Idols ja ratkiriemukkaat hetket

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana shack, 28.09.2003.

  1. alspe

    alspe Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.10.2006
    Viestejä:
    4 245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ärsyttävä laulukisa jotenkin, alku oli paljon mielenkiintoisempaa katsella.

    Ja voi he**etti jos se Lerssi Leskinen vielä jatkaa sitä *tshuuuu* räjähdysääntä, niin varmaan vedän sitä koteloon jos kadulla tulee vastaan. Eilen jo huomasi, että yleisökään ei nauttinut siitä kun yksi tekee itsestään pellen räkimällä mikkiin.
     
  2. peter69

    peter69 Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.09.2002
    Viestejä:
    950
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan, ja Ari lienee täysin sokea sillekin faktalle että jos hän sattuisi voittamaan niin juuri tuossa tuomaristossa istuu henkilöitä, joiden kanssa hän joutuu tekemään työtä.

    Toisaalta levy-yhtiölle homma on aika selvä jo finaalien alkaessa, loppu on vain yleisön viihdytystä eli kaikilla on jo levy-yhtiön kannalta edullinen ja varma sopimus tehtynä ja yleisö voi leikkiä loppuajan "idolinsa" valintaa. Ongelmahan musiikissa on se, että hyviä laulajia riittää pilvin pimein mutta hyviä kappaleita vähemmän eli levy-yhtiöllä on nyt kourallinen nuoria, sinisilmäisiä laulajanalkuja millä voi kokeilla.

    Jos esimerkiksi Idols-voittajaksi selviytyy Ari ja hän jatkaa valitsemaansa linjaa, levy-yhtiö voi tuottaa ulos minimikustannuksilla jonkun bulk-levyn. Jos se myy, voitot ovat sitäkin paremmat, jos ei, niin kaveri voidaan postittaa takaisin leikkikouluun aikuistumaan.

    Levy-yhtiö jokatapauksessa kävelee nauraen pankkiin.
     
  3. NudistPriest

    NudistPriest Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nänihän se on. Ari laulaa juuri sitä, mitä levy-yhtiö eteen lyö. Jos ei laula, ei sitten laula ollenkaan...paitsi siellä Taalan karaokessa.
     
  4. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Arin olis kannattanu vetää Skid Row:n I Remember You. Hevibiisi, joka kuitenkin olisi hieman poikennut totutusta linjasta.

    Toivottavasti hän vetäis ens kerralla vaikkapa Kirkaa toisena biisinä.
     
  5. peergunt

    peergunt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.02.2007
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    12
    Minä en taas ymmärrä mitä te tossa Kristianin esiintymisessä näätte :confused: Mun mielestä ehkä huonoin lavaesiintyjä koko porukasta; hätäinen ja pelokas. Osaahan se laulaa helvetin hyvin, mutta aina se ei riitä... Liian "aikuinen" tähän kisaan ja siksi ehkä tippuikin. Toivottavasti hänestä kuullaan vielä.

    Annan lauluäänessä (tai "esiintymisessä", eihän se tee muuta kuin seisoo lavalla ja heittää väli-irvistyksiä kameralle) ei myöskään ole paljoa kehumista. Ulosanti eniten läpilauLantaa tässä porukassa (Panun jälkeen). Jotenkin Annan esityksestä saa sellaisen vaikutuksen, että hän kuvittelee olevansa paljon parempi laulaja kuin todellisuudessa onkaan. Selkeästi yksitoikkoisempi ääni kuin esim. Kristiinalla, jonka esiintymistä taas katsoo 100x mieluummin kuin Annan. Annan lauluäänellä ei ollut mitään tekemistä minkään kurkkutulehduksen tms kanssa, kyllä vika on ihan jossain muualla. Kotiin kasvamaan.

    Kristiina, no eihän se puhtaasti osaa laulaa, VIELÄ, vaikka hyvin laulaakin, menköön kokemattomuuden piikkiin. Erittäin kehityskelpoinen yksilö! Miellyttävän näköinen ja levyllä (viimeistään) varmasti myös hyvän kuuloinen = ehdottomasti idols-ainesta. Ehkä liiankin vaatimaton hissukka, vois pitää itsestään enemmän meteliä ts. tuoda itseään esille. Ääni on vaan sellainen että toiset tykkää ja toiset ei, vrt. Nylon Beat (joka on muuten tekemässä comebackiä tulevana kesänä ;) ).

    Ja sitten Ari.. jopas on porukka noussut barrikadeille. Ei voi muuta sanoa.. :king: Joojoo, hiukka asennetta tuntuu olevan kaverilla mutta silti paras lauluääni. Ja vaikka tuomaristo tyrmäs(!?) viimeisen lavaesiintymisen, niin musta siinä oli yritystä enemmän kuin muilla yhteensä! Mua ei ainakaan haittaa pätkääkään että vetää tuollaista rokki/hevi-linjaa, vaikkakin kiinnostais kuulla vaihteeksi suomenkielinen (en tarkoita mitään Teräsbetonin Taivas lyö tulta -tyyliä) tai popimpi biisi jossa ei tarvi niin kovasti huutaa (=rääkyä). Ja olihan aika halpa veto Ninalta jatkaa "vanhojen" Remu-kommenttien vatvomista. Yhtälailla Ninakin alkoi "inttämään" puheenvuorosta (niin, eihän siinä ollut Arilta muusta "ylimielisyydestä" kyse kuin puheenvuoron saannista jota Nina ei sitten antanut). Kyllä mua ainakin ois kiinnostanut mitä Arilla olis ollut sanottavana. Kyllähän mielipiteitä saa olla, puolin ja toisin, ja hyvä että edes Arilta mielipide löytyy. Ihmettelen suuresti miten joku Remu voi vetää Arin kommenteista herneen nenään. Veikkaan että siihenkin nenään on mennyt muutakin kuin herneitä.. Taitaa olla rokkivaari kuullut liikaa ylistyssanoja kun ei kestä vähäisintäkään kritiikkiä (-> kritiikin antaja nuori musa-alalle vasta pyrkivä juippi). Eikä ne tuomariston mielipiteet ja kommentit ole ennenkään osuneet yksiin yleisön kanssa (taitaa olla juuri päinvastoin..).

    Enskerralla tippuu Anna ja finaalissa nähdään oikeutetusti Kristiina ja Ari. :thumbsup:

    * /me istuu alas ja jää odottelemaan tulikivenkatkuisia kommentteja :naminami: *
     
  6. peergunt

    peergunt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.02.2007
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    12
    Tuskin.. ;)
     
  7. jake styles

    jake styles Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.05.2006
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös se ollu Asko joka tuon Remu-episodin kaivoi esiin.
     
  8. peergunt

    peergunt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.02.2007
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    12
    Nina siitä ainakin jotain letkautti. Askon kommentin ilmeisesti missasin.
     
  9. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Taatusti kyllä olikin. Miksi henkeen ja vereen-hevimies Ari yleensäkään on yrittämässä voittaa jotain Idolsia, sitä minä ihmettelen. Vaan kylläpä alkaa näyttää melkoiselta antikliimaksilta se hetki, kun tämän vuoden voittaja valitaan. Kristianissa olisi ollut minusta ainesta voittajaksi (vähän reeniä esiintymiseen ja lauluun, niin avot), mutta sekin juna sitten meni. Vaikka samapa se, kuka voittaa. Eihän sillä voittajan tittelillä peliä ratkaista. Ja kyllä, Mia Permannon kokoinen aukko on kisaan jäänyt... :love:
     
  10. sarrad

    sarrad Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    757
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kun se tusinablondi tosiaan näyttää menevän finaaliin asti, niin ite en jaksa enää jännittää/pelätä kisan tuloksen vuoksi. Antaa Kristiinan voittaa, väkertää se yks liukuhihna-pop-levy joka ei myy ja tehdä sen jälkeen jääskeläiset niin ei tarvi sitäkään enää kattella/kuunnella missään. Muut finalistit voi sillä välin rakentaa oikeeta uraa tekemällä hyvääkin musaa. Tosin esim Ari ja Miia sopivat paljon paremmin pändin laulajiksi, eikä tän kisan voitto loppujen lopuks ois ollu se oikea ratkaisu.

    Kamala lähetys eilen. Pojat oli ok-tasoa, mutta niissäkin liian paljon miinuspuolia kun kisa on jo näin pitkällä. Ruottituomari oli kyl asian ytimessä, ja Kristiinakin sai vihdoin kuulla totuuden omasta määkimisestään.
     
  11. Coppola

    Coppola Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2006
    Viestejä:
    526
    Saadut tykkäykset:
    0
    Että näin sitten kävi, nyrkillä päähän Aria olisi kova veto tähän väliin. :thumbsup:
    Viikosta toiseen keikkuu tuolla lavalla ja huutaa kappaleet joihin ääni ei riitä. Kotiin kiitos.

    Kristianin ensimmäinen kappale oli mielestäni onnistunut esitys. Jo tämän perusteella olisi kuulunut olla tippumatta. Toinen kappale oli hieman kehnompi, mutta ei sekään huono ollut.

    Anna taas oli ehkäpä hieman normaalia huonompi, mutta eipä tainnut olla terveimmillään eilen, joten ymmärrettävää. Kuitenkin eka kappale oli ihan kiva esitys.

    Kristiina oli surkea kuten aina, ja kappaleet olivat roskaa.
     
  12. TimoJ

    TimoJ Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2001
    Viestejä:
    1 266
    Saadut tykkäykset:
    15
    Nina ei sanonut mitään Remusta, Asko siitä vain puhui.
     
  13. Fakiiri

    Fakiiri Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    1 463
    Saadut tykkäykset:
    9
    (Lainaus viimevkolta, ettei tule epäselvyyksiä.)
    ______ [​IMG]
    Levy-yhtiöllä ainoa oikea ratkaisu olisi Annan voittaessa pistää tyttö takaisin kotiin ja kouluun kasvamaan. Ehkä sen levyn voisi tehdä, kiertuetta ei todellakaan heti.

    Kuinka pirun ammattitaidottomia ne ohjelman laulunopettajat sitten on, kun taso vain laskee? Kaikki ovat tietysti sairastelleet ja Annalla se kuului eilen kovasti, mutta voisiko edes joku tuomareista kertoa Arille, että se kurkusta vedättäminen kuulostaa hänen kohdallaan ihan kamalalta? Kristianilla kurkusta laulaminen oli vielä ok, mutta Arin kurkkuääni kuuluu ala-asteen pihalle. Kristiinan englannin kielen lausumisesta viitsittiin sentään huomauttaa 2 kuukauden kärsimisen jälkeen.

    Mitäköhän Jone olisi sanonut Arille eilen? Toivola nätissä punaisessa puvussaan ei antanut tilaisuutta.

    Suomen Idolsin parhaaksi anniksi jäänee tänä vuonna bändin suoritus The Evil That Men Dossa. Enää ei kiinnosta tippaakaan, joten turha kärsiä. Siirryin eilen Eesti otsib superstaarin katsojaksi.
     
  14. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Enpä toivo enää edes Arin voittoa.

    Harmi vaan että parhaat tyypit & esiintyjät putosivat jo aiemmin.
     
  15. phixel+

    phixel+ Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    414
    Saadut tykkäykset:
    0
    Älä ny. Suomen kovimmat rokbändit, mm. negative ym muut manselaiset, harrastaa ihan samaa. Tuolla tyylillä mennään Suomessa pitkälle.. :D :D ..pikkutyttöjen pöksyihin

    Anna voittaa
     
  16. Fakiiri

    Fakiiri Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    1 463
    Saadut tykkäykset:
    9
    Niinpä ne tekee, ja korvia särkee. Negativella voisi olla ihan hyviä biisejä, mutta Jonnen ääni on luokaton. Niin... sitten on se Lovex, jonka biisitkin on kuraa, mutta laulaja on keväinen koirankikkare siellä mudassa. Kolmas hyvä esimerkki myyntilistoilla pyörineestä, täysin laulutaidottomasta solistista (joka yrittää esittää kykenevänsä laulamaan toisin kuin esim. Hynynen) on Konstantinos "Jimi Pääkallo" Hiekkanen.

    Jopa Kristiina hakkaa ne, vaikka Braskin laulua en sen kummemmin lähdekään analysoimaan - tulisi vain elinikäiset kickbannit koko intternettiin.
     
  17. peergunt

    peergunt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.02.2007
    Viestejä:
    688
    Saadut tykkäykset:
    12
    Aivan totta (tarkistus Youtubesta). Mutta se ja sama kuka sen sanoi, turha heitto silti.
     
  18. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    :D

    Itse kisalla ei enää niin väliä, mutta silti toivon että joku muu kuin Ari voittaa.
     
  19. Shmn

    Shmn Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2004
    Viestejä:
    346
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ajatuksia eilisestä:

    Kristianin ensimmäinen kappale oli ihan hyvä, joskin lopun "kiitos, tack so mycket" oli aika naurettava kun laulu oli kuitenkin ranskaksi. Toinen kappale taas oli mielestäni huono ja geneerinen eikä tuonut Kristianin hyviä puolia juuri esille. Tuomarin kommentit olivat ihan asiallisia ja paikallaan.

    Arin eka kappale ei ollut kovin hyvä, koska käheily ei oikein sovi Arille. Hunting High And Low sen sijaan oli enemmän juuri sitä mitä Arin pitäisi laulaa, koska selkeät lyriikat sopivat Arin äänelle. Olihan se "kikkeliheviä" silti. Tuomarit eivät tykänneet kun Ari pysyy rokki/hevi-linjalla, enkä oikein tiedä miten siihen pitäisi suhtautua. Toisaalta Arin ääni kyllä sopisi muuhunkin, mutta miksi sitä sitten pitäisi vääntää sekomehua?

    En itse aikaisempia Idolseja katsonut ollenkaan, koska geneerinen mainstream pop ei ole yleensä mieleeni. Sinänsä varsin kumma että Pop Idolsissa kaivataan esiintyjiltä genrejen eri laitoja. Vai olisivatkohan ne kaivanneet Arilta jotain Justin Timberlakea? Tuomareiden kommentit tuntuvat kyllä olevan varsin epäjohdonmukaisia siinä mielessä että eri kilpailijoilta odotetaan eri asioita.

    No, jatketaan: Annan eka biisi oli jopa ihan hyvä, ja sen aikana uudelleenarvioin suhtautumistani Annaan positiivisemmaksi. Toisen biisin aikana taas sitten toisin päin: eli minusta se oli varsin huono. Ensimmäisenä korvaan särähti ikävästi suomen ulkomaalainen lausuminen eli "t" = "th". Toinen juttu oli sitten äänen falskaaminen. Annalla on hieno ääni, mutta sen hallinta on vielä lapsen kengissä. Hän ei ole mielestäni valmis idoliksi taikka levyttämään.

    Kristiinan esiintymisellä oli samanlaisia vaikutuksia kuin Annankin, mutta toisin päin: ensimmäinen kappale oli hirveä, mutta toinen yllätti positiivisesti. Juha Tapion kappale sopi hänelle erittäin hyvin, ja oli mielestäni illan paras esitys. Olen myös herra Tapion kanssa samaa mieltä siitä, että Kristiinan olemus on tasapainoinen. Vaikka nuori onkin niin hän ei tunnu samalla tavalla teiniltä kuin Anna.

    Kristianin putoaminen oli yllätys. Odotin Kristiinan putoamista, kuten varmaan monet muutkin. Toivoin tosin Annan putoavan, ja toivon edelleen (seuraavaksi). Jos Arin asenne ei maksa hänelle kansan tukea niin "Krideltä" perityt rock/hevi-äänet ja jo vahva sen puolen kannatus vievät hänet todennäköisesti siihen kahden naaman finaaliin. Annan ja Kristiinan äänestäjät luultavasti taas jakaantuvat, minkä vuoksi en usko että heitä molempia nähdään siellä. Pelkään, että teinikansa on ottanut Annan omakseen ja että Kristiina putoaa seuraavaksi, ja toivon toisin päin.

    Tässä vaiheessa sitä toivoo, että finaalissa olisivat aivan eri ihmiset, mutta siihen ei voi valitettavasti enää vaikuttaa. Ari ja Kristiina ovat minulle jokseenkin tasaväkisiä valintoja tässä vaiheessa. Tulevien esityksien perusteella mennään siis.

    Tuomareiden kommentit olivat kyllä varsin huonossa maussa tehtyjä eilen. Esim. Askon viittaus tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Vaikka Ruotsin tuomari olikin ankara, käyttäytyi hän joukosta asiallisimmin. Mutta tämä on Idols, joten tuomareilta voidaan tietysti jossain määrin odottaakin suoria ja epäasiallisia kommentteja.
     
  20. vicke

    vicke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.05.2002
    Viestejä:
    287
    Saadut tykkäykset:
    0
    Parasta kyykytystä kisalle on kun Kristiina toteaa Idols-voittajana, että te ootte niinq harvinaisen owned mutta pitäkää tunkkinne :D