Oscar-gaala 2019

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 22.01.2019.

  1. Snäckby

    Snäckby Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    1 601
    Saadut tykkäykset:
    126
    Vegasissa jaetaan AVN Awards ja WWE:n vyöt. Varsinkin tuossa AVN Awardsissa on paljon katseltavaa.
     
    Liekinheitin tykkää tästä.
  2. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Niin, kyllähän väkisinkin tulee ajateltua, että voisiko gaala enää olla yhtään poliittisempi, samoin ehdokkaat ja voittajat. Tärkeitä elokuvan aiheita tietenkin, mutta menikö kaikki pystit vähemmistöistä kertoville elokuville? En siis sano, etteikö tärkeää, mutta sitä katsojana haluaa lähinnä nähdä hyvää elokuvaa ja toivoo sitä arvostettavan ihan perinteisillä elokuvan arviointikriteereillä. Nyt tuntuu, ettei ne ole enää hetkeen olleet keskiössä. Toki useimmiten pystejä saaneet elokuvat ovat myös hyviä, en sitä kiistä.

    Ylipäänsä on aina vähän vaivaannuttavaa, kun viihdealan ihmiset alkaa politikoimaan. Mieluiten toivoisi siis gaalankin keskittyvän muuhun. Bonoakaan ole kestänyt kuunnella enää pariinkymmeneen vuoteen jeesusteluineen.

    En välttämättä kaivannut juontajaa gaalaan. Mutta toisaalta itse formaatti on kyllä tosi puiseva ja pitkäveteinen. Vaikea toisaalta sanoa mitä pitäisi tehdäkään parantaakseen konseptia.

    Missään tilaisuudessa ei muuten näe yhtä paljon heikkoa ylinäyttelemistä kuin Oscar-gaalassa. Tekonaurua, "OU WAU UI" -naamanvääntelyä ja teatraalista seisaallaan taputtamista. :D
     
    Vole tykkää tästä.
  3. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Hesarissa tänään otsikko "Steven Spielberg yrittää estää Netflix-elokuvien pääsyn Oscar-ehdokkaiksi", hänen mielestään eivät ansaitse pystejä. Tavalliselle tallaajalle käy yhä selvemmäksi kyseisen gaalan hyvä veli -järjestelmä, sisäsiittoisuus ja politikointi.
     
  4. kmruuska

    kmruuska Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.10.2009
    Viestejä:
    1 174
    Saadut tykkäykset:
    389
    Tosin jos viitsii lukea itse jutun ennen kuin vallan pöyristyy, saa samalla selville että Spielbergin mielestä televisiotuotannot kuuluvat eri kategoriaan kuin valkokangaselokuvat. Näin on minustakin asia. Telkkarituotannoille on ollut omat palkintonsa ikiajat.
     
  5. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Ajat muuttuu ja niin myös pitäisi Oscarienkin. Se että striimausleffat palkittaisiin Emmyissä niin omasta mielestä se olisi elokuvien ja tekijöiden aliarviomista. Roma leffanhan piti pyöriä jenkeissä muistaakseni pari viikkoa että se hyväksyttiin edes ehdokkaaksi. Streemauspalveluiden omat tuotannot ovat parhaimmillaan loistavia ja osa vielä tuntemattomien tekijöiden aikaansaannoksia, tällä tavoin saataisiin uutta verta Oscareihin, jotka tällä hetkellä pyörii vuodesta toiseen samojen naamojen leikkikenttänä.
     
  6. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 565
    Saadut tykkäykset:
    181
    Viikon pitää leffan pyöriä teatterissa/teattereissa Los Angelesin alueella että hyväksytään ehdokkaaksi, eikä saa ilmestyä streamauspalveluihin tai fyysisellä medialla ennen teatterikierroksen alkamista. Samat säännöt kaikilla leffoilla.