Kaon KxF-N620

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana saphir, 14.09.2006.

  1. propel

    propel Guest Guest

    Liittynyt:
    06.10.2006
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oisko Saloran ohjeessa korjailtu niin paljon sanamuotoja, että viimeinkin löytyisi vastaus tuossa aiemminkin esitettyyn kysymykseen: Miten tiedoston saa siirrettyä kansiosta toiseen??? Ei kai sentään.

    Tollo lienen, mutta siinä en vielä ole onnistunut. Tietääkö kukaan? Onko se edes mahdollista?

    Muita päälimmäisiä kokemuksia Kaonista on:
    Ärsyttävä taipumus sammuttaa/uudelleen käynnistää itsensä, yleensä tallennetta katsoessa (?)

    Surkeat mp3-soitto ominaisuudet, soittolistaa ei voi muokata kesken toiston, eikä kappaleesta toiseen hypätä tai kelata.

    Käyttöohjeesta ei ole muuta kuin haittaa (erehdyin tekemään johdotuksen käyttöohjeen mukaan), lisätietoa pitäis löytyä www.kaon.fi, vaan en minä ainakaan ole löytänyt.
     
  2. saphir

    saphir Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2006
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. propel

    propel Guest Guest

    Liittynyt:
    06.10.2006
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän sieltä lopulta tuo pikaohje ja käyttöohje löytyivät, mutta edelleen kaipaisin lisätietoa niihin kohtiin joissa käyttöohjeessa sanotaan lisätietoa nettisivulta löytyvän.

    Tuosta pikaohjeesta oli sentään johtojen paikoilleen saamisessa apua, mutta minusta jossain on mätää jos laitteen asennus ei onnistu ilman DVDPlazan apua (ongelma ja vastaus siihenhän on onneksi heti tämän viestiketjun alussa, josta sen aikanaan bongasin).

    Nuo muutamat epäkohdat kun korjaantuisivat, olisi Kaon varmasti kelpo laite. Ilmestyisi nyt vaan se lupailtu päivitys, ja korjaisi jonkunkaan noista hermoille käyvistä ominaisuuksista.

    Kiitoksia muuten saphirille pikaisesta vastauksesta, vaikka tällä kertaa ko. vastauksen olin löytänytkin jo ennen valituksiani. Mukava huomata, että joskus ihmiset ainakin yrittävät auttaa :)
     
  4. spacman

    spacman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.01.2004
    Viestejä:
    169
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luin laitteen manuaalin läpi, mutta eipä löytynyt vastausta kysymykseen: Eli saako purkista siirrettyä tallennetut ohjelmat tietokoneelle usb-väylää pitkin?
     
  5. saphir

    saphir Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2006
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ymmärtääkseni näin on, koska vehje näkyy pc:lle massamuistina. Päätäni en tietenkään pantiksi pistä, koska en omista kyseistä härveliä.

    Joka tapauksessa purkkiin on tipahdellut päivityksiä kohtalaista tahtia. Tätä kirjoitettaessa viimeisin firmisversio on 4.11.2006 päivätty 1.1.23, joka löytyy sekä antenni- että kaapelivastaanottimeen. Saisivat Hedengrenillä julkistaa bugifixilistan kulloisenkin firmispäivityksen mukana, ei se mikään liikesalaisuus voi olla.
     
  6. diapam

    diapam Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä laitteesta saa nauhoitukset ulos. Ensin täytyy valita Menu-PVR-USBliitäntä, sitten tietokone tunnistaa sen kuin minkä tahansa ulkoisen USB-muistin. Siirron jälkeen tulee ikävästi kovalevyn tarkistus, joka vie aikaa. Kaon tuottaa videotiedoston *.trp ja jonkin pienen lisätiedoston *.pvr.

    Ongelmana on mitä niillä tekee... :OI En ole löytänyt softaa joka osaisi näyttää ko tiedostoja tietokoneella, saatikka pystyisi muuttamaan niitä johonkin käytettävämpään formaattiin. Onko parempaa tietoa?

    Boxiin voi myös ladata em tiedostoiksi muutettua DivX-videota. Softa löytyy www.kaonmedia.com -sivuilta. Siinä taas ongelmana on, että boxi ei osaa toistaa tuotettua tiedostoa. :grr: Onko joku onnistunut?

