Canal+ kanavapaketit uudistuvat

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana hex, 20.09.2006.

  1. Zapa

    Zapa Guest Guest

    Liittynyt:
    30.09.2005
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Osaisiko kukaan sanoa että onko Elisan 12kk(total 29€/kk)sopimusta jossa 2kk ilmaista mitään irtisanomis mahdollisuutta kyseisenä aikana??
    Vai täytyykö maksaa ensin toi vuosi loppuun...Viasat:in vastaava on irtisanottavissa kesken sopimuskauden!!

    t.Zapa
     
  2. taurus-x

    taurus-x Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Antennin Canal+ leffapuoli tosiaan heikkeni, kun Film 2 lopetti anamorfiset lähetykset. Soittelin CD:n tekniikkapuolelle, josta kertoivat että näin jatketaan toistaiseksi, eli laajakuva lähti ilmeisesti pitemmäksi aikaa. EPG:stä kertoivat, että korjaantuu kunhan saavat homman hoidettua. Näkee sitten..

    Minäkin aioin peruuttaa tilauksen kun en sporttia katsele, ja vuotuinen korttimaksukin olisi iskenyt kohdalle. Tarjosivat kuitenkin pelkkää leffapakettia kolmanneksen halvemmalla, ja päälle pari "ilmaista" kuukautta (pelkkä korttimaksu), niin saivat puhuttua ympäri. Laajakuvaa olisi kyllä katsellut siltikin.
     
  3. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 737
    Saadut tykkäykset:
    536
    Canal+:n kaapelijakeluun palatakseni sain uuden vastauksen Opoy:lta (Oulu), kun kyselin Canal+ HD:n perään. Olin kuulemma saanut väärää tietoa (väärä tieto tuli heidän edellisestä vastauksestaan) ja Lumotv:ssä ei toistaiseksi jaella teräväpiirtokanavaa, koska päätelaitteita ei ole saatavilla. PC-käytöstä eivät tietenkään kommentoineet mitään. Liekö edes kuulleet moisesta :sleep:.

    Kaapelipuolen muita havaintoja on ollut, että laatu on tosiaan hieman parantunut. Ilmeisesti yhden kanavan väheneminen on osaltaan vaikuttanut bittivirran nousuun ja muille kanaville riittää enemmän bittejä. Tämän lisäksi on varmaan muutenkin säädetty bittivirtanamikkaa aavistuksen suuremmalle. EPG on jo usemman päivän toiminut siinä mielessä oikein, että ohjelmien nimet on yhdistetty oikein asianmukaisille kanaville. Vielä ei tosin näy kuin nykyinen tai välillä seuraava ohjelma.
     
  4. Rela

    Rela Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2004
    Viestejä:
    473
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole ihan ymmärtänyt mikä idea on tilata Canalia jos mikään urheilu ei kiinnosta. Leffa tarjontahan on todella surkea ja samat leffat tulevat sen miljoona kertaa. HD-puolen takia nyt tilaamisen voisi ymmärtää mutta sekin on nyt vielä vain satelliitti puolella. Samalla rahalla nyt saa kuitenkin ainakin aika paljon leffoja vuokrattua. Omalla kohdalla futis on ainoa mikä kiinnostaa ja leffoja katson ehkä yhden kuukaudessa. Kiinnostavat elokuvat on kuitenkin tullut oikeastaan kaikki jo nähtyä ennen canalin ensi-iltaa.
     
  5. saints

    saints Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2006
    Viestejä:
    108
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä on kovasti päivitelty, että eurofutispuoli on harava-antennilla parantunut. EI OLE, koska sport 2 kanava alkaa esim. lauantaisin näkyä vasta klo. 18.30 vai oliko klo. 19.00 joten esim. la klo 17.00 peli jää näkymättä. Sport 1:ltä tulee peli, mutta vaihtoehtopeliä ei näy, joka näkyi siis ennen.

    Aivan uskomatonta toimintaa !

    Tietääkö joku muuten, onko sellaista boxia lautasantennille, jolla voisi katsoa sekä viasat, että canal paketteja ? Ja vielä jos löytyisi kovalevyllä....

    jul
     
  6. Borje

    Borje Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2004
    Viestejä:
    2 270
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin Nokia 9902 S :D
     
  7. DUT

    DUT Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.12.2004
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekkin irtisanoin sopimuksen eilen illalla. En tiedä onko sattumaa, mutta tänään ei enää kanavia näkynyt. Nopeaa toimintaa tältä osin Canalin pojilta, mutta helvetti vieköön kun irtisanomisilmoituksessa oikein painotin, että irtisanon tilauksen vasta ensivuoden alusta alkaen. Tämä siksi, että mulle sattuu osumaan ensikuuksi avajaistarjouksen tuoma ilmainen kuukausi, joten olisin hyödyntänyt vielä sen puhumattakaan tästä kuusta, jonka olen jo maksanut.

    Onko muilla näkynyt tänään tiistaina Helsingin seudulla antenniverkon Canal-kanavat normaalisti vai onko nyt menossa joku katkos? Entäs te muut, jotka olette sopimuksen irtisanoneet, kuinka nopeasti kanavat on lakanneet näkymästä?
     
  8. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    katso sieltä laitteesi menusta mikä on korttisi valtuutus. sielää on tiedot mihin sti on valtuutus. kokeile tuon kanavan päälläpito boksissa yön yli. eiköhän ala näkyä.
     
