Lost (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana kurdt, 23.09.2004.

  1. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 713
    Saadut tykkäykset:
    354
    Tässäpä vasta kysymys. Minkä saakelin takia tämä pariskunta piti nirhata pois, kun ne vasta esiteltiin. Vai huomasivatko käsikirjoittajat, että eihän kukaan katsoja edes pidä näistä tyypeistä, tapetaanpa äkkiä pois ja tehdään tähän väliin täytejakso. Suurin piristysruiske oli vierailu Pearlissa ja Benin + Julietin näkeminen, mutta muuten tämä kyllä oli aika heikko lenkki.

    Sitäkin voi tässä vielä miettiä, että kuolivatko nuo Nikki ja Paolo sitten lopullisesti. Elävältä hautaaminen kun jättää sen vaihtoehdon, että vielä ne sieltä ehkä ryömii pois. Ei pliis tätä ainakaan, kuolkoot pois, ei noissa hahmoissa ole oikein mitään mielenkiintoista enkä todellakaan nähnyt heissä yhtään potentiaaliakaan.

    Mun mielestä Lostin tarinan ei tarvitse joka jaksossa "edetä jonnekin", monesti sellaiset "täydentävät" jaksotkin maistuvat, esim. kakkoskauden The Other 48 Days. Tämä uusin jakso oli kuitenkin täytejaksojen täytejakso, jossa ei sinällään ollut mitään järkeä tai edes kovin tärkeää noin kokonaisuuden kannalta. Noh, josko ensi viikon jaksossa olisi enemmän tolkkua.
     
  2. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lieneekö fanien kritiikki siitä että tulee liikaa hahmoja, päässyt jo vaikuttamaan tuottajiin? Silti olisin kyllä mielummin pitänyt ainakin Nikin maisemissa(takaporttihan on tietty jäljellä). Tuommoinen Varas/huijari/murhaaja/näyttelijä on aina kiinnostavampi hahmo kuin esim. läski lottovoittaja:thumbsup: Ja jos kerran on pakko vääntää jotain ihmissuhde kolmiota niin tuo Nikki/Jack/Kate kuvio olisi paljon kiintoisampi kuin esim. paljon jauhettu Jack/Kate/Sawyer joka tulee jo korvista pihalle
     
  3. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ja mielummin Nikkiä katsoo bikineissä kuin Katea :thumbsup:
    TJEU

    Eiköhän tää ollu joku "saarella paha saa palkkansa" jakso. Boonen ja shannonin näyttäminenhän oli luonnollista, koska jos Paolo ja Nikki olisi kertonut muille lentokoneesta ei Boone olisi koskaan kiivennyt sinne ja kuollut.
     
  4. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ite kyllä erillisenä jaksona tykkäsin tästä huomattavasti enemmän kuin Lostin muista fillereistä. Jossain muussa sarjassa olisi jopa voinut olla hyvä jakso, mutta Lostissa on niin monta rautaa tulessa, että tulee heti viivyttelyn maku suuhun jos jotain ihme settiä tungetaan sinne väleihin.
     
  5. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli mun mielestä huonoin Lostin jakso tähän mennessä. Ei mitenkään säväyttänyt tuo jakson loppukaan, lähinnä naureskelin vaan, että MITÄ HELVETTIÄ. Mihin tämä minun mielestä erittäin hyvä sarja on nyt menossa? Edellisessäkin jaksossa tuli jo sellainen "ei mitään järkeä" fiilis, mutta tämä uusin oli pohjanoteeraus. Uusia hahmoja esitetään ja sitten heidät haudataan elävältä... SELVÄ.

    Itse olen pitänyt hyvinkin paljon Lostin monista "fillereistä" ja mun mielestä sarjan parhaat jaksot ovat olleet ns. "fillereitä", esim. se jakso, joka liittyi Suniin, Jiniin ja sormukseen tjsp. Muutaman jakson takainen "feel good" jakso oli myös mainio mielestäni.

    Katselin uusimman Mediumin eilen Lostin kera ja totesin, että se on sentään edelleen kova luu. Siinä tuo kolmoskausi on ollut huikea parannus, toisin kuin Lostissa näköjään. Samoin tuo Prison Break on mennyt suohon parissa viimeisessä jaksossaan, ei hyvältä näytä.
     
  6. Citizen Tony

    Citizen Tony Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2007
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omasta mielestäni taas oli AIVAN SELVÄ että tällä jaksolla vaan pohjustettiin tuo häikäilemätön Femme Fatale Nikki. Tottakai se nousee sieltä haudasta ja sittenhän katsojia pelottaa että mitä se tekee. Lostilla on näköjään varaa "tuhlata" yksi jakso vain yhden hahmon esittelyyn. Itse pidin kyllä tästä tyylistä sekoittaa se noihin vanhoihin tapahtumiin.

    Eikös kaikki nyt usko että Nikki on ollut mukana aivan alusta asti? (Vaikkei oikeasti tainnut olla edes kirjoittajien mielessä silloin ykköskaudella)

    Täytyyhän se myöntää että kyllä tää sarja tekee asioita laadukkaasti. Se on totta ettei se varsinainen juoni edennyt mihinkään, mutta enpä sitä odottanutkaan.
     
  7. Coppola

    Coppola Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2006
    Viestejä:
    526
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman itsekin ihmettelin tätä uusinta jaksoa. Luulisin kuitenkin, että Nikki nähdään myös tulevissa jaksoissa, ehkä myös Paolo. Eli sieltä ne hiekasta nousenevat vielä...
     
  8. Kese

    Kese Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2002
    Viestejä:
    159
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lostin 'kevät kausi' on ollut sarjan parhautta, ainoa notkahdus tasossa oli Jackin jakso, jonka flashbackit ei oikein tatuointi juttuineen säväyttäneet. Synkkään kauteen saatiin perinteiset Hurleyt komediat, lisäksi Nikki/Paulo jakso oli kaikessa 'täytejaksoisuudessa' hyvä hengähdystauko loistavan Locke jakson jälkeen. Jaksot 3x11 - 3x13 näyttivät mihin sarja pystyy, Lostin normaaliin tahtiin verrattuna, mentiin kovalla vauhdilla eteenpäin. Harmi vaan, kun katsojaluvut ovat olleet laskussa, tällä hetkellä top 20 katsotuimman sarjan joukossa on lähes puolet 'reality-paskaa' ja määrä tod.näk vain kasvaa, pelottavaa. Asiasta kolmanteen, 24, Prison Breakin ja Galactican taso on valitettavasti laskenut, tosin koko Galactican kauden pelasti loistava finaali jakso. Supernatural ja Rome ovat olleet kauden yllättäjiä. Mutta, ensi viikon Lost annosta odottelemaan...
     
  9. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu sieltähän se Nikki nousee vielä. :hitme:

    Siitä hetkestä lähtien kun muutama ensimmäinen hiekkalapiollinen heitettiin siihen vielä osittain halvaantuneen naisen päälle, ei hän ole voinut hengittää. Ja kauankohan siinä meni lapioida se kuoppa täyteen hiekkaa, 10 minuuttia? Se osa skipattiin tuossa jaksossa. Hiekkaako hän hengitti siellä maan alla sen 10+ minuuttia ennen kuin kaivoi itsensä ylös sieltä?

    Jos se muija sieltä tulee vielä ylös, niin sitten ei ole naurettavuudella enää minkäänlaista rajaa. Tähän nimenomaan perustui mun näkemys jakson järjettömyydestä, millään järjellä sieltä ei kukaan nouse enää.

    Se ei tosin ollut ainoa syy miksi jakso oli huono. Kaikki mitä siinä tapahtui oli täysin arvattavissa siitä lähtien kun Nikki ihan selvästi sanoi paralyzed. Ainoa mitä en arvannut oli tuo ihan loppu, eli elävältä hautaaminen. Oletin Nikkin nousevan ylös ajoissa, nyt se on liian myöhästä, ainakin jos pysytään jonkin sortin realistisuuden rajamailla.
     
  10. TylerDurden

    TylerDurden Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.09.2000
    Viestejä:
    937
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jooh, kieltämättä tässä on yhdyttävä muiden mielipiteisiin jaksosta. Päällimmäisenä ajatuksena loistaa "turha!". Ainoat vähänkään mielenkiintoiset hetket olivat Ben&Juliet monitorin edessä sekä juuri ennen hämähäkki-tapaturmaa kuulunut "smokien" ääni. Hetken jo ehdin toivoa, että näkisimme jotain hienoa ja uutta Smokieen liittyen, mutta taisi olla pelkkä hämäys. Tai sitten savupilvellä olikin jotain tekemistä tuon kanssa? Who knows. Ehkä tekijät saavat vielä tämänkin jakson kudottua mukaan Lostin mystiikkaan. Mutta mitäs uutta oikeasti kiinnostavaa opimmekaan tästä jaksosta?
    Ben&Juliet kävivät tarkkailemassa Jackia tuolla monitori-hatchissa. Paulo näki kaiken, mutta näki parhaaksi olla kertomatta kenellekään. juu-u. :OI
     
  11. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sinänsä loogista, koska oli hatchissa ihan omilla asioillaan piilottelemassa timantteja. Voisi olla vähän selittämistä.
     
  12. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yhtä todennäköistä kuin että ydinporukka näkee ja kokee kaikenlaista muttei kerro toisille mitään...Sinänsä hyvä että tuolle vessaseikkailulle löytyi tarina.

    Ja jos näet autiolla saarella pudonneen lentokoneen, se on sattumaa. Jos näet luukun maassa jossa kuilu syvälle maan sisälle, et lähde selvittämään asiaa. Kyllä jokainen normaalilla terveellä uteliaisuudelle varustettu ihminen lähtisi. Ja ainakin siitä kerrottaisiin muille. Äh.

    Realismi olisi ollut myös kova sana noiden hämähäkkien käytöksessä. Siis kuinkahan kauan kestää tuon kokoisen eläimen kulkea vaikkapa sata metriä? Ja luultavasti olisi joutunut tuleen pitempääkin, kun eihän tuo nyt kovin yleinen voi olla, muutenhan tuo olisi pistänyt porukkaa jo enemmänkin kylmäksi. Käsikirjoittajilla ote katoaa. Eikö kaikella olekaan tarkoituksensa?

    Ainiin, Dharma on geenimanipuloinut hämähäkkejä tai jotain.
     
  13. TylerDurden

    TylerDurden Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.09.2000
    Viestejä:
    937
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minua edelleen häiritsee se Smokien ääni joka selkeästi kuului juuri ennen myrkyllisiä puremia. Ehkä siinä piilee jokin selitys tälle(kin) epäloogisuudelle? Hämähäkit olivatkin smokie? Jokin funktio kai sillä äänellä täytynee olla. Jokin tuossa jaksossa muutenkin mättää. Toki erilaisia fillereitä on nähty jo pitkin sarjan kulkua, mutta tämä viimeisin oli jotenkin oudon mitätön. Tai sitten todellakin käsikirjoittajilla on homma lopullisesti levinnyt käsiin.

    Täysin järjenvastaiset ja epäloogiset käyttäytymiset todellakin jatkuvat, ovathan meidän ydinryhmäkin tosiaan jättänyt kertomatta lähes kaiken näkemänsä muille ja toiminut sarjan jatkuvuuden kannalta mahdollisimman hyödyllisellä tavalla. Ainut joka näyttää tomivan edes vähän järjen mukaan onkin Sayid, jonka jaksot/tekemiset vievät sarjaa kummasti eteenpäin.
     
  14. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Sayidin näyttelijä onkin haastattelussa valitellut omaa vähäistä ruutuaikaa.. Toivottavasti hemmoa nähtäisiin lisää, eikä ainaisia Jack/Sawyer/Kate-kolmiodraamoja.
     
  15. pilkkakirves

    pilkkakirves Guest Guest

    Liittynyt:
    15.10.2004
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi olla että joku näistä maininnutkin jo, mutta tuli muutama pikkujuttu tuli huomattua jaksossa, jotka puoltaisivat pariskunnan ylösnousemusta (siis fyysisesti ;)
    a) Se harmaapäinen partasuu, jolta timantit alunperin varastettiin, ehdotti ihan alussa Nikkin roolihahmolle sen kuoltua että se palautettaisiin jossain jaksossa kuolleista, ja Nikki itse totesi jotain että "miten muka, täysin mahdotonta"
    b) Paolohan meinasi timantit löydettyään ennen niitten luukkuun kätkemistä haudata ne rantahiekkaan... ja Locke tuli viisastelemaan siihen jotenkin "Jos tällä saarella hautaa jotain hiekkaan niin sillä ei ole tapana pysyä siellä" tjsp....
     
  16. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Hyviä huomioita!
    Eiköhän ne sieltä nouse, mutta mitenköhän se selitetään? Aika kauan olivat hiekan alla.
     
  17. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tjaa-a.. ja jakson promossa sanottiin kyllä hyvin selkeästi että "One has to go" tai jotain. Sanamuotoa en muista. Voisi olla että Nikki sieltä sitten nouseekin mutta Paulo ei. Kyllä saaren mysteerit nostavat ruumiitkin elävänä ylös hiekasta.
     
  18. O'Neill

    O'Neill Guest Guest

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohon a-kohtaan sen verran, tämä tuottaja/ohjaaja sanoi Nikkille että he voisivat tuoda hänen roolihahmonsa takaisin ensi kaudella mutta siihen Nikki toteaa,että miten(tuottaja sanoo että Nikkin roolihahmolla voisi olla luotiliivit mutta Nikki avaa takkinsa ja näyttää ei hänellä ollut kuin bikinit ja tämä selvisi tuon sarjan katsojillekin hetkeä aiemmin joten ei olisi uskottava selitys) ja myöhemmin lisää että hän oli vain sivuosan näyttelijä ja kaikki tietävät mitä sivuosan näyttelijöille tapahtuu. Että tuskinpa on tulossa takaisin enää, ellei sitten ole jonkun flashbackeissa.
     
  19. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Olipa muuten yllättävää, että ainoat ketkä tuntuivat tuntevan entuudestaan pariskunnan ovat joko kuolleet/olivat pelastamassa Jackia. Niin päästä keksitty ja päälle liimatun tuntuinen pariskunta, että ihan ihmetyttää.
     
  20. noobster

    noobster Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    veikkaan että edmund on saanut vision että nyt on porukalla porot suussa ja rientää pikapikaa apuun lapion kanssa, tai sitten tekee jonkun ufo aikahypyn :)