Tanssii tähtien kanssa

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Hattori Hanzo, 15.03.2006.

  1. Mahoney

    Mahoney Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2001
    Viestejä:
    3 826
    Saadut tykkäykset:
    7
    Joka jakson olen katsonut ja kyllähän tuota katsookin, joskin vähän rupesi viimeksi jo tympäisemään. Marco on kuitenkin huippu kuten aina ennenkin, ja tietenkin hän on sopivin juontaja tällaiselle ohjelmalle jo oman taustansa takia.

    Kyllä ihmetytti viimeisintä jaksoa katsoessa Elstelän synkkyys ja mm. se, kun häneltä ei edes kysytty mitään - tämän päivän lööpit kertoivatkin syyn, oma poika kuollut edellisenä yönä! :(

    Minäkään en ole oikein tyytyväinen pudotussysteemiin. Tätähän tämä nyky-TV on, joka ohjelmassa pitää päästä pudottamaan joku... Olisivat vaan tanssineet ja joka jaksosta saadut pisteet lopussa yhteen, olisi ollut parempi IMO. Tai sitten jotenkin silleen että olisi tullut vaihtelua pareihin, nyt rupeaa tosiaan pikkaisen jo tympimään ja kun näitä 1½ h jaksoja on vielä monia...

    Voi olla ihan sattumaa vielä, mutta tanssissahan huomio kiinnittyy usein naiseen ja mieskilpailijoiden kohdalla nainen on ammattitanssija tässä ohjelmassa... Toisaalta mies vie, joten sikäli hieman puutteellinen teoria. Toinen teoria :) : katsojista tai ainakin äänestäjistä suurin osa voi olla naisia, ja he eivät äänestä naiskilpailijaa joko kateuttaan tai sen takia, että ovat ihastuneita mieskilpailijoihin.
     
  2. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tänään oli Ilta-Sanomien tai Iltalehden lööppinä, että naiset ovat äänestäneet ulos tähän mennessä nuo kaikki naiset pois. En sitten päässyt tutkailemaan jutun sisältöä tarkemmin.
     
  3. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ovat ainakin kaikki nuoremmat naiset äänestäneet pois. Kristiina Elstelähän porskuttaa viikosta toiseen :) Luulisin kuitenkin, että homma on niin, että ennemmin äänestävät komeita miehiä jatkamaan, kuin että äänestäisivät kauniita naisia pois...
     
  4. Raymond

    Raymond Guest Guest

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    1 885
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tämä sarja saikin nyt aivan uuden käänteen ja siitä on näemmä hyvää vauhtia tulossa suhteellisen irvokas mediatapahtuma. Olen sarjaa pari kertaa katsonut sivusilmällä ja tällä viikolla silmäillyt lööpeistä Elstelän perheen harmillista tragediaa.

    Nyt lööpeissä seisoo, että Elstelä on päättänyt jatkaa tanssia poikansa takia. Ehkäpä ajattelematon päätös? En toisaalta usko, että Elstelä tilanteessaan kykenee kovin rationaalisesti edes asioita puntaroimaan.

    Seuraava jakso tullee olemaan varsin hämmentävä tuomareille. Joutuvat arvostelemaan suorassa lähetyksessä kansan sympatiat kilpailun ulkopuolisista syistä saaneen Elstelän tanssisuoritusta. Ja nimenomaan tanssisuoritusta. Kansa kuitenkin kertonee oman mielipiteensä aivan toisesta näkövinkkelistä, joten eiköhän tämän kilpailun voittaja ole jo selvinnyt.

    Ohjelma saaneekin tästä eteenpäin ennätyksiä rikkovia katsojalukuja, eikä syynä ole primetime, tanssikilpailu, Nikula, Bjurström tai edes Uotisen aurinkolasit vaan Elstelä. Kuinka Elstelä jaksaa ja kuinka tuomaristo häntä kohtelee? Entä Bjurström? Jatkuuko nami nami kuten ennenkin?

    Jännittävään tilanteeseen joutuu myös Elstelän tanssipari ja hänenkin ammattitaitonsa mitataan.

    Jokatapauksessa, Elstelän jatkaminen muuttaa ohjelman täysin erilaiseksi. Mutta se on varmaan ihan ok, tärkeintähän lienee hänen toipumisensa ja duunin teko varmasti helpottaa. Harmi vain, että sen täytyy nyt tapahtua koko kansan ja median edessä. Samalla moni henkilö joutuu hämmentävään tilanteeseen.

    Erittäin erikoinen ja ainakin Suomen tosi-tv:ssä varmasti ainutlaatuinen tapaus.

    Osanottoni Elstelän perheelle poismenon johdosta.
     
  5. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.02.2004
    Viestejä:
    1 141
    Saadut tykkäykset:
    4
    No nostetaanpa ylös. Ohjelmasta on paha sanoa tällä kaudella vielä muuta kuin ääniongelmat maikkarin suorissa jatkuu. Nytkin napsuu ja paukkuu jonkun mikki. Viime kaudella oli ihan samoja ongelmia. Luulisi että maikkarin kokoisella lafkalla olisi ammattitaito tälläkin saralla kunnossa...
     
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Vielä on ohjelman katsominen kesken (enkä nähnyt ensimmäistä 30 minuuttia, tosin tallennettuna ne on), mutta täytyypä sanoa, että voi hyvänen aika taas tuota Helena Ahti-Hallbergiä. Vaikka hän ei ole enää nuori tyttönen, niin jotenkin kun sitä itseä ajattelisi hänen parikseen, niin eihän sitä pystyisi varmaan askeleihin keskittymään. Toki nuo mielen sulattavat asut, pronssinen ihonväri ja meikit tulevat vasta itse televisiolähetyksessä (nehän tunnetusti tekevät naiselle paljon), mutta kyllä noista harjoittelusessioistakin näki, että ei se Helena sielläkään epäseksikäs ole.

    Onkohan tuontantotiimi taktikoinut tässä sen verran, että juuri Jani Sievinen osui hänen parikseen. Sievinenhän kun nykyisin on tainnut saada uuden uran Seiskan sivuilla esiintymisessä, joten hän varmasti erityisen paljon arvostaa Helenaa (if you know what I mean ;) ).
     
  7. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu, pauke on ihan jatkuvaa, jopa kesken esityksen. Joutuu äänen ottamaan pois...
     
  8. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Aluksi oli olo aika vaivautunut kun amatöörit näyttivät niin avuttomilta ammattilaisten rinnalla mutta viides pari vapautti tunnelmaa. Vaikka Sievinen tanssi loppuvalssin surkealla ryhdillä niin, vaikka tätä on vastenmielistä sanoa, kilpailukappaleen hän veti aika hyvin. Ei sitä paljoa kyllä ehtinyt katsella kun ei saa silmiään irti Helenan hinkeistä. Taas sai siemen kyytiä.
    Pirkko tanssi kovin vähän perustanssia mutta vaikutti tanssilliselta, Mariko oli hyvä ja Samikin veti kelvollisesti. Ei taso minusta ole ainakaan huonompi kuin viimeksi. Heikoimmalta minusta vaikutti Roman joten kai hän roikkuu mukana pitkään kuten keke viime vuonna.
     
  9. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Naisjuontaja Ella jotain oli taas oma itsensä. Edelliskisan kestohymy on yhä tallella ja sekoilut jatkuvat.

    Jani Sievisestä hän kommentoi jotain tähän tyyliin: "katsotaan onko hän kuin kala kuivalla vedellä".

    Jonkun parin takahuonehaastattelussa kilpailija totesi "matka on pitkä", johon Ella-neiti heitti: "Matka on pitkä. (hetken hiljaisuus) Matka on lyhyt."

    Wtf? Ehkä se olen vain minä.

    Itse kisassa Sievinen esiintyi edukseen.
     
  10. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tässä vähän omia mietteitäni ohjelmasta ja pareista:

    Juontajat: Marco Bjurström on aina loistava juontaja, koska supliikkimiehenä hän tekee mistä tilanteesta vaan viihdyttävän, ja kun hän omaa (televisiossa) niin viattoman huumorintajun, niin ei ihmekään, että hän on ns. kansansuosikki. Sitä vastoin Ella Kanninen ei ole supliikkinainen eikä edes hyvä juontaja. Voin ymmärtää miksi hän juontaa ohjelmaa, koska kyllähän hänen ulkonäkönsä ja jotenkin "sivistynyt" puhetapansa sopii siihen. Moni varmasti myös pitää hänestä juuri näiden hänen lipsautuksiensa takia: kaikki varmaan muistavat ensimmäisen tuotantokauden lopussa tulleen lipsahduksen siitä, kuinka Sanna ja Tomi Metsäketo tuntevat toistensa jokaisen ruumiinosan läpikotaisin :)D ).

    Tuomaristo: Tämä nelikko on paljon viihdyttävämpi kuin Idols-kolmikko. Puheenjohtaja Satulehto antaa asiallista ja hyvänhenkistä palautetta, ja selvittää tavallaan tuomareista selvimmin mikä oli hyvää ja mikä oli pielessä. Jorma Uotiselta tulee aina vähän väliä hyvin seksuaalisesti vihjaavia kommentteja (mikä on hyvä juttu), ja muutenkin hänellä on vähän sellainen ote arvosteluun kuin voisi luulla olevan ranskalaisella tai italialaisella homoseksuaalilla muotisuunnittelijalla. Jukka Haapalainen tuntuu monesti tiukkikselta, mutta kai hän työnsä puolesta joutuukin olemaan sellainen. Joka tapauksessa hänen arvionsa kuulostaa eniten ammattimaisimmalta. Mikko Rasilan tehtäväksi jääkin sitten hauskuuttaa lähinnä, koska hänen asiantuntemuksensa ja meriittilistansa ei nyt ihan yllä muiden kolmen tasolle (vaikka toki hän asiantuntija on).

    Tanssiparit:

    Pirkko Arstila ja Vesa Anttila ovat kuin viime vuoden Marko Keränen ja Kristiina Elstelä, joskin hillitympänä versiona. En usko tämän parin tulevaisuuteen, koska Anttila ei ole kovin persoonallinen eikä Arstilasta uhku dramatiikkaa (mitä vaadittaisiin hänen ikäpolveaan edustavalta naiselta tässä kilpailussa).

    Vane(ssa) Forsman ja Marko Keränen. Tämä pari taisi saada tällä kertaa vähiten pisteitä, mutta eiköhän se mene niin, että Keräsellä on sellainen fanikerho takana, että jatkopaikka on taattu. Tämä on monessakin suhteessa epätasainen pari, koska Forsman tuntuu värittömältä ja hiukan aneemiselta tyypiltä, kun taas Keränen (pullapoika-raamistaan huolimatta) kerää tyttöjen ja yleensäkin kaikkien suosison -- ei vähiten loistavan huumorintajunsa ja kuminaamansa takia.Pelkästään Keräsen suosiolla ei kuitenkaan pitkälle tässä ohjelmassa edetä, joten Forsmanin on syytä alkaa tsemppaamaan. Henkilökohtaisesti toivon tämäm parin jatkavan useamman ohjelman verran, koska kieltämättä Keränen on erittäin viihdyttävä henkilö.

    Mariko ja Aleksi Seppänen. Kaikki me tiedämme, että Marikossa on asennetta. Hän on minusta myös aikamoinen poikatyttö (itse asiassa poikatyttö x10) ja siksi jotenkin suhtaudun tähän pariin aivan kuin kaksi miespuolista henkilöä sen muodostaisivat. Kohdataan realiteetti: Mariko ei ole klassisessa mielessä kaunis nainen (itse asiassa saan vähän sitä vibaa hänestä, että tuo asenne ja tuo poikatyttömäisyys juuri kumpuaa tuosta, että hän etsii voimavaransa heikkouksistaan). Silti minusta hän näytti kaikille (jos jotkut eivät ole tulleet vakuuttuneiksi siitä Kwanin yhteydessä), että hänestä löytyy kyllä sitä viettelevää naista -- vaikka tanssisakin oli enemmän sitä munaa kuin sitä "pimpsaa". Tällä kaudella näyttää olevan montakin pro-tanssijaa mukana, jotka kuuluvat tähän "nuori ja väritön" ryhmään, ja minusta Seppänen on yksi heistä.

    Sari Siikander ja Mikko Ahti. Hieno, tyylikäs ja klassinen pari. Siikander on nostanut itsensä etenkin viime vuosina todelliseksi glamour-näyttelijäksi, ja se kyllä näkyy. Hän on ihastuttava persoona, ja tässä kisassa se tähti, joka pystyy eniten pelaamaan dramaattisuudella ja näyttelijänkyvyillä. Ahti on hyvä pari Siikanderille, koska hänellä (kasvoissa) on hyvin vanhanaikainen suomalainen look. Toki se ärrävika tietenkin aina hieman tulee hymyilyttämään, mutta ottaen huomioon nykyisen presidenttimme, niin varmaan se suodattuu pois ohjelman edetessä (niin, ihmisessä, jolla on ärrävika, ei ole mitään vikaa, mutta se on vaan hauskankuuloista joistakin joskus).

    Eppu Salminen ja Anna Sainila. Ensiksi hehkutetaan Annaa. On pakko tunnustaa, että olen ihastunut häneen -- tein niin jo silloin, kun näin hänet Joonas-showssa. Jotenkin tuo aina-postiivinen asenne, tuo keijumainen ulkonäkö punaisine hiuksineen ja jopa tuo murre (itsehän en ole murteiden suurin ystävä) ovat aivan ihastuttavia. Voisin melkein sanoa olevani rakastanut... Ihanaa! Salminen on hauska veijari; vähän kuin hillitympi versio Risto Kaskilahdesta, mutta taitaa olla yhtä heikoilla tässä ohjelmassa kuin viime ohjelmassa Keke oli. Hän (Salminen) kun huokuu vähän sellaista "olen perussuomalainen mies eli käyn saunomassa ja sitten pyyhy käärittynä kaljamahalantiolle syön lenkkiä ja juon olutta saunan eteisessä" meininkiä, eli että tanssijana hän on kömpelö ja vähän sellainen frankensteinmainen liikkuja. Silti, hän osaa olla myös pirun viihdyttävä, ja ehkä -- jos olemme onnekkaita -- saattaa hauskuuttaa meitä kysymällä Marcolta onko hän cokiksenjuojamiehiä.

    Sami Harjula ja Sanna Hirvaskari. Harjula itse asiassa meni yllättämään mut, kun suoriutui ensimmäisestä koitoksesta aika hyvin. Tämä ei liity mitenkään stereotypiaan henkisesti hitaista muskelimiehistä, mutta jotenkin tuntui aluksi, että Harjula olisi vain tyyppi, jolla on sixpäk ja joka näyttää suomalaiseksi mieheksi hyvältä, siinä kaikki. Kuitenkin hän yllätti minut positiivisesti, joskin hänen "Ossinsa" takia en ole vakuuttunut miten hän tulee selviämään paljon kasvoneleitä vaativista tansseista. Hirvarkari vaikuttaa kaikkien merkkien mukaan olevan todella loistava opettaja; hän on kaunis (muttei tyrkky), kiltinoloinen eikä varmaan yhtä kritisoiva kuin muut ammattitanssija-opettajat. En usko oikein silti tämän parin mahdollisuuksiin, vaan povaan samankaltaista tulevaisuutta tälle parille kuin viime kaudella Pöyhöselle pareineen (Harjula vaan tippuu aiemmin, koska Pöyhönen oli hotimpi ja omasi kovemmat pakarat).

    Roman Schatz ja Saara Huovinen. Schatz on kiintoisa persoona, ja toden totta kuin tanssilattioiden James Bond. Liikehdintä on toki tältä isolta karhulta hieman kömpelöä, mutta -- kuten ohjelmassa sanottiin -- hän kyllä älyllään ja olemuksellaan korvaa motoriikkansa puutteita. Uskoisin hänen olevan etenkin dramaattisissa tansseissa omimmillaan. Sitä vastoin Huovinen ilopilleimäisyydestään huolimatta on minusta aika väritön, ja väärä valinta Schatzin pariksi. Voi voi, kun Schatz olisi paritettu Ahti-Halmbergin kanssa. Siinä olisi kyllä uudelleen syntyneet Connery ja Address!

