Panasonic PX70 ja PX700 tulossa

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Snipersam, 16.02.2007.

  1. haatimo

    haatimo Guest Guest

    Liittynyt:
    04.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    On tarjouksessa uudessa Euronics kaupassa 1399,- . plasma ja lcd televisiot kaupan takaseinällä verrattavissa keskenään, tilan valaistus laitettu katseluun sopivaksi (ei loisteputkia tms) esim. panasonic plasma ja alla samsung lcd full hd, mielestäni plasma vertailussa parempi.
     
  2. Tommi_

    Tommi_ Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei mitään liikettä, niin kävi ettei korjaaja ole informoinut maksavaa asiakasta milläänlailla (yllätys!). Korjaaja lupasi soittaa panasonicille, mutta tiedä sitten. Se digiservice on muutenkin ihan syvältä, töykeää palvelua ja kamala kiire niillä koko ajan...parempihan olisi kun menisi paikan päälle ja juttelisi korjaajan kanssa naamatusten...loppuisi todennäköisesti ainakin se piilovittuilu jota tyttöystävääni kohtaan harrastivat.

    Itse en ole viime viikkoina kauhean paljon tämän px70:en kimpussa ollut, joten en tiedä tasan tarkkaan miten paljon napsunut. Kuulemma paljon kuitenkin.

    Ollaan nyt tehty niin että plasma päällä lähes koko ajan jos se vaikka sitten ajan kanssa häviäisi, epäilen vaan tosin. Jos ei mitään muutosta nyt seuravaan viikon/kahden aikana ole havaittavissa, niin sitten soitan itse tuonne panasonicille ja kuuntelen mitä heillä on kerrottavanaan. Jos ei asiat etene, niin vaadimme joko uutta plasmaa (itselläni on Samsungin ps42c96 johon olen kyllä ollut tyytyväinen (mitä nyt ääniongelma siinä)...vaihdetaan vaikka sitten semmoiseen malliin.) Informoin kyllä sitten tänne kun tiedän enemmän...
     
  3. Patu

    Patu Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2002
    Viestejä:
    2 834
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo 37PX70 polttelisi, mutta pitihän näistäkin joku vika löytyä sitten. Eli tuo naksuminen. Itsehän en siedä mitään ylimääräisiä ääniä laitteista eli tuo häiritsisi varmasti. Onko tuota siis ilmennyt myös tässä 37" mallissa vai onko ongelma vain tuossa 42" mallissa? Tämän ketjun jälkeen jäi vähän sellainen fiilis että tyyliin joka toisella tuo ongelma ilmenee ja joka toisella taas ei. Miten on?
     
  4. Pexier

    Pexier Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    No nyt on 37PX70 hommattu!:thumbsup:
    Ja hyvältä näyttää tuohon edelliseen 28" kuvaputki Thomsoniin verrattuna!:D
    Palokan Markantalo Market(Jkl) ja 1050€. Esittelymalli oli tosin..Olihan siinä jo ~500 h mittarissa, mut sehän on vasta sisäänajettu!:D Tiedä sitten kannattiko..
    Sitten vaan Oppoa metsästämään.
     
  5. beddis

    beddis Guest Guest

    Liittynyt:
    08.12.2005
    Viestejä:
    387
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oman Panan olen mielestäni kuullut kaksi kertaa napsahtavan tasan viikon aikana, ensimmäinen kerta oli heti jalustan ruuvaamisen jälkeen. Enpä olisi näitäkään napsumisia tasan varmasti edes huomannut, jos en tätä ketjua olisi lukenut. Töllöä katsoessani en ole kertaakaan havainnut mitään ylimääräisiä ääniä.
     
  6. Patu

    Patu Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2002
    Viestejä:
    2 834
    Saadut tykkäykset:
    0
    Raportoihan sinäkin noista napsumisista jos kuulet. :)

    Selvä homma. Onko sinulla 42" vai 37" malli?
     
