Idols ja ratkiriemukkaat hetket

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana shack, 28.09.2003.

  1. Fakiiri

    Fakiiri Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    1 463
    Saadut tykkäykset:
    9
    Joo sori Kristiina, ei kannata yrittää vetää Madonnaa. Tostahan ei tosiaankaan voinut pitää kuin Asko ja toiset ihan jonkun muun kuin tytön laulukykyjen takia märistä unista kärsivät.

    ...ja vielä näiltä pohjilta Annasta olisi voittajaksi ihan yhtä paljon kuin tästä linnusta. Mutta Abreussa on sentään ehdottomasti paljon potentiaalia.
     
  2. Toni W

    Toni W Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aamen! Kristianin veto päihitti Arinkin, vaikka Arikin veti hyvin. Kristianin ääni on kyllä ihan omaa luokkaansa!
    :thumbsup:

    ...ja vielä lisäyksenä, että toi Katjan lisäys tuomaristoon on ihan loistava. "kaikki larppaajat äänestää Johannaa" ja "jos laulaa hevosesta, ni tarviiko sitä näyttää hevoselta?" *repeäminen*
     
  3. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jone sitten keskarit heitti pystyyn. :D (Tuli varmaan se tunne, ettei olisi tarvinnut tuota tehdä.)

    Täytyy kyllä sanoa, että lähetysten taso on mennyt parempaan suuntaan. Bändi toimii loistavasti ja lava on hienompi kuin ennen. Ja kilpailijat ovat ihan eri luokkaa kuin viime vuosien finaaleissa. :thumbsup:

    Tuo, että saa äänestää milloin huvittaa on kyllä kumma juttu - miksi se näihin lähetyksiin nyt sitten vaihdettiin? Jokaisella, joilla on vakisuosikki niin äänestää varmaan kaikista huolimatta häntä. Luultavasti muut kuitenkin katsovat kaikki esitykset ennen äänestämistä.
     
  4. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oikeus ja kohtuus olisi jos Panu tippuisi. Kristiinankaan veto ei oikein toiminut, mutta tytöllä on äänessä niin omalaatuinen soundi, että mielellään kuulisi lisää. Panu taas oli aivan toivoton. Anna sitten vetikin kaikkia aikalailla 100-0 turpaan. Jopa Kristiania, joka oli hyvä hänkin.

    Pakko vielä sanoa noista Arin ja Johannan vaatteista. Ei sillä, että olisin joku muotiekspertti, mutta eivätkö ne oikeasti yhtään geneerisempiä hevipellen vaatteita löytäneet? Naurettavan näköistä touhua, ja syö esitykseltä uskottavuutta aikalailla.
     
  5. Coppola

    Coppola Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2006
    Viestejä:
    526
    Saadut tykkäykset:
    0
    Anna Abreu

    Eipä tässä muuta. :D

    ...


    No joo olihan tuossa Kristianilla ihan kuunneltava tulkinta. Ari nyt oli sitä perus Aria, ei mitään ihmeellistä, menköön takaisin sinne kiven alle mistä ryömikin. Asko antoi tietenkin Braskille sinisen valon :D, ei kuitenkaan sanonut ulkonäöstä tällä kertaa mitään. :) Johanna on kauheeta katseltavaa ja toivottavasti tipahtaa. Panu oli ihan kohtalainen, vaikkakin vaisuhko. Mia yllätti itseni, mutta kyseenlainen asuvalinta ei ole aivan omaan makuuni, laulu oli kuitenkan asiallista. Mutta se Abreu :king:
     
  6. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Menee kyllä tiukille kilpailu Panun ja Johannan välillä. Uskon kuitenkin, että Panu tippuu pois pelistä - todella heikko esitys, eikä sopinut hänelle ollenkaan. Tuo Johannankin esitys oli todella vaisu myös bändin osalta.

    Näytetäänköhän tuloslähetyksessä, kuka on saanut eniten ääniä? Tiukille kyllä menee senkin osalta. Tänään oli kuitenkin loistavia esityksiä ja huonoja esityksiä. Mielestäni normaaleja vetoja ei tullut. Hyvinhän se Annakin veti ja näytti olevan melko helpottuneissa fiilinkeissä tuossa tuomariston edessä. Minun sydämeni kuitenkin Mia sai eniten sykkimään, mutta eihän tuo yllätys ollut. :love:
     
  7. TimoJ

    TimoJ Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2001
    Viestejä:
    1 266
    Saadut tykkäykset:
    15
    Kristian noista oli paras ja muutenkin on melkoisen monipuolinen tulkitsija.

    Ari nyt on mikä on, eipä ole oikein minua vielä innostanut kaikesta hehkutuksesta huolimatta. Eikä Arin englannin lausuminen oikein vakuuta vs. Kristian joka edellisellä kerralla lauloi englantia oikein hyvin.

    Yllättäen Anna oli melkoisen hyvä muutaman sanan ajan kappaleen alusta, mutta sitten alkoi "vahvempi" tulkinta, huuto ja alamäki...

    Kristiina mokasi kyllä kappalevalinnan joten hän taitaa pudota, Panu oli yhtä hirveä, mutta teinitytöt taitaa äänestää häntä.
     
  8. shack

    shack Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.05.2002
    Viestejä:
    2 880
    Saadut tykkäykset:
    2
    Panu oli yhtä surkea kuin karsinnoissakin joista Antin olisi pitänyt päästä jatkoon. Tällä kertaa Panulla oli myös surkea kappalevalinta.

    Kristian oli aivan loistava. Mestarillinen tulkinta ja hienoa äänenkäyttöä. Ehdoton suosikki.

    Ari oli Ari. Ei mitenkään häikäisevä, mutta hyvä ääni ja toimiva kokonaisuus.

    Anna oli naisista ehdottomasti paras, mutta myös Mia toi hyvän lisän kilpailuun.
     
  9. karpulk

    karpulk Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2000
    Viestejä:
    262
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jollei Panu tai Kristiina putoa, niin jo on ihme! Panun esitys oli täysin ponneton ja munaton ja Kristiina taas haki koko ajan oikeaa ääntä ja kuulosti aika kamalalta.

    Paras oli Kristian, jonka yllättävä biisivalinta oikeasti toimi todella komeasti ollen parempi kuin alkuperäinen Loirin esitys. Tuo Meurmanin soundi on kyllä hieno, sopivan käheä ja matala. Myös Ari lauloi komeasti ja Annakin lauloi biisinsä yllättävän hyvin vaikka ainakin minulle tuli vähän ongelmia uskottavuuden kanssa, vähän on nuori esittämään tuollaista biisiä. Mutta näitä kolmea kuunteli kaikkia kuitenkin mielellään.

    Keskikastiiin jäivät sitten Mia Ja Johanna, kumpikaan ei erityisemmin säväyttänyt, mutteivat jääneet negatiivisessakaan mielessä mieleen.
     
  10. jms

    jms Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    1 845
    Saadut tykkäykset:
    4
    Katja Stahl oli kyllä parasta antia tuomaristoon, joka alkanut muuten jo ottaa kalloseen. Stanan lässytystä ja sössötystä. Kristiina tippuu karaoke-esityksellään.
     
  11. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ari lauloi biisinsä hienosti omalla tyylillään, päivän parasta antia. Annan laulusta taas tuli kylmät väreet, näin tapahtuu aika harvoin. Hieno ääni. Idoliksi hän on kyllä turhan nuori, harmi. Ståhl, tuo variksenpelätti, joutaisi katsomon puolelle.
     
  12. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jees, lopun nousuun odottelin pientä raskasta kitarariffiiä jo siihen taustaksi.
    Ei muuta kuin sinkkua ulos. Pidän Loirin versiosta, mutta tämä nousi kyllä samalle tasolle. Loirilla on ongelmansa mihin on tottunut, mutta tässä tulkinta oli toinen ja vähän rock.

    Juu, kyllä selvästi on vielä oppimista, äänen kanssa oli välillä vähän ongelmia mutta ei sitä kyllä tuollaisesta tytöstä odota tuollaista ääntä.
     
  13. shack

    shack Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.05.2002
    Viestejä:
    2 880
    Saadut tykkäykset:
    2
    Joku vain oli ilmeisesti lyönyt Katjaa halolla päähän ennen lähetystä. Oli pikkaisen sekavia ja turhia kommentteja.
     
  14. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kristian oli mielestäni selvästi paras, siis aivan huikea esitys. Ari oli myös aivan loistava ja odotankin näiltä kahdelta kovaa kamppailua tulevaisuudessa. Anna oli tytöistä paras, pikkusen "overrated" tuntuu taas olevan, mutta oli se aika vahva esitys. Biisi ei ollut ihan niin hirveä kuin semifinaaleissa, vaikken tuostakaan kauheasti lämmennyt. Arin ja erityisesti Kristianin vedot olivat loistavia kaikinpuolin.

    Mia veti vahvan perusvedon ja on ehdottomasti tästä jatkossa, vaikkei mun mielestä pärjää tuolle top-3 porukalle jotka aikaisemmin mainitsin. Mialla kuitenkin potentiaalia löytyy vaikka kisan voittoon, mutta kehitystä pitää tapahtua. Kristiinan suhteen kuulun Askon kanssa samaan linjaan: tykkään. Jotenkin Kristiinan ainutlaatuinen ääni ja kokonaisuus saa minut hymyilemään joka kerta. Ei siitä mitään väreilevää loistofiilistä saa irti kuten esim. Kristianin ja Arin vedoista, mutta hymyä siitä saa. Kristiinan biisivalinta olis voinu olla vähän parempi kuitenkin, ei tuota madonnan settiin voi verrata mitenkään. Kristiina ei silti kuulu niihin joilla olisi mahdollisuuksia voittoon tässä kisassa. Kristian, Ari, Anna ja Mia ovat ne joilla on mahdollisuudet voittaa Idols.

    Kaksi huonointa mielestäni tällä kertaa olivat Johanna ja Panu. Johannalta laimea esitys, tuollainen ääni vaatii biisiä jossa lauletaan vahvasti, voimalla ja tunteella. Tuo biisi vaatii erilaisen äänen ja tulkinnan, jotta siitä saa jotain irti. Johanna veti kuitenkin semifinaaleissa todella hienon vedon, joten toivon hänen pääsevän yrittämään vielä.

    Huonoin oli selkeästi Panu. Hänen ei olisi mielestäni pitänyt päästä jatkoon semifinaalistakaan, ei ollut minun suosikkini siitä ryhmästä. Hänen semifinaalivetonsa oli kuitenkin niin hyvä kuin häneltä lähtee, biisivalinta oli järjettömän huono tähän finaaliin. Panun ääni ei kestä eikä toimi tuossa biisissä ja myös esitys oli liikaa yritetty. Jos ääni olisi ollut esityksen kanssa samalla tasolla niin ehkä, mutta aika floppi se oli tuollaisenaan.

    Toivottavasti Panu putoaa.
     
  15. TimoJ

    TimoJ Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2001
    Viestejä:
    1 266
    Saadut tykkäykset:
    15
    Tuo Johannan laulama biisi olisi voinut toimia aika hyvin Kristiinan laulamana.

    Itsekö ne nuo kappaleet valitsee vai joku muu? Siis kun jo päivällä listan perusteella pystyin sanomaan, että Kristiina ja Panu ovat huonoimmat, niin luulisi nyt jonkun heillekin vihjanneen kappalevalinnan olleen pielessä.
     
  16. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Tais pinkit kännykät pelastaa Panun. Mutta joo, Kristian esitti illan parasta antia. Jäljessä seurasivat Anna ja Ari.
     
  17. shack

    shack Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.05.2002
    Viestejä:
    2 880
    Saadut tykkäykset:
    2
    No niin... pikku ritsat äänestivät Panun jatkoon... ei kyllä todellista. Niin paskasti veti ettei rajoja. Tosin kaksi kehnointa oli kyllä vaarassa pudota, mutta enemmän kehno sai jatkaa.
     
  18. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ei olisi uskonut Johannan putoavan jatkosta. Eihän se veto nyt mitään timanttia ollut, mutta paljon parempi kuin mitä Panu, Kristiina ja Mia esittivät. Illan järjestys tosiaan tuo lepreconn:in mainitsema.

    Henk.koht en kyllä ymmärrä tätä (dvd-hd) mia hehkutusta :confused: tänäänkään ei esitys ollut millään muotoa hyvä - vaan keskinkertainen.
     
  19. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ihan samat ajatukset tuli tosiaan biisin aikanakin jo, sen verran vakuuttava ja valmis esitys se oli.
     
  20. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.02.2004
    Viestejä:
    1 141
    Saadut tykkäykset:
    4
    Olisi kyllä pitänyt Panun pudota. Mies raiskasi suurinpiirtein Eye of tigerin ja muutenkin miehen karisma ja omaperäisyys on samaa luokkaa kuin väljähtyneellä kaurapuurolla. Toivottavasti tästä ei tule uutta Jääskeläistä. :grr:

    Mun suosikkitrio on Kristian, Ari ja Anna. Kyllähän tuolla Annalla on ulkonäköpisteet kohdillaan mutta on sillä saatanan mahtava äänikin. Mutta onko tyttö vielä hieman liian nuori Idoliksi.

    Melkein toivon Kristianin voittavan. Miehessä on ehkä enemmän sooloartistin vikaa kuin Arissa joka on enemmän tälläistä Lead singer-tyyliä. Anna on sitten hivenen nuori kirkkaimpaan valokeilaan.

    Viime kauden Idolsin aikana ajattelin usein että Pakarinen, Tuisku, Wickholm-triosta kuka tahansa olisi voittanut leikiten viime kaudella ja samaa voisi sanoa tästä uudesta voimatroikasta.