Idols ja ratkiriemukkaat hetket

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana shack, 28.09.2003.

  1. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Onnistuin unohtamaan eilisen jakson. Jos joku tietää linkkejä noihin esityksiin, niin laittakaapa, kiitos.
     
  2. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    YouTube.comista niitä löytyy.
     
  3. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Mielestäni taustalaulajat nousivat esiin monessa esityksessä häiritsevästi. Onko tämä sitten miksauksesta kiinni vai mistä? Viime kaudella oli sama homma.
     
  4. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Erittäin todennäköisesti sienisalaatti oli vääränväristä, sen verran kuutamolla Gollumilta näyttänyt äijä oli.
     
  5. Orv

    Orv Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2005
    Viestejä:
    44
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voisi sanoa, että oli ainakin itselleni varsin yllättävä finaalikierros. Vahvat nimet vetivät huonosti ja inhokit pääsivät yllättämään positiivisesti.


    1: Mia
    Oma inhokkini, joka on aiemmin vetänyt todella heikkoja suorituksia, onnistui mahtavasti. Erinomainen biisivalinta jonka rauhallinen, itsevarma ja puhdas laulusuoritus kruunasi. Tippuminen sinänsä ei jää itseä harmittamaan, mutta että tuolla suorituksella... Hmm.

    2: Kristian
    Viime viikon upean esityksen jälkeen tämä oli jotain aivan ala-arvoista. Esitys meni täysin bändin taitojen esittelyksi, kun "Mörkö" Meurman ei heilumiseltaan ehtinyt laulamaan lainkaan. Kyllähän se siellä jotain välillä karjui, mutta laulamisesta ei mitään tietoa. Ylilatautunut esitys ja aivan väärä biisi laulukilpailuun (hieno kappale kyllä muuten).

    3: Ari
    Ei mitään uutta auringon alla. Biisikin oli astetta heikompi kuin viimeksi. Jos pitää vetää Iron Maideniä, niin olisi nyt sitten edes vetänyt klassikon "Bring Your Daughter...to the Slaughter". Ari tulee varmasti saamaan alalta töitä jatkossa, kävi kisassa miten tahansa, mutta nyt päällimmäisenä jäi mieleen kapea ääniala, heikko tyylitaju ja onneton lavakarisma.

    4: Panu
    "Hyi hyi, olisi pitänyt tippua jo viime viikolla", ajattelin kun Panun vuoro koitti. Mutta mitä? Mies veti Claptonin koskettavan klassikon tunteella ja nuotilleen. Sitä kuunteli ilokseen. Uskomattoman hieno esitys mieheltä, jonka suoritukset tähän asti ovat olleen olemattomia ja jonka viime viikon esityksen irvikuva vei yöunet tuhansilta.

    5: Anna
    Mitä tähän nyt sanoo. Tyttö osaa laulaa. Influenssa kuului vielä paikoitellen äänessä, mutta esitys oli silti ammattimaisuudessaan hämmentävä. Miten noin nuorena voi olla noin kypsä ääni? Voitti tai ei, tältä tytöltä voimme odottaa tulevaisuudessa paljon .

    6: Kristiina
    Huoh... edellisen vastakohta ja olisi kyllä jo ansainnut lähtöpassit. Kovassa ryhmässä pistää silmään entistä pahemmin. Miten voi selvitä jatkoon, vaikka laulaa korneista biiseistä korneimman ja siitäkin jälkimmäisen puoliskon pahasti nuotin vierestä? Nuori tyttö, jonka taidot ja lahjat eivät nyt vain ihan riitä tässä seurassa. Ainoa esitys jota teki pahaa kuunnella.



    On muuten mielestäni tasoltaan kautta aikojen paras Suomalainen laulukisa tämä nyt esitettävä Idols. Lämmittää sydäntä huomata, että kyllä Suomessakin sentään osataan laulaa, vaikka aiemmat Idols- ja popstars-kaudet eivät siihen viitteitä antaneetkaan. Hyvä hyvä.
     
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Minusta eilinen ohjelma oli kyllä kerta kaikkiaan käsittämätön -- negatiivisessa mielessä. Idols-finalisteihin saavun kohta, mutta on pakko kritisoida nyt tuomareita. Eiväthän he hyvän tähden meinanneet melkein kenellekään antaa punaisia, vaikka mielestäni niitä olisi kuulunut antaa monta melkein kaikille. Minulta meni nyt maku täysin tähän kolmikkoon, Nikulakin antoi epävireisesti Celine Dion (toistan: CELINE "Jone vihaa mua" DION) -esityksestä sinisen ja hehkutti sitä. Remu taisi vain muuten vaan olla sekaisin, ja siksi -- silloin kuin huomasi, että nyt pitää painaa nappia -- antoi niitä sinisiä. Pitkä miinus tuomaristolle!!!

    Mia - Okei, se oli loppujen lopuksi aika tylsä esitys, mutta Mia esitti sen silti varmasti sortumatta pahemmin virheisiin. Ihan kuten tuomariston käsittelyssä tuli esille, niin hän on tehnyt tasaisen varmaa työtä, eikä olisi ansainnut tulla pudotetuksi. Tietenkin se on niin, että tasaisuudella ei voiteta mitään, vaan sillä, että tekee muistettavia esityksiä. Harmittaa kun hän putosi, vaikka rehellisyyden nimissä ei Miasta olisi ollut voittajaksi...

    Kristian - Nyt Kristianin pitää mielestäni nöyrtyä. Täällä ollaan puhuttu aiemmin siitä onko hänellä noussut menestys ja kehut päähän, ja vaikka siihen itse en oikein vieläkään usko, niin silti selvästi hän jotenkin kokee, että tekipä hän mitä vain, niin suosio on taattu. Ensinnäkin on typerää valita tällaiseen kilpailuun biisi, jossa ei paljon lauleta mitään. Toiseksi, tuollaiset showmaiset elkeet kannattaa säästää myöhemmäksi, sillä nyt ne vain häiritsivät esitystä ja tuntuivat ehkä hieman korneilta. Jos hän vain muistaa nyt tehdä järkeviä valintoja, niin Arin ohitsepääseminen on mahdollista. Viilataan pilkkua sen verran, että Kristian taitaa olla liian innostunut, kun tässä tuli jo toista tai kolmatta kertaa sellainen, että hän aloitti laulamisen liian aikaisin (ehti laulaa "Are you gonna" ennen kuin piti).

    Ari - No joo, olihan tämä on sellaista "tuttua kauraa" Arille. Täysin yllätyksetön esityshän se oli, ja sitä paitsi minusta Arin ääni ei oikein päässyt oikeuksiinsa (tuntui kuin että kuka tahansa melkein voisi laulaa samanlaisesti Maidenia). Tietenkin sen Iron Maiden -biisin piti tulla jossain vaiheessa, ja hyvä, että se tuli nyt. Toivon mukaan Ari ymmärtää nyt olla valitsematta niitä ilmeisiä hevibiisejä, koska kuten täällä joku sanoi, niin siinä piilee se uhka, että porukka ajattelee "Kun on kuullut yhden Ari-biisin, on kuullut ne kaikki". Hienosti mutta ehkä hieman hengettömästi vedetty biisi, silti!

    Panu - Tuo Panun tosielämän trategiansa kertominen oli minusta vähän kaksipiippuinen juttu. Toisaalta se kyllä pohjusti kivasti tulevaa biisiä ja antoi mielikuvallaan lisää tunnetta siihen -- ja tietenkin antoi paljon "Voi tuota Panua, kun se on niin herkkä ja kun sille on sattunut tuollaista" -pisteitä. Toisaalta taas -- ihan kuten tuomaristossa sanottiin -- se asetti aikamoiset odotukset sydäntäraastavalle ja sielusta tulevalle tulkinnalle, jota ei koskaan tullut. Hän osaa tämän balladi-osaston hyvin, mutta minusta häneltä puuttuu se "särö", joka saa hänen esityksensä jotenkin erottumaan niistä lukemattomista balladi-tulkinnoista maailmassa -- tämä oli jotenkin sielutonta hieman. Kallonen oli oikeassa siinä, että Panu ei näytä osaavan laulaa muuta kuin näitä hitaampia rakkaudesta ja menetyksestä kertovia biisejä, ja se tekee kyllä rampauttaa häntä aika paljon artistina. Toki Jani Wickholm on menestynyt laulamalla hitaampia biisejä, mutta koska heidän genrensä musiikin saralla ovat erit, niin sen takia Panulta vaadittaisiin sitä monipuolisuutta mitä hänellä ei ole. Panusta näin ollen ei voi tulla Idols-voittajaa.

    Kristiina - Illan kauhein esitys! Vaikka suoritus menisi kuinka nappiin, niin Nylon Beat -äänellä laulettu loppuunkulutettu Titanic-tunnari (jonka esittäjä sattuu olemaan monien pilkan kohde puuduttavuutensa takia) ei ole ikinä hyvä lähtökohta. Ja kun se suoritus ei edes mennyt nappiin, niin lopputulos oli jotain kaameaa. Kristiinalla tuli useassa paikassa aivan hirvittäviä epävireisyyksiä (aivan kuin äänenmurros olisi tullut kesken esityksen :D ). Toki on pakko antaa vähän armopisteitä rohkeasta suorituksesta, sillä ei kenellä tahansa ole pokkaa niistä tämän biisin "voima" osuuksissa koittaa kailottaa samanlaisesti kuin Celine Dion. Silti, Kristiinan olisi pitänyt tippua selvästi -- en tiedä oliko tuomariston typeryydellä mitään tekemistä tämän kanssa. Kysymys: Miten voi kunnioittaa tuomaristoa, joka antoi tällaiselle esityksellä täydet neljä sinistä? Hauskinta oli se, että moni tuomari (ainakin Kallonen) suoraan sanoi, että antoi sinisen rohkeudesta. Jaa, silläkö sitä Idols-voittajan tittelin saa, että valitsee vain sellaisia lauluja, joiden esittämiseen vaaditaan pokkaa. Okei...

    Anna - Alan jo vähän huolestumaan onko tuomariston musiikintaju (ja ehkä joidenkin Plazalaisten) heikonlainen. Nimittäin minusta tämä oli epävarma, sekava ja överiksi laulettu esitys. Aavistelin pahaa jo, kun kuulin hänen kappalevalinnastaan, koska mielestäni viimeinen asia mitä hänen kannattaa tehdä on valita tuollaisia R'n'B-biisejä, joiden esittäjä on erittäin arvostettu nimenomaan musiikillisten meriittiensa takia. Tämä biisi oli liian vaativa Annalle, ja se näkyi: minusta hän unohti ainakin yhdessä kohdassa sanoja, biisin hetkittäinen nopeus paljasti hänen hengitystekniikkansa alkeellisuuden, hän ei saanut omaa tulkintaa mukaan jne. Moni ilmeisesti ajattelee, että esitys on hieno, jos suurimman osan siitä pienellä äänellä piipittää taitoa vaativat osuudet epävarmasti, ja sitten tietyissä kohdissa kailottaa muutaman sekunnin saadakseen ne "Wau, mikä ääni" suosionosoitukset. Tämä oli sitä kuuluisaa vähän parempaa karaokea, ei muuta -- tosin melkein tekee pahaa sanoa edes "vähän parempaa", kun muistaa Abreun epävarmuuden!

    Toivon sydämestäni, että jompi kumpi hevareista voittaa tämän kisan, sillä jos ihq-Abreun fanijoukot äänestävät hänet voittajaksi, niin se on kyllä suuri virhe.
     
  7. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Etpä taida paljon Maidenia kuunnella jos et "The Evil That Men Do":ta pidä klassikkona ja "Bring Your Daughter... to the Slaughter":ia pidät :)

    Anna oli jälleen paras, mutta saisi tosiaan vetäistä jotain hieman nopeampaa seuraavalla kerralla niin nähtäisiin paremmin mihin tyttö pystyy.

    Ari raiskasi Maidenia aika huolella, vaikka ääntä lähteekin ihan komeasti. Ei vaan tarpeeksi näinkin hienolle biisille. Ja se tyylitaju on tosiaan pikkuhepulla kateissa ja pahasti.

    Kristian putosi korkealta ja kovaa lähinnä surkean biisivalinnan takia. Läpihuudettua tuubaa liiallisen innokuuden saattelemana.

    Panusta en edelleenkään pidä, vaikka vetikin Claptonia ihan kivasti. Kivahan se on kun osaa balladeja laulaa, mutta kyllä sitä kaipaisi jotain muutakin.

    Kristiinan biisivalinta oli, kuten odottaa saattoi, surkea. Ei vaan millään riitä ääni tuollaiseen biisin, ja kun ottaa huomioon kappaleen korniuden, oli kyseessä valitettavasti illan huonoin esitys. Alkaisi olla korkea aika nähdä Kristiinan vetävän joku lo-fi biisi pelkistetyillä taustoilla ja rauhallisella "teekuppi ja villapaita" -meiningillä. Siihen tytön ääni on mielestäni kuin luotu.

    Sitten se Mia. Biisivalinta oli ehkä liiankin varman päälle vedetty, mutta hienosti esitetty. En olisi missään nimessä tiputtanut kahden ekan kierroksen perusteella, vaikkei Mia mihinkään huikeaan suoritukseen ole vielä pystynytkään. Mutta kukapa tässä maassa äänestäisi tukevaa Ruotsissa asunutta tyttöä kun tarjolla hevisankareita ja kansikuvapoikia. Sääli.

    Illan voittaja oli kyllä ehdottomasti Remu. Voitaisiin ottaa vakiotuomariksi vaikka Jonen tilalle. Ei sen liinatukan paskanjauhantaa jkasa enää kukaan kuunnella.
     
  8. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Onko Panu joku helluntailainen tms. vai miksi se on edelleen jatkossa? Ihan turha karaokekaveri anyway.

    Jonen ja kummpaneiden arvostus putosi vahvasti pakkaselle. Kristiinan esitys oli miltä kantilta tahansa katsottuna ihan paska. Se ei osannu laulaa sitä lainkaan. Mitään pisteitä ei pidä antaa jos valitsee "vaikean" biisin.

    Anna taas laulaa ihan törkeän hyvin.

    Mian putoaminen ihmetyttää. Se on kuitenkin huonoimmillaankin parempi kuin Kristiina parhaimmillaan.
     
  9. sarrad

    sarrad Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    757
    Saadut tykkäykset:
    0
    *ranteet*

    Kyllä on äänestäjät ihan yössä, Mia veti tähän asti jopa parhaan esityksensä ja se h*lvetin nasaalikotka vaan jatkaa finaalista toiseen. :sick:
    Eipä silti, vaikka Mia selkeä suosikkini on ollutkin niin jatkossa olisi ollut melkein mahdotonta toivoa kuka putoaa, sen verran tasaväkinen porukka nyt on kasassa varsinkin kun Panukin palasi ruotuunsa. Mutta se braski nyt oikeesti himaan sieltä, luulis ettei h&m-barbiluukkikaan vetoa NOIN paljoa amispoikiin kun ääni kuulostaa ruostuneelta saranalta ja esitykset on tervasaaren kesäteatterin tasoa.

    Kristian oli shoumiäs mut muuten aika väsyny, Ari melkoisen tylsä eikä niin hyväkään tällä kertaa, Panu ja Anna nipin napin illan parhaat.

    ..jos ei Mia jostain syystä saa jotai levysopparia kehiin, niin vois vaikka esiintyä rohkeissa kuvissa hymyn sivuilla <3
     
  10. Coppola

    Coppola Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2006
    Viestejä:
    526
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt siellä on siis jäljellä,

    Anna
    Panu
    Ari
    Kristian
    Kristiina

    Seuraavan tippujan on oltava Kristiina, muuten kisa menee pilalle. Tämän jälkeen kisasta saisi tipahtaa Panu tai Ari. Panu säilyy, jos pystyy pitämään eilisen kaltaiset hyvät suoritukset yllä. Ari jatkaa, jos tuo jatkossa vaihtelevaisuutta esityksiinsä. Näin ollen, lopullinen kolmikko olisi,

    A) Anna, Ari, Kristian

    tai

    B) Anna, Panu, Kristian

    Riippuen esityksien onnistumesta. Kristianin rankkaan siksi Aria korkeammalle, koska hän on monipuolisempi. Olen sitä mieltä, että Hevi-Arit on nyt nähty ja loputkin kaverin esitykset ovat sitä samaa kauraa. Kristian taas on osoittanut, että kykenee erilaisiin kappaleisiin ja vaihtelevaisuuteen.

    ---

    EtP,
    Voit huolestua siellä omassa päässäsi kunhan et levittele vääriä mielipiteitäsi täällä. :) Anna on tällä hetkellä, ja luultavisti lopun kisaa, finalisteista paras. Oikeaa ainesta Idolssiksi. ;)

    Etp,
    Juuri tuollaisia kappaleita Anna laulaa erittäin hyvin. Onhan se nyt jo helvetti nähty, että Abreu osaa niitä laulaa, niin miten voit olla eri mieltä. :eek: :D Kummatkin Abreun finaali-kappaleet ovat olleet kiitettäviä suorituksia.
     
  11. Orv

    Orv Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2005
    Viestejä:
    44
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy myöntää, ettei Maiden ole liialti levylautasellani pyörinyt, enkä siksi tuon Arin valitseman kappaleen klassikkoasemaa toki ala kiistämään. Itselleni vain ko. yhtyeen tuotosten viehätys piilee nimenomaan niiden korniudessa (älkää plazan hevarit suuttuko ;)) ja jos Ari vain olisi uskaltautunut ottamaan itsensä vähän vähemmän tosissaan, pukenut päälleen kaksi kokoa pienemmät nahkahousut ja kiekaissut ilmoille yhden kasarihirviöhevin kunnian päivien campeimmistä tunnareista, niin esitys olisi noussut aivan eri sfääreihin.

    Mielessäni jo kuulin kertsin lasejasärkevän hevivibraton kajahtavan tajuntaan ennennäkemättömällä voimalla... Noh ehkä vain odotin Arilta liikoja. Tai sitten en vain ymmärtänyt nyt esitetyn biisin taiteellisia arvoja. :D
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No ihmisillä on tietenkin erilaiset maut. En minä sanonut Annan esitystä hirveäksi, mutta en edes Annan nimellä varustetun seisokin kanssa voi kutsua hänen esitystään varmaksi ja hyväksi. Tosin katsoin tuon lähetyksen kaverin luona, joten ehkä sitten hänen äänentoistolaitteensa tekivät hänen lauluäänensä epävarmaksi ja enimmäkseen aika heikoksi. Toisaalta, voikohan tässä juuri tuo seisokki-tekijä puhua... :D No, tässä katson tuota lähetystä uudelleen, niin ehkä oma äänisysteemini saa Annan kuulostamaan laulajanerolta. Epäilen...

    Annalla on loistava ääni ei siinä mitään, ja aivan oikein hän juuri osaa päästää sen valloilleen monissa R'n'B-biiseissä. MUTTA... tässä kyseisessä biisissä ne väliosat hän lauloi aika ohuella äänellä ja epävarmalla otteella. Annalla on kansainvälinen soundi, mutta hänen taitojaan EI mitata noissa biisien koorusten huutamisissa, vaan juuri biisin muiden osien laulamisessa.
     
  13. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No nyt tuli kuunneltua nuo esitykset toiseen kertaan. Sen verran muutan kantaani, että Ari kuulosti huonnomalta kuin alunperin ajattelin, muttei ihan "raiskauksesta" vielä voida puhua, koska loppua kohti soundi parani huomattavasti.

    Entäpä Anna... Siellä tuli hankaluuksia sanojen, äänenkäytön ja hengityksen kanssa. Kuulosti hän vähän paremmalta kuin kirjoitin aiemmin, mutta en edelleenkään voi mitenkään kutsua tuota edes hyväksi esitykseksi, koska tuossa oli virheitä niin paljon. Loistava ääni hänellä on, mutta tekniikka ja sen "oman" löytäminen on vielä pahasti hakusessa.
     
  14. LongJohn

    LongJohn Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2004
    Viestejä:
    790
    Saadut tykkäykset:
    2
    No jos otetaan huomioon millainen olisi ns ideaalitapaus voittamaan tämän tyyppistä kisaa ei tarvitse ihmetellä miksi Annan ja esim Tuiskun tyyppiset tapaukset on vahvoilla kommentoinnissa. Ottamatta kantaa siihen osaako laulaa vai ei. Tuiskullekin taitaa riittää naama levyn kanteen ja kuukauden kestävä hype pissisten keskuudessa ennen julkaisua ja avot kun menee kultaa ekana viikonloppuna.

    Tässä suhteessa vakavammin ja pidemmänlinjan artisteiksi otettavien voisi olla ihan viisasta hävitä kisassa. Finaalissa saa jo kuitenkin varsin merkittävän määrän julkisuutta ja näkyyhän nuo jotkut semaritkin menestyvän. Ruslanas käynyt vetämässä Helsingin DTM:ä keikan. No paikka sopii ainakin...

    Tämä tässä tuomaroinnissa alkaa jossain vaiheessa etomaan. Jos ajatellaan esimerkiksi Asko Kallosen tilannetta. Mies on ison levy-yhtiön pääpamppuja. Ja mikäs sen parempaa kuin saada energinen ja innokas teineihin uppoava ulkoasu ja tyyli ilman sen suurempaa järkeä mihin on päätään työntämässä. Hemmot taputtaa esitykselle seisaaltaan, bravoo, ja samalla euronkuvat pyörii silmämunissa. Pari kolme albumia, jumalaton rundi keikkoja ja PR tilaisuuksia ympäri maata, pari kolme vuotta, "suuria hittejä" ja kun sampo alkaa menettää tenhoaan tai on uuden Idols / Popstars aika viskataan roskikseen ja uutta verta koneeseen. Muutama vuosi tästä ja sensaatio on sarjassa nevörhöörd.

    Long
     
  15. TimoJ

    TimoJ Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2001
    Viestejä:
    1 266
    Saadut tykkäykset:
    15
    Minä en vaan tajua miten joku voi pitää noita Annan esityksiä hyvinä ja yleensä pitää koko äänestä? Parasta eilisessä esityksessä olikin kohdat joissa taustalaulu ylitti Annan tulkinnan.

    Vertailun vuoksi kuuntelepa ensi sunnuntaina American Idolissa kun Jordin Sparks laulaa taas. Siinä myös 17-vuotias tyttö, mutta erona Annaan on se, että hän on oikeasti hyvä.

    Vai pitäisikö suomalaisia arvostella jotenkin eri asteikolla? Silti, ennemmin olisin pitänyt Johannan kisassa kuin Annan.
     
  16. Zipman

    Zipman Genelec Tukijoukot

    Liittynyt:
    07.02.2002
    Viestejä:
    7 044
    Saadut tykkäykset:
    166
    Täysin samaa mieltä. Aloin jo epäillä, josko toiset olisivat nähneet eri esityksen Annalta, mutta Elvis palautti uskoni, että ilmeisesti monet ovat vaan sokaistuneet (=kuuroutuneet) Annan uskomattoman kauniin :)rolleyes: ) ulkomuodon takia. Älkää käsittäkö väärin, itsekin kyllä pidin hänen edellisistä esityksistään, mutta kyllähän tämä viimeisin oli melko luokaton esitys. Hento ääni (okei, flunssa oli alla) ei riittänyt sitten millään tuohon lauluun. Teknisesti jopa huonompi esitys kuin Kristiinan epävireinen laulu. Edellisten esitysten pohjalta olisin toki laittanut mieluummin Kristiinan kotiin, mutta ei tuota Annan esitystä voi kehua kuin hänen pahimmat hardcore faninsa. Oli säälittävää nähdä tuomariston puolueellisuus Annaa ja Kristiinaa kohtaan...

