ProCaster PVR-6100T/C

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana T.O.M., 27.02.2007.

  1. proto

    proto Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.09.2003
    Viestejä:
    92
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jokos omasi on postin syövereistä löytynyt? Omani on nyt sitten ilmeisesti myös hukattu samaisen instanssin toimesta. Viimeisin havainto on Helsingistä toissapäivänä, ja sen jälkeen täydellinen hiljaisuus. Nojoo, voihan se jostain vielä putkahtaa, ja olen vain vainoharhainen, mutta jotenkin tuntuu että Procasterin hopeanharmaa pakkaus on viehättänyt liikaa jotakin löyhemmällä moraalilla varustettua tilaisuuden yllättämää (ja yllyttämää) henkilöä...
     
  2. tlatva

    tlatva Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Update: Päätyivät vaihtamaan boksin uuteen ja sen postin setä kiikutti kotiin perjantaina 14.9. Uusi laite oli muuten vanhalla firmiksellä. Toistaiseksi toimii kuten pitää.
     
  3. t-j-s

    t-j-s Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin, itselleni saapui tänään C-mallinen 6100 sieltä Tallinnasta. Seitsemän euron nollamodeemikaapelin ja päivityksen jälkeen ainakin kaikki tuntuu toimivan hyvin. (Pari testitallennusta tosin vasta tehty.)

    Käytettävyys ei tosiaan ole aivan huippuluokkaa tai käyttöliittymä viimeisen päälle hiottu, mutta perustoiminnallisuus on hintaan nähden kunnossa. Kuvanlaatukin parani vanhaan analogisignaaliin nähden silmillä havaittavasti (32" kuvaputki-TV).

    Varsinainen valmistaja taitaa muuten olla nimeltään Arion päivityssoftan perusteella. "Good Choice Better Life!"
     
  4. dynamo

    dynamo Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2004
    Viestejä:
    47
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voiko kysyä mistä ostit/tilasit nollakaapelin?
     
  5. _jpe

    _jpe Guest Guest

    Liittynyt:
    24.08.2007
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo omakin boksi löysi sitten lopulta perille kun sitä oli aikansa kuskattu ympäri Suomea. Ajoin heti viimeisimmän firmiksen sisään ja ihan asiallisestihan tuo on nyt muutaman päivän toiminut. EPG:stä kymmenisen pätkää tullut tallennettua ja kun laitoin heti "ajansiirron" 5 minuuttiin, niin eipä ole mitään ohjelmaa vielä missannut.

    Nyt tarvis vaan opiskella, miten tuon saa tallettamaan aina vaikka kaikki Top Gearit autommaattisesti ettei tarvis aina muistaa laittaa.
     
  6. Altair76

    Altair76 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    293
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vinkki: tuon tuunauksen vuoksi toimitus kestää n. 2 viikkoa pidempään. Sen ajan voi hyödyntää myös pyytämällä, että päivittävät samaan syssyyn uusimman firmiksen. Onnistui yhdellä meilillä... simppeliä kun ei tarvitse alkaa itse päivittämään ensimmäiseksi. :thumbsup:
     
  7. alspe

    alspe Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.10.2006
    Viestejä:
    4 245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Selvä kiitos kiitos. Itsellä onkin Apple iMac joten mitään RS232 portti ei edes löydy.
     
  8. t-j-s

    t-j-s Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kun Tampereella ja keskustassa asun, niin kävin noutamassa paikallisesta Tietoasemasta. Suunnilleen samaan hintaan saa myös Bulldogista. Postitse nollamodeemikaapelia tuskin kannattaa ainakaan yksin tilata postikulujen vuoksi, jos läheltä vain kohtuuhintainen liike löytyy.
     
  9. proto

    proto Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.09.2003
    Viestejä:
    92
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viikon verran käyttöä takana uusimmalla firmiksellä, ja seuraavat havainnot tehty:

    Kadottanut kahdesti kuvasuhdetiedon välityksen TV:lle, päävirtakytkimen käyttö korjannut tilanteen.

    Tilanne: Nauhoitus menossa Yle 1:ltä, ja nauhoitetta aletaan katsoa kesken nauhoituksen -> Tekstitykset eivät toimi. Nauhoituksen päätyttyä tekstitykset toimivat tallenteessa normaalisti.

    Kahden ohjelman samanaikainen nauhoitus samasta nipusta käyttää ainoastaan yhtä viritintä, joten toista viritintä voi käyttää vapaasti muiden kanavien katseluun ja ajansiirtoon (jatkuva tallennus ei kuitenkaan toimi, ainoastaan pause ja katselun jatkaminen tästä).

    Kuten jo raportoitukin, television oma teksti-tv ei toimi kuin satunnaisesti. Liekö tähän olemassa ratkaisua?
     
  10. timoh

    timoh Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2004
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    Syyskuun alussa näkyi Welhon verkossa useita maksukanavia ilman korttia ilmaiseksi. Tuona aikana nahoitettu Viasatilta ohjelmia joissa suomenkielinen tekstitys toiminut ok. Viime viikonloppuna 6100C boksin ohjelmisto päivitetty uusimpaan.Tämän jälkeen Viasat kanavalta tallennetuista ohjelmista ei ole saanut enää tekstitystä esiin. Muiden kanavien (ei maksulliset) tallennukset ovat toimineet. Onko kukaan törmännyt vastaavaan ja saako noita tekstejä enää millään "konstilla" takaisin esille.
     
  11. pko

    pko Guest Guest

    Liittynyt:
    22.08.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    TTV:llä oli taannoin sama tarjous ja tuli itsekin nauhoiteltua joitakin leffoja talteen, mutta teksitys ei näkynyt edes "livenä" katsellessa ennen laitteen ivo-resettiä. Myöhemmin boksi teki saman tallennetta katsoessa ja jälleen virtojen katkaisu auttoi.
     
  12. Altair76

    Altair76 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    293
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksiköhän ko. boksista (C-malli) on ulostulevan äänen taso todella matala (kinnin analogiset RCA:t ja digilähtö ja luonnollisesti scart)? TV:n tai vahvistimen joutuu laittamaan todella kovalle verrattuna muihin äänilähteisiin jotta kuulisi äänen :confused:
     
  13. KMOK

    KMOK Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.06.2002
    Viestejä:
    1 946
    Saadut tykkäykset:
    37
    Ehkä pölijä kysymys mutta onko boksin oma äänenvoimakkuus täysillä?

    Havaittu miinus poksissa: aamulla sattuneen sähkökatkoksen jälkeen kellon aika ei ollut päivittynyt oikeaksi. Muuten on toiminut uudella ohjelmistolla ongelmitta.
     
  14. Rapro

    Rapro Guest Guest

    Liittynyt:
    10.08.2007
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin, sehän päivittyy jonkin ajan kuluttua virtojen kytkemisen jälkeen, siis katselutilassa.
     
  15. Altair76

    Altair76 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    293
    Saadut tykkäykset:
    0
    No siellähän se syy oli... aika herkkä peli tuolle seikalle. Tippuu meinaan todella nopeasti jos ei ole täysillä. Tyhmistäkin kysymyksistä oppii näemmä :)
     
  16. Antero1961

    Antero1961 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.09.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100C OPOY

    No niin, neljäs boxi on nyt ollut käytössä jonkin aikaa uusimmalla ohjelmapäivityksellä. Hyvin toimii:)
    Kolmannessa kappeleessa oli laitettu väärä kovalevy tehtaalla jolloin ei hyväksynyt päivitystä.

    1. kpl pärisi kuin partakone.
    2. kpl meni totaalisen jumiin.
    3. kpl väärä kovalevy sisällä, ei päivittänyt softaa.
    4. toimii.
    Sanoisin, että hinta/laatusuhde kohtuullinen.
    Verkkokaupan palvelulle 8+, pojat yrittää kaikkensa, pottumaista oli kyllä odotella aina konetta.
     
