Trump presidentiksi!

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana Tilt-type, 11.08.2015.

  1. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Mitä niillä imagovoitoilla oikein tekee? Parantaa tavallistin amerikkalaisten elämää? Ei presidentin tehtävä ole "imagovoittojen" haaliminen vaan maan ja kansan palveleminen.

    Nythän tuo G7 kokous Trumpin Golf-klubilla peruuntui, koska näköjään on rebuplikaaneillekin liikaa. Siis muiden maailman johtajat tulevat käyttämään rahaa Trumpin kiinteistöissä, Trump saa rahaa ja johtajat ostavat vaikutusvaltaa yhdysvaltain presidentiltä. Trump siis myy presidentin valtaansa muiden maiden johtajille. Tuo on tottakai kiellettyä jenkkilän laissa,, ,mutta tätä roistoa ei saada amerikan politiikan surkean tilan takia linnaan millään. Ympäriltä kyllä lakoaa porukkaa telkien taakse, kohta varmaan Rudy Giuliani… …Trump on tehnyt tätä koko kautensa aikana.

    Clintonin ja Obaman jutut eivät Trumpin syntejä pese. Kaikki siellä ovat olleet rahanahneita ja korruptoituneita. Siksi sinne pitäisikin vihdoin saada ei-korruptoitunut tyyppi valtaan, eli Bernie Sanders.

    Trump on paljon "köyhempi" kuin antaa ymmärtää vähä-älyisille kannattajilleen ja siksikin hän haluaa pimittää verotietonsa. Yhden teorian mukaan hän osallistui presidentinvaaleihin rikastuttaakseen itseään, ei niinkään voittaakseen ja tulikin sitten yllättäen voittaneeksi, koska Hillary Clinton oli niin äärimmäisen huono ehdokas. Ja nepotismilla lisää, eli Ivanka Trumpille iso rooli hallinnossa, oli pätevyyttä tai ei. Pelkkää raha haalimista…
     
  2. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Saksa on paljon suurempi kuin yksikään jenkkilän osavaltio. Kanada on suunnilleen Kalifornian kokoinen väkiluvultaan. Keskimääräinen asukasluku osavaltioissa on reilu 6 miljoonaa. Terveydenhuoltouudistus voidaan tehdä osavaltiottain, jolloin väen määrä ei pitäisi olla este, jos se nyt muutenkaan on mikään este. Rand Paul on rikkaiden (eli myös itsensä) etuja ajava valehtelija, mutta sinuun jutut uppoavat näköjään. Euroopassa on porukkaa suunnilleen yhtä paljon kuin jenkeissä.

    Warrenin hienoimpiin saavutuksiin lukeutuu kuluttajansuojaviraston perustaminen. Virasto on palauttanut paljon rahaa yritysten huijaamille ihmiselle. Tuskinpa amerikkalaiset ajattelevat että onpas kahjo sosialisti, kun ei anna yritysten huijata asiakkaitaan! Edes Bernie Sanders ei ole puhdas sosialisti (vaan sosiaalidemokraatti) ja Warren on jonkun verran Bernie Sandersista oikealle.
     
  3. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    En ota edes sivutyökseni kommunistien valheiden/harhojen oikomista. Hauskahan niille on toki aikansa naureskella.

    Sellaistakaan perusasiaa kun ei täällä näytetä tajuavan kuin vaalikampanjointia, joka on ollut täydessä käynnissä jo kotvan aikaa. Trump viisaana miehenä aloitti heti valintansa jälkeen. KAGA 2020!
     
  4. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 601
    Saadut tykkäykset:
    126
    Idiootti Ivanka on kanssa jo koulutuksessa 2024 vaaleja varten. Tulossa on Trump Dynastian hallinto pitemmäksi aikaa.
     
  5. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Edes sivutyöksi? Vaikea kuvitella, että kukaan siitä mitään maksaisikaan.

    Trumpin harvoihin lahjoihin ja taitoihin sisältyy itsensä markkinointi ja brändäys. Trump tuli keksineeksi nelivuotisen kampanjoinnin. Joku kommari tähän tietysti väliin vänkkää, että presidentin pitäisi tehdä muutakin kuin pelata Golfia (varsinkin jos on aikoinaan moittinut Obamaa siitä, ja sitten pelaa itse pressana enemmän) ja pitää kampanjatilaisuuksia.
     
  6. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 601
    Saadut tykkäykset:
    126
    Kanadassa on näin vaalien alla noussut esille toimimaton terveydenhuolto. Insuliini on halpaa mutta mikään muu ei toimi.
    Lääkäriin ei pääse varsinkaan syrjemmällä eli suositellaan ottamaan mallia etelästä.

