Miten ajat parran?

Keskustelu osiossa 'Terveys & hyvinvointi' , aloittajana Ode_81, 11.04.2005.

  1. Pukkila

    Pukkila Guest Guest

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaksikertaa vuodessa,keväällä ja syksyllä, millin koneella. Jää mukava sänki.:D
     
  2. Rooivalk

    Rooivalk Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2002
    Viestejä:
    334
    Saadut tykkäykset:
    0

    Hyvin tuntuu terät kestävän käytöä.

    tosin nuo mukana tulevat terät eivät tunnu olevan yhtä teräviä kuin Gilletten irtoterät, joten siirryin käyttämään niitä.

    Edelleen aivan kuningaspeli, tekniikka alkaa olla hallussa ja hyvää jälkeä syntyy. Aikaa kuluu enemmän kuin perushärveleillä, mutta on sen väärtiä.
     
  3. The evil weasel

    The evil weasel Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2005
    Viestejä:
    411
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miekäkäinen sheivaa halpahallin "kertakäyttö" terillä aina suihkun jälkeen, ilman vaahtoja tai geelejä. Ja aina vasta karvaan. Jos vedättelen myötäisesti jää naamaan tumma sänki. Ei tulisi mieleenkään alkaa pelleilemään millään kuorinta mömmöillä. Mutta jokainen tyylillään jos kerran on sen on hyväksi havainnut.

    Off topic: Ainut jotka minun kirjoissa menevät näihin "metro/homoseksuaaleihin" ovat nämä hemmot jotka koko kropansa ajelevat. Not cool guy's! Not cool!!
     
  4. Pikarna

    Pikarna Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2004
    Viestejä:
    85
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tosimiehet(sinkut) eivät aja koskaan partaa ja etuna tällä on tietysti vielä se seikka etteivät karvat kasva sisään,noh korkeintaan viikset kasvaa suuhun(eivät enää pidempänä).Vähemmän karvoja leukaperissään omaava osapuoli ei tosin tykkää kovin paljoa näistä naamakarvoista,mutta muistellaampa huolettomia aikoja ennen vahinkoa.Jos kasvatin amisviiksiä sun muita haivenia leuassa,niin lyhytteräisillä paperisaksilla sai kätevästi rajoitettua karvojen kasvua,jotteivät rehottaneet jokasuuntaan.Sitten koitti vuosi 2002 ja sain synttärilahjaksi upean,tehokkaan ja huippumodernin Braun 5414:n,jossa oli pulisonkitrimmeri sivulla yksirivisellä terällä ja lukitus!Akun kesto oli päätähuimaava 2 tuntia(tosin kesti neljäsosan siitä?).Tällä vehkeellä karvat lähti kunnolla naamasta uskomattomasti vain neljän ajokerran jälkeen!Vertakin tuli vain nimeltämainitsematon määrä.Tällä A:lla oon vedelly näihin päiviin asti ja akkuki kestää vielä 15 sekuntia(pitää pitää ne kaksi muoviin upotettua metallitikkua siinä siankärsän tapaisessa hökötyksessä,joka löytyy seinästä).Pelleilyähän tällaiset koneet on,partaveitsihän se pitää olla jos ajolinjalle lähtee.Terä kun tylsyy niin se teroitetaan ja näin se kestää isältä pojalle perintönä.
     
  5. dille

    dille Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    1 277
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jollain Gilleten muutama v. vanhalla höylällä vedetään suihkuun jälkeen, kun karvat on "pehmeitä". Joskus jotain Nivean aftershavea, jos on edellisellä kerralla alkanut punottamaan. Eikä sitä partaa ole meidän suvussa ole ikinä kasvanut kellään kunnolla.
     
  6. Hara

    Hara Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.08.2004
    Viestejä:
    293
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin tuossa viikko sitten Philishave 9190CC:n joka onkin kolmas philishave intin jälkeen.

    Ihan tyytyväinen olen hankintaani ollut paitsi ettei tuolla puhdistustelineellä oikein tee mitään kun koneen voi pestä vedellä. Tietysti sitä voisi aina välillä käyttää mutta toteutus ei oikein sitä suosi.

    Akun kestossa on aikojen saatossa tapahtunut positiivista kehitystä. Ensimmäisessä koneessa se kesti noin 2 viikkoa a 2 min. Tässä pitäisi kestää 90min joka taas viikkoina olisi jotain 6.5..
     
  7. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kävin äsken ostamassa tämä kaupoissa kovasti esillä olevan Gillette Fusionin (ja siitä Power -version). En ole vielä testannut sitä, mutta tuo varsinaisen teräviisikon toisella puolella oleva terä ns. tarkkuusajoon on kyllä TODELLA tervetullut uudistus ainakin minulle. Nimittäin -- viimeksi toissapäivänä -- tuli jälleen kerran tehtyä pari verta vuotavaa haavaa nenään siihen sieraimen ulkopuolelle kun partani yläpuolta hieman siistin. Ei, en ollut ollenkaan ns. hätäinen heteromies, vaan jostain syystä joskus se terä vaan osuu nenään -- ja voin sanoa, että jos sattuu olemaan kiire jonnekin, niin ei auta muuta kuin peruuttaa tai pahoitella viivästymistä, sillä tuo sieraimen ulko-osa näköjään on sellainen alue, josta verenvuoto ei näytä millään tyrehtyvän.

    Odotukset ovat korkealla, ja saapa nähdä onko tämä höylä sitten kuinka erikoinen edelliseen Gilleten lippulaivaan (olen järjestelmällisesti ostanut aina sen uusimman ja hienoimman Gilleten).

    Partavaahtona ja aftershavena käytän edelleen Biothermin loistavia tuotteita. Muistan kyllä ne ajat, jolloin käytin Gilleten omia tuotteita, ja aina oli kaula veressä/punaisilla laikuilla. Biothermiin kuin vaihdoin, niin aina on ajon jälkeen kaula kuin uusi. Eli tässä edelleenkin suosittelen, että jos sattuu olemaan herkempi iho, niin ilman muuta kannattaa Biothermin Shaving Foam/Gel ja Active Shave Repair hommata, ja näistä vielä Sensitive Skin -versiot (joskin olen huomannut, että Normal Skin ajaa asian 87%:sesti samalla tavalla). Mitä tulee sitten Foamin ja Gelin eroihin, niin suosittelen ottamaan Foamin, jota on paljon kivempi käyttää kuin Geliä, ja joka minusta jopa on riittoisampi kuin Gel.
     
  8. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Onpas taas threadi...

    No, Gillette Mach 3 vempaimia on kaksin kappalein, muistaakseni sininen ja punainen väreiltään (toinen mökki- ja matkakäytössä) ja niihin asianmukaiset terät. Ja käytän toki partavaahtoa, viimeaikoina enemmän sitä gel-versiota...
     
  9. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Onkos tämä jotenkin erikoinen topiikki sitten Terveys & hyvinvoini -foorumissa? :hitme: Joka tapauksessa, varmasti tämä jotakuta saattaa auttaa; moni kun tahtoo kärsiä siitä sheivauksen jälkeisestä kaulan punoituksesta, ja tästä ketjusta esim. löytyy mahd. apukeinoja.
     
  10. sakali

    sakali Käyttäjä

    Liittynyt:
    26.10.2004
    Viestejä:
    1 213
    Saadut tykkäykset:
    2
    Joulupukki toi Braunin 8985 360° complete mallin. linkki
    ominaisuudet

    Täytyy sanoa, että on aivan loistava laite. Mukana laitteessa on puhdistuskeskus, joka lataa koneen ja puhdistaa ajopään.

    Tällä hetkellä parranajo on nautinnollinen kokemus, eikä vitutusta aiheuttava pakollinen jokaaamuinen tapahtuma. Aiempi kone oli myös braunin puolihalpa laite.
     
  11. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo minuakin on alkanut kiinnostamaan mm. mainitsemasi rajausterän takia. Nykyinen Gillette Mach3 Turbo on hoitanut asiansa hyvin, mutta minullekkin olisi käyttöä tuolla rajaimella.