  9. jussi28

    jussi28 Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.07.2002
    Viestejä:
    948
    Saadut tykkäykset:
    30
  10. Charlie

    Charlie Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2003
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    1
    Enpä ole aiemmin moista tarjousta nähnyt, mutta onpa hieno temppu laittaa YLE:n kanavat sekä mainoskanavat samaan "pakettiin". :hitme:
     
  11. Borje

    Borje Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2004
    Viestejä:
    2 270
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän ohkasilla jäillä alkavat luistelemaan kun tollasta mainostetaan. Joku vielä oikeesti luulee että ei Ylet näy ellei ota "local" + Film pakettia.
     
  12. Charlie

    Charlie Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2003
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    1
    Veikkaan, että joku taho (YLE) puuttuu tuohon harhaanjohtamiseen pian ja ylimääräiset kanavat häviävät tuosta paketista alta aikayksikön.
     
  13. Hoo

    Hoo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.07.2005
    Viestejä:
    301
    Saadut tykkäykset:
    0
  14. qwertyui

    qwertyui Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2004
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuon Sportsin näkyvyyden pitäisi korjaantua jossain vaiheessa (milloin:confused: ) kuten myös sekaisin oleva EPG. Sain oikein kirjeen canalilta aiheesta eilen....
    toivottavasti homma hoituu piakkoin :mad:
     
  15. saints

    saints Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2006
    Viestejä:
    108
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minäkin sain kirjeen ja soitin asiakaspalveluun, jossa todettiin, että näillä mennään ja sport2 tilanne EI OLE muuttumassa ! EPG sen sijaan korjaantuu, vika oli jo (siis, he todella sanoivat jo) tiedossa. Siis koko tämä "kanavauudistus" on niin surkeasti/säälittävästi hoidettu, että vaikeeta uskoa, että joku yritys edes kehtaa näin toimia ?

    Yksi käsittämätön tilanne vielä oli, kun kysyin joltain pojanklopilta hänen esimiehen nimeä, niin hän ei suostunut sitä kertomaan :) Voiko yritystä näin hoitaa ?
     
  16. hex

    hex Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    774
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mitä ne tarkkaan ottaen sanoi noista anamorphisista lähetyksistä? Minä kuin soitin canaldigitalille niin siellä sanottiin vain etteivät he tiedä asiasta mitään kun lähetyksistä vastaa canalplus (joka ei tunnetusti vastaa sähköposteihin). Plussalle ei tietysti ole asiakaspalvelunumeroa, ainoat puhelinnumerot netistä löytyvät tiedostusosastolle, pitäneekin soittaa sinne...
     
  17. qwertyui

    qwertyui Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2004
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain kyllä JUURI sellaista tietoa kirjeessä että se sport2 asia korjaantuu vielä.
    Toivottavasti asia näin on. Tuo lauantain vaihtoehtoisen futispelin puuttuminen on kyllä melko suuri puute.

    No, elän vielä toivossa :thumbsup:
     
  18. Parski

    Parski Guest Guest

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin Canal Digitalille kyselyä anamorffisten lähetysten tilanteesta (siis puutteesta) Canal Film -kanavilla antenniverkossa. Vastaus tässä:

    "Elokuvien lähetysformaatissa on ollut ongelmia. Ongelma johtuu siitä, etä Digita, joka ylläpitää Suomessa antenniverkkoa, ei ole ehtinyt tekemään tarvittavia muutoksia. Ongelma kyllä korjaantuu ajallaan. Aikataulusta voit tiedusrtella Digitalta."

    Täytyy vain ihailla, miten nämä firmat jaksavat aina pallotella vastuuta jollekin toiselle.

    Eiköhän Digita tee asioita, jos joku haluaa ja maksaa. Näyttäisi siltä, ettei kumpaakaan Canalia (+ ja Digital) näytä homma hirveesti nappaavan. Kuvittelevat varmaan, että suurin osa katsojista kuolaa futiksen ja sm-liigan vuoksi eikä huomaa fimikanavilla mitään outoa.
     
  19. taurus-x

    taurus-x Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielenkiintoinen selitys. Jos asia on noin, niin sittenhän se on Digita, joka liimaa tekstityksen kuvaan Canal+ antennipuolella! Tekstithän on tunnetusti osittain letterbox-kuvan alapuolella estäen tehokkaasti kuvan zoomauksen 16:9 kokoon. Kuitenkin anamorfisissa lähetyksissä tekstit on olleet ihan ok.

    Epäilyttää miksi Canal+ ostaisi tuollaista palvelua Digitalta.. Ja toisaalta Digitalla luulisi olevan töissä suomalaisia. Miksi siis kotimaisissa leffoissa on usein ollut suomenkielinen tekstitys, häiritsee "lievästi". Tuollainen vihjaa siihen että tekstejä liimailee kuvaan joku joka ei osaa suomea.
     
  20. tomppara

    tomppara Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0

    Itse tein vastaavia kyselyitä, jolloin vastauksena oli:

    - Ohjelmalehden lopussa on lista "Kaikki elokuvat esitysaikoineen". Siellä on merkintä "16:9" ko. elokuvan lopussa, jos elokuva lähetetään laajakuvakoossa. Näitä elokuvia esitetään pääosin CANAL+ Film 2:lla.

    Johon pyysin selvitystä nimenomaan antennipuolelle, jolloin vastaus oli:

    -Parhaiten näissä televion kuvasuhde asioissa voi auttaa ohjelmayhtiö eli Canalplus. He päättävät missä muodossa kuva lähetetään. Jos lähetyksessä on anaformista muotoa, sitä on hyvin pienessä osassa ohjelmistoa. Parhaiten sopivan kuvasuhteen saa kun poistaa televisiosta automaattisen kuvasuhteen muutoksen. Laita 16:9 suhde virittimeen ja testaa mikä kuvasuhde televisiossa antaa miellyttävimmäm kuvan. :OI


    No positiivista on, että vastaukset ovat tulleet suht nopeasti, vaikka niissä ei nyt vastatakkaan siihen mitä on kysytty