Vähän paremmat lompakot! :)

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Coppola, 02.05.2007.

  1. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 978
    Saadut tykkäykset:
    257
    https://www.phonearena.com/phones/benchmarks Ainakin testien mukaan iPhonet pärjää laskennassa ihan hyvin, jokaisessa testissä melkein kärjessä. Toisaalta harvoinpa iPhonen kameraakaan testeissä haukutaan, lähinnä kehutaan. Voishan sitä itsekin iPadin lisäksi ottaa iPhonen käyttöön (uusimman mallin), jos hinta olisi jossain 500-600 euron luokassa. Mitä tulee lisäksi hintaan, niin aika moni tuntuu ostelevan nykyisin monen elektronisen laitteen osamaksulla, kun saa ilman mitään korkoja - kyllä sitä kuukaudessa tyhmempiinkin jutskiin tulee se 20-30 euroa laitettua. Mietin vain, miten lie hyvin menee kalliit osamaksupuhelimet kiertoon, kun vuoden välein pukkaa uutta puhelinta. 30 euron lyhennyksellä kun 1500 euron puhelinta makselee nelisen vuotta...
     
  2. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Lompakkoprobleemani ratkesi sillä etten enää tarvitse lompakkoa. :)

    Edistys on edistynyt niin pitkälle, että olen huomannut, etten tarvitse enää arjessa sen enempää käteistä kuin korttejakaan. Maksaminen onnistuu Google Payllä poikkeuksetta ja HSL-applikaatiolla matkalippujen ostaminen ja käyttäminen paikallisliikenteessä. On yksi poikkeus kyllä, nimittäin henkilöllisyyden todistaminen (lähinnä Posti lähetyksiä noutaessa), jota varten pitää olla (käytännössä) ajokortti mukana.

    Olen kuitenkin vielä kortteja kantanut hätävarana mukana, mutta voisin alkaa jo suuntaamaan ajatuksia siihen, miten saa tuon yhden kortin eli henkilöllisyyden todentamisvälineen kulkemaan luotettavasti mukana. Ulkomaanmatkat sitten erikseen, mutta kotimaassa pärjää näinkin. :thumbsup:
     
  3. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 978
    Saadut tykkäykset:
    257
    Ja tämähän ratkeaa mobiiliajokortilla :). Tosin liekö trafi saanut sitä vieläkään toimimaan...