https://www.puuilo.fi/grouw-rikkaru...MIm6LrzrS7_wIVyOyyCh1wVQZ-EAQYByABEgKA2PD_BwE Tunti siinä menee mutta ei kasva rikkaruohot etupihalla. Kaasua tarvitaan.
Joskus noita gugan videoita tuli katsottua, mutta kun yhdessä vaiheessa hehkutti että ainoa oikea tapa valmistaa pihvit oli sousvide&kaasutoho, niin meni kiinnostus videoihin näin perus-grillaajana eli ei mitään vinkkejä videoista ei saanut.
Itse tykkään enemmän katsoa monia reseptivinkkejä ja sitten kokkailla omalla tavalla saatujen vinkkejen avulla ja ehkä niitä yhdistelemällä.
Muuratulla puugrillillä mennään ja sen on valmistanut jatkosodassa 17-vuotiaana haavoittunut sukulaismies. Isänmaallisesti kieltäydytään punaisesta lihasta ja vältellään samalla suolistosyöpiä. Suvusta löytyy pari tapausta. Ja on siinä sekin, että huonon elämän elävä sika selviää monista älyä vaativista testeistä paremmin kuin iso koira, joka taas on älykkyydeltään 5-vuotiaan ihmisen tasoa. Ja lehmä se vasta jalo eläin onkin. Siksi meillä on grillattu alkukesä erilaisia kananakkeja ja broilerin fileepihvejä. Varsinkin noita pihvejä löytyy monenlaisia ja itsekin marinoidaan. Lohi on jäänyt vähemmälle tunnetuista syistä. On testattu myös vegevaihtoehtoja, mutta järjestään ovat paskoja, mutta jos joku tietää hyvän, niin antaa tulla vihjettä.
Kansanterveyden edistäminen on aina isänmaallista, myös yksilötasolla. Isänmaallista ei ole hankkia tietoisesti elintasosairauksia, jotka jäävät yhteiskunnan maksettaviksi.