  7. blasthemy

    blasthemy Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään oli NetAnttilan mainos Turun sanomissa ja 37px7 lähtisi hintaan 899€ plussakortilla. Tuo on jo mielestäni halpa, mutta onneksi ei silti ole varaa ostaa vaan voi odottaa vielä mitä uutta televisiorintamalla tapahtuu vuodenvaihteen jälkeen :)
     
  8. izzard

    izzard Guest Guest

    Liittynyt:
    14.09.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kellään kokemuksia kyseisen telkun liittämisestä tietokoneeseen? Minkälainen on kuvanlaatu silloin? Tekis mieli tätä töllöö muuten, mutta tietokoneeseen liittäminen epäilyttää. Tässä plasmassahan on tavallisia tv-lähetyksiä katsellessa loistava kuva. Pätkii LCD:t. Tietokoneelta töllön kautta katselisin DVD-leffoja ja netistä haettuja(laillisesti tietenkin) ja sen lisäksi pelaisin kavereiden kanssa vaikka futista ja änäriä. Mutta ainoaksi tietonkoneen näytöksi se ei siis tulisi. Miten on, kuinka toimii tietokoneen kanssa?
     
  9. Sonic Empire

    Sonic Empire Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2006
    Viestejä:
    159
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sen vähän mitä olen omaa läppäriäni kytkenyt kiinni omaan PX70:een, niin kuva on kyllä VGA:ta käytettäessäkin ihan loistava. Tarkka ja hyvä. Resoluutio asettuu oitis oikein.
     
  10. plaaja

    plaaja Guest Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei löydy tuolla hinnalla netanttilan sivuilta (vaan 999). Oliko ilmoituksessa tietoa, miten tuon hinnan saa käyttöönsä? Tuohon hintaan lähtisi tilaus heti.
     
  11. blasthemy

    blasthemy Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enpä tuosta sitten tiedä. Mainoksessa tosiaan on netanttila.net sekä Anttila myyjinä. Mitään muuta ei vaadittu kuin että plussakortti pitää olla. Mainoksessa lukee myös että tarjoukset voimassa 14.9.-22.9. että ehkeivät vielä ole ehtineet päivittämään nettisivuja?
     
  12. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    Mistähän sitä aloittaisi. Eli 2 viikkoa kokemusta 42PX70:stä.

    Kotiinkuljetus oli Veikon koneesta samaan hintaan, 1450. Nostivat vielä telkkarin jalustalle ja veivät roskat mennessään, erinomaista palvelua.

    SD-kuva on erittäin hyvä. Katseluetäisyydeksi on näköjään muotoutunut minulla 2 metriä, jännä ilmiö, edellinen tv oli 25 tuuman crt ja nyt 42 tuumasta katson lähempää. Mutta kuva on vaan niin älyttömän hyvä, että voi noin läheltä katsoa.
    Nojatuolin siirsi tuohon etäisyyteeen, kun katseli Canalilta Roomaa, Entouaregea jne. Ja kun ison kuvan makuun pääsee ja katsoo samalta etäisyydeltä huonompi kuvaista esimerkiksi Formulaa tai jalkapallon EM-karsintaa, ei halua enää luopua isosta kuvasta, jota lyhyt etäisyys tarjoaa, vaikka iso ruutu armotta paljastaa eri ohjelmien kuvanlaatuerot.

    Ei napsu, ei sirise, ei mitään ongelmaa. Kaiuttimet ovat poikkeuksellisen hyvät tv:n kaiuttimiksi. Ihan mielikseen katselee elokuvat ilmankin kotiteatteria (kun en sellaista vielä omista).

    Kuva dvd:ltä HDMI:n kautta Panasonic DVD-S97 kautta on erittäin hyvä luonnollisesti, mutta esimerkiksi kun katselen Roomaa dvd:ltä ja Canalilta en huomaa eroa, eli kuva on superhyvä molemmissa.

    Tietokone VGA:n kautta toimii heittämälla, kuva on erittäin terävä ja tarkka natiiviresolla, mutta siinä on valtavasti overscannia (sen varmaan voisi poistaa huoltovalikosta, en tiedä ja ihan sama, en ostanut tätä tietokoneen näytöksi.)

    Digivirintä en käytä, olen kaapelissa, teksti-tv on erinomainen, alisivujen selaus on loistohomma.

    24p-tukea tässä tv:ssä ei ole, se on varmaankin tv:n suurin miinus, nähtäväksi jää kuinka paljon se ärsyttää tulevaisuudessa.

    2 HDMI-liitintä on luonnollisesti liian vähän, nyt jo toisessa dvd-soitin kiinni ja kun ostaa hd-digivirintinboksin ja blu-ray-soittimen liitännät loppuvat kesken.
    700-mallissahan olisi 3 HDMI-liitintä, mutta en halua, että tv:n etureunasta lähtee kaapeli.

