Pätevä yleiskaukosäädin

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana samisatsi, 12.05.2010.

  1. John-117

    John-117 Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2015
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    30
    Parhaan hls:n IR-yleiskake on tässä

    http://www.biltema.fi/fi/Toimisto--...leiskayttoinen-8-yksissa-kuorissa-2000033194/

    Kyseessä täysin opetettava 8:n laitteen yleiskaukosäädin. Ei (todellakaan) brassaile ulkonäöllään, mutta hoitaa hommansa. Ollut minulla käytössä hieman toista vuotta. Pelannut muuten hyvin, mutta alareunan värinapit eivät ota alkup. säätimen opetusta vastaan. Lienee yksilövika. En ole jaksanut käydä Biltsussa vaihtamassa uuteen, koska pärjään ilman värinappejakin. Ja joutuisin opettamaan röykkiöllisen kaukosäätimiä uudellen... :D
     
  2. ukki

    ukki Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.01.2012
    Viestejä:
    374
    Saadut tykkäykset:
    31
    MODE/EDIT: Alla oleva ketju siirretty UHD-julkaistu -ketjusta off topikkina.

    Tuosta painamalla näkyy mitä kuuluu -ei tartte välttämättä luukkua avata!

    upload_2020-5-4_18-47-46.png
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 06.05.2020
  3. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 482
    Saadut tykkäykset:
    1 221
    Juu, on tuollainen, mutta kun en käytä. Harmonylla on menty kymmenen vuotta. Paremman puoliskon muutettua talouteen, vaihtui puoli tusinaa kakea Harmonyyn. Ei ollut edes helppoa opettaa hänelle, että älä koske mihinkään muuhun. Paina vain jotain noista sinisistä "Katso televisiota, Katso digiboksia, Katso blu-ray soitin" ja helppiä, kun ei tottele. En ole varma, että enää itsekään koskaan vaihtaisin näistä yleiskakeista takaisin, vaikka silloin jää jotain näitä erikoisnäppäimiä pois.
     
  4. ukki

    ukki Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.01.2012
    Viestejä:
    374
    Saadut tykkäykset:
    31
    Minäkin muutama vuosi sitten hankin Harmonyn vähentämään palikoitten määrää! Mutta hyvin pian totesin että ehkä kannattaa sittenkin vaan jatkaa noilla neljällä jo "tutulla" kakella! Onhan näissä kaukosäätimissä normikäyttäjälle kyllä aivan liian paljon "turhia" toimintoja. Kun vahingossa hipaisee johonkin väärään nappulaan ja kuva katoaa juuri "oikealla" hetkellä, niin yleensä toinen meistä katsojista ei aina osaa ottaa tilannetta yleissivistyksen, oppimisen tai urheilun kannalta!? Muutaman kerran pyörälenkillä 15 km kohdalla on puhelin soinut ja tiukka ääni tiedustelee: "Kuva/ääni katosi! Mitä minä painoin?" "Nyt menee arvailuksi! Painoitko tykin, Marantzin vai Telian kapulasta?" Monesti ratkaisuksi on esitetty. "Minä kyllä hankin oman telkkarin -semmoisen jota osaan käyttää!" Toistaiseksi n. tunnin ja 15 km päästä homma on yleensä jälleen pelittänyt. Mutta tällaista tämä elämä on :)
     
    KILLPATRICK ja hansolo tykkäävät tästä.
  5. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 482
    Saadut tykkäykset:
    1 221
    Eikä! Niin osaan samaistua. Useamman kuin kerran on tullut puheluita töihin. "Miksei kuva ei näy? Help ei auta!" Aloitan auttamisen usein kysymällä, mitä painoit? Valitettavasti parempi puolisko löysi jopa tuosta yksinkertaisesta kakesta aluksi ne jokaisen laitteen omat "paremmat" valikot. Joita pitää siis ensin etsiä, kun aloituksessa on vain nuo kolme perus makroa.
    Vaikka kuinka yritin kertoa, käytä noita "katso jotain" niin ei mennyt perille. Nyt olen huomannut face time toiminnon hyväksi kännykässä.
    Näytä mitä olet tehnyt ja miltä näyttää kotiteatterissa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa;)
     
  6. Vanha_susi

    Vanha_susi Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    520
    Saadut tykkäykset:
    45
    Täysin OT:
    Niinpä, mutta oletteko koskaan harkinnut sen ns. paremman puoliskon hukkaamista jollain henkilökohtaisella mokalla? Minä vahingossa tein niin, kun tyttö oli vähän yli kymmenen. Aluksi kadutti, mutta nyt tuntuu, että ihan hyvin menee.

    Onneksi tyttö jäi minulle.
     
  7. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 482
    Saadut tykkäykset:
    1 221
    Tällä hetkellä kyllä kaduttaisi, jos hukkaisin. Paras ystävä, yhteisiä harrastuksia, yhteisiä kiinnostuksen kohteita, yhteinen maku (valitettavasti ei ole täysin samanlainen elokuvissa ja TV-sarjoissa, mutta olen myös kahden SciFi tytön kanssa seurustellut ja molemmat olivat sanotaanko erikoisia?), yhteinen koti, yhteisiä tavotteita. Johan elämästä 1/5 mennyt hänen kanssaan. Ehdin kyllä ennen häntä kokeilla monen moista kulkijaa.
    Tänäänkin meni koko päivä yhdessä. Fiksailtiin kaikenlaista, joistain muussa threadissä puhutuista mansikka ja tomaatti-istutuksista kasvihuoneessa. Laiteltiin pihakivityksiä ja kun päivä oli niin mahtava, haettiin grillauskamaa ja vaan istuttiin viinilasit kädessä terassilla. Kesän ensimmäinen ruokailu ulkona, katsellen joutsenia ja muita lintuja pesimispuuhissa. Elämä on.

    Lainaan äitiäni: Ihmisen ei ole hyvä olla yksinään.
     
    KMOK ja Leterface tykkäävät tästä.
  8. Vanha_susi

    Vanha_susi Käyttäjä Blokattu

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    520
    Saadut tykkäykset:
    45
    No tuohon ei minulla ole mitään lisättävää. Onnea vain.