    Trump on muuten älykäs siinä että osaa delegoida. Jää aikaa harrastuksille.
     
  7. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Joka maassa on ongelmia terveydenhuollon kanssa, mutta Kanadan murheet ovat aika pieniä Jenkkilään verrattuna. Jos sinä tarkastikin seuraat Kanadan poltiiikkaa ja terveydenhuoltoasioita, niin osaatko sanoa, ovatko nuo puheet toimimattomasta terveydenhuollosta ihan sisäsyntyisiä, vai Amerikan oikean laidan lietsomia? Voisiko olla niin, että jenkkimiljardöörit ovat ostaneet muutaman kanadalaisen puhumaan Kanadan "ongelmista", jotta Amerikan korporaattimedia saa medicare-for-all -vastaista kirjoiteltavaa? Amerikan mediassahan kirjoiteltiin esim. että Suomen terveydenhuoltojärjestelmä on romahtanut perusteena se että Sote-sotku kaatoi edellisen hallituksen. Kannattaa ajatella asioita kriittisesti.
     
  8. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Joe Biden on uudessa gallupissa (vain yksi gallup eli ei Jumalan sanaa, mutta kertoo trendeistä) tipahtanut valtakunnallisesti kolmanneksi. Elizabeth Warren johdossa, Bernie Sanders 7 pinnaa jäljessä ja Joe Biden 10 pistettä perässä Warrenia. Vasemmisto ennusti Bidenin alamäen jo kampanjoinnin alussa, jolloin Biden oli ylivoimaisessa johdossa, mutta se oli niin sanottua default-kannatusta, joka perustui tuttuun nimeen ja naamaan sekä siihen, että Demokraattipuolella haikaillaan takaisin järjelliseen Obama-aikaan, jolloin Biden oli varapressa. Bidenin vaaliteema on kuitenkin:

    - mikään ei muutu, sama oligarkinen meno tulee jatkumaan
    - kansan haluamat asiat kuten medicare for all eivät ole mahdollista. Viilataan vähän ObamaCarea
    - elän 70-lukua enkä ymmärrä nykyajan poliittista populismia, mutta äänestäkää minua silti

    Moni politiikkaa aktiivisesti seuraamaton on pakosti tässä vaiheessa huomannut tuon ja siksi kannatus sulaa. TYT:n Cenk Uygurin veikkaus tällä hetkellä on seuraava:

    12,5 % (1/8) todennäköisyydellä D. Trump valitaan toiselle kaudelle.
    87,5 % (7/8) todennäköisyydellä E. Warren tai B. Sanders on seuraava pressa.
     
  9. Dr. Jacoby

    Dr. Jacoby Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.10.2014
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    3
    Cenk Yugur! Voi elämä. TYT on varmaan eniten pihalla arvioissaan Amerikan vaaleista. Epätoivonen ja itserakas tyyppi, joka on onnistunut lähinnä uudelleennimeämään sosialismin "progressiivisuudeksi" ja keräämään nuorilta rahaa populistisille ajatuksilleen. Nauratti kovasti, kun Alex Jones ryntäsi noiden studioon valistamaan nuoria kommareita. Siitä viihteestä kiitos. :D

    Mutta ei helkkari sentään. Kaveri joka ei suostu myöntämään edes Armenian kansanmurhaa, jonka tekivät... young turksit. Ei jatkoon. :rolleyes:

    Niin ja tämähän on toki moderni klassikko. TYT:n kisastudion vaalivalvojaiset 2016, jossa hehkutetaan Crooked Clintonin ! voittoa ja heti perään itketään tämän surkeutta typerien ihmisten valitessa jotenkin uskomattomasti Trumpin. Hahahaa.
     
    Viimeksi muokattu: 21.10.2019
  10. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 601
    Saadut tykkäykset:
    126
    Vaalien veikkaukset tehdään Vegasissa. Joka uskoo Cenkiä saa vapaasti laittaa rahansa Sandersille.
    Kannattaa tehdä kysely pelkästään Public Housing alueella niin saa Sandersin voittajaksi.
     
    Viimeksi muokattu: 21.10.2019
    Dr. Jacoby tykkää tästä.
  11. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Faktantarkistus: Itse asiassa jo pelkästään EU:ssa on yli 500 miljoonaa asukasta. (Vertailuna Yhdysvalloissa on 330 miljoonaa.)

