33 kuollut USA:ssa tapahtuneessa kouluammuskelussa

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana Mika, 16.04.2007.

  1. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Small arms ei ole sama kuin käsiase. Pohjoismaissa on metsästyskulttuuri sellainen että suuri osa aseista on metsästysaseita, joka on siis tuon raportin kielenkäytössä myös small arms. Siellä oli erikseen pitkien aseiden ja käsiaseiden vertailuja, mutta en löytänyt kuin Tanskan lukemat, ja sielläkin käsiaseiden lukumääärä oli hyvin pieni verrattuna metsästysaseisiin.

    Edit:Korjaus, olihan siellä Ruotsin tiedot, sama pätee varmaan Suomeen. Eli metsästyaseet vs. käsiaseet on 15:1. USAn vastaavia lukuja ei ole mutta esim jo Saksassa on tuo suhde 2:1. Väittäisin että USAssa vielä enemmän käsiaseiden suuntaan.
     
  2. Bagheera

    Bagheera Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.01.2003
    Viestejä:
    2 004
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kiitos Erep linkeistä. Kiinnostavaa luettavaa.

    Ärsyttävä vääntö taas suomenkielisessä tiedotteessa (39 firearms per 100 persons -> Sadasta suomalaisesta 39:llä on kotonaan käsiase). Ovatko tiedottajat ja lehtimiehet todellakin noin statistiikkalukutaidottomia, vai tekevätke ne tollaista tahallaan ? :hitme: (enkä nyt viittaa käsiaseen määritelmään, joka on mielestäni täällä ihan oikein).

    Onkohan toi juttu Sweitsiläisistä kansalliskaartiaseista pelkkä urbaani legenda /vanhentunut tieto, vai eikö niitä lasketa tällaisessa statistiikassa mukaan?
     
  3. JRS

    JRS Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2003
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kauhea tapaus:weep:

    Tuolla ampujalla tuntui olevan ongelmia jos minkälaisia:

    http://news.yahoo.com/s/ap/virginia_tech_shooting;_ylt=AqqeLvoeJ5I8lMqZMSdxn_ms0NUE

    Tuo aselakien tiukentaminen olisi kyllä hyvä idea:thumbsup: mutta tässäkin tapauksessa yksilön pahoinvointi näyttelee isompaa osaa kuin aseiden helppo saatavuus, vaikka se asiaan toki liittyy.

    En kyllä tajua mitä tavallinen pulliainen tekee kotonaan olevalla rynnäkkökiväärillä. Ostaisi mielummin ruohonleikkurin...
    Kaipa sikäläistä mummelia turvaa paremmin Magnum 44 kuin sosiaaliturva:rolleyes:

    Ehkä seuraava USAn Presidenti laittaa lakeja uusiksi..mene ja tiedä:confused:
     
  4. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Aselaki olisi muutettava sellaiseksi, että aseen kantaminen on PAKOLLISTA jokaiselle, että ei pääse sisään minnekään rakennukseen ellei ole asetta.

    Sitten kun joku kaistapää taas pimahtaa ja ampuu noin 10 lähintä hidastelijaa (jotka eivät tajua käyttää omaa asettaan suojellakseen itseään), loput 999 muuta tyyppiä ympärillä ehtii sijoittaa noin 100 kiloa lyijyä pimahtaneen päähän, eli uhriluku jää vähäisemmäksi, kymmeneen, plus siihen mielisairaaseen massamurhaajaan, jota ei kannata laskea ihmisuhrien joukkoon.

    Jos vielä lisäksi laki määräisi jokaisen aseenkäyttökoulutukseen (2 tuntia per vuorokausi 365 vuorokautta vuodessa kehdosta hautaan), pimahtanut ehtisi ampua vain yhden hidastelijan, loput 999+9 muuta tyyppiä lähistöllä ehtisivät heti sen 0,5 sekunnin jälkeen sijoittaa kuutiometrin lyijyä pimahtaneeseen, eli uhriluku olisi vain se yksi viaton.



    Siis: mitä enemmän aseita ja asekoulutusta määrätään pakolliseksi, sitä pienempiä massamurhia tapahtuisi. Mielisairaat eivät lopulta lainkaan harkitsisi aseellista massa-itsemurhaa, jollaiseksi jokainen pimahtanut nämä teot ajattelee; itsemurhiksi, jossa tapetaan tuhat viatonta samalla. Kun kahjo tietää, että kykenisi tappamaan vain yhden viattoman, hän vaihtaa muuhun itsemurhametodiin kuin ampuma-ase-massamurhaan.
     
  5. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Tulihan se DVB-G:n shakkilautaakin mustavalkoisempi käsitys ihmisistä jälleen kerran ilmi. Ihmiset eivät ole joko 100 % tai 0 % järjissään. Porukkaa löytyy koko skaalalta. Onneksi suurin osa ihmisistä on siellä skaalan yläpäässä ja järjestäytynyt yhteiskunta on mahdollinen.

    Miten 999 henkilöä ampuu paniikintäyttämässä tungoksessa mahdollisesti liikkeessä olevaa sekopäätä ilman että yksikään kuti osuu johonkuhun muuhun? "Ideasi" ei ole ainoastaan mahdoton vaan suorastaan hullun houreista kotoisin.

    Sekopäämme siis siirtyy muuhun itsemurhametodiin, esim. pommiin jolla saa pamautettua monta sivullista mukana. Sori DVB-G, monesta teknisestä asiasta kirjoitat todella vahvaa asiaa mutta turvallisen yhteiskunnan luojana olet pahasti hakoteillä. Saattaa tietysti olla (epäilen kyllä) että pakkoaseistettu yhteiskunta olisi "turvallisempi" mutta suurin osa ihmisistä ei halua olla aseiden kanssa missään tekemisissä.
     
  6. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Jep. Oppilaitoksessa, jossa olisi pakko kantaa asetta, ei olisi montaa opiskelijaa paikalla. Itse ainakin kiertäisin moisen paikan kaukaa. _Aina_ saisi pelätä, että joku tekisi jotain tyhmää suutuspäissään tai muuten vain pimahdettuaan.
     
  7. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Eipä esiinny massamurhia SWAT-koulutusleireillä tai muuallakaan armeijassa, lentotukialuksilla, lentokoneissa, ylipäänsä missään, jossa hulluksi tuleminen kestäisi vain 0,5 sekuntia kun muut vastaisivat tuleen.

    Ainoastaan vellihousujen tyyssijoissa, siviilien pilaamissa pupupöksykommuuneissa pääsee teurastamaan vapaasti vaikka miljardi löllötuhnua jos huvittaa, kun kukaan ei uskalla puolustaa itseään.



    Aseistetuilla ja koulutetuilla ei ole mitään tarvetta pelleillä aseillaan, aiheuttaa onnettomuuksia. Ei kukaan pelleile hengittämisensä kanssa (kokeile mitä tapahtuu kun lopettaa tunnin ajaksi hengittämisen tai tunge sata kiloa sahajauhoa keuhkoonsa), koska hengittäminen sujuu selkärangasta ja siihen on totuttu, tultu sinuiksi asian kanssa. Aseiden kanssa tulee sinuiksi kun nukkuu oman kromatun kanuunan tai läpivalaisussa näkymättömän keraamikomposiittisen kultansa kanssa.



    Ylivertainen vastustaja on paras vastustaja. Eli kun pähkähullu kohtaa edessään tuhat piippua ja näkee silmässään pelkkää laserpunaista valoa, siinä osittain järjissään oleva jo luopuu aikeistaan ja hullumpi hullu sitten joka tapauksessa aloittaa massamurhaamisensa, mutta se etenee vain 0,1 sekuntia se töppäys.

    Onneksi ymmärtävät tyypit voivat piiloutua karjan sekaan, käyttää löllöjä kilpinään, eli kun joku hullu taas pimahtaa ja tappaa 15 lähintä vellihousua, siinä ymmärtävä ehtii rauhassa kaivaa työvälineet esille ja lopettaa hullun toiminnat ennen kuin hullu ehtii vahingoittaa ymmärtäviä.

    Vaarallisimpia ovat juuri ne paikat, joissa kokoontuu pelkkiä aseistakieltäytyjiä, eikä seassa ole yhtään ammattilaista. Syntyy aina laaja massamurha jos eli kun kanalaan pääsee pimahtanut susihukkanen mellastamaan vapaasti.

    Turvallisimpia ovat ne paikat, jonne susihukkaset eivät uskalla mennä edes täyspsykoosin vallassa. Paikat, joissa jokainen on ammattimainen aseistautunut itsepuolustaja.

    On siis 100% matemaattinen tilastofakta, että suurin riski joutua hullun murhaamaksi on juuri aseettomien vellihousujen parissa, ja paras riski pysyä hengissä on ollla 100% aseistettujen ammattilaisten parissa.

    Sotatantereet ovat oma lukunsa, siellä menee henki tasapuolisesti kaikilta, mutta rauhan aikana vaarallisinta on olla pelkureiden joukossa, tilastollisesti ottaen. Mitä aseistautuneempana siellä on, sitä paremmat mahkut itse pysyä hengissä kun verilöyly alkaa.

    Eli verilöylyn alkamisen todennäköisyys on 100% luokkaa löllöjen parissa ja lähes 0% täysammattilaisten parissa (prosenttilukemista voi keskustella; 95%/7% mutta tyyli on silti tuo).

    Mättämisen alettua uhrijoukossa olevan yksilön mahdollisuus kävellä omin jaloin pois tilanteesta taas riippuu 100% siitä, miten hyvät aseet omistaa. Eli aseettomilla on suunnilleen 0% mahku kävellä ulos (menkää kysymään 32 ruumiilta heidän mielipidettään, haamut sanovat, että juu, 100% varmuudella viikatemies tuli kylään kun en asetta kantanut), ja parhaiten aseistautuneella noin 100% mahku (kysykää lukemattomilta poliiseilta ja SWAT-hepuilta, he nimittäin voivat vastata ilman haamuaan, että juu, minulla oli alan parhaat aseet mukanani ja minä hengitän edelleen).

    Jokainen saa vapaasti valita mihin lahkoon kuuluu, teurastettaviin vaiko itsepuolustajiin. Osoittaa älyn vajavaisuutta valita väärä leiri. Mitä järkeä on opiskella 20 vuotta vellihousuuden korkeakouludiplomeja ja joutua mielisairaan ampumaksi? On parempi opiskella 20 vuotta militariaa ja tarkkuusammuntaa ja näyttää pimahtaneelle massamurhaajalle, että kenen käsi ei vapise.
     
  8. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Koska minä olen maan ainoa ääneen aseita kannustava (militantit vainohullut valtiota vihollisenaan pitävät aseharrastajat eivät uskalla ääneen puhua, koska poliisi voi kuunnella), tuon teidän tietämättömien tietoon myös ei-tappavat aseet. Puolustusaseet, joita ei hyökkäyskäyttöön voi edes käyttääkään, ellei ole ihan perverssi.

    Jos joku vapisevapunttinen ei uskalla ottaa miesten työkaluja käyttöön, hän voi silti opetella käyttämään puolustusaseita, ja niiden avulla neutraloida massamurhaaja tai raiskaaja (juu, etenkin ruotsissa taitaa vellihousumiehillä olla tämäkin pelko realistinen, tulla ison karvaisen hookkanin jyräämäksi).

    Siispä:

    1) jos hullun murhaajan silmille ruiskii 50 m päästäkin (ruutipanoksella) lennätettyä akkuhappoa tai vastaavaa kirpeää litkua litran verran, taitaa murhaajan osumatarkkuus jossain määrin alentua, luodit osuvat enemmän kukkaruukkuihin kuin ihmisiin. Harva pimahtanut tajuaa varustautua kemiallisia aseita vastaan lähtiessään viimeiselle ristiretkelleen.

    2) 100000 voltin jännitteen alaisena myöskin on vaikea osua kohteisiin, koska lihakset eivät tottele aivoista lähtevää komentoa. Eli sähköiset etälamauttimet toimivat 0-10 metrin päästä mainiosti. Siitä vaan komeron taakse piiloon odottamaan kunnes hullu tulee lähietäisyydelle, ja sitten ammutaan volttipiikit naamaan. Vaikka sähkön siirto katkeaisi, murhaaja häiriintyy nenästää törröttävistä koukuista, ja on aikaa käyttää muita puolustusaseita.

    3) Kilo perunoita naamaan 300 metriä sekunnissa paineilmatykillä ammuttuna hiljentää hetkeksi murhaajan, kun hän joutuu kaapimaan muusit silmistään. Taas on aikaa soveltaa muita aseita.

    4) Kumiluoteja/muoviluoteja polviin, nilkkoihin, kyynärpäihin, ja jälleen murhaaja makaa maassa ja osuu luodeillaan korkeintaan kattopaneeleihin.

    5-999999999999) On ääretön määrä aineita, joita naamalleen/pehmytkudoksiin/nivelpisteisiin saatuaan hyökkääjän toimintakyky/into ainakin hetkellisesti laantuu.

    Aineista ja niiden kineettisestä energiasta riippuen (kaukaa laukaisu vaatii puolustusaseelta enemmän jouleja ja singottu massa voi rikkoa osumakohtaa enemmän) massamurhaajan toimintakyky lamaantuu muutamasta sekunnista muutamaan kuukauteen, vaatien joko hetkellistä hoitoa tai leikkaushoitoa ja kuntoutusta.

    Hengissä siis pidetään se kusipäämurhaaja, kun kerran vellihousut sitä haluavat. Että hyypiö pääsee viiden vuoden pakkohoidon jälkeen uusimaan massamurhaamistarpeensa, ja taas viideksi vuodeksi pakkohoitoon ja taas murhaamaan viattomia jne.

    Menkää yliopistonerot itse keksimään lisää ei-tappavia puolustusaseita, jos haluatte hengissä pysyä seuraavan hullun operaatiosta. Voin 100% varmuudella sanoa, että joukkoteurastuksia yhä piisaa, topikin tapaus ei jää viimeiseksi. Tilastollista varmuutta asiasta ei tietenkään ole, mutta koska tiedän hulluja olevan olemassa, ja aseettomien kokoontumispaikkoja, lopputuloskin on 100% selvä. Ainoa polemiikki on vedonlyönti siitä, milloin ja missä seuraavaksi kajahtaa. Meneekö kuukausi vai vuosi, vai jopa 4 vuotta.
     
  9. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitenkäs siinä oikeasti kävisi?

    Vasta oli oikeudessa juttu missä nuori metsästäjä ampui vasaa ja takana oli toinen metsästäjä jonka käteen luoti meni vasan läpi.

    Eli A pimahtaa ja pistää kylmäksi B,C,D, E, F.

    Siinä vaiheessa G, H, I kaivavat aseensa esille ja ampuvat A:ta. Kukaan ei osu, kun käsiase ei ole se maailman tarkin ase. Sen sijaan osuvat J,K,L:ää kun sattuvat väenpaljoudessa eteen. M ja N näkevät vierellään J,K,L kaatuvan maahan ja näkevät aseissa A, G,H,I joten aseet esiin ja luotia lihaan. I saa osuman sekä O hänen takanaaan. Sillä välin A pistää kylmäksi myös P, mutta Q jää kitumaan ja shokissa vetää aseen esiin ja alkaa summittaisesti puolustautumaan ampumalla jne.

    Mutta kyllähän se pitää vapaalla ihmisellä olla oikeus puolustautua. Mutta toisaalta, miksi esim. suomalalaiset eivät katso että heillä tarvitsisi olla käsiase makkarin komerossa varalta? Oisko niin että suurin osa suomen väkivaltatilastoista tapahtuu oman piirin sisällä.

    Olenm katsellut sunnuntaisin sarjaa missä mies kiertelee etelä-amerikan alkuasukasheimoja. Oli kyllä ikävä seurata kun perinteiset keppitappelut loppuivat kun paikalliset pari kuumakallea, jotka olivat hommanneet aseet, päättivät että kisassa oli tapahtunut vääryys, alkoivat ammuskelemaan ja kisat päättyivät siihen.

    Kaiken kaikkiaan paska keksintö kun väärät ihmiset niitä saavat käsiin ja hehän niitä yleensä katsovat tarvitsevansa kun niillä 'saa valtaa ja arvostusta'.
     
  10. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Video tuosta. Thompson tuntuu löytävän videopeleistä syyn kaikkeen.
     
  11. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    SWAT-leireistä en tiedä kun en moisella ollut, mutta veikkaan että millään noista mainitsemastasi koulutuspaikoilla yhdelläkään alokkaalla ei ole suoraa pääsyä tuliaseisiin, ja hätätilanteessa tuskin edes paljon sen enempää reaktiokykyäkään :)

    Suurin ongelmahan noissa ammuskeluissa lienee tuo täydellinen satunnaisuus, ei jokaisessa maailman julkisessa tilassa voi 24/7 pitää komppaniallista tarkka-ampujia vahtimassa, ja sitä vähempi tulivoima ei kuitenkaan riittäisi varmasti yksittäisen tehokkaan ammuskelijan pysäyttämiseen. Hyyyyyvin harva meistä kuitenkaan on mitään jackbauereita (paitsi ilmeisesti herra itse), joka reagoisi sekunnin murto-osassa yllättäen ympärillään alkavaan verilöylyyn.
     
  12. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Arvasin...

    23-year-old Korean student Cho Seung-Hui, who has been identified as the gunman at the Virginia Tech University massacre, wrote a play which takes its name from the GUNS N' ROSES song "Mr. Brownstone" and tells of a crew of 17-year-olds who skip school to gamble at a casino and fantasize about killing their professor. The play apparently goes through the lyrics of the entire GN'R song, relating Mr. Brownstone to the teacher the main characters want to kill.

    To read the entire play, go to http://news.aol.com/virginia-tech-s...mr-brownstone-title-page/20070417141309990001

    -Blabbermouth.net
     
  13. KinZZa

    KinZZa Guest Guest

    Liittynyt:
    25.12.2005
    Viestejä:
    705
    Saadut tykkäykset:
    0
    No veikkaanpa, että et arvannut...

    Mitä tähänkin sanoisi - parempi varmaan kun ei sanoisi mitään. En pidä kyllä ihan absoluuttisen luotettavana tätä uutista, mutta jo tämän vähänkin perusteella pitäisi kieltää kaiken musiikin kuunteleminen. Ja eikös tuossa GTA:ssa soinut välillä G n' R. Sekin pitäisi kieltää. Ja kyllä kaikki vaihto-oppilaat pitäisi kieltää. Yhdysvallat varmaan sulkevat rajansa ja jakavat asukkailleen aseet, jotta tälläisia hulluja vastaan kyetään puolustautumaan.

    Uskonpa, että näitä tämän kaltaisia uutisia ja luotettavia viitteitä massamurhan suunnittelusta alkaa pulpahdella esiin enemmänkin. Mikä mistäkin biisistä tai elokuvasta. Mistäpä sitä tietää, mikä nuoren miehen päässä on mennyt väärään asentoon, jos on pitänyt alkaa omaa mielikuvitus-maailmaansa elämään ja toteuttamaan...
     
  14. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Plus-tv huijaa?-threadissä olleesta hävetystekstistä
    tuli mieleen että se oli pakkoruotsin vastustajan ovela juoni.

    Epäilen DVB-G:n käyttävän samaa taktiikkaa. Toisaalta, eikös Bush ole DVB-G:n linjoilla?
     
  15. NudistPriest

    NudistPriest Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tuo Gerdtin juttu vaikuttaa saman suuntaiselle kuin tämä ammuskelukin. Yksinäinen, sulkeutunut, mahdollisesti kiusattu ja masentunut poika saa tarpeekseen ja päättää eräänä päivänä kostaa "vihollisilleen" mahdollisimman verisesti ja samalla lopettaa omat kärsimyksensä. Uskon, että Gertin aikomuksena oli nimenomaan tappaa ja näyttää kaikille närhen munat.
     
  16. petepas

    petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    2 441
    Saadut tykkäykset:
    4
    Yhtäläisyyksiä tietenkin löytyy mutta toki hieman eri mittakaavassa on tuo PG:n teko. Yhdysvalloissa noita vakavia, viattomien ihmisten summittaisia teilaamisia tuntuu esiintyvän vähintään joka vuosi, suomessa onneksi ei.
     
  17. Setsu

    Setsu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.09.2006
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    0
    DVB-G:ltä unohtui yksi tärkeä pointti: suuruudenhulluus.

    Eli kun joku on tarpeeksi päästään pipi, niin kyllä sitä lähtee hyökkäämään isompaan aseistettuunkin paikkaan. Ja kun kaikki päästään pipit tyypit eivät ole vaahto suussa raivoavia kylähulluja, vaan on näitä pelottavan älykkäitäkin. Ihmisellä kun on paha tapa tavoitella sitä suurinta saalista, joten ei välttämättä auta vaikka olisi kuinka aseistettu ja koulutettu yksikkö, jos sinne pääsee livahtamaan joku hullu älykkö. Naamioitumista, taktikointia, pommeja, kaikkea löytyy. Tietty tuollaiset tapaukset eivät varmaan maailman yleisimpiä ole, mutta mistään 100% turvallisuudesta ei tässä ihmiskunnassa voi oikeasti puhua.
     
  18. erep

    erep Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2006
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    0
    onko DVB-G:n yhteiskuntasuunnittelu sama sarjaa kuin hänen laitesuunnittelunsa?

    ennen tätä olen pitänyt laitesuunnittelua eksentrisenä täydelliseen pyrkivänä, kuitenkaan koskaan toteutumattomana puuhana

    tämä yhteiskuntasuunnittelu taas menee sarkastisuuden asteikon yli muutama tuhat prosenttia
    ------------
    se on ihan selvä että aseen kyllä saa täälläkin jos haluaa. ja luvalliset aseidenhaltijatkin toisinaan tekevät käsittämättömiä tekoja,

    - naispuolinen "FBI-agentti" ampumaradalla helsingissä (ei omaa lupaa, mutta luvallisesti aseessa kiinni)
    - poliisiputkan vartija taannoin

    mutta kun käsiaseen saa kuka tahansa, niin riskit kasvavat

    muistetaan myös että tuo kunniakas pronssisija on pääasiassa metsästysaseiden johdosta, ei käsiaseiden johdosta, onneksi
     
  19. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Sellainen ikävä totuuden siemen noissa jutuissa kuitenkin piilee, että maailman foorumeilla aseitapuolustavat yhdysvaltalaiset käyttävät pitkälti samansuuntaista logiikkaa tästä kyseisestä tapauksesta keskustellessaan tyyliin "jos opettajalla ja muilla oppilailla olisi ollut myös aseet, niin ruumiita ei olisi tullut noin paljon. Siispä aseiden hankintaa on ammuskelutapauksen nojalla helpotettava entisestään.".

    propagandaa
     
  20. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Hieno idea olisi palkata joku kiinalainen maahanmuuttaja rakentamaan muuri yhdysvaltojen ympäri.