Plazan valituskuoro/-thread

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana rauer, 29.03.2007.

  1. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Perse kun viereisessä kaupassa perunalastupussit ovat aina niin väkivaltaisesti sullotun näköisesti hyllyissä. Tuolta mieluiten sipsit aina hakisin, mutta sellaiset ihan rutussa olevat pussit ottaa pattiin! :mad:

    Ja on se kerpele, jos tv-kuuluttaja ei osaa lausua sanaa "olympia". Mikä helvetin "olumpia" muka? :OI
     
  2. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Mua on ihmetyttänyt miten koville toimittajillekin on ottanut oppia että ei ole paraolympialaisia vaan ne ovat paralympialaiset.
     
  3. rockfield

    rockfield Guest Guest

    Liittynyt:
    04.02.2007
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ottaa päähän kun stadin metroliikenne on ruuhka-aikaan aivan tukossa Kulosaaren sillan korjaustyön vuoksi. Siltaa ei näköjään ole varaa nakerrella öiseen aikaan, raksamiesten palkat kun olisivat varmaan nelinkertaiset, joten kyllähän sitä siltaa nyt voi ihan normaaliin päiväsaikaankin askarrella paskarrella, ihan rauhassa vaan. Koska onhan kesäaika, ihanan verkkaiset kesäaikataulut, ja jossain päättäjien mielessä edelleen pääkaupunkiseudulla muka rynnätään sankoin joukoin kesälomille, joten ei niitä julkisten liikennepalvelujen käyttäjiä nyt niin paljoa ole, eihän, mitä häh?

    HAH! Tervetuloa 2000-luvulle; pätkätyöt jyllää, kesälomia vietetään joskus syksyllä jos silloinkaan, liukuvat työajat ovat nykyisessä kustannustehokkaassa maailmassa historiaa, ruuhka-aikoihin sitä on töihin vaan riennettävä, helteilläkin.

    Joten metrovaunut muistuttavat aamuisin ja iltapäivisin Tokiolaisia serkkujaan, vain sisäänheittäjät puuttuvat sullomaan ihmisiä metrovaunuihin. Ja kun on helle, ja ihmiset hikoilee, ja tunkee niihin vaunuihin myös polkupyöriään, lastenrattaita ja eläimiä... Voe ristus. Kokeilin kerran korvaavaa bussivuoroa Itiksestä steissille, ja matka kesti 55 minuuttia, koska bussikaista on ruuhka-aikaan TOTTAKAI täynnä yksityisautoilijoita.

    Päättäjät asuvat West Endissä. Siellä he viettävät kesälomiaan.

    Prkl.
     
  4. peergunt

    peergunt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.02.2007
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    12
    Ärsyttää kun monessa kaupassa on DVD-levyt kaadettu kuin kauhakuormaajalla laariin sikinsokin. :OI Kun ne vois asetella nätisti kyljelleen riviin niin että yhdellä vilauksella näkis mikä elokuva on kyseessä!

    Närästää katsoa monia urheilulähetyksiä, joissa suomalaisten nimet, esim. "Hämäläinen", kirjoitetaan tyyliin "Haemaelaeinen". :mad: Hommaisivat skandit prkl. Tai kirjottaisivat "ä":n "a":na ja "ö":n "o":na niinkuin formuloissa.

    Raivostuttaa kun ihmiset ei osaa (tai halua) käyttää vilkkua autoillessaan, tai käyttävät sitä vasta kun kääntävät rattia. :grr: MIKSI se on niin vaikeeta vilkuttaa hyvissä ajoin?!

    Niinkerta!
     
  5. TheJambo

    TheJambo Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.06.2004
    Viestejä:
    2 272
    Saadut tykkäykset:
    2
    Vituttaa!

    En saanut youtubeen siirrettyä yhtä videota, vaikka täytti kaikki kriteerit. Jotain se jäi raksuttamaan.

    Sitten ajattelen että "pirun pc:t" ja kaivan Macbookini esille ja kaukosäätimen ja testailen vähän..niin kaukosäätimen "alaspäin"-nappula ei toimi! Hienoa.

    :OI
     
  6. Fakiiri

    Fakiiri Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    1 463
    Saadut tykkäykset:
    9
    Nyt ärsyttää se, että The Hauntingin (1999) suomenkielinen nimi on väärin IMDb:ssä - vaikka filmi on vain väsynyt uusintaversio. Enkä sitä pääse edes korjaamaan, kun en ole tehnyt tarpeeksi "mitättömämpiä" muokkauksia. :mad:

    Oikea nimi: The Haunting - paholaistalo
    Joku vois korjata.
     
  7. D23

    D23 Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    232
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toivottavasti et asu omakotitalossa :rolleyes:
     
  8. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 436
    Saadut tykkäykset:
    771
    Kerrostalossa asun. Viime aikoina saunassa on ollut hyvät löylyt. :thumbsup:
     
  9. og playa

    og playa Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    No voi ny juma... Tänään kävin pikaisesti Hesen luukulla hakemassa kerrosaterian. Ennen satsini majoneesin kanssa maksoi 6,70, mutta nyt 6,90! Hinnat olivat näköjään nousseet. No ei siinä mitään. Mutta kun ei edes tullut pilliä mukaan! Mites siinä nyt ajat ja koitat juoda jotain hemmetin kokista, joka on rinnuksilla ilman pilliä. Prkl. Hinnat nousee, eikä edes pilliä saa kaupan päälle, kuten ennen sai. Ranskalaisetkin kääritään nykyään johonkin hemmetin paperinpalasten sisään, eikä anneta sitä pahvilaatikkoa. Kiva siinä sit syödä ranskalaisia, kun nekin lentelee pitkin autoa. (ovat myös sangen löysiä tuon paperin takia)
    Myös aina välillä, kun pyydän kurkkumajoneesin, saan jonkun paprikamajoneesin. Ei saatana. Jos mä sanon sille prkleen myyjälle, et mä haluun kurkkumajoneesin, ni miten ihmeessä se saa päähänsä laittaa mun take away-pussiin paprikamajoneesin. Ei luulisi olevan kauhean vaikeaa pistää sitä oikeaa majoneesia sinne pussiin, kun sitä ei edes tartte arpoa, kumman asiakas haluaisi. Jos se myyjä ei kuullut kunnolla, minkä majoneesin mä haluisin, ni kysyis uudestaan. Ei se sitä sen tyhmemmäksi tee, jos se kysyy "Anteeks, minkä majoneesin?".
     
  10. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Ottaa päähän ihmiset jotka vaarantavat liikenteen syömällä ajon aikana. :OI

    Eipä kyllä tuo hesekään näytä loistavan.
     
  11. og playa

    og playa Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep. Onhan tuokin aika typerää, enkä sitä juurikaan harrasta. Joskus pitkää matkaa ajaessa vain tulee syötyä samaan aikaan (mikäli kiire). Kaupungissa ajaessa en kuitenkaan syö.
     
  12. Tonppa

    Tonppa Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2000
    Viestejä:
    1 327
    Saadut tykkäykset:
    2
    Pistetääs vähän angstia kehiin. :D

    Mikä helvetti siinä on, että pesukoneisiin ei vaan voi laittaa kantokahvoja?!? Luulisi nyt, että valmistajat ymmärtäisivät jo tässä vaiheessa, että ne alaosassa olevat veitsenterävät reunat tekee kipiää! Kun ei vaan satu aina olemaan hanskoja lähettyvillä. Ei niitä perkeleen ylipainoisia rojuja niin vaan kuskailla, joten ne helvetin kantokahvat pitäisi olla kaiken järjen mukaan ihan vakiovaruste. Mutta ei!
     
  13. Ize

    Ize Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2002
    Viestejä:
    2 273
    Saadut tykkäykset:
    0
    HEAR HEAR! Muistupa tästä mieleen, kun uusi pesukone tuli taloon vuosi sitten, kyljessä taisi lukea 87kg ... ja tuollainen mukava kuution mallinen värkki vielä. :OI :grr:

    Mutta sitten tuoreempaa vihan purkamista, rautakaupat! Do I need say more? Ei helevetti mitä palvelua, ei ihme että hinnat ovat tapissa. Harvoja asiakkaita ehditään palvelemaan. Paska homma, laskevat sen varaan, että pakkohan ihmisen on se ja se hankkia, joten ihan sama vaikka se käykin 10 turhaa reissua. Ennemmin tai myöhemmin se on ostettava ... tai tilattava, mitään tärkeää tavaraahan tuolla rautakaupassa ei hyllyssä ole, ja sitten koetetaan soitella ja käydä paikanpäällä ihmettelemässä, että kyllä sen piti tässä kuormassa tulla. :grr: :grr: :grr:
     