    Jani Sievinen ja Helena Ahti-Halmberg. Tämä pari on kieltämättä se upein pari (joskin Harjula-Hirvaskari -parissa fyysiset ominaisuudet ovat enemmän tasapainossa mitä upeuteen tulee). Sievinen on säilyttänyt aktiiviuransakin jälkeen uimarinkroppansa (tai no joissakin kuvissa olen nähnyt hänellä jo viitteitä tulevasta kaljamahasta), ja tuo valmiiksi pronssinen ja puhdas iho on myös hänelle eduksi. Toki hänellä nyt sattuu olemaan sellainen naama ja/tai hymy, josta minulla tulee mieleen sana "höröttäjä", mutta onhan hän kuitenkin kivannäköinen tyyppi. Petyin kyllä hänen liikkuvuuteensa, koska onhan nyt altaassakin keskivartalon liikkuvuudella väliä. Mitä voisin sanoa Ahti-Halmbergistä? Aivan käsittämättömän upea nainen, josta saadaan esiintymismeikeissä ja -asussa kilpailija kelle tahansa Hollywood-diivalle mitä tulee seksikkyyteen. Hänestä tulee mieleen Sinkkuelämän Samantha. Toisaalta se olisi varmasti monen miehen (märkien) unien täyttymys päästä hänen kanssaan tanssimaan (etenkin lattereita, joissa tulee sitä hinkkausta ja vartaloiden aaltoilua toisiaan vasten), mutta toisaalta tulisiko siitä tanssista mitään, kun eihän hänen kanssaan voi kunnolla keskittyä. Toki Ahti-Halmbergille on suotu hyvän geenit, mutta hänestä voi moni suomalainen nainen ottaa esimerkkiä; tanssimalla voi säilyttää nuoruuden upean vartalon. Seksiä uhkuva nainen, kertakaikkiaan!!! En voi sille mitään, että jotenkin tulee likainen olo itselle aina kun häntä katsoo.

    Ennusta: Siikander-Ahti -pari vie voiton. Sievinen-Ahti-Halmberg, Mariko-Seppänen ja Harjula-Hirvaskari selviytyvät pitkälle. Salminen-Sainila parista tulee se, jota kehutaan eniten kehityksestä (eli ns. säälivoittaja-palkinto tulee heille). Schatzista tulee jonkinlainen kansansuosikki.
     
  11. blobo

    blobo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.03.2005
    Viestejä:
    338
    Saadut tykkäykset:
    0
    Helenan kanssa tanssitreeneissä saattaisi olla jäykkyyttä muuallakin kuin niskassa.. Tai no, onhan nuo kaikki naiset aika kuumia pakkauksia.
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Voi että tuo Anna Sainila on sitten niin ihana!!! Tekee mieli melkein itkeä. Nyt ei edes Ahti-Halmbergin S&M-sessiot paljon kiinnostaneet, kun sai seurata noin upeaa naista kuin Anna. :p
     
  13. Ize

    Ize Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2002
    Viestejä:
    2 273
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mariko oli kyllä uskomaton, luulen ettei muista ole kilvoittelemaan voitosta, sen verran hyvin jo näin lyhyessä ajassa on omaksunut tanssimisen. Naamalävistyksetkin on onneksi enimmäkseen poistettu, niin nekään eivät pääse häiritsemään.

    Janin niskan jäykkyyden ymmärtää kyllä, eikä se johdu siitä että yrittäisi omia jalkoja seurata. ;)
     
  14. peter69

    peter69 Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.09.2002
    Viestejä:
    950
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikäs Epun ja Jorman välejä hiertää? Selkeästi kyse ei ole pelkästään tanssista.
     
  15. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Mitä järkeä on tanssimisessa, tai runoudessa. En tajua kumpaakaan taidelajia.

    Akrobatia kyllä on hienoa, siis eräät breikkamisen tyylisuunnat ja elektrobuugit, mitä niitä nyt onkaan kuukävelyä ja robottia.

    Mutta siis nuo perinteiset tanssit ovat hirveää kärsimystä, en kehtaa katsella sekuntiakaan, ellei pari ole huippuammattilainen kilpatanssipari, se kun jo lähentelee akrobatiaa.
     
  16. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Vaikuttaa siltä että nainen voittaa tänä vuonna. Mariko varsinkin on vahva, hänellä on vakuuttava rytmitaju. Sari Siikander veti yllättävän hienon rumban. Sami vaikuttaa miehistä parhaalta mutta pilasi rumbansa täysin ärsyttävällä salkkari-ilmeilyllä. Sievinen vaikutti nyt heikolta. Pirkolle ei rumba sopinut tippaakaan, oli aivan mahdottoman tehtävän edessä.

    Viimeksi tuli tukasta mieleen vanha syyttäjä, mutta nyt kelpasi katsella. Taitaa taival päättyä kesken kaiken, Epun taidot ei riitä vaikka asenne oli rumbassa kohdallaan.

    Harmittava takaisku, voin vain kuvitella millaisia analyysejä jäämme paitsi.
     
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Analyysin paikka:

    Jani ja Helena: Helena edelleen häikäisee upeudellaan ja onhan Jani todella tuollainen velmuilija, mutta valitettavasti jälkimmäinen ei niinkään heittäydy fiilikseen kuin pelleilee rennolla meiningillä. Lisäksi Sievinen edelleenkin vaikuttaa hieman kömpelöltä.

    Roman ja Saara: Roman saisi alkaa jo pikkuhiljaa vakavoitumaan, koska tuo "olen hauska saksalainen, ja en häpeile tehdä siitä pilkkaa" asenne alkaa tulemaan jo yli pikkuhiljaa. Toisaalta, löytyy hänellä sitä tanssiin heittäytymistäkin, ja se vie vielä tätä paria jonkun verran eteenpäin. Saara saisi ehkä pikkuisen olla värikkäämpi, vaikka kieltämättä tuo hänen flipperi-peppunsa on vähintäänkin värikäs.

    Sari ja Mikko: Ellei romahdusta tapahdu, niin tässä on voittojapari. Sarin näyttelijänlahjat ja Mikon klassinen olemus tekee tästä parista todella tyylikkään parin. Tietenkin kansa mielummin äänestää värikkäitä ja nuorekkaita pareja, mutta tuomariston siivittämänä varmasti tämänkin pari ääniä enemmän kuin tarpeeksi kerää.

    Mariko ja Aleksi: Lahjakas ja nuorekas pari, jota ihan varmasti yleisö äänestää eniten (jos tuomariston sanalla ei olisi painoa). Aleksi saisi ehkä olla värikkäämpi, ja ehkä tämä pari saisi nopeiden liikkeiden sijaan enemmän keskittyä myös muiden tanssiin liittyvien juttujen täydellisyyden hiomiseen.

    Sami ja Sanna: Sanna on kerta kaikkiaan loistova kaikin puolin, mutta Sami mielestäni on massansa (ja ehkä joidenkin muiden juttujen takia) aavistuksen kömpelö, jotta voisi mitään huikaisevaa tehdä. Tämä pari selviää jatkoon molempien statuksen takia vielä pitkään, mutta viime hetkillä tippuu.

    Eppu ja Anna: Tämä tanssivalinta oli samalla kertaa suuri riski mutta myös sellainen, joka oli pakko valita. Tämä ohjelmahan on show-ohjelma, ja siksi tällaiset tanssit jäävät muistoihin, vaikka tuomaristo olisi mitä mieltä tahansa. Tosin Rasilan Mikon kanssa on pakko olla samaa mieltä, että tällaisia ei pitäisi yrittää ellei ne perusjutut ole kunnossa. Loppuun... ANNA ON NIIN IHQ!!!

    Vanessa ja Marko: Jostain syystä Vane ei sytytä kyllä ollenkaan, vaan on kuin seinäkukkanen Markon kyydissä, joka toisaalta sitten kyllä korvaa vastustamattomalta karismaallaan hänen puutteensa.

    EDIT: Roman ja Saara tippuivat, ja luulenpa, että suurimmat syyt siihen olivat Romanin saksalaisuus sekä ehkä kulttuurieroista johtuva hauskanpito, joka saattaa vaikuttaa liian ylimieliseltä. Tämän parin olisi ehkä pitänyt tehdä jotain tosi showmaista, että olisivat säästyneet pudotukselta. Tosin eipä sitä paljon voi Annan ihquden edessä...
     
  18. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse kyllä ihmettelen, miten parit voivat kehittyä noin huimaa tahtia, vaikka arkielämässä on varmasti muutakin menoa kuin pelkkää tanssiharjoittelua. Kehityksen lisäksi ihmettelemään pistää se, että virheitä - kunnollisia mokia - ei ole sattunut kertaakaan. Kuitenkin suora lähetys, joten luulisi, että jotain sattuisi, mutta kaikenkaikkiaan tasaisen toimivaa ja varmaa tanssia.

    Marko hoitaa juontajahommansa hyvin, mutta itseäni ärsyttää suuresti tämä toinen puolisko. Ääni ja olemus on jotain semmoista, mistä en kyseisessä henkilössä pidä.

    Muutama vahva pari on mukana, mutta omat suosikkinikilpailijani ovat Mariko ja Sami tanssikumppaneineen. Sanna sekä Marko ovat loistavia tanssijoita ja tanssinopettajia, mikä tuli selville jo viime vuonna. Uusista Marikon partneriopettaja Aleksi on tehnyt vaikutuksen taidoillaan. Sari ja Mikkokin ovat todella varteenotettava finalistipari, mutta eivät kuulu omaan suosikkikaartiini.

    Nyt alkaa näyttää siltä, että ääniongelmistakin on päästy? Hyvä niin.
     
  19. Poistettu tili 10873

    Poistettu tili 10873 Guest Guest

    Seuraan ETP:n avaamaa latua.


    Jani ja Helena: Ei mitään uutta, Jani taas vähän parempi kuin viime kerralla.

    Roman ja Saara: Parasta Romania, suorastaan jo vähän pääsemässä jyvälle, lievää antautumista tanssille havaittavissa. Ilmeily edelleen pielessä. Saaraa tulee ikävä, oli aika säväkkä asu, joutui taas antautumaan.

    Sari ja Mikko: Kolmen parhaan joukossa. "Tämä antaa niin paljon sekä fyysisesti että aivollisesti", toinen päivän oivalluksista.

    Mariko ja Aleksi: Vahva esitys taas, ilman muuta kolmen joukossa.

    Sami ja Sanna: Sami ei pure muhun, habitus aivan pielessä. En pidä hänen tanssistaankaan. Aivan teennäinen tyyppi mutta luultavasti roikkuu mukana pitkään, valitettavasti.

    Eppu ja Anna: "Tehdään yleisölle eikä tuomareille", Samin ohella toinen joka on ymmärtänyt tanssin idean väärin. Sitä tehdään tanssille ja naiselle. Tiedän, maikkarin viihdeohjelma jolla kalastellaan rahvaan suosiota, "ensin pyydetään showelementtejä ja sitten ei tykätä" (Ella). Surkea näytelmä.

    Vanessa ja Marko: Vanessa ei ole tippaakaan minun typpiäni joten olen säästellyt sanoja mutta nyt alkaa olla kehujen paikka. On vetänyt kaikki tanssit hyvin. Ehkä hiukan harmaa mutta on ehdottomasti tanssija ja nämä ovat tanssikisat. Kolmen joukossa. "Tanssi on pystysuora ilmaus vaakasuoralle halulle", rautaa, hyvä Marko. Tämä oli se toinen.


    Ohjelmassa on aivan liikaa pelleilyä, showta ja näytelmäkerhoa. Tuomarit ovat tällä kerralla pysyneet paremmin asiassa, Jukka kyllä pysyi viimeksikin. Mitalikolmikko on minulle aivan selvä, naiset vievät 3-0.
    Tommy-H:n kanssa samaa mieltä että hyvin on tansseja opittu, nostan hattua.
     
  20. karpulk

    karpulk Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2000
    Viestejä:
    262
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa ihmettelen itsekin, mimmi on asunut pari vuotta Italiassa ja lausuu suomea jo kuin syntymästä asti ulkomailla asunut suomalaisten vanhempien lapsi. Todella ärsyttävä tapaus!