    Muutenkin Elviksen analyysi muista kilpailijoista oli spot on. :thumbsup:
     
  17. erep

    erep Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2006
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    0
    jaarittelijoiden liittouma.

    arvioissahan on absoluuttisia totuuksia ;)
     
  18. Toni W

    Toni W Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Missasin duunimatkan takia eilisen lähetyksen, mutta tuubin kautta nyt katsonut noita muutamia esityksiä. Arin veto oli jotenkin yllätyksetön ja niinkui joku tuolla sanoikin, että kolmas hevibiisi putkeen olis jo liikaa.

    Kristianin veto oli ihan jees, muttei paljon muuta. Show-miehen elkeitä kyllä löytyy ja sille varmasti löytyy tilausta tän shown jälkeenkin. Kisan paras ääni silti mun mielestä. Ansaitsis voittaa.

    Annan biisi oli kans hieman keskitasoa parempi. Kyllähän sillä ihan jees ääni on, muttei noi biisit vaan kolahda, ni ei voi mitään. Miltähän se kuulostais, jos se vetäis vähän enemmän rokahtavan biisin...
     
  19. larionof

    larionof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2002
    Viestejä:
    430
    Saadut tykkäykset:
    10
    Ja kyllä muutenkin jos laulaa vieraalla kielellä pitäisi hallita kyseinen kieli. Kyllä viilsi korvaa etenkin Arin kohdalla kun ääntäminen meni suomikammarin tasolla ilman minkäänlaista tajua miten englannin kielellä lauletaan tai puhutaan.

    Taas, maailman parhaimman kappaleen kohdalla, Perfect stranger meni häneltä kohtuullisesti.

    Kyllä Suomessa ollessamme pitäisi idolin ensisijaisesti taitaa suomen kieli( senhän takia se yksi pornotähti meinattiin hylätä) ja jos laulaa ulkomaan kielellä niin se pitää oikeasti taitaa. Ainoa kilpailija, joka jäljelläolevista on englantinsa taitanut on seksikäs Anna( vaikka nuori onkin).
     
  20. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy heti kättelyssä todeta, että Elviksen pitkässä analyysissä oli mielestäni kyllä erittäin paljon asiaa. Itsekin ihmettelen Annan ja Kristiinan saamia positiivisia tuomarikommentteja. Annan esitys kuulosti paikoitellen hyvältä, mutta oli kyllä pohjimmiltaan melkoisen tylsä ja persoonaton esitys - eikä kyllä muutenkaan virheetön - ja Kristiina taasen kuulosti selkeästi kisan amatöörimäisimmältä laulajalta, jonka ei sitä paitsi kannattaisi laulaa englanniksi ainakaan jos valinnanvaraa on. Mia kuulosti siis selvästi parhaalta naiskilpailijalta, oli jopa kenties koko illan paras esiintyjä - ja siitä hyvästä sai pudota, voi voi.

    Panu paransi otteitaan selvästi edelliskerrasta, mutta ei kyllä edelleenkään lukeudu suosikkeihin. Kristian valitsi erittäin hankalan kappaleen, mikä tietysti tuntui ja kuulosti pettymykseltä edelliskerran jälkeen, mutta täytyy sanoa, että jos muut kilpailijat, ehkä Aria lukuunottamatta, olisivat esittäneet samaisen Lenny Kravitzin biisin, niin tulos olisi mitä todennäköisemmin ollut ainakin kertaluokkaa huonompi. Ensimmäisillä esiintyjillä on myös se ongelma, että saundit ainakin televisiolähetyksessä tuntuvat olevan vielä aika hakusessa. Sekä Mian että Kristianin biiseissä laulaja tuntui meluisissa kohdissa (=koko Kristianin biisi) jäävän helposti orkesterin jalkoihin ja ääni tuli ikäänkuin kaivon pohjalta. Laulu ei siis ainakaan televisiossa päässyt kovin hyvin esille. Siinä mielessä olisi siis turvallista valita jokin rauhallisempi biisi, jossa bändi pysyy paremmin taustalla.