  17. KMOK

    KMOK Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.06.2002
    Viestejä:
    1 946
    Saadut tykkäykset:
    37
    Aivan.

    Oletetaan että boksiin on ajastettu ohjelma, joka alkaa kello 12. Sähkökatkos tulee kello 11.59 jolloin boksin kello siirtyy aikaan 00.00. Seuraavan kerran laatikko siis käynnistyy (jos päivämäärä on oikea) todellista aikaa kello 23.59 ja ajastukset tuolta 12 tunnin väliltä ovat jääneet tallentumatta.
     
  18. timoh

    timoh Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2004
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    Seuraavanlainen ongelma havaittu 6100C boksissa uusimmalla softalla. Testin mukaan toimii kuitenkin 6100T versiossa uusimmalla softalla.

    Boksissa on tarkastus jonka pitäisi estää päällekkäisten ohjelmien ajastaminen. Jos EPG:stä ajastat tallennuksen MTV3 klo 21.00 (60min) ja Neloselta tallennuksen klo 21:10 (30min). Nyt jos yrität lisätä tallennuksen vaikka Subtv:ltä klo 21.15, saat ilmoituksen että ajastukset on ristiriidassa. Tämä toimii kun kysen on yksittäisistä ajastuksista. Jos toi MTV3:n klo 21.00 ajastus on esim. viikottainen, silloin tarkastus ei toimi, vaan boksi hyväksyy SubTv:n ajastuksen. Tallennuksia ei kuitenkaan voi tehdä kolmea yht'aikaa, joten lopputulos on ennalta-arvaamaton.

    Tarkistus toimi 6100T boksissa, joten toiminnallisuus eroja löytyy muitakin kuin terrestrial/cabel viritin C ja T bokseissa. Raportoin ongelman suoraan Procasterille. Se on erittäin kiusallinen koska nyt useampaan otteeseen on käynyt niin että lapsi on laittanut oman tallennuksensa saman aikaisesti jo kahden muun "viikottaisen" tallennusken päälle ja boksi hyväksyy sen vaikka ei pysty sitä toteuttamaan.

    Huomasin muuten, että verkkokauppa.com mainoastaa 6100C/T boksia "Mahdollisuus tallentaa kahta kanavaa samanaikaisesti ja katsella kolmatta". Tämähän ei pidä suoranaisesti paikkansa. Jos kaksi tallennusta varaa kummankin virittimen, eli tallennus tehdään kahdesta eri kanavanipusta, tällöin voi katsoa vain kyseisten nippujen kanavia. Esimerkiksi, jos tallennat samanaikaisesti Urheilukanavaa ja MTV3:sta, et voi katsoa YLE1:stä.
     
  19. jux

    jux Guest Guest

    Liittynyt:
    19.07.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100T - päivitetty - Oulussa

    Ainakin osasta E-kanavanipun kanavista on kadonnut EPG-ohjelmatiedot tyystin (PlusTV:n Eurosport, Nickelodeon, Discovery). Aluksi tiedot näkyivät muutaman päivän, sitten kutistuivat näkyvään ja seuraavaan ohjelmaan, sitten häipyivät kokonaan.

    On palautettu tehdasasetukset ja tehty virtaresetti kytkimestä, sekä päivitetty kortin tiedot. Eipä auta. Muiden kanavien EPG suht toimii.

    Lieköhän boksissa vai lähetyspäässä/signaalissa syy? Onko tuttua muille maanpäällisPlusTV-asiakkaille?
     
  20. kasperi

    kasperi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.10.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Auttakaa... Ajattelin päivittää Procaster 6110T:n, mutta mitäs jos jostain kumman syystä kämmään päivityksen tai vanha (toukokuinen) päivitys toimikin paremmin kuin uusi ja haluan vanhan päivityksen takaisin? Pystynkö kopsaamaan sen tietokoneelle boksista ennen kuin asennan uuden päivityksen? Netistä Procasterin sivulta en löytänyt muita kuin uusimman päivityksen, en edellisiä ollenkaan...:confused: