Lost - juoni, tapahtumat yms. Suomen esitystahdissa

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Mika, 27.01.2006.

  1. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siitä vain maalaisjärjellä päättelemään kun ensijaksoissa selviää ketkä muut saarelta ovat kyseisessä mielisairaalassa :)
    No eiköhän se ollut lähinnä tuollainen provo
     
  2. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No huh huh! :eek: Olipas tämän päiväisen jakson loppu shokeeraava. Osasin odottaa Michaelilta jotain, joka on muita lostilaisia vastaan, mutta en ihan tällaista. Ilmeisesti tässä hankkiuduttiin eroon kolmesta näyttelijästä (lopussa Michael taisi ampua suoraan sydämeensä).

    Mikähän sai hänet tappamaan? Kyse ei voinut olla ainakaan Waltin takaisin saamisesta, koska tuskin kukaan isäkään nyt oikeuttaa lapsensa takia useamman viattoman ihmisen tappamista. Ei hän näyttänyt olevan aivopestykään. Vähän epäilyttää, josko Walt olisi kääntynyt pahan puolelle, ja voimillaan ohjaili isäänsä. :confused:

    Ellei kaikki ollut sitten vain unta...
     
  3. Crannog

    Crannog Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    1 344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minusta näytti kyllä siltä, että Michael ampui itseään käsivarteen tai olkapäähän. Tilannehan tulee näyttämään muille siltä, että "Henry Gale" tappoi naiset ja Michael haavoittui sankarillisesti ennen kuin tappoi "tappajan".
     
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No siltä minustakin aluksi näytti, mutta eihän toisaalta kukaan ammu itseään käsivarteen tai olkapäähän ihan noin. Myös se tuntuisi oudolta, että Michael vielä kaiken hyvän lisäksi lavastaa itsensä uhriksi. Mutta luulenpa, että voit olla oikeassa Crannog.
     
  5. T-Luu

    T-Luu Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2002
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis eihän Michael tuossa ampunut Henryä, vai missasinko tuon täysin. Jäi sitten Michael henkiin tai ei, niin selvästi tuossa vieritetään syytä Henryn niskoille (tosin mä luulen että tämä kaikki vaan sen takia että Henry pääsee tuolta pakoon).

    Itse arvasin myös että pahaa tuosta syntyy heti kun Michael pyysi asetta itselleen, en tosin uskonut että olisi ampunut Libbyn niin kylmäverisesti (eihän tuota oltu suunniteltu, Libby vaan sattui osumaan tielle, mutta silti).
     
  6. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Pitkästä aikaa tapahtui tässäkin jotain oikeasti yllättävää. Tuskin tätä vanhalla kunnon "se oli vain unta" -ratkaisulla vesitetään, "se oli vain lihashaava" tuntuu todennäköisemmältä.
     
  7. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.02.2004
    Viestejä:
    1 141
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tästä Sampan lausahduksesta tuli mieleeni että kavereiden kanssa keksittiin miten LOST loppuu silloin kun katsojaluvut romahtaa ja miljoonalle juonikuviolle pitää saada loppuratkaisu väsättyä yhdessä jaksossa.

    Siinä käy sillä tavalla että Pamela herää aamulla ja menee kylpyhuoneeseen ja siellä on suihku päällä sieltä paljastuu Bobby Ewing ja silloin Pamela tajuaa että kaikki LOSTin tapahtumat onkin ollut vain unta. Elo voi jatkua normaalisti Southforkin ranchilla J.R:n juoniessa taustalla ;)
     
  8. kimizz

    kimizz Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2004
    Viestejä:
    112
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkohan JJ Abrams juonikuvion takana kun "the man" on taas kaiken takana...

    Mutta viime jaksosta spekulaatiota.

    Ennen kuin Michael ampui Anal Lucian :) se näytti ihan siltä että "othersit" olis kiristäny sitä. "Walt ei tuu takas ennen kuin teet näin ja näin" ja nyt Michael sano "im sorry" koska sen oli pakko tehdä se Waltin takia. Arvelisin että Lucia piti tappaa koska se oli tappanut muutaman "othersin" ja "Henry Gale" pitää tappaa että se ei paljasta mitään totuuksia...tosin vielä ei voi varmaksi sanoa kuoliko "Henry". Minä veikkaan että kuoli ja että Michael ampui itseään käteen.

    Toinen spekulaatio, en kyl tiedä kuoliko Libby tuohon laukaukseen. Mutta jos kuoli niin olisko se vaan ollut käsikirjoittajien laiskuutta, ne varmaan ajatteli että tuo Hurley&Libby&mielisairaala juttu muuttui liian monimutkaiseksi ja päätti tappaa koko hahmon :D

    Katson Lostia Suomen ajassa joten nuo on vain arvauksia...
     
  9. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Arvatkaa ketkä kaksi näyttelijätärtä kärähtivät rattijuoppoudesta?:D
    Tuottajien mukaan asialla ei ollut luonnollisestikaan mitään vaikutusta juonenkulkuun, vaan asiat oli etukäteen mietitty.:)

    Samppa: no tuo kyllä spoilasi tämän tapahtumaketjun ratkaisua. Varovaisesti näiden kanssa.
     
  10. Willy

    Willy Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2006
    Viestejä:
    210
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika yllättäen tuo ampuminen tuli, vaikka tiesinkin tapahtuman ennakolta. Jotenkin kyllä jäi sellainen maku, että tuo olisi ollut käsikirjoittajien viimehetken päähänpisto.
     
  11. Jazska

    Jazska Guest Guest

    Liittynyt:
    15.02.2005
    Viestejä:
    404
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itellä tuli tuosta ampumisesta ensimmäisenä mieleen, että Michael tosissaan haluaa "Henryn" kärsivän ja päätti sitten varmistaa sen todellisen tepsivällä tavalla. Nythän kaikki tietysti luulevat, että "Henry" tappoi ihmiset paetakseen ja saa varmasti tuta nahoissaan. Se katse, millä "Henry" katsoi Michaelia näytti, että kaksikolla jotain asioita hampaankolossa olisi..

    Tiedä näistä nyt sitten.. Saattohan tarkotuksena olla myös "Henryn" vapauttaminen.. :naminami:
     
  12. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Pitää myöntää että sarjan kannalta ollut varsin hyvä ratkaisu, että "puhtotohtori" ei ole alkupään jaksojen tapaan ollut enää niin keskeisessä roolissa. Hahmoista Jack on yksi mielenkiinnottomimmista, niin hyvä että miekkosta on pidetty kohtuusyrjässä ja jaksoissa keskitytty näihin kiinnostavampiin hahmoihin.
     
  13. superpallo

    superpallo Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2001
    Viestejä:
    1 853
    Saadut tykkäykset:
    0
  14. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    Hyvä jakso tämä uusin. Michael-kuviollekin saatiin hieman selvyyttä. Mitäs ihme porukkaa nämä Othersit oikein ovatkaan. :)
     
  15. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    No ei hitto, mitä järkeä uutisoida tällaista asiaa? Oikein nettisivujen etusivulla on tuo juonipaljastus, kun vähän selaa alaspäin. "Uusin Lost: onko ****** *****". Voi jeesus... ei tuo mua spoilannut henkilökohtaisesti, mutta voisihan tosta palautetta nakata.

    Lisäksi tuo uutinen on sikäli hauska, että ensin alussa on ISO SPOILAAVA OTSIKKO, jonka jälkeen selitetään tarkemmin mistä on kyse. Vieressä on linkki, josta voi katsoa videon koskien tätä juonipaljastusta. Mutta itse uutistekstin lopussa on virke: "Varo, oheinen video sisältää juonipaljastuksia!" joo, kertokaa se vasta nyt :hitme:
     
  16. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Onneksi en kyseistä lehteä lue... :)
     
  17. kimizz

    kimizz Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2004
    Viestejä:
    112
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katos meikän arvaus osu aika lähelle.

    Mitähän jengiä nuo othersit on? Orientation filmit oli 1980-luvulta. Se tiedetään että jossain on joku pää pamppu "the man". Siinä yhdessä jaksossa paljastui että nuo othersien kuteet ja parrat on vaan kulissi. Näinkö viime jaksossa oikein että se äijä kuka löydettiin sieltä ensimmäisestä luukusta oli nyt tuolla othersien kylässä? Koska tuo samainen äijähän tapas Jackin joskus ennen noita saaren tapahtumia. Sattumaa?
     
  18. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Desmond oli siis hepun nimi... mutta näit väärin, sillä Desmondia ei tuolla othersien leirissä ollut. Joku hieman samanoloinen pitkätukka kuitenkin, mutta kyseessä ei ole sama henkilö.
     
  19. Yläpesä

    Yläpesä Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2002
    Viestejä:
    192
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enää siis viikko ja sitten piiiiiiitkä tauko. Suomessa Lost jatkuu kolmannen kauden näytöksillä vasta 13.9.2007. Keväällä Lost kuitenkin käynnistyy aivan alusta uudella Jim-kanavalla.

    Pahaa pelkään, että yli puolen vuoden tauko tekee hallaa seuraamiselle. Vertaisverkkoliikenteessä odotettavissa kasvua.
     
  20. Jr. Ewing

    Jr. Ewing Guest Guest

    Liittynyt:
    23.09.2006
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se Ana Lucian ampuminen muuten ei ilahduttanut itseäni kovinkaan paljoa. Jos ajattelette selkeästi ja kirkkaasti, niin tiedätte varmasti mitä sillä haetaan ja miksi niin tapahtui. Tällä todennäköisesti raivattiin tietä Katelle, jotta häntä pystytään sitten kolmannella kaudella taas näyttämään paljon enemmän. Molempiahan näistä kaunottarista ei olisi voitu esittää suuressa roolissa samaan aikaan. Itse pidin paljoon enemmän Ana Lucian hahmosta ja sen historiasta, oli erittäin paljon realistisemmin kirjiotettu, kuin tämä Katen hahmo. Itseasiassa ainoa asia sarjassa, josta en ole pitänyt on se Katen erittäin epärealistinen pankkiryöstökuvio, pilasi siinä vaiheessa täysin kyseisen henkilön auran ja uskottavuuden. Katehan on ollut täysin turhake tällä toisella kaudella muutenkin, ei ne nöyrän koiran ilmeet pure meikäläiseen ainakaan tippaakaan, näytti tämä kaunotar sitten miten kauniilta tahansa. Michelle Rodriguez teki erittäin oivan ja vahvan roolisuorituksen sarjassa, ja jää ainakin minun aivolohkoihini elämään paljon pidemmäksi aikaa kuin Evangeline Lillyn esittämä laimea Kate. En siis ole kolmatta tuotantokautta nähnyt, mutta veikkaanpa että Katen rooli kasvaa, tämän Ana Lucian valitettavan lähdön johdosta. Käsikirjoittajiin en ole tässä tapauksessa tyytyväinen.

    Jännä nähdä muuten, miten Hurleylle selviää/tai sitten ei selviä, se Libbyn menneisyys, että hän (Libby), oli myös siellä sairaalassa samaan aikaan kuin Hurley. Sekin juonenpalanen jäi käsittelemättä. Anyways, Ana Lucian tiukkaa olemusta ja naista, joka ei koskaan nauranut, tulee ikävä.........