    Kysykää jos on jotain kysyttävää, minulla oli netti niin kauan toimimatta, että suurin alkuinnostus on jo kadonnut, ja ei enää jaksa hehkutttaa, mutta olen siis erittäin tyytyväinen tv:hen.
     
  13. failure

    failure Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.05.2006
    Viestejä:
    465
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oletko mennyt heittämään YLE:n-hyvän-paloturvallisen-palisanterijäljitelmä-kalansilmä-saloran pois.

    Miten tuo texti-tv kanssa nyt oikein sitten on, kun et kuitenkaan käytä omaa viritintä? Miten se voi toimia. Onko siellä kaapelissa kuitenkin DVB-T signaali? En oikein tunne tuota DVB taustaa, että missä rajapinnassa se texti liikkuu eli onko se käytettävissä töllön omalla kaukosäätimellä, vaikka onkin kaapeli boxi.

    Tuo 24p tuki taitaa olla enemmänkin ylimääräistä viimesenpäälle vouhkaamista.

    Etureunan HDMI:lle on käyttöä, jos on sellaisia kuvannuslaitteita, joita on helpompi käyttää etupaneelista kuin kömpiä sinne taakse johtoviidakkoon.
     
  14. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    Joo, todellakin valtava harppaus ikivanhasta CRT:stä moderniin taulu:tvhen.

    Kaapelissa ei ole DVB-T-signaalia. Eli digiboksi päästää läpi teksti-tv:n, joten tv:n teksti-tv:tä voi käyttää normaalisti tv:n kaukosäätimellä. Mutta tv ei luonnollisesti tajua, kun digiboksissa vaihtaa kanavaa. Eli, jos katsoo esim. Sub-tv:tä ja vaihtaa Ylelle ja laittaa teksti-tv:n päälle, näkyy sub-tv:n teksti-tv ja täytyy valita joku sivu, niin tulee YLEn teksti-tv.

    Monimutkaisesti selitetty, mutta yksinkertainen asia, eli voin helposti käyttää tv:n omaa teksti:tv:tä maailman tappiin.
     
  15. plaaja

    plaaja Guest Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ok, kiitos tiedosta. Pitipä alentua tilaamaan taas yksi muoviläpyskä.
     
  16. mike_duke

    mike_duke Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä Etelä-Pohjammaalla samanlaisia fiiliksiä. Viisi viikkoa sitten tilasin paikallisesta Mustasta Pörssistä, mutta ei ole tähän päivään mennessä kuulunut. Nyt sitten palo käämi ja tilasin NetAnttilasta. Toimitusaika viikko. Kerron kokemuksista kun saan pelin kotiin.
     
  17. beddis

    beddis Guest Guest

    Liittynyt:
    08.12.2005
    Viestejä:
    387
    Saadut tykkäykset:
    0
    42-tuumainen px7 oli vasta KodinYkkösessä tuohon samaan 999e hintaan... Vai liekö loppuneet sitten jo, kun ei nettisivuiltakaan löydy.


    42-tuumainen löytyy täältä.
     
  18. failure

    failure Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.05.2006
    Viestejä:
    465
    Saadut tykkäykset:
    0
    No kyllä tuosta asia selvisi.

    Töllössä on muistia, jonne texti luetaan ja siitä sitten selaillaan ali- sun muita sivuja ja sitten pitää antaa jokin virike töllölle, että se lukee uudet textit katsottavalta kanavalta.

    Toimiikohan tuo kaikenkarvaisilla boxeilla. Mikä boxsi ja mikä on liitäntä boxin ja töllön välillä.
     
  19. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    No nyt on vanha boksi käytössä, kun varsinainen on huollossa eli Humax CXC-2000 scartilla liitettynä. Tämä olikin hyvä kysymys. Teksti-tv ei välttämättä toimi komponenttiliitännnän tai HDMI-liitännän kautta, mutta scartilla liitettynä sanoisin, että 99 prosenttia digibokseista päästää teksti-tv:n läpi.
     
  20. nikke75

    nikke75 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2007
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin kauan se nyt sitten kesti (ostettu huhtikuussa) oma PX70:OI

    Ruudun keskellä kulkee ylhäältä alas kaksi suoraa violetinsävyistä raitaa. Raidat samassa kohdassa joka kanavalla. Onkohan entinen plasma vai pystyvätkö moisen vian korjaamaan. Täytyy toivoa ensimmäistä vaihtoehtoa että antaisivat suosiolla uuden:)

    En ole aikoihin täällä käynyt lueskelemassa että onko muilla ollut vastaavaa vikaa?