    Kiireisinä aamuina tulee käytettyä vanhaa Philishave parranajokonetta. Uusia koneita en ole kokeillut, mutta kyllä kunnon terällä saa aikaan erittäin nättiä jälkeä. :thumbsup: Koneella tulee siis hätätapauksissa ajeltua.

    Geelinä käytän Gilletten omia tuotteita. Turbon jälkeen laitan jotakin hyllystä löytyvää balsamia. Lumenella on hyviä tuotteita siihen tarkoitukseen.
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Täytyy sanoa, että Gillette Fusion Power -höylä on kyllä paljon parempi kuin Gilleten edelliset versiot. Parta lähti 2x tarkemmin ja 5x vaivattovemmin pois tällä höylällä, ja muutenkin se tuntuu olevan Gilletten laadukkaimmin rakennettu höylä tähän mennessä. Ainoa negatiivinen asia on edelleen se, että vaikka tässä on vastakkaisella puolella yksi terä ns. tarkkuusajoon, niin edelleen sillä kyllä saa esim. nenän sivustan vuotamaan verta kun sierainten alta ajaa. Tosin sehän on ajajasta kiinni tietty. ;)

    Anyway, suosittelen lämpimästi!!! :thumbsup:
     
  13. mr.hat

    mr.hat Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2005
    Viestejä:
    754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy sanoa että Gilletten insinöörit ovat ainakin nimien keksimisessä huippuluokkaa. Tai sitten fuusioenergia on viimein saatu valjastettua Gilletten toimesta ja vieläpä partahöylää vauhdittamaan. :)


    Itsellä koekäytössä toinen nimihirviö, Gilletten Mach3 Power Nitro, johon tökätään paristot sisään. Eipä ole vakuuttanut tehokkuudellaan, mutta mukavasti se tärisee leukaa vasten. Ja Gilletten geeliä kitkaa vähentämässä. Yleensä olen ajellut BiC-merkkisillä halpishöylillä, joita saa ostaa pusseissa. Ajavat hyvin, mutta tylsyvät nopeasti.
     
  14. RTU

    RTU Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    28.01.2006
    Viestejä:
    540
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se vihreä Gillette höylä, joka värisee, se mainos jossa se jannu ajaa mustalla Supralla.. Mach3 turbo?

    Enpä ole turboa sen sisältä löytänyt :p
     
  15. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mach 3 Power Nitro taitaa olla tai vastaava.
     
  16. Kalza

    Kalza Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.11.2002
    Viestejä:
    2 844
    Saadut tykkäykset:
    3
    Toinen ääni tälle vehkeelle! :thumbsup:

    Mites usein noita teriä pitäis vaihtaa? Tuppaavat olemaan vähän kalliita, halvimmat mitä olen nähnyt maksoivat 16,90e 4 kappaleen paketissa.
     
  17. Yogi

    Yogi Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    07.02.2002
    Viestejä:
    1 007
    Saadut tykkäykset:
    0
    Parin kuukauden välein n. 4 millin koneella.
     
  18. Baron

    Baron Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    07.08.2003
    Viestejä:
    1 911
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rahamiehet on erikseen. :p


    ...Muistinpa oikein, miesten vehkeitä vertailtiin joskus tarinatupa classicin puolellakin. Ei sillä etteikö tämä tekninen laitepuoli tähän ketjuun hyvinkin luontevasti sopisi, mutta laitetaan nyt tuo linkki kuitenkin kun ristiinnainti on niin mukavaa..
     
  19. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Paikallisessa kebab mestassa vieraillessani ihailen aina heidän sähkökäyttöistä höyläänsä jolla kebavartaasta hiovat lastuja. Siinä olisi tosimiehelle oiva partahöylä, nopea ja vaivaton :)
     
  20. LongJohn

    LongJohn Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2004
    Viestejä:
    790
    Saadut tykkäykset:
    2
    Miten ajan parran? En mitenkään.

    Long