    Tieto korjatuista vioista helpottaisi elämää. Viimeisen päivityksen (01.01.23) jälkeen vikaa on ainakin
    - äänityksen loputtua koko boxi sammuu
    - EPG vaihtaa aina kanavaa, kun vaihtaa riviä oppaassa

    Lisäksi on muutamia pienempiä ominaisuuksia, joiden kanssa varmaan oppii elämään...
     
  7. arskaxx

    arskaxx Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.02.2004
    Viestejä:
    968
    Saadut tykkäykset:
    0
    VLC-playerkin on varmaan kokeiltu http://www.videolan.org/vlc/ ???
    Meinaan kun tuo VLC osaa aika monen boxin tiedostot toistaa.
     
  8. diapam

    diapam Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    VLC-player pääsi pitkälle. Se avasi tiedoston, kuului vingahtelua ja näkyi vähän värikästä mosaiikkia, ennenkuin kaatui. Samaan pääsi Kaonin suosittelema Elecard MPEG Player. Oliskohan tiedosto viallinen...

    Kiitos yrityksestä
     
  9. ICS

    ICS Guest Guest

    Liittynyt:
    20.01.2005
    Viestejä:
    260
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mainittaisitko mitä nuo ominaisuuksia on? Yritän päättää minkä "ominaisuuksien" kanssa pystyisin elämään vielä ennen ostosreissua.
     
  10. diapam

    diapam Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä joitakin ominaisuuksia, jotka ei välttämättä ole vikoja:
    - Info ei lähde pois muuten kuin painamalla 'Exit'. Kanavan vaihdon yhteydessä lähtee. 'Info' toisen kerran olisi kätevämpi.
    - Mistään ei näe onko tallennus päällä, miltä kanavalta ja kummalta virittimeltä. Infosta näkyy, kumpi viritin tallentaa, mutta ei mitä kanavaa tallennetaan.
    - EPG:n ensimmäisellä painalluksella alkaa ruudun alareunassa juosta ohjelmatiedot tästä eteenpäin. EPG:llä pitäisi päästä suoraan ohjelmaoppaaseen.
    - EPG:stä puuttuu haku.
    - Menu-näytössä on hieno kuva, mutta ei niin hieno, että tätä "3D Grafiikkanäyttöä" jaksaisi katsella sen kauempaa. Selkeämpi näyttö olisi parempi.
    - Menussa palataan takaisinpäin 'Menu'-nappulalla. 'Exit' tai 'Back' olisi loogisempi.
    - Menun kolmannella tasolla TV-kuva näkyy hienosti menujen taustalla. Saisi näkyä joka tasolla.
    - Menun ensimmäisellä tasolla ei näy, mitkä valinnat eivät ole käytettävissä esim. tallennettaessa.
    - Infon tekstiä vieritetään eri tavoilla infossa (info-nappulalla) ja ohjelmaoppaassa (volume-nappulalla).
    - Kun haluaa lopettaa tallennuksen, täytyy ensin valita pysäytettävä tallennus. Vaikka tallennuksia olisi käynnissä vain yksi.
    - Kaukosäädin on halpa. Näyttää siltä ja tuntuu siltä. Nappuloiden sijoittelussa ei ole mitään logiikkaa.
    - Käyttöohje on todella puutteellinen. Paljon liian pieniä kuvia ja liian vähän tekstiä. Suuri osa toiminnoista täytyy opetella yrityksen ja erehdyksen kautta. Ei tää niin kiva laite ole, että kovin kauaa jaksaisi.
    - Laitteen tehdasasetukset on pääosin 'pois päältä'. Käyttöönoton yhteydessä täytyy käydä käsin laittamassa paljon asetuksia päälle, kuten ajansiirto, s-video output, TV:n kuvasuhde jne.

    Mp3- toisto, kuvien katselu ja pelit on vielä kokeilematta. Minkähänlaiset pelit toimivat ja mistä niitä löytyy? Elokuvien siirto laitteeseen tai sieltä pois herättää runsaasti kysymyksiä. Tässä kohdassa 'yritys ja erehdys' osastolla alkaa mitta olla täysi. Vai montako iltaa on normaali aika oppia tälläiset toiminnot?

    Yhtenä iltana laite aiheutti sydämen tykytyksiä. Muutaman tunnin päälläolon jälkeen se alkoi hurista ja ääni koveni pikkuhiljaa. Tätä kesti muutaman minuutin ja sitten ääni yhtäkkiä katosi. Hetken jo luulin, että pian poksahtaa...

    Niin, ja ne varsinaiset viat:
    - EPG vaihtaa aina kanavaa, kun menee eri riville taulukossa. Pitäisi pysyä sillä kanavalla mikä on ja 'OK'-nappulalla vasta vaihtaa. Ja 'Exit'-nappulan pitäisi vain sulkea EPG ja palata sille kanavalle, mitä katseltiin. Ja TV-kuva EPG:n nurkassa olisi hyvä.
    - EPG hyppää muutaman sekunnin välein takaisin alkuun. Kun etsii ohjelman ja ennenkuin ehtii painaa tallennusnappulaa, ollaan jo hypätty takaisin alkuun.
    - Ajastettu nauhoitus sammuttaa loppuessaan laitteen, vaikka katsotaan toista viritintä. Kysyy kyllä sammutetaanko ja jos ei jaksa vastata, sammuu. Voisi sammua silloin kun käynnistyy tallennusta varten ja jos on aloitettaessa päällä, jää päälle.
    - Monen kanavan näyttö samanaikaisesti ei toimi (4,9,10,13 tai 16 kuvaa). Jakaa kyllä ruudun osiin, mutta suurin osa ruuduista on mustana.
    - Scart-singnaali jää jotenkin päälle, vaikka laitteen sammuttaa. Mun vahvistin (Pioneer) ei sammu, vaan ilmoittaa 'Input on'.

    Kannattaa yrittää saada laite testattavaksi ennenkuin tekee lopullista ostopäätöstä. Tässä boxissa oli ostettaessa ohjelmistoversio 01.01.17 ja se oli niin vikoja täynnä, ettei laitteella voinut tehdä oikein mitään, mitä kuvitteli. Kannattaa haluta huollosta uusin versio, ennenkuin kantaa kotiin.

    Itse kiinnostuin laitteesta, koska ominaisuudet on samat kuin kalliimmissa boxeissa, hintaa vaan lähes 200 euroa vähemmän. Lopullisen päätöksen tein kun kuulin, että maahantuoja on sama kuin JVC:n maahantuoja. Ajattelin, ettei laite ihan susi voi olla ja että niin tunnettu maahantuoja kyllä hoitaa hommansa. Ja onhan noita päivityksiä tippunutkin...
     
  11. propelli

    propelli Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2006
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla oli tuo Kaonin boksi yön yli ja vaihdoin sen Humaxin PVR-9200T:hen seuraavista syistä:

    - En voinut luoda alihakemistoja (kokeilin alihakemistojen luomista kaupassa toisella boksilla ja sielläkin ne puuttuivat valikosta)
    - Boksi kaatui aina, kun yritti avata USB-yhteyden tietokoneelle.
    - Hätäinen & puutteellinen käyttöohje
    - Testaamattoman tuotteen maku
    - Pienempi miinus oli naurettava päämenu "kotiteatteri kuva"

    Kaupassa epäilivät, että USB-kaatuminen johtuisi siitä, että kyseessä on maanantaiversio boksista. Alihakemistojen luomiseen eivät osanneet sanoa, mitään, kun näytin käyttöohjeista, kuinka sen pitäisi tapahtua, mutta edes kaupan boksissa ei voinut luoda alihakemistoja ja firmis oli sama kuin omassa boksissa. Ohjekirjassa oli snapshot näytöstä, jossa alihakemiston luomistoiminto oli olemassa. Ohjekirjan firmis oli varmastikin vanhempi (ehkä se toimii siinä).

    Koneessa oli se firmis, joka oli hedoy.fi sivuilla uusimpana versiona vielä 2 päivää sitten. En tiedä, onko sen jälkeen tullut uutta eikä kiinnosta selvittää asiaa enää.

    Yleisvaikutelma on se, että ko boksi on raudan puolesta ihan ok, mutta softa on vielä ikävästi vaiheessa ja tässä vaiheessa sen hankkivat saavat olla pioneereina näköalapaikalla seuraamassa sen kehittymistä ja stabiloitumista.

    Boksin hyviä puolia olivat se, että perustoiminnot kuten tallennus tuntuivat toimivan ok, kuvanlaatu ok, boksi on myös hiljainen, mutta kuumenee ja kanavanvaihto on ok. Humax on vain niin paljon kypsempi tuote ja käytettävyydeltään pidemmälle kehitetty, että itse en jaksa toimia ilmaisena beta-testaajana. Topfieldi taas olisi maksanut 100e enemmän (tingitty hinta = 500e) enkä näe riittävää lisäarvoa tuon lisähinnan maksamiseksi.

    VINKKI: Jos olette hankkimassa Kaonia, niin sen ovh:sta lähtee reilusti hintaa pois tinkimällä. Sen nettosisäänostohinta on ilmeisesti pienempi kuin esimerkiksi Humaxilla, vaikka niiden molempien ovh on luokkaa 499e.
     
  12. diapam

    diapam Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, vaihtaisin kans Humaxiin, mutta myyjäliikkeellä ei ole niitä. Ilmoittelevat, kun tulee. Ellei em vikoja ole korjattu siihen mennessä, vaihdan merkkiä.
     
  13. jate75

    jate75 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2006
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni on ollut Kaon KCF-N620 kuukauden päivät, kun en enää jaksanut odottaa Humaxin PVR-9200T:n kaapeliversion saapumista ja satuin saamaan todella hyvän tarjouksen siitä muitten ostosten yhteydessä.

    Perustekniikaltaan boksi tuntuu tosiaan olevan ihan laadukas, mutta softa on vielä pahasti vaiheessa. Muuten en olisi kovinkaan huolissani näin uuden boxin softan bugisuudesta, mutta nettitietojen perusteella tämä kyseinen boxi pitäisi olla virittimiä lukuunottamatta suora kopio saman firman satelliittiboxista, joka on ollut markkinoilla jo jonkun aikaa ja siksi ihmetyttää miten siinä voi jotkut perustoiminnot olla vieläkin niin pahasti retuperällä :OI

    Onneksi päivitys 01.01.20 tuntui korjaavan nauhoituksen ja yksittäisen ohjelman toiston epästabiiliuden pois, mutta samalla EPG:hen tuli ne jonkun jo aiemmin mainitsemat viat ja ainakin omien kokemusten mukaan myös jotain DVB-tekstitystuessa meni rikki. 01.01.23 ei tuntunut hirveästi muuttavan tilannetta, joskin nyt kielen valinta DVB-tekstityksessä tuntuu toimivan paremmin (en ole kylläkään kokeillut sitä kuin muutaman kerran, joten voi olla ihan sattumakin, että se ei oikein onnistunut 01.01.20:lla). Samaten 01.01.20 toi mukanaan sen ärsyttävän kyselyn sammutetaanko boxi ajastetun nauhoituksen jälkeen ja jos et vastaa riittävän nopeasti boxi sammuu kesken katsottavan ohjelman.

    Yksi syy miksi valitsin Kaonin oli se, että Teknisten myyjä vannoi ja vakuutti, että Kaonista saisi videotiedostot ulos ja muunnettua DVD:lle sopivaan muotoon samoilla ohjelmilla kuin Toppyn .rec tiedostot. Ankaran nettisurfaamisen jälkeen opin, että myyjän puhui aivan puhasta:sick:ja ainoastaan maksullinen DVR-Studio Pro olisi ainoa ohjelma, joka kykenisi tekemään muunnoksen Kaonin *.trp tiedostolle. Tai siis kykenisi, jos KCF-N620:n *.trp tiedosto olisi Kaonin standardin mukainen, mutta Haenlein-Softwaren keskustelupalstalla käydyn keskustelun perusteella näin ei suinkaan ole :weep:

    Todennäköisesti Kaon on tehnyt jonkun pienen muutoksen videotiedoston tallennukseen ja siksi sen enempää DVR-Studio Pro, kuin Kaonin oma Divx konverterikaan ei toimi tuon KCF-N620:n kanssa :OI

    Tallentava DVD soitin vielä pelastaisi tilanteen, vaikka turha DAD muunnos tuleekin väliin, mutta yksikään päivityksistä ei vielä ole onnistunut stabiloimaan soittolistan esitystä (ei ainakaan 01.01.23:n menessä). Yritin parina yönä siirtää suurta määrää lyhyitä lastenohjelmia DVD:lle, mutta molemmilla kerroilla toisto oli loppunut kesken ja digiboxi oli siirtynyt esittämään viimeisenä päällä ollutta kanavaa. Onneksi kyseessä ei ollut Viasat, muuten olisi lapset saattaneet saada traumoja, kun Puuha-Pete olisi yhtäkkiä alkanut kesken rakennuspuuhien jyystämään Annia tuhkaluukkuun :grr:

    Toinen mielenkiintoinen ominaisuus Kaonin logiikassa on alikansioitten käyttäminen. Kaonilla voit luoda tiedostoille alikansioita, mutta sillä ei voi siirtää tiedostoja sinne :hitme: Tiedostojen siirtoa varten pitää erikseen mennä USB yhteyden kautta tietokoneella kiinni boxiin ja siirtää ne tiedostot käsin Windows explorerissa. Jottei homma menisi liian helpoksi, pitää muistaa siirtää sekä varsinainen videotiedosto *.trp, että myös otsikkometatiedosto *.pvr. Lisäksi täytyy käydä tekstieditorilla muokkaamassa metatiedostoon videotiedoston uusi polku (esim. C:\plaa plaa -> C:\plaa plaa\lastenohjelmat) :thumbsup:

    Onneksi maahantuoja tuntuu olevan todella aktiivinen korjausten suhteen, mutta saa nähdä saako edes Hedengrenin kaverit potkittua Kaonin porukkaa korjaamaan kaikki ääliömäisyydet softasta. Harmi sinällään, koska rauta vaikuttaa todella lupaavalta, mutta todella ihmeellinen käyttölogiikka ja ennen kaikkea bugit syövät niin paljon käytettävyyttä, että nykyisellä softalla en suosittelisi sitä kenellekään.

    PS. Maahantuojan sivuilta löytyy uudempi versio koneen käyttöohjeesta. Vaikka sekin manuaali on vielä jossain määrin sekava ja huonosti koottu, niin suoranaista väärää tietoa siinä ei enää anneta.
     
  14. eke

    eke Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2005
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yksi syy miksi valitsin Kaonin oli se, että Teknisten myyjä vannoi ja vakuutti, että Kaonista saisi videotiedostot ulos ja muunnettua DVD:lle sopivaan muotoon samoilla ohjelmilla kuin Toppyn .rec tiedostot. Ankaran nettisurfaamisen jälkeen opin, että myyjän puhui aivan puhastaja ainoastaan maksullinen DVR-Studio Pro olisi ainoa ohjelma, joka kykenisi tekemään muunnoksen Kaonin *.trp tiedostolle. Tai siis kykenisi, jos KCF-N620:n *.trp tiedosto olisi Kaonin standardin mukainen, mutta Haenlein-Softwaren keskustelupalstalla käydyn keskustelun perusteella näin ei suinkaan ole

    Todennäköisesti Kaon on tehnyt jonkun pienen muutoksen videotiedoston tallennukseen ja siksi sen enempää DVR-Studio Pro, kuin Kaonin oma Divx konverterikaan ei toimi tuon KCF-N620:n kanssa

    Oletko kokeillut ProjectX:ää? Se käsittelee hyvin ainakin Kaon KVR-1000:sen tiedostot (kylläkin satelliittiviritin)
     
  15. jate75

    jate75 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2006
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeilin kyllä ProjectX:ää ja en saanut siitä läpi muuta kuin mössöä, mutta on hyvin mahdollista, että minulla on ollut sen parametrit päin mäntyä. Tein ehkä turhan hätäisen päätelmän Kaonin omien sivujen perusteella, että sen boxin kanssa ei toimi mikään muu kuin DVR-Studio Pro.

    Jos tiedät mistä päin nettiä löytyy ohjeet kuinka konfata ProjectX Kaonin *.trp:lle sopivaksi tai viitsit laittaa pikaiset ohjeet miten itse sait sen ProjectX:n pelittämään, niin se olisi todella mahtavaa.

    Nimimerkillä: Kohta alkaa joulukuusen koristeet olla kasassa, kun jo kolmas DVD+R nauhoitus meni pipariksi, kun Kaon lopetti esityksen kesken ohjelman:OI
     
  16. diapam

    diapam Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Soitin tänään Hedengrenin tekniseen tukeen ja sieltä sanottiin, että tällä hetkellä ei ole olemassa ohjelmaa, joka osaisi näyttää KxF-N620 tallentamaa videota. Eikä videon näyttäminen riitä, se pitää saada muutettua DVD-formaattiin.

    Ko laitetta ei ole Kaonmedia.com sivuilla koska numero 620 "on ihan meidän itse keksimä". Laite pohjautuu malliin 550, mutta ei ole sama. Sanoi vielä, että nyt kun laitteen softa "alkaa olla kunnossa", alkavat painostaa Kaonilta PC-softaa. Lähetin ylläolevan vikalistan, etteivät luule töiden loppuvan.

    Pelejä löytyy netistä, esim "erään Kaonin sateliittivastaanottimien maahantuojan sivuilta". Siellä oli paketti, jossa on 127 peliä. Tyyliin PacMan ja muita 80-luvulta tuttuja. http://www.compusat.fi/tmp_compusat_site_0.asp?lang=1&s=465&sua=1

    Odottelen Humaxia.

    Humax tuli ja elämä jatkuu. On Kaonissa ainakin yksi ominaisuus paremmin kuin Humaxissa. Kaonin pakkauksessa on kantokahva. Sitä todella tarvitaan kuskatessa laitetta liikkeen ja kodin ja huollon välillä.
     
  17. dyna

    dyna Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kenenkähän keksimä ajatus on se että keskeneräisiä bugisia laitteita joista ei ehkä valmiita tule koskaan, myydään ihan naama peruslukemilla. Mullekin yksi ääliömyyjä sanoi Kaonista ihan pokerina että "kaverilla on, toimii kuin junan vessa". Kun itse testasin laitetta 10 minsaa niin heti selvisi kuinka puolivalmiista ja kaatuilevasta laitteesta on kysymys.
    Uskomatonta pelleilyä.
    Lisäksi toivotaan keskusteluun erilaisia salaliittoteorioita siitä miten Kaon välttyi joutumasta Hifi-lehden testiin...
     
  18. puni

    puni Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaonia käytelty tässä nyt muutaman päivän verran, ensimmäinen digipoksi meidän taloudessa.

    Kaikin puolin mainio laitos, nauhoitukset toimivat (paitsi...), hyvä kuva (mutu), suht hiljainen, ei ole jumittanut kertaakaan (kop kop) ja jopa usb-yhteys toimii hyvin (600mt siirtyi pc:lle NOPEASTI). Koneessa oli 1.1.23 ohjelmaversio saataessa ja päivitin sen 1.1.24:een.

    Mutta jottei olisi liian täydellistä:
    Jos laitteen jättää Stand-by -tilaan ja ajastus on laitettu, tämäpä ei enää luonnistu Kaonilta. Kun ajastuksen pitäisi käynnistyä, jää laite tekemään init-PXXX-off -looppia ikiajoiksi, eikä nauhoitus yllättäen onnistu. Jos laitteen käy pistämässä päällä virtanapista kesken loopin, käynnistyy kone ja ajastuskin lähtee käyntiin. Jos laite on käynnissä ajastuksen alkaessa, ei ongelmia ilmene, ja esim. boxi osaa myös sammua nätisti.

    Kuun vaihteessa pitäisi tulla isompi päivitys, saas nähdä mitä siitä seuraa. Jotenkin tuntuu että tuo käynnistymättömyys ei ole softaversiosta kiinni eli taitaa laitevaihto olla edessä.

    Vielä kun nauhoitut ohjelmat saisi auki PC:llä!

    --puni
     
  19. jha

    jha Guest Guest

    Liittynyt:
    05.02.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusi ohjelmaversio näyttäisi tulleen tarjolle. Harkitsen kyseisen boksin hankkimista, joten onko joku jo kokeillut tuota 1.1.26 versiota omassaan? Parantuiko laitteen toiminta?
     
  20. puni

    puni Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yllättäen en ole vielä ehtinyt huoltoon soittamaan omasta laatikosta, joten ajattelin huomenissa kokeilla tuota seuraavaa versiota kunhan ehtii katsoa tallennetut ohjelmat pois. Tuon päivityksen jälkeenhän niitä ei enää pysty katsomaan. Hienoa olisi jos noita nauhoituksia voisi helposti katsella/polttaa talteen pc:llä Huomenissa lisää.