  14. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Jotta en itsekään niin enkeli olisi niin kieltämättä joskus tulee jotain pientä naposteltua. :)
     
  15. alspe

    alspe Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.10.2006
    Viestejä:
    4 245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuinka pässi täytyy olla, että laittaa polkupyöränsä pyörätelineelle, mutta jättää eturenkaan niiden pyörää pystyssäpitävien rautojen väliin? Eihän muut mahdu kun on jako sekaisin. S*****a kun ei ajatella yhtään.
     
  16. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän tohon liittyen ihmetelly kun omassa rapussa on jotain 10 kämppää niin kävin läpi kahden pyöräkellarin pyörät, 80kpl. Jotkut ilmeisesti tykkäävät varastoida noita pyöriä, ei muutoin pysty selittämään. Ei muuten mutta kun se lattiatila on aina täynnä, ja vain harva pyörä on nostettu seinille tilaa viemästä. Kyllähän se pännii minuakin sieltä sitten sitä pyörää luovia mutta varmaan vaikeampaa lapsille, jotka niitä pyöränkäyttäjiä enimmäkseen on. Ja voisin ottaa kuvan pyöristä vuoden välein, ja väitän että vain 1/5 pyöristä vaihtaa sinä aikana paikkaa...
     
  17. Topias

    Topias Guest Guest

    Liittynyt:
    01.02.2003
    Viestejä:
    212
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luultavasti saan vihat päälleni, kun sanon tämän ;) Mutta itse siis laitan pyöräni useasti juuri noin, kun sanot (ja tiedostan kyllä ilmoittamasi ongelman). MUTTA syy tälle en se, että olen joutunut ostamaan muutamat uudet etuvanteet, kun olen laittanut etupyörän kaarien väliin ja joku on vahingossa tai tahallaan kaatanut pyöräni. Syy, miksi laitan pyöräni kuitenkin telineeseen on se, että pyörille on varattu useasti tietty paikka, enkä halua laittaa pyörääni sellaiseen paikkaan, johon se ei millään kuulu. Muutaman kerran on myös pelkästään pinnani vääntyneet, joita olen sitten itse yrittänyt huonolla menestyksellä väännellä takaisin. Itseasiassa ihmettelen kovasti, että niin moni ihminen käyttää noita pyörätelineitä "oikein" juuri tuon vanteen/pinnojen vääntymisen takia. En tiedä sitten onko itselläni ollut vain huonoa tuuria...

    Jos kuitenkin on mahdollista laittaa pyörä heti telineen viereen (ettei ole kenenkään tiellä ja on edelleen "pyörille varatulla alueella"), niin laitan aina sen siihen.
     
  18. Dentist

    Dentist Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2003
    Viestejä:
    225
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pyörissä taitaa olla nykyään myös yhä enemmän levyjarruja, joka estää pyörätelineen oikeaoppisen käytön. Ja vanteen vääntyminen hirvittää itseänikin... Jep, syyllinen.
     
  19. alspe

    alspe Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.10.2006
    Viestejä:
    4 245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on itsellä levyjarrullinen pyörä, sinne vaan telineeseen:D Ymmärrän toki, että pelkää pinnojen puolesta, mutta jos kerran telinettä ei käytä, niin sit vie pyörän muualle.
     
  20. Arttu78

    Arttu78 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.04.2005
    Viestejä:
    2 452
    Saadut tykkäykset:
    85
    Minua Vi***taa väntää tässä koneen ääressä pas*a tutkimusta kun saman ajan voisi käyttää katsomalla leffoja. Minua vituttaa se, että Tampereen tietoverkko on ulkoistanut asennuspalvelunsa ja että ulkoistamisen takia kaapeliverkkoasentajaa on helvetin vaikea saada käymään asentamaan yksi pikkuinen kaapeli taloyhtiön päätteeseen. Ja sekin vielä ottaa päähän, ettei tämä avautuminen vähennä asialistaa millään tavalla vaan ainoastaan hidastaa töiden etenemistä! :grr: