkilista päällä ja laite on just käynnistetty.Käytännössä itsellä epg ei toimi vieläkään yhtään, käyttökelvoton edelleen.

    rupeis noi tallentavat hd boxit vähitellen yleistymään niin vois yrittää päästä eroon tuosta sagemin härpäkästä.
     
  14. ATD

    ATD Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.01.2006
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Montakos tuntia tuo pitää olla päällä, jotta tuo lakkaa toimimasta? Josko mulla on yksi niistä harvoista toimivista boxeista..:hitme:

    Tällä hetkellä vielä ainakin jää Toppy kakkoseksi käytettävyydessä, kun siinä ei tuo EPG ole koskaan näyttänyt enempää kuin kaksi ohjelmaa ja siinä ei noi tekstitykset toimi senkään vertaa kuin tässä Sagemissa. No mutta kerkeehän se vielä aloittaa temppuilun..
     
  15. JayDee

    JayDee Guest Guest

    Liittynyt:
    21.11.2006
    Viestejä:
    137
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taas alkoi häiritsemään Canal+ Film HD kanavan 5.1 äänen pätkiminen. Tai ainahan siinä on ollut sellaisia 0,1:n sekunnin äänen hukkumisia ainakin CD:n omalla matolaatikolla. Tosin muilla HD kanavilla en sitä ole huomannut. Eli kysymys kuuluu. Onko muilla samaa ongelmaa C+ Film HD kanavan kanssa, kun kuva ja ääni kulkee HDMI kaapelia pitkin? Kokeilin kyllä Coaxiaalilla äänen siirtoa jossa pätkiminen saatoi olla vähäisempää. Mutta kun se vaivaa vain sitä elokuvakanavaa. Keksiikö joku kyseiseen ongelmaan lääkettä, muutakin kuin korvatulpat? Esim. pelaako muilla HD bokseilla äänet paremmin kyseisellä kanavalla, vai onko vika CD:n lähetteessä?:OI
     
  16. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Enpä ole huomannut mitään pätkimistä tallenteissa tai livekuvassa Film HD -kanavalla. Tosin eipä ole CD:n HD-purkkikaan käytössä. Ääni kulkee optisella piuhalla.
     
  17. ristos

    ristos Guest Guest

    Liittynyt:
    17.11.2005
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Canalin HD-boxissa uusin vika: Millään YLE:n kanavalla ei lataudu Texti-TV. Vielä pari viikkoa sitten latautui jollakin (olisiko ollut FST tai joku muu "pikkukanava"), nyt ei enää millään...
     
  18. JayDee

    JayDee Guest Guest

    Liittynyt:
    21.11.2006
    Viestejä:
    137
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli C+Film HD kanavan ääniongelma olisi vain minun CD:n HD boksissa? Kuten aiemmin mainitsin muiden kanavien äänet toimivat kyllä moitteetta.:hitme:
    Jos muilla ei ole samaa havaintoa, niin onkohan se taas alettava häiritsemään CD:n aspaa? Niinku ei muuten olisikaan vaikeeta, mut milläs ne saa uskomaan jotta niiden boksis ois vikaa?:confused:
     
  19. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Pitänee katsoa vähän aikaa tänään tulevaa Sinä Minä ja Dupreeta Film HD:lta. Otan varmuuden vuoksi talteenkin kyseisen pätkän. Yritänpä tiirailla tarkasti, pätkiikö.
     
  20. makuasia

    makuasia Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2004
    Viestejä:
    267
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla ei ole mitään henk.koht. kokemusta äänen pätkimisestä, mutta naapuri valittaa tuosta Film HD-kanavan osalta. Hän käyttää CD:n HD-boxia.