Prison Break (Pako), Suomen esitystahtiin

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Wellho, 11.08.2006.

  1. BrainBurst

    BrainBurst Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse en tuosta täytejaksosta välittänyt pahemmin. Idea oli toki hyvä, mutta ajankohta väärä. Olisi suonut jakson tulla paljon aikaisemmin, nyt tuli kieltämättä aika ufo olo.

    Muutenkin oli vain nopeasti heitetty kaikille joku väritön ja tavallinen kiltti menneisyys. Olisivat edes kertoneet sen Cooperin menneisyydestä. Ainut kuvaus, joka noista nostatti hymyn huulille oli tee-päkin menneisyys.

    Paremmin toteutettuna ja eri ajankohtaan jakso olisi sopinut kuin nyrkki silmään. Nyt se vain otti päähän.
     
  2. Ize

    Ize Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2002
    Viestejä:
    2 273
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulle passas täytejakso oikein hyvin, hyvällä omalla tunnolla katsoin sen sijaan samaan aikaan tulleen Blueberryn. :)
     
  3. sirace

    sirace Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2002
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä tiistaina tapahtui, jäi väliin helsingissä vallinneen sähkökatkon takia.:OI
     
  4. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Kopsaan tämän MTV3:n sivuilta:


    Johtaja Pope yrittää turhaan saada Michaelin paljastamaan palovammojensa alkuperän, ja tämä joutuu maksamaan kovan hinnan uppiniskaisuudestaan. Epätoivoinen Michael teljetään eristysselliin. Lincoln uskoo veljensä mielenterveyden järkkyvän. Sucre joutuu peittämään pakoaukon ennen kuin se paljastuu. LJ pääsee Kellermanin jäljille.

    Sara kertoo Popelle vartijan univormun riekaleesta, joka löytyi Michaelin palovammasta. Michael yrittää muistella monimutkaista putkiverkostoa, joka oli tatuoitu palaneelle ihoalueelle. Mattofirman miehet ovat tulossa asentamaan uutta mattoa vartijoiden huoneeseen. Vangit huolestuvat, mutta Michael keksii, että pakoaukko peitetään ohuella sementtikerroksella.

    Bellick vaatii Tweeneriä hankkimaan lisätietoja Michaelista ja järjestää tämän Michaelin työporukkaan. Tweener lähetetään puhdistamaan maalisuteja, jotta muut voivat rauhassa jatkaa aukon peittämistä. Pope haluaa tavata Michaelin, ja vangit joutuvat poistumaan huoneesta. Michael lupaa palata illalla viimeistelemään lattian. Kun Michael kieltäytyy paljastamasta, miten univormun kappale joutui palovammaan, Pope toimittaa hänet eristysselliin Lincolnin sellin läheisyyteen.

    Brinker kertoo Kellermanille, että nimettömän vihjeen tuomarille antanut mies on entinen liittovaltion agentti, joka on alkanut toimia yksityisesti. Mies on Lincolnin isä. Nick, Veronica ja LJ menevät kaivolle, josta he löytävät Quinnin mätänevän ruumiin. LJ laskeutuu köyden avulla noutamaan Quinnin kännykän. Kaivon seinämään on raaputettu sanat ”Kellerman” ja ”O. Kravecki”.

    Nähdessään transvestiittivangin, ”Annien”, Sucre keksii idean, johon hän pyytää T-Bagin apua. T-Bag lähestyy Annieta ja tuo hetken kuluttua Sucrelle jotakin.

    Michael repii sellissä collegepaitansa ja takoo nyrkkiään seinään eikä vastaa Lincolnin ihmettelyyn.

    Sucre pujahtaa pakokäytävän kautta vartijoiden huoneeseen, peittää aukon sementillä ja lähtee juoksemaan kohti pihalla olevaa ritiläaukkoa, mutta jää kiinni.

    Sucre selittää Bellickille, että hän halusi heittää jotain muurin yli. Sucren saappaanvarteen on tungettu naisten pikkuhousut, joiden Sucre valehtelee kuuluvan hänen tyttöystävälleen. Myös Sucre teljetään eristysselliin. Kun Michael ei vastaa Sucren huutoihin, Lincoln kutsuu vartijan. Tämä löytää Michaelin apaattisena sellistään, jonka seinään on piirretty verellä kartta. Sara tutkii Michaelia. Tämä ei reagoi ärsykkeisiin.

    Tällä välin LJ soittaa O. Kraveckin numeroon ja kuulee puhelinvastaajasta Kellermanin äänen. Hän menee Kellermanin osoitteeseen ja murtautuu taloon. Naapuri tarkkailee kuistiltaan.

    Tweener kertoo Bellickille, että Michaelin tekoset liittyvät jollain tavalla vartijoiden huoneen mattoon. Bellick ryntää sisään ja repii maton sivuun, mutta ei havaitse mitään erikoista.

    Sara vie Michaelin psykiatriselle osastolle. Bellick määrää Tweenerin samaan selliin Avocadon kanssa. LJ löytää Kellermanin talosta kasan Owen Kraveckille osoitettuja laskuja ja laatikoittain kuivalihaa. Kun Kellerman tulee sisään, LJ ampuu häntä kohti ja osuu Kellermanin korvaan. Naapurin hälyttämä poliisiauto ajaa pihaan, ja LJ viedään siihen. Kellerman teeskentelee olevansa kuivalihakauppias ja tarjoaa lihaa myös poliisille.

