Sekalaisia elokuvajuttuja

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Goofy75, 20.05.2009.

  1. HTH

    HTH Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.03.2017
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tämä voisi olla oikea paikka kysyä: Näkeekö Stallonen korona-aikana väsäämää uutta versiota Rocky 4:stä Suomessa minkään palvelun kautta?
     
  2. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 376
    Saadut tykkäykset:
    224
    Ja Late Lammas!
     
    TuK tykkää tästä.
  3. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    Ja sen kerran kun jäi Oscarit katsomatta suorana…



    :eek:
     
    nepa ja Pazze tykkäävät tästä.
  4. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 175
    Saadut tykkäykset:
    1 004
    ^ Ainoastaan ajan kysymys. Meininki muiltakin osin kuin jossain saatanan rap-konsertissa.

    Analyysi: Kun Oscareissa lyödään julkkista tv-kameroiden edessä, palkittuja elokuvia ei muista kukaan

    "Will Smith mottasi Chris Rockia Oscar-gaalassa. Tapahtuma sai ikävästä välikohtauksesta varmasti lisäkatsojia, mutta elokuva tuntuu taas hävinneen, kirjoittaa kulttuuritoimittaja Anton Vanha-Majamaa."

    "Välikohtauksen jälkeen gaalan tunnelma muuttui. Omituinen ilta jatkui, kun Smith hetkeä myöhemmin pokkasi parhaan miespääosan palkinnon elokuvasta King Richard: Williamsien tarina. Kiitospuheessaan kyynelehtinyt Smith puhui naispuolisten kanssanäyttelijöidensä suojelemisesta, Jumalan kutsumana ja johdattamana."

    ...Hahahahahaha!!!
     
  5. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Nyt ei tainnut ollenkaan erillistä Oscar-ketjua, niin jatketaan tässä. Dyynille 6 teknisluonteista Oscaria, isoimmat palkinnot muille.

    Mutta tuo tapaus tilaisuudessa. Aika uskomatonta, mutta samalla uskottavaa. Tuo litsari oli kyllä ihan oikea (näkee hidastuksesta eri näkökulmasta) ja samoin Smithin mouhoaminen vaikutti siltä, mikä näkyi vain jossain (ainakin Australiassa), muualla oli piipattu tai vaiennettu pois. Muutenhan tuota olisi voinut pitää mainostemppuna. Toisaalta Rock otti litsarin vastaan yllättävän tyynenä, niin kuin asiasta olisi sovittu tai sitten pokka on vain niin hyvä.

    Rockin vitsi oli epäasiallinen, se on selvä. Mutta sitäkin epäasiallisempi oli tuo Smithin reaktio, totaalinen ylilyönti. Minusta se kertoo eniten siitä, miten irrallaan todellisuudesta nämä ihmiset elää, omassa Hollywood-kuplassaan. Joku voisi naljaillakin asiasta jotain, mutta jääkööt nyt, ettei tule litsaria tännekin antamaan.

    En ole koskaan pitänyt Will Smithistä näyttelijänä ja tämä on yksi iso syy lisää olla katsomatta elokuviaan. Irvokasta käydä pokkaamassa Oscar tuon tempun jälkeen.
     
  6. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 073
    Saadut tykkäykset:
    123
    Livenä tuli tuo katottua yleltä ja olihan tuo tosiaan aikamoinen yllätys. Smith eka naureskeli itekin vitsille mutta ilmeisesti vaimon hapan ilme aloitti sitten jotain mitä ei enää kameroissa näkynyt ja Smith teki mitä teki. Olihan tuo aika mauton heitto Rockilta mutta ei aikuisen pitäisi tuollaiseen lähteä tuon tason gaalassa missä eka läpsitään ja sitten huudetaan kurkkusuoraan kiroillen. Tuo kiitospuhe oli kohtalaisen tekopyhää lässytystä jossa pahoiteltiin muilta ehdokkailta ja akatemialta mutta ei sitä että nyt käytiin väkivaltaiseksi.

    Pelle äijä.
     
  7. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    On sitä pienemmästäkin toksisesta maskuliinisuudesta tyyppejä pistetty sivuraiteille. Toivottavasti nyt Wilpuri on historiaa, sillä tuollaista käytöstä ei voi oikein hyväksyä.
     
  8. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 979
    Saadut tykkäykset:
    258
    Saa nähdä, jos keltaisen median spekuloinnit pitäisivät paikkasa sen suhteen, että akatemia voisi jopa viedä pois Smithin oscarin. Saa nähdä, outo kohtaus kaikkinensa. Näytti tosiaan ensin suunnitellulta, mutta perään kiroilu ja huutaminen ei lainkaan...
     
  9. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 175
    Saadut tykkäykset:
    1 004
    Näkis vaan ja kuulis kohinaa. Rasismin pelossa paskovat housuihinsa jo pelkästä ajatuksesta. Homma tuskin olisi enempää kuin läpihuutojuttu, jos läpsäyttäjä olisi ollut valkoinen.
     
    jtvirtanen tykkää tästä.
  10. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 580
    Saadut tykkäykset:
    215
    Jos Will Smith ei olisi läväyttänyt Chris Rockia avokämmenellä, niin olisiko hän saanut mitään rangaistusta tuosta asiattomasta ja henkilöön menevästä ynnä varsin ikävästä huumoriyritelmästään?

    Vai olisiko tapahtunut niin, että kyseinen henkilö olisi jälleen pyydetty juontamaan seuraavana vuonna tapahtumaa ilman mitään huomautusta?

    En kylläkään pidä tuota läväytystä hyvänä ja hienona tapana reagoida tilanteeseen, mutta ymmärrän miksi niin tapahtui.

    Onkohan tuota mulkeroa kukaan muu pläjäyttänyt nassuun aiemmin?
     
  11. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Asian voi nähdä niinkin, että tuo vain oli eräänlainen kunniaväkivallan muoto, jolle ei pitäisi olla sijaa ja jonka paikka ei missään nimessä olisi ollut tuollaisessa tilaisuudessa.

    Tuollainen "väkivalta lopettaa vittuilun" -käyttäytymismalli on kypsyydeltään jostain päiväkodin ja alakoulun välimaastosta ja moni senkin ikäinen lapsi osaa hoitaa homman fiksummin.

    "Bodycount" olisi yhteiskunnassa aika kova, jos jokainen aikuinen reagoisi jokaiseen typerään heittoon noin.

    Sillä typerä "vitsihän" se oli, ei siitä pääse mihinkään. Minusta noihin gaaloihin pitäisikin laittaa juontajiksi vain sellaisia, joilla on taito luoda hyvä ja positiivinen tunnelma. Tuollainen roast-tyyppinen "huumori" on aika tarpeetonta ja epäkypsää tuolla tasolla.

    Mutta mikään sanottu ei oikeuta väkivaltaan, sen pitäisi olla selvä ja se opetetaan jo päiväkotitasollakin.

    Parempi tapa olisi ollut näyttää vaikenemisella (tai vaikkapa näyttää eleenä peukku alas) vitsin huonous ja jälkikäteen todeta sen epäsopivuus. Onhan julkkiksilla keinonsa tuoda asioita esille muutenkin. Nyt ratkaisutapa oli kuin ghetossa tai meikäläisittäin juoppoporukoissa, missä noita "kunnianloukkauksia" ratkotaan päivittäin.

    Minusta tässä jäi nyt laajemminkin tahra Oscar-gaalalle ja samalla koko alalle, miten asia hoidettiin tai pikemminkin jätettiin hoitamatta. Väkivallalle olisi pitänyt olla nollatolleranssi ja se olisi pitänyt jollain tavalla osoittaa. Ja se oikea tapa osoittaa ei ole jälkikäteen tai edes tuossa tilaisuudessa ottaa Smithiltä muuten ansaittua Oscaria pois. Mutta ehkä hänet olisi voitu poistaa paikalta välittömästi ja osoittaa sillä teon vakavuus.

    Edelleen toivon, että tästä paljastuisi joku mainostemppu sen sijaan miltä se tällä hetkellä näyttää. Miettikää nyt minkä käyttäytymismallin tämä näyttää lapsillekin, jos mitään rangaistusta ei seuraa ja lopputulos on vähintäänkin se, että jos olet riittävän kuuluisa ja rikas niin olet oikeudellisesti koskematon. Aika amerikkaa, negatiivisessa mielessä tällä kertaa, ikävä kyllä.
     
  12. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 175
    Saadut tykkäykset:
    1 004
    Koko paskamyrsky kusilasissa on kaikessa säälittävyydessään niin tekopyhää trapetsitaiteilua typeryyden ja suoranaisen henkisen tyhjäkäynnin välillä, että naapurin labradorinnoutajakin ottaa mieluummin sähköpannasta.

    Ja mikä helvetti siinäkin taas oli, ettei "voimaantuuneen" sukupuolen edustaja henkilökohtaisesti hoitanut hommaa himaan, kun jokin aika sitten mainosti tilanteestaan itsekin vitsiä vääntävän?

    Siinä vaiheessa, kun ryhdytään ronkkimaan aiheita tai tapoja niiden esittämiseksi komiikan keinoin kaikille mieleiseksi, määrittelemällä ne oikeaan tai väärään koska "raja menee nyt tässä", kannattaa pakata elämä kännykkään ja painua vaikka Venäjälle. Ja jos nahka on oikeasti niin ohut, että yksi ainoa "epäkorrekti" pikkuprovo nostaa virtsahapot otsasuoniin ja pistää laukeamaan julkisesti tuollaisen tähden, niin täältä tullaan lataamo!

    “Näen koomikon velvollisuutena etsiä mihin raja on vedetty ja sitten ylittää se tarkoituksellisesti." -George Carlin

    Jo yksin se, miten maltillisen tyylikkäästi ja suoraselkäisen kunniakkaasti Rock pysyi roolissaan kaltaisen apinoinnin jälkeen, on paljon puhuva osaltaan ja kuvastaa vähintään rautaista ammattitaitoa. Itse en olisi vastaavassa tilanteessa samaan kyennyt edes lootusasennossa ja kynttilä navassa, vaan mylly olisi ollut päällä silmänräpäyksessä.
     
  13. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 175
    Saadut tykkäykset:
    1 004
    "Karate Kid" ehti kommentoimaan isänsä idiotismia tyyliin: "Näin ne hommat hoidetaan", vaikka pieruaan yrittikin epätoivoisesti haihduttaa hetkeä myöhemmin. Omena ei puusta kauaksi putoa...
     
  14. Solo In Soho

    Solo In Soho Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    183
    Saadut tykkäykset:
    262
    [​IMG]
    Cinema of the 70's magazinen issue 5 löytyi postilaatikosta. On siinä maukasta artikkelia taas.

    - Remembering Sidney Poitier
    - Heart of Darkness : Noir in the 1970's
    - Female Trouble
    - Magic
    - Appraising the Bad News Bears Trilogy
    - The Sweeney at the Cinema
    - The Molly Maguires
    - Red Sun : The Bronson and Mifune Show
    - The Klansman
    - No Born Loser : The Saga of Billy Jack
    - Coma
    - A Look at Terrence Malick's Days of Heaven
    - Quackser Fortune Has a Cousin in the Bronx
    - The Late Show
    - Ken Russel in the 1970's
    - Cross of Iron
    - Thriller - A Cruel Picture : The Slow Motion Vengeance of a Heroine on Heroin
    - Punishment Park
    - Fosse
    - Pocket Money
     
    nepa tykkää tästä.
  15. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 175
    Saadut tykkäykset:
    1 004
    Tuosta ei elokuvallinen sisältö paljoa parane. Lähestulkoon opetusmateriaalia.
     
  16. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    htavilap ja 71 dB tykkäävät tästä.
  17. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 175
    Saadut tykkäykset:
    1 004
    David Lynch kumosi huhun: ohjaaja ei ole tehnyt salassa uutta elokuvaa yli 15 vuoden tauon jälkeen

    "Minulta ei ole tulossa uutta elokuvaa. Se on pelkkä huhu. Eli siinä se nyt on. Ei sellaista tapahdu. Minulla ei ole projektia. Minulta ei tule mitään Cannesissa. Onhan se toki harmillista”, Lynch kommentoi.
     
  18. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
  19. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
  20. Burkitsville

    Burkitsville Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    15.06.2010
    Viestejä:
    4 175
    Saadut tykkäykset:
    1 004