Scarlett Johanssonin tähdittämä scifi-leffa "Ghost in the Shell" tulossa teattereihin

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 14.02.2017.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    Scarlett Johanssonin tähdittämä scifi-leffa "Ghost in the Shell" tulossa teattereihin

    [​IMG]

    Ghost in the Shellin pääosassa on huippuyksikkö Osasto 9:ää johtava kyborgi Majuri (Scarlett Johansson, Avengers: Age of Ultron, Lucy). Vaarallisimpien rikollisten ja ekstremistien pysäyttämiseen erikoistunut Osasto 9 kohtaa vihollisen, jonka ainoa tavoite on keinoälyrobotteja valmistavan Hanka Roboticsin kyberteknologisten saavutusten tuhoaminen.

    Rupert Sandersin (Lumikki ja metsästäjä) ohjaama elokuva perustuu Masamune Shirow’n luomaan ja Kodansha Comicsin julkaisemaan mangasarjakuvaan. Muissa osissa nähdään muiden muassa Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt ja Pilou Asbæk.

    Teattereihin leffa on tulossa 31.3.2017.

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/ghost-in-the-shell-trailer-1/']Katso elokuvan trailer[/button] [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/ghost-in-the-shell-trailer-2/']Katso elokuvan trailer 2[/button]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
  3. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    353
    Mika-botti mokailee taas. Yllättyneiden lista:
     
    Pazze tykkää tästä.
  4. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 978
    Saadut tykkäykset:
    339
    No nyt on kyllä turhaa moittimista. Ihan järkevää avata uudelle leffalle oma ketjunsa, vaikka vanhan samannimisen leffan ketjussa olikin muutama kommentti myös uudesta leffasta.
     
  5. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Totta, eihän tämä nyt mikään moka ollut. Eri elokuvahan tämä tosiaan on kuin mille oli jo ketju.

    Vaikka GitS on ollut vain nimenä tuttu (mikä se nyt olikaan... joku animaatio, sarjis, vai mikä, mietin...), nyt kiinnostaa jo paljonkin ja katsomaan mennään, jos hyvä tulee. Aika vähän tehneet ennestään tämän kirjoittaja & ohjaaja, joten jätän arvailematta ja toivon parasta.
     
  6. danholo

    danholo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.06.2012
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ihan näyttävä elokuva tämä oli ja musat sopivat tunnelmaan erinomaisesti. Tarinankerronta ja hahmot jäivät kuitenkin vähän vaisuksi vaikka joku siellä kummitteli taustalla, eikä päästetty esiin kuitenkaan loppupeleissä. Alku ja loppu olivat ihan mukaansatempaavia, mutta osittain elokuva junnaili paikallaan. Jotain siinä yritettiin kertoa, mutta ei innostanut niinkään vaikka halusin symppaa - valitettavasti.

    2.5/5
     
  7. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 357
    Saadut tykkäykset:
    30
    Ihan hyvä oli mielestäni. ensin ajattelin vanhojen muistikuvien perusteella että ei vetänyt alkuperäiselle vertoja mutta äsken animaation uudelleen katsottuani tajusin pitäväni uudesta itse asiassa enemmän.
     
  8. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    3D-versio tuli taas katsottua, ja tällä kertaa kuva näytti tavallista kirkkaammalta ja terävältä, ja jotain 3d-efektiäkin oli havaittavissa ilman mitään häiriöitä. Ei tämä nyt mikään hämmästyttävä 3D elämys kuitenkaan ollut joten 2D varmaan toimii ihan hyvin myös. Mutta siis tällä kertaa myös 3D on ihan ok. (kerrankin sain myös heti ekalla yrityksellä käteen puhtaat 3d-lasit)

    Itse leffa oli varsin maistuva tapaus, tosin monet kohtaukset tuntuivat hieman hätäisiltä, syvemmällekin asioihin olisi voinut pureutua. Leffalla on pituutta melkein 2 tuntia mutta se tuntui paljon lyhyemmältä joten sitä olisi voinut hyvin venyttää. Tämähän on tietty aina positiivista, ettei tunnu pidemmältä kuin on. Visuaalisesti monin paikoin todella hieno mutta myös heikompaa jälkeä oli joissain kohtauksissa, kai ne oli yrittäneet yhdistää jonkinlaista sarjakuva-lookkia ja normaalia elokuvaa. Vaihtelevalla menestyksellä, mutta varmaan makuasia tämä - yksi tykkää mangasta ja toinen pupuankasta... kaikki on varmastikin kuitenkin sitä mieltä että Scarlett on hyvän näköinen. :)

    Tässä olisi ollut aineksia ekan Matrixin tasoiseksi klassikoksi mutta ihan niin pitkä ei nyt päästy. Mutta jos scifistä tykkää niin tämä on juuri sitä ja ehdottomasti suositeltavaa katsottavaa.

    4/5
     
  9. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tämä jätti jotenkin kylmäksi. En ole mikään GITS fani, mutta silti elokuva jätti hahmot pintapuoliseksi ja tarinan suhteellisen perus scifi jutuksi. Toimintakohtaukset oli toteutettu ihan hyvin ja elokuva piti hyvin otteessaan, eli pituuttta ei tosiaan huomannut. Tuskin tulen toista kertaa katsomaan jälkikäteen 3/5.

    Tennarin Scapessa kävin tämän tsekkaamassa ja täytyy sanoa että plussaa tulee valovoimaisesta 3D:stä, tosin liike voisi olla vieläkin terävämpää. Leffan Aspect Ratio: 1.85 : 1, pisti aluksi silmään, ois voinut olla leveämpi :D
     
  10. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Itse tykkäsin tästä. Scarlett näytti kyllä pornolta, ehkä se nosti myös pisteitä :D Ihan kauniin näköinen maailma tuohon oli luotu. Pitää uudestaan kattoa tuo alkuperäinen vertailun vuoksi. 4K:ta odotellessa.
    4/5
     
    Viimeksi muokattu: 09.05.2017
  11. Arttu78

    Arttu78 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.04.2005
    Viestejä:
    2 452
    Saadut tykkäykset:
    85
    Olihan tämä nyt hyvä.
     
  12. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    353
    Olihan tämä nyt keskinkertainen. Puitteet, visuaalinen tyyli ja muutamat näyttelijät kunnossa, mutta auttamattoman näkemyksetön versiointi sitten kuitenkin. Tarina ei imaissut kunnolla mukaansa eikä antanut ajattelemisen aihetta siinä määrin, missä tällaisen scifikonseptin pitäisi. Kerran katsottu, tuskin palaan enää uudelleen tähän.

    2,5/5 on ihan realistinen arvosana.
     
  13. pasala

    pasala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2005
    Viestejä:
    392
    Saadut tykkäykset:
    5
    Odotukset olivat korkealla sillä en aiemmin ole mangaan tai animeen tutustunut joten elokuvaan sai tutustua ihan puhtaalta pöydältä. Visuaalisesti GitS on aivan täydellinen, tulee mieleen Blade Runner hapoissa. Näyttelijöistä suurin osa hoitaa tonttinsa ihan kohtuullisesti, erinomaiset Johansson ja Kitano puolestaan kannattelevat elokuvaa ja sen tunnepuolta lähes täysin, sillä käsikirjoituksesta puuttuu kaikki sielu. Harvemmin jenkkiblockbustereiden kohdalla sanon että elokuva kaipaisi vielä tunnin lisää draamaa ja fiilistelyä mutta tässä tapauksessa jokainen kohtaus vilahtaa ohi liian nopeasti ja varsinkin Majurin hahmoa ja ihmisyyttä käsittelevät kohtaukset loppuivat kuin seinään, erityisesti se trailerissakin nähty kohtaus prostituoidun kanssa oli ihan yhtä tyhjän kanssa kun se leikattiin heti alkuunsa. Monen kohtauksen kohdalla ajattelin että vihdoin hahmoihin saadaan jotain syvyyttä ja juuri kun kohtaus alkaa, leikataan seuraavaan. Kaiken lisäksi koko elokuva tuntui siltä että materiaalia on varmasti kuvattu paljon enemmän mutta jostain syystä kaikki pohdiskeleva ja hidas on jätetty kovalevylle ja mukaan on päässyt ainoastaan nopeatempoinen juoniosio. Viimeinen puolituntinen kuitenkin onnistui tiivistämään koko paketin niin mallikkaasti ja lopetus oli mahtava joten pelkästään siitä syystä tämä ei ole totaalisen keskinkertainen tekele. 3,5/5
     
    Viimeksi muokattu: 18.05.2017
  14. bohol

    bohol Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.07.2002
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    17
    Odotukset oli matalalla.
    Mutta tämähän oli hyvä .
    bl 3d

    4,5/5
     
  15. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Aika vaisu remake tää oli, yleinen hengettömyys vaivasi hienon alun jälkeen lähes joka kohtauksessa. Pois tästä voi lukea Kitanon, vaikka kuono ei liiku enää oikeastaan yhtään, niin hieno mies edelleen. Scarlett tuntui olevan aivan väärässä elokuvassa. Ohjaus poukkoileva ja epäilyttää et kuinka paljon materiaalia on jäänyt leikkaamon pöydälle. Visuaalinen anti ihan näyttävä, 2dnä katsoin.

    2/5
     
  16. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    483
    Katsottuna Maxivisionin poksin SeeNoMore-palvelun kautta.
    Scarlett näyttää tosiaan välillä eksyneeltä ja p_rnolta, siitä huolimatta pisteet 3.5/5

    T: Vesku
     
  17. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 588
    Saadut tykkäykset:
    216
    Erittäin OK elokuva. En tiedä kuka on keksinyt mitäkin ja missä kronologisessa reaalimaailman aikajärjestyksessä, mutta ihan hirveän uniikilta tarina ei tuntunut kaikilta osiltaan, mm. Robocop tuli Mieleen. Mitään alkuperäisteokseksi laskettavaa en ole aiemmin nähnyt. Hienoja näkymiä ja melko mielenkiintoista pohdintaa ihmisenä olemisen kriteereistä. BD-2D versiona vahtasin (Takakannessa luki että kuvasuhde oli 1.78:1, eli toisin sanoen telkkarikuvasuhde 16:9. Ei siis ollut useammin leffoissa käytettävä 1.85:1, miksiköhän?) ***½/*****. Parempihan tämäkin oli kuin Tenet...
     
    Viimeksi muokattu: 01.05.2021
  18. Matti Virtanen

    Matti Virtanen Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    30.12.2020
    Viestejä:
    364
    Saadut tykkäykset:
    51
    Huono oli. En edes jaksanut kunnolla loppuun keskittyä. Tosin arvasin huonoksi jo ennen kuin levyn työnsin soittimeen.
     
  19. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 474
    Saadut tykkäykset:
    1 219
    Olitko katsonut sen alkuperäisen elokuvan?
     
  20. Matti Virtanen

    Matti Virtanen Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    30.12.2020
    Viestejä:
    364
    Saadut tykkäykset:
    51
    En. Mutta voin kuvitella että animena parempi.