Haetaan leffan nimeä (kaikki leffanhaut tänne)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Samppa, 09.12.2002.

  1. Leka72

    Leka72 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos tämä on se, mikä luulen, niin siinä pari kaveria päättää koulunsa ja päättäjäisten jälkeen kotibileistä päätetään lähteä isoon kaupunkiin rellestämään, ennen kuin työt tehtaassa alkavat. Ajelevat Plymouth Roadrunnerilla, tekevät ryöstömurhan huoltsikalla, ryyppäävät, baarissa joku naikkonen iskee silmänsä toiseen ja vie pojat kämpilleen, saamatta jäänyt hakkaa naisen hengiltä kesken kaverinsa hommien. Homobaarista mennään homppelin kämpille, pöllitään sen revolveri ja listitään se. Lopussa juostaan poliisia karkuun ostoskeskuksessa. Mieleen on jäänyt myös kohtaus, jossa toinen pojista huutaa autosta jotain jalkakäytävällä kävelevälle muijalle ja tämä vastaa: "eat my fuck!" (suomennettu "syö mun panot"). Ei vaan tule leffan nimi mieleen, suomennettu nimi oli kai, jos oikein muistan, jotain saman tyylistä kuin raivopäät (ei kuitenkaan varmaan juuri se, Raivopääthän on Convoy) tjsp. Jospa tässä olisi lisävinkkiä jollekin parempimuistiselle..

    edit: löytyihän se: http://www.imdb.com/title/tt0090770/
     
  2. kebek

    kebek Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.01.2003
    Viestejä:
    2 623
    Saadut tykkäykset:
    9
    Leka72: Kiitos, melko varmasti juuri tuo filkka kyseessä. Näyttää jopa olevan DVD-julkaisukin siitä.
     
  3. Hantti

    Hantti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2003
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Haussa "toimintaelokuva", jota on myyty videolla suomennettuna nimellä "Tappava kokoontuminen". Elokuva kertoo Vietnam-veteraanista, jolla on jonkinlaisia kaunoja taistelutovereitaan kohtaan. En muista tarkemmin. Elokuvassa pelataan muistaakseni jonkinlaista värikuulasotaa, jonka kuluessa päähenkilö tappaa kohteensa. Peliä kutsuttiin elokuvassa Commando gameksi ja nauhalle se oli suomennettu komentopeliksi. Mieleen on painunut elokuvan kesto, joka oli luultavasti lähempänä kolmea tuntia koska yhdellä kertaa en sitä pystynyt kokonaan katsomaan vatsalihasten kipeydyttyä jatkuvasta nauramisesta :) Myös eräs taistelukohtaus Vietnamissa painui mieleen tykinlaukauksia esittäneiden äänitehosteiden sekä lampunvarjostinhattuisten vihollisten takia. Molemmat olivat erittäin koomisia. Elokuva on luultavasti 70- ja 80-lukujen vaihteesta.
     
  4. W_ee

    W_ee Guest Guest

    Liittynyt:
    26.07.2004
    Viestejä:
    179
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä onko kysytty, mutta kysyn nyt kumminkin.

    Mikä mahtaa olla elokuva, jossa pieni ryhmä ihmisiä koittaa ryöstää museosta jotain. He pukevat jonkin lyijypukujakin päälle jossain vaiheessa, ettei liikesensori tunnistaisi ja ovat jossain seinän sisällä monta tuntia/päivää.

    Joskus tuli tv:stä ja jäi mieleen.
     
  5. xuser

    xuser Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2004
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on yksi elokuva mielessä johon en keksi nimeä. Vinkit on aika hatarat:
    Leffan alussa mies pitää erämaassa (?) tien varressa kahvilaa ja odottaa vaimoaan saapuvaksi paikalle. Sen jälkeen palataan ajassa taaksepäin missä tapahtuu kaikenlaista, mies joutuu vaikeuksiin jonkun raha-asioiden takia ja lähettää vaimon tämän turvallisuuden takia pois. He sopivat tapaavansa ko. kahvilassa viikkojen/kuukausien/vuosien jälkeen kun pöly on laskeutunut. Leffan lopussa palataan "tähän hetkeen" ja harmaantunut mies istuu kuppilassa, odottaen vaimoaan joka ei koskaan saavu.
    Leffa on amerikkalainen, olisko 90-luvulta.
     
