Findie toiminta- ja kauhuleffa Lääkekoe

Keskustelu osiossa 'Elokuvantekijät' , aloittajana hkauma, 26.09.2018.

  1. hkauma

    hkauma Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.12.2013
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei,

    Meille olisi valtaisa kunnia saada esittää tuore elokuvamme Lääkekoe DVDPlazan-lukijoille. Kyseessä on omintakeinen kauhu- ja toimintaleffa, jossa veri virtaa ja ruumiita tulee. Lisäksi mukana on sopivasti fantasiaelementtejä.

    Elokuvan virallinen esittely:

    Ihmismielen äärirajoilleen repivä toiminnallinen seikkailu mielisairaasta henkilöstä, joka päätyy lääkekokeen kautta avaamaan taistelun maailmanherruudesta. Mutta onko tämä kaikki totta vai vain hänen sairasta mielikuvitustaan?

    Lähes 0-budjetilla tehty elokuva, jossa riittää kuitenkin räjähtävää toimintaa, hienoja tehosteita, upeita sävellyksiä ja elävää näyttelyä. Elokuva, jota ei ole tehty rahaa polttaen, vaan hyvällä asenteella ja vahvalla sitoutumisella.

    Ohjaus Tapio Kauma & Ville Väisänen

    Digital Fx Ville Väisänen

    Cala Company tuotanto

    Elokuva on tosiaan tehty täysin harrastelijavoimin, eikä kukaan tekijöistä ole saanut rahallista korvausta. On jonkinasteinen ihme, että tekijät jaksoivat puurtaa elokuvan parissa lähes 8 vuotta.

    Tekijät eivät tavoittele teoksellaan rahaa, vaan koko komeus on ilmaiseksi YouTuben kautta katsottavissa. Vuosien uurastukseen heitä motivoi rakkaus elokuviin. Varsinkin elokuvan kaksi päätekijää ovat käyttäneet aivan tolkuttoman määrän vähäistä vapaa-aikaansa Lääkekokeen parissa useiden vuosien ajan.

    Lääkekoe-elokuva YouTubessa:



    IMDB:ssä:

    https://www.imdb.com/title/tt9025650/?ref_=nv_sr_1
     
  2. hkauma

    hkauma Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.12.2013
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 564
    Saadut tykkäykset:
    181
    Heti herättää luottamusta, että IMDb:ssä leffalla on kaksi arvostelua, molemmat täysin kymppejä, ja molempien arvostelijoiden nimimerkit sattuvat olemaan hämmentävän lähellä elokuvantekijöiden nimiä...
     
    Viimeksi muokattu: 21.10.2018
    SVC ja Make tykkäävät tästä.