    EU:n kokonais-BKT aika lähellä Yhdysvaltoja, mutta per capita jäädään tuottavuudessa kauas taakse.



    Jatkakaa.
     
  12. elmac0

    elmac0 Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.06.2007
    Viestejä:
    703
    Saadut tykkäykset:
    130
    No, kenties Sandersin veropolitiikalla saataisiin yrittämistä ja menestymistä vähemmän kannattavaksi jenkkilässäkin ja siten tuottavuutta hinattua alaspäin kohti eurooppalaista tasoa?

    (Tämä sanottuna on se kyllä kieltämättä vähän outoa kuinka uudella mantereella rikkaita ei ilmeisesti veroteta oikein ollenkaan. Voisi luulla että jopa konservatiivit näkisivät tässä mahdollisuuden siistiä kroonista budjettialijäämää, mutta ilmeisesti aika hiljaista on ollut.)
     
  13. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Wikipedia:
    In 1991, Uygur wrote an article in The Daily Pennsylvanian in which he promoted Armenian Genocide denial. He reiterated his position in a letter to the editor of Salon in 1999. In a blog post in April 2016, he rescinded the statements. He went on to claim that he did not know enough then to comment on it. In a segment in 2017, he affirmed the Armenian Genocide. In 2019, he reaffirmed his acceptance of the Armenian Genocide.

    Mies oli konservatiivinen ignorantti typerys vielä 90-luvun alussa (siis ihan omien sanojensa mukaan!) mutta löysi sitten valon, alkoi ottamaan asioista selvää ja muuttui progressiiviksi.
     
  14. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Niin, tämähän vaan vahvistaa minun pointtiani. Jos 500 miljoonaa ei ole liikaa niin tuskin on 330 miljoonaakaan. Rahaakin on enemmän, joten ei luulisi siitä olevan kiinni...
     
  15. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Sandersin veropolitiikka iskisi kaikkein rikkaimpiin (muistaakseni 170 tuhanteen amerikkaiseen), siis heihin jotka joko ovat olleet todella kannattavassa bisneksessä tai niihin jotka ovat perineet älyttömän kasan rahaa, eli eivät ole omalla ahkeruudellaan niitä ansainneet. Pienyrittäjiä ei kiusata.
     
  16. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 601
    Saadut tykkäykset:
    126
    Maksatte laskunne %? Californiassa muistaakseni 1% maksaa 90% koko verojen kertymästä.
    Tuo NYT voisi viimeinkin mennä konkkaan niin loppuisi tuo s*nnan suoltaminen.

    Siinä on esimerkki huonosti johdetusta firmasta.
     
  17. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Entä montako prosenttia tulokertymästä menee rikkaimmalle prosentille? Jenkkilän miljardöörejä on ihan turha surkutella, jenkkilän varallisuuden jakautuminen on ihan järjettömän epätasaista ja samalla tasolla kun oltiin ennen vuoden 1930 romahdusta, kun kansalla ei ollut ostovoimaa. Henry Ford sanoi maksaneensa työntekijöilleen kunnon palkkaa, koska ne autot pitää saada myytyä jollekin. Jopa noin puolet jenkkilän varakkaimmista toivoisi verotuksensa kiristyvän koska ymmärtävät maksavansa liian vähän. Jokainen vähääkään ajatteleva tajuaa, ettei tällaisessa varallisuuden jakautumisessa ole mitään torkkua:

    1280px-Wealth_distribution_by_percentile_in_the_United_States.png

    By Wikideas1 - Own work https://apps.urban.org/features/wealth-inequality-charts/, CC0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=70500652
     
  18. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 601
    Saadut tykkäykset:
    126
    Se mikä on ihmeellistä että miten noin pienelle porukalle kaikki viisaus ja osaaminen on keskittynyt.
    Tuosta nyt ei kannata olla kateellinen. Ovat tuon rahan ansainneet.
     
  19. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Lotossakin voittavat vain viisaat ja osaavat - tyhmät eivät vaan osaa niitä numeroita oikein valita.
     
  20. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Ei vasemmisto tuloeroja vastusta vaan järjettömiä tuloeroja. Ei kukaan voi olla 1000 kertaa ahkerampi kuin keskiverto työntekijä, mutta silti jokut tienaavat 1000 kertaa enemmän. Rikkaillekin on parempi, että on toimiva yhteiskunta, jossa kaikki pärjäävät. Vähemmän rikollisuutta jne. Mutta turha tässä on supista, onhan se huomattu kuinka yksinkertaisia jotkut ovat eikä tässä kenenkään mieli muutu.