  6. MiccoZ

    MiccoZ Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.01.2003
    Viestejä:
    46
    Saadut tykkäykset:
    1
    Oiskohan Romeo Is Bleeding - Mafian otteessa
    http://www.imdb.com/title/tt0107983/
     
  7. xuser

    xuser Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2004
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
  8. Scipio

    Scipio Guest Guest

    Liittynyt:
    17.12.2003
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Liekö tässä kyse samasta leffasta kuin itse etsiskelen. Leffa on puolihumoristinen, ja sen parhaita puolia on se, että jengi toimii oikeasti aika loogisesti, eikä tarinaan ole kirjoitettu rasittavan typeriä henkilöhahmoja. Porukka on lopussa saarrettu aavikolla sijaitseviin taloihinsa, joiden tasakatoilta nämä hakevat suojaa ja ampuvat sieltä talojen ympäristössä myllertäviä "jättimatoja", jotka aika ajoin tulevat maan pinnan tuntumaan hotkaistakseen varomattoman kulkijan tai jossain kohtauksessa muistaakseni kokonaisen autonkin. Huonommin rakennetut talotkin taisivat olla vaarassa.

    Muistaako kukaan rainan nimeä? Tullut tv:stä viimeisen kymmenen vuoden aikana pari kertaa. Väittäisin, että 80-luvun alkupuolen tuotoksia.
     
  9. Sgt.Granite

    Sgt.Granite Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2004
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisiko tuo Tremors? Suomenkielinen nimi on muistaakseni Väristyksiä.
     
  10. Scipio

    Scipio Guest Guest

    Liittynyt:
    17.12.2003
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä se on!!! Dvd Plaza on kyllä uskomaton saitti. Olen mietiskellyt tuon leffan nimeä kuukausikaupalla, ja nyt kun pistin kysymyksen tänne, vastaus löytyi puolessa tunnissa. Kiitoksia! :naminami:
     
  11. Aeroneus

    Aeroneus Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2003
    Viestejä:
    429
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikä on "talo punaisen sillan kupeessa" leffan alkuperäinen/englanninkielinen nimi?
    Aasialainen elokuva kyseessä.Elokuva esitettiin tv1:ssä To 29.7.04

    Leffassa on nainen jolle kertyy vatsaan vettä ja ainoa(?) keino poistaa vesi naisen vatsasta on rakastella tämän kanssa.Elokuva kertoo aarteesta joka sijaitsee naisen talossa,lopulta mies ja nainen rakastuvat jne....
     
  12. Jumbu

    Jumbu Guest Guest

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    690
    Saadut tykkäykset:
    2
    (Akai hashi no shita no nurui mizu/Warm Water under a Red Bridge) Japani 2001; 115’; O: Shohei Imamura

    Google hallitsee.
    Dvd-asiaa. Olenpas minä avulias-Aatu. :D
     
  13. mdk 5.1

    mdk 5.1 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    98
    Mahtaakohan kukaan tietää minkä niminen piirretty on kyseessä?
    Ja jos nyt sattuisi tärppäämään niin onkohan mitään muuta tietoa? Onko vaikkapa sarja?

    Joskus aikoinaan näyttivät YLE 2:sella täyteohjelmana nimellä Tipununen.
    Samaista ohjelmaa olen myös muutaman kerran MTV:llä nähnyt mutten kokonaisena kerta se on aina ollut osana sellaista pätkää jossa näytetään about minuutti ameriikan MTV:n ohjelmistoa.

    Ohjelmassa näytetään kissaa puun oksalla istumassa. Oksalle tulee sitten myös suht huvittavan näköinen lintu [silmät erikokoiset ja muotoiset] joka alkaa näyttämään kissalle persettään. Josta kissa kovastikin suivaantuu ja lyö linnun alas jumalattomalla nyrkillään. No ei mitään lintu palaa takaisin oksalle ja alkaa persettään heiluttaa, jonka jälkeen kissan on otettava kovemmat konstit käyttöön ja hakkaa lintua hervottoman suurella kengällä.... [homma jatkuu jotenkin mutta muuta en muista]
     
  14. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Taustalla soi biisi "ho ho ho ho ho ho hoo, ha ha ha ha ha ha haa, hi hi hi hi hi hi hiii.." .. muistan tuon, pari kertaa nähnyt.
    Ei kyllä mitään löytynyt kun imdb:n searchia koitin käyttää.
     
  15. Serial

    Serial Guest Guest

    Liittynyt:
    10.02.2004
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meinasihan olla vaikea, mutta löytyi kuitenkin lopulta. Muistan itsekin tuon joskus katsastaneeni ja kyllähän siinä tuli melkein vedet silmistä. Tiedot löytyy täältä: http://www.imdb.com/title/tt0109629/maindetails

    :D
     
  16. Ynos

    Ynos Guest Guest

    Liittynyt:
    10.03.2003
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    1
    http://www.stretchfilms.com/ShowRoom.html
     
  17. thespider

    thespider Guest Guest

    Liittynyt:
    01.04.2004
    Viestejä:
    237
    Saadut tykkäykset:
    2
    mulla pyörii mielessä kaksi scifileffaa jotka olisi kiva nähdä uudelleen. molempien näkemisestä on varmasti yli 15 vuotta aikaa, ehkä jopa 20 vuotta.

    ensimmäinen meni näin:

    muutaman astronautin tehtävänä oli lentää auringon (tai kuun?) taakse. sinne he lensivätkin mutta yhtäkkiä he olivatkin taas maapallolla. ihmiset maassa olivat sitä mieltä että astronautit olivat kääntyneet matkalla takaisin eivätkä olleet suorittaneet tehtäväänsä mutta astronautit väittivät etteivät olleet kääntyneet takaisin. jossakin vaiheessa leffaa sitten selvisi että auringon (tai kuun) takana oli aivan samanlainen planeetta kuin maapallo, joka oli samaan aikaan lähettänyt matkaan omat astronauttinsa, jotka siis olivat päätyneet maapallolle. ja vastaavasti maapallon astronautit tälle toiselle planeetalle. toisella planeetalla taisi kaikki olla oikean maan pelikuvaa, esim maan oikeakätiset ihmiset olivatkin vasenkätisiä yms...

    toisessa leffassa ihmiset lensivät Marsiin. Siellä sitten oli joku muukalaisalus joka esti maalaisten lähdön takaisin maahan. ehtona lähdölle oli että ihmiset luovuttavat yhden heistä elävänä muukalaisille. kun "vapaaehtoinen" sitten löytyi ja hän lähti kävelemään muukalaisalusta kohti, osui mieheen joku säde ja hän huusi "minä palan, minä palan". mitään muuta en tästä leffasta muista.

    olis gigacoolia jos joltain löytyy tietoa näistä leffoista
     
  18. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Oliko tämä se elokuva joka loppui siihen kun mies rullaa pyörätuolilla päin peiliä? Se elokuva on mielestäni tämä http://www.imdb.com/title/tt0064519/
     
  19. Veikka

    Veikka Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2004
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    1
    Olisiko tämä Doppelgänger (Journey to the Far Side of the Sun)?

    http://www.imdb.com/title/tt0064519/maindetails

    Edit: Jassoo. Jarkko oli nopeampi. No, päädyimme kuitenkin samaan leffaan. :thumbsup:
     
  20. thespider

    thespider Guest Guest

    Liittynyt:
    01.04.2004
    Viestejä:
    237
    Saadut tykkäykset:
    2
    ooohh kiitos molemmille. pitääkin laittaa tuo hankintalistalle