    Psykiatrisen osaston tv-huoneessa Michael näkee entisen sellikaverinsa Haywiren ja kysyy, vieläkö Haywire muistaa tatuoinnit, joista hän oli kiusallisen kiinnostunut aiemmin. Haywire ei kuitenkaan muista koko Michaelia.


    http://www.mtv3.fi/pako/
     
  5. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Katsoin ihan vasta tuon jakson. Muuten oli kyllä hyvä jakso mutta sitten piti taas loppuun saada hirveät kaikki menee pieleen -cliffhangerit. Ja varmaan kuivuu se betoni/tasotelaasti/mikälie yhdessä yössä, varsinkaan jos siinä joku matto on päällä. :D
     
  6. J_J

    J_J Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.10.2005
    Viestejä:
    354
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten sattuikin olemaan saman väristä/näköistä muun lattian kanssa :)
     
  7. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    No eikös Scofield sanonut Sucrelle, että peittää kuopan "pikasementillä" tjtn. Sellainen kuivuu ja kovettuu parissa minuutissa, joten ei ole mahdotonta, että Sucre odotti ne minuutit siellä kopissa että sementti kuivuu ja sitten vasta iski maton päälle. Ei tämä kyllä edelleenkään selitä sitä, miten lattian pinta oli niin tasainen ja särmä. Taitaa Sucre olla melkoinen tasoittajamestari :thumbsup:
     
  8. MikkeS

    MikkeS Guest Guest

    Liittynyt:
    05.08.2005
    Viestejä:
    124
    Saadut tykkäykset:
    1
    Oonko mä nyt ihan hakoteillä, mutta se laastihan oli sellaista vaaleaa ja se lattiakin oli sellainen harmaja. Nythän se lattia oli sellainen vihertävänruskea ja sellaisista laatoista tehty, eli mä elin siinä uskossa, että ne lattiamiehet oli jo ehtineet pinnoittaa sen lattian ja se huopa oli vain siinä päällä suojana, ettei ne romupöydän jalat naarmi sitä uutta lattiaa.
     
  9. phanatic

    phanatic Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2006
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei siinä lattiassa kyllä mitään laattoja ollut. Luonnottoman tasainen laasti vain. Ja hassua että se pikalaasti olisi kuivunut sileäksi ja tasaiseksi, jos päällä oli matto ja neljässä kohtaa pöydänjalka painamassa :)
     
  10. kimizz

    kimizz Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2004
    Viestejä:
    112
    Saadut tykkäykset:
    0
    joo sen lattian olis pitänyt olla epätasanen, sit Bellick olis huomannu et lattiassa on kolo. Kolo oltaisiin jäljittetty Scofieldin ja Sucren selliiin. Myös muut huoneessa olevat työläiset olis jääny kiinni. Kaikkille kakkua 10vuotta lisää ja todennäköisesti eristykseen. Tämän jälkeen sarjan pitäisi kertoa siitä kun kaikki pakoa yrittäneet eläisivivät eristyksessä...:thumbsup:
     
  11. Pertsa9

    Pertsa9 Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2006
    Viestejä:
    250
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikä kun niin että ne sanoivat sen laastin kuivuvan 1-2 tunnissa. Se laittoi ensin sovitepalan joka oli tehty reiän mukaan ja pari senttiä laastia ja tasotti laudalla.
     
  12. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Tai sitten käsikirjoittajat olisivat vaan voineet keksiä jotain järkevämpää. :D
     
  13. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olihan tuossa niitä epäloogisuuksia vielä muitakin. Esim. miksi mattomiehet olisivat raahanneet pöydän takaisin keskelle lattiaa maton päälle, vaikka maton asennus oli vielä ihan kesken...:rolleyes:
     
  14. Joe

    Joe Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    02.10.2002
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    5
    Kauanko tämä tuuba vielä kestää eli montako jaksoa tulematta?
     
  15. foenix_

    foenix_ Guest Guest

    Liittynyt:
    06.04.2006
    Viestejä:
    206
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisikohan kuusi jaksoa jäljellä tätä ensimmäistä kautta.
    Yhteensä 22 jaksoa ensimmäisessä kaudessa.
     
  16. petma

    petma Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2002
    Viestejä:
    1 710
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eipä taida sitten MTV3 näyttää kaikkia ensimmäisen tuotantokauden jaksoja. Muistaakseni MTV3 tekstitv:ssä oli laitettu PB loppumaan helmikuun alkupäivinä ja maikkarin kotisivutkin tukevat tätä tietoa "Sarjan ensimmäinen tuotantokausi koostuu 22 jaksosta ja se esitetään kokonaisuudessaan syksyn 2006 ja talven 2007 aikana."
     
  17. Salde

    Salde Guest Guest

    Liittynyt:
    09.12.2003
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksi ei näyttäisi?

    Huominen jakso on 18. joten jäljellä on viisi jaksoa huominen mukaanluettuna jäljellä.
     
  18. petma

    petma Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2002
    Viestejä:
    1 710
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jos huomenna tosiaan on 18. jakso niin taitaa aika riittää koko tuotantokauteen. 13.2 tulee viimeinen jakso, joten taitaa aika riittää koko kauteen.

    Olin siinä uskossa että vielä kuusi jaksoa tulossa ja sarja loppuu 6.2. Mutta kun ilmeni, että jaksoja onkin tulossa viisi ja sarja päättyy 13.2. niin näin ollen kaikki jaksot ehtisivät tulla ennen taukoa. Oli omaa laiskuutta että en viitsinyt tarkistaa missä mennään joten pahoittelut siitä etten tehnyt parempaa pohjatyötä.
     
  19. phanatic

    phanatic Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2006
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin siis mistä nyt päättelit että ei taida?
     
  20. arza77

    arza77 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2004
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Menin sitten katsomaan vanhingossa yhden jakson lähes puoleentoista kuukauteen:hitme:
    Joopajoo, onko tämä muuttunut vielä paremmaksi vai ollut alusta saakka totaalista katsojien aliarvoimista?
    Kyllä tätä saisi vähintään viisi kautta